NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Tegnap eredménykövetőben ezt írtam:twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...nem ismerem olyan szinten a szabálykönyvet hogy tisztában legyek vele, azért nem állították ki Jonest mert volt egy holding az o-falban? vagy csak a bírók úgy döntöttek hogy nem állítják ki?
gabokocka
szerintem le kellett volna küldeni, csak nem értem hogy ez azért nem történt meg mert szarok a szabályok vagy mert hülyék voltak a bírók
Cuchulain82
Wyatt
visszatérve a hth ütközésre:
úgy baromi nehéz védekezni, ha az irányító is kezd összegörnyedni, onnan a védő sem tudja mennyire menjen le
NB2
kaptam érte hidegen-meleget...
több mint 6 éve
twitter.com/mattdolloff/status/1178427799947878405Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...nem ismerem olyan szinten a szabálykönyvet hogy tisztában legyek vele, azért nem állították ki Jonest mert volt egy holding az o-falban? vagy csak a bírók úgy döntöttek hogy nem állítják ki?
gabokocka
szerintem le kellett volna küldeni, csak nem értem hogy ez azért nem történt meg mert szarok a szabályok vagy mert hülyék voltak a bírók
Cuchulain82

több mint 6 éve
eddig 11 idegenbeli győzelem és még van egy meccsRoad teams are 35-26-1 so far. It's only the third time since 1970 that road teams have a winning record after four weeks.
NB2
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
eddig 11 idegenbeli győzelem és még van egy meccs
több mint 6 éve
Nem határoztunk meg egyelőre semmilyen nyereményt, hogy nagyon tudományosan tippeljen csak emiatt bárki is 😊😁 csak elejét közeoét végét néztem, igaz.Számold át újra.SB tippek:Minden csapat kapott, kemény 😳
Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
Bazzani
Mondjuk továbbra is elképesztő, hogy a Skins meg a Phins is kapott szavazatot, hacsak nem trollkodás...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
😁 csak elejét közeoét végét néztem, igaz.Számold át újra.SB tippek:Minden csapat kapott, kemény 😳
Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
Bazzani
Mondjuk továbbra is elképesztő, hogy a Skins meg a Phins is kapott szavazatot, hacsak nem trollkodás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Nem tudjatok, a hivatalos statisztikakban (nfl.com) a sack TFL-kent is megjelenik?Szerk: Nem.
Szerk1: Tud valaki hivatalos magyarazatot a statokrol nfl.com-on? Tobb oldal maskepp szamolja ezeket a statisztikakat es nem talalok egyertelmu valaszt arra, hogy a liga sajat TFL szamaiban benne vannak-e a sackek.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Számold át újra.SB tippek:Minden csapat kapott, kemény 😳
Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio
warr_b
több mint 6 éve
SB tippek:Minden csapat kapott, kemény 😳
Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
r.baggio

több mint 6 éve
SB tippek:Atlanta Falcons 2
Baltimore Ravens 2
Buffalo Bills 2
Chicago Bears 4
Cleveland Browns 2
Dallas Cowboys 9
Denver Broncos 1
Green Bay Packers 6
Houston Texans 1
Indianapolis Colts 1
Jacksonville Jaguars 2
Kansas City Chiefs 55
Los Angeles Chargers 1
Los Angeles Rams 4
Miami Dolphins 1
New England Patriots 54
New Orleans Saints 5
New York Giants 3
New York Jets 1
Oakland Raiders 1
Philadelphia Eagles 8
Pittsburgh Steelers 3
San Francisco 49ers 2
Seattle Seahawks 2
Washington Redskins 1
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 6 éve
Keményen bejelentkeztünk az 1/1-ért.vagyunk ott még versenyben néhányan.
warr_b
több mint 6 éve
Az ejectiont nem befolyásolja, szimplán úgy döntöttek a bírók, hogy nem ért kiállítást. A gond azzal van, hogy egy ilyen megmozdulás ugyanannyit ér, mint bármilyen offense bünti, és újrajátszák a játékot. Ezen kéne sztem változtatni.értem, kösz akkor a bírók hibáztak hogy nem küldték ki Jonest
gabokocka
az valóban fura hogy egy kiütést gyakorlatilag bármilyen piti szabálytalanság ignorálhat
több mint 6 éve
Az ejectiont nem befolyásolja, szimplán úgy döntöttek a bírók, hogy nem ért kiállítást. A gond azzal van, hogy egy ilyen megmozdulás ugyanannyit ér, mint bármilyen offense bünti, és újrajátszák a játékot. Ezen kéne sztem változtatni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...nem ismerem olyan szinten a szabálykönyvet hogy tisztában legyek vele, azért nem állították ki Jonest mert volt egy holding az o-falban? vagy csak a bírók úgy döntöttek hogy nem állítják ki?
gabokocka
több mint 6 éve
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...Hagyjad, mindent meglehet magyarázni!
gabokocka
,Azért Allen előtte dobott három interceptiont. Barkley jobban passzolt mint ő. Ez nem ezen múlt.'
több mint 6 éve
Ezeket az offsetting büntis szabályokat kicsit át kéne gondolni, mert most konkrétan büntetlenül lemészárolhatták Allent...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem figyeled a Sport tv-s sms-eket?Van olyan?Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Stez
csi77
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Keményen bejelentkeztünk az 1/1-ért.

több mint 6 éve
jó meccset választott a sport tvA BillsMafia jól zsarolt. 😊
Sztroga
több mint 6 éve
jó meccset választott a sport tv
több mint 6 éve
Van olyan?Azt hittem a bowl.hu női törzsközösségét kérted fel, de ha nyilvános lesz, akkor érdekel...😊Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Stez
csi77
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=iSzaZyhUE8QTudom, erről "vitázni" még annyira sincs értelme mint korszakos játékosokat összehasonlítani, de azért vicces, hogy első helyre egy olyan dobás került, ami | évtizedek óta "The Catch" néven híresült el | 😊
Egyébként nálam, ha minden aspektust figyelembe veszek (tét + dobás konkrétan meccset nyer) akkor szerintem BigBen-Holmes TD-nek kellene első helyre kerülnie, azt a dobást (és azért az elkapást is) mai napig nem tudom elhinni, de lehet inkább a Greatest Clutch Play Ever összeállításban lenne megkérdőjelezhetetlenül első.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
az első negyedben elmentem sörért, kb félidőtől emlékeztem rá, nekem a Brady Quinn magic kimaradt 😊Milyen meccs legyen a tévében, népszerű csapatok vs. kompetitív meccs témára (bár már szunnyad kissé)Én néztem élőben.
www.youtube.com/watch?v=41mQLDA38TI
JSanyo
Okádék akadozó streamen.
Bazzani
több mint 6 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...