NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szalA Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
Hát, finoman szólva beb@szták maguk előtt a championship ablakot...
csi77
LeviPoki
Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?
en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins
Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊
"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.
"
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Flores hogy lett ennyire hot candidate?Nevéből itélve latino, így sztem Rooney rule.
Mindenhol az ő nevét olvasni.
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem, és még mindig nem látják a csapatok, hogy Reid egykori segédedzői közül kell válogatni 😊Mennyi is van a PO-ban? DP, MN, JH, ha nem is közvetlenül de DP keze alól érkezve FR és maga Reid. 12-ből 5!
HM? 😀
több mint 5 éve
Flores hogy lett ennyire hot candidate?Mindenhol az ő nevét olvasni.
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
A Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
csi77
több mint 5 éve
Ne.Etesd.A.Trollt.!.Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
Riverske
vpi
több mint 5 éve
Erre a hsz-edre emlékszem, meg is akartam keresni, hogy az orrod alá dörgöljem...😊Hmm a listához képest nekem ezek a bold predictionjeim:😀 Kurvára bejött mind 😀
- a Chiefs összeesik és 8-8 alatt zár - 😀 #1 seed
- a Vikings nem jut PO-ba - ez bejött
- a Ravens top 5-ben draftol - 😀 division win
- a Cardinals PO-ba jut - 1/1
- a Bears nem javul semmit - division win
- a Raiders se lesz jobb Gruden alatt - ez is bejött véletlenül
- a Seattle-ből is kifogy a szufla - Russel Wilson
tenorx
tenorx
Szerencsére te ezt megtetted és csak a legnagyobbak erénye a beismerés....😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
És ne válaszolj mert elbaszod 😀Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
Riverske
vpi
több mint 5 éve
Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
Riverske
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 555
ha jol olvastam nem konkret ki a legjobb lista.Csak a fikazas mindenhol😀Lófax! A Steelers az.Brees túl magas!!!!! 😛Ha már cikkek, ki mit szól az oldal (egykori?) szerkesztőjének QB rangsorához?Már ott vérzik hogy Wilson meg Watson is Brees előtt van...
www.sport1tv.hu/blog/77137/qb-haszon-rangsor/
iktriad
kapitnono
peach
gyeek
több mint 5 éve
Hmm a listához képest nekem ezek a bold predictionjeim:😀 Kurvára bejött mind 😀
- a Chiefs összeesik és 8-8 alatt zár - 😀 #1 seed
- a Vikings nem jut PO-ba - ez bejött
- a Ravens top 5-ben draftol - 😀 division win
- a Cardinals PO-ba jut - 1/1
- a Bears nem javul semmit - division win
- a Raiders se lesz jobb Gruden alatt - ez is bejött véletlenül
- a Seattle-ből is kifogy a szufla - Russel Wilson
tenorx
több mint 5 éve
Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.
több mint 5 éve
Lófax! A Steelers az.Brees túl magas!!!!! 😛Ha már cikkek, ki mit szól az oldal (egykori?) szerkesztőjének QB rangsorához?Már ott vérzik hogy Wilson meg Watson is Brees előtt van...
iktriad
kapitnono
peach
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Wild card Január 5, szombat
22:35 Colts | jinx | @ Texans
2:15 Seahawks @ Cowboys
Január 6, vasárnap
19:05 Chargers @ Ravens
22:40 Eagles @ Bears
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!aki nem tudja megverni a Hue Jackson által láncra vert Brownst az nem is érdemli meg a PO szereplést... oh wait a sec 😕
NB2
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!
több mint 5 éve
Ezután a forduló után abszolút elmondhatjuk:ITT NINCS ALIBI EZ AZ NFL 😀
több mint 5 éve
Azért én egy picit több infós közvetítést vártam volna a sporttv-től az utolsó fordulóban. Ha nem nézném neten, kb nem tudnám mi van az AFC-vel és a Philly meccs is néha napján van megemlítve!
több mint 5 éve
ozibozi
17 143
Höri minél kevesebbet ír ide, annál több baromságot nyom máshová. Lehet ez arra elvárás 😊
több mint 5 éve
Ez egy jo lista! Mahomes alulertekelt, de egyebkent kiraly.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Mondom, hogy xar a lista!Még így is Ryan előtt van 😀Brees túl magas!!!!! 😛Ha már cikkek, ki mit szól az oldal (egykori?) szerkesztőjének QB rangsorához?Már ott vérzik hogy Wilson meg Watson is Brees előtt van...
iktriad
kapitnono
peach
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
George? Mit ért el neki?Brees túl magas!!!!! 😛Egesz eleteben alacsony volt a poszthoz. De iden mindent elert! Halas is Horinek.
peach
ulpianus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Brees túl magas!!!!! 😛Egesz eleteben alacsony volt a poszthoz. De iden mindent elert! Halas is Horinek.
peach
Állat vagyok, ami enni kér...