NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
182
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
94
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
86
16
22:25
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Február 9-én rajtol az Alliance of American Football (AAF).Ez mi különben ????
Most volt a draft, ahol a Memphis Express a 2. körben draftolta Hackenberget.
Ennél a csapatnál amúgy Mike Singletary a HC.
Később aztán a 4. körben Zach Mettenberger is érkezett...erős páros lesz 😀
Klaci79
Mint magyarországon az NB 2 ???
Vagy ezt most hogy kel elképzelni?
Ha szabad megkérdeznem!Mert tényleg nem tudom mit gondoljak🤔
több mint 5 éve
Nem tudom, én kíváncsi vagyok rá. Nem tűnik annyira rossznak szerintem.
több mint 5 éve
Valahol el kell kezdeni.Josh Johnson lett az első Pick. Szerintem ez mindent elmond a komolyságáról 😀Február 9-én rajtol az Alliance of American Football (AAF).Ez a "valamire csak jók lesznek" jàtékosok meg HCk gyűjtőhelye? Kell a sikerélmény nekik is na 😀
Klaci79
dande
kapitnono
több mint 5 éve
Josh Johnson lett az első Pick. Szerintem ez mindent elmond a komolyságáról 😀Február 9-én rajtol az Alliance of American Football (AAF).Ez a "valamire csak jók lesznek" jàtékosok meg HCk gyűjtőhelye? Kell a sikerélmény nekik is na 😀
Klaci79
dande
több mint 5 éve
Február 9-én rajtol az Alliance of American Football (AAF).Ez a "valamire csak jók lesznek" jàtékosok meg HCk gyűjtőhelye? Kell a sikerélmény nekik is na 😀
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Február 9-én rajtol az Alliance of American Football (AAF).Most volt a draft, ahol a Memphis Express a 2. körben draftolta Hackenberget.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
a példáddal élve, a 100 millióba beletartozik az 50 millió garantált és abba beletartozik a 20 millió aláírási bónuszAnnyit hadd korrigáljak (vagy egyszerűsítsek, ha úgy tetszik), hogy a halott pénz mindig a MÁR kifizetett és MÉG nem lekönyvelt pénzek összessége.
Az aláírási bónusz különlegessége, hogy a csapat azt "könyvelheti" a sapkájában (maximum) 5 egyenlő részre, annak ellenére, hogy azt ugyebár aláíráskor cashben kifizették a játékosnak.
Ez ugye előnyös a csapatnak, hiszen tudnak sakkozni a cap hittel, ellenben ha idejekorán kivágják a játékost, akkor a fennmaradó, már előre elkönyvelt aláírási bónusz (és többi, előre garantált tartalom, ha volt ilyen) bennragadt halott pénzként.
katonadani
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm így már értem !!!Tud segíteni valaki abban hogy egy játékos szerződése esetében az aláírás bónusz az hogy s miként tevődik össze ?a példáddal élve, a 100 millióba beletartozik az 50 millió garantált és abba beletartozik a 20 millió aláírási bónusz
Ezt értem úgy mikor egy játékos megkapja a szerződését és azt látjuk benne hogy pl.5 év 100 millió mondjuk legyen garantált belőle 50 Az aláírási bónusz meg 20 Misi akkor az most beleszámit a 100
millioba vagy az azonfelül van ?Vagy ezt a 20 misit 5 évre leosztják a sapkában mint garantált tartalom?? Mert ez tök nem tiszta nekem sok esetben mikor játékosok fizetéseit és szerződéseit nézegetem !
Általában itt szoktam:https://overthecap.com/salary-cap/seattle-seahawks
Rózsa Sándor (betyár)
Az aláírási bónusz különlegessége, hogy a csapat azt "könyvelheti" a sapkájában (maximum) 5 egyenlő részre, annak ellenére, hogy azt ugyebár aláíráskor cashben kifizették a játékosnak.
Ez ugye előnyös a csapatnak, hiszen tudnak sakkozni a cap hittel, ellenben ha idejekorán kivágják a játékost, akkor a fennmaradó, már előre elkönyvelt aláírási bónusz (és többi, előre garantált tartalom, ha volt ilyen) bennragadt halott pénzként.
katonadani
több mint 6 éve
katonadani
453
Tud segíteni valaki abban hogy egy játékos szerződése esetében az aláírás bónusz az hogy s miként tevődik össze ?a példáddal élve, a 100 millióba beletartozik az 50 millió garantált és abba beletartozik a 20 millió aláírási bónusz
Ezt értem úgy mikor egy játékos megkapja a szerződését és azt látjuk benne hogy pl.5 év 100 millió mondjuk legyen garantált belőle 50 Az aláírási bónusz meg 20 Misi akkor az most beleszámit a 100
millioba vagy az azonfelül van ?Vagy ezt a 20 misit 5 évre leosztják a sapkában mint garantált tartalom?? Mert ez tök nem tiszta nekem sok esetben mikor játékosok fizetéseit és szerződéseit nézegetem !
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tud segíteni valaki abban hogy egy játékos szerződése esetében az aláírás bónusz az hogy s miként tevődik össze ? Ezt értem úgy mikor egy játékos megkapja a szerződését és azt látjuk benne hogy pl.5 év 100 millió mondjuk legyen garantált belőle 50 Az aláírási bónusz meg 20 Misi akkor az most beleszámit a 100
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
NFL-szempontból Tebow is 😊vagy 2011-es Broncos playbookot. McCoy úgy is szabad...a Ravens helyében megpróbálnám a triple optiont 😊Engem nagyon érdekelne hogy te pontossan milyen értelemben érted? (Vagy is milyen szerepben és szerepkőrben tudnád elképzelni őt????) Persze csak ha nem gond ,hogy megkérdeztem ! Meg persze ha nem titok 😃!!!tartom, amit azóta mondogatok, mióta láttam őt személyesen is játszani: sose volt számomra kérdés, hogy sokra fogja vinni az NFL-ben is, csak nem irányítóként... óriási playmaker, de a klasszikus QB posztot kár erőltetni vele, vagy legalábbis nem oly módon, mint arra alapvetően gondolunkMit szólsz LJhez, lehet mégis lesz belőle vmi, vagy csak újdonság varázsa?Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
Barátnőm már ismerkedik a kóddal (sikeresen le is lőttük tegnap a bowl.hu-t egy rövid időre 😊 ), innentől már tényleg csak hetek kérdése, hogy elinduljon a fejlesztés, hibajavítás
r.baggio
dande
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Black_Adder
több mint 6 éve
vagy 2011-es Broncos playbookot. McCoy úgy is szabad...a Ravens helyében megpróbálnám a triple optiont 😊Engem nagyon érdekelne hogy te pontossan milyen értelemben érted? (Vagy is milyen szerepben és szerepkőrben tudnád elképzelni őt????) Persze csak ha nem gond ,hogy megkérdeztem ! Meg persze ha nem titok 😃!!!tartom, amit azóta mondogatok, mióta láttam őt személyesen is játszani: sose volt számomra kérdés, hogy sokra fogja vinni az NFL-ben is, csak nem irányítóként... óriási playmaker, de a klasszikus QB posztot kár erőltetni vele, vagy legalábbis nem oly módon, mint arra alapvetően gondolunkMit szólsz LJhez, lehet mégis lesz belőle vmi, vagy csak újdonság varázsa?Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
Barátnőm már ismerkedik a kóddal (sikeresen le is lőttük tegnap a bowl.hu-t egy rövid időre 😊 ), innentől már tényleg csak hetek kérdése, hogy elinduljon a fejlesztés, hibajavítás
r.baggio
dande
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
a Ravens helyében megpróbálnám a triple optiont 😊Engem nagyon érdekelne hogy te pontossan milyen értelemben érted? (Vagy is milyen szerepben és szerepkőrben tudnád elképzelni őt????) Persze csak ha nem gond ,hogy megkérdeztem ! Meg persze ha nem titok 😃!!!tartom, amit azóta mondogatok, mióta láttam őt személyesen is játszani: sose volt számomra kérdés, hogy sokra fogja vinni az NFL-ben is, csak nem irányítóként... óriási playmaker, de a klasszikus QB posztot kár erőltetni vele, vagy legalábbis nem oly módon, mint arra alapvetően gondolunkMit szólsz LJhez, lehet mégis lesz belőle vmi, vagy csak újdonság varázsa?Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
r.baggio
dande
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Engem nagyon érdekelne hogy te pontossan milyen értelemben érted? (Vagy is milyen szerepben és szerepkőrben tudnád elképzelni őt????) Persze csak ha nem gond ,hogy megkérdeztem ! Meg persze ha nem titok 😃!!!tartom, amit azóta mondogatok, mióta láttam őt személyesen is játszani: sose volt számomra kérdés, hogy sokra fogja vinni az NFL-ben is, csak nem irányítóként... óriási playmaker, de a klasszikus QB posztot kár erőltetni vele, vagy legalábbis nem oly módon, mint arra alapvetően gondolunkMit szólsz LJhez, lehet mégis lesz belőle vmi, vagy csak újdonság varázsa?Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
r.baggio
dande
r.baggio
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 898
..és a Raiderst miért írogatják? Gruden nem hiszem h pont egy futóra adna 15(17) milliókat!!kizárt
steelwolf
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
tartom, amit azóta mondogatok, mióta láttam őt személyesen is játszani: sose volt számomra kérdés, hogy sokra fogja vinni az NFL-ben is, csak nem irányítóként... óriási playmaker, de a klasszikus QB posztot kár erőltetni vele, vagy legalábbis nem oly módon, mint arra alapvetően gondolunkMit szólsz LJhez, lehet mégis lesz belőle vmi, vagy csak újdonság varázsa?Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
r.baggio
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mit szólsz LJhez, lehet mégis lesz belőle vmi, vagy csak újdonság varázsa?Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
r.baggio
több mint 6 éve
Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?Lesz, amíg a ban funkciót és a gépházat nem hozzuk vissza, addig tessék a némítást használni és itt jelezni, ha probléma van
Beki
---
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Am költői kérdés tudom, de moderálás terén lesz bármi javulás, vagy a billentyűzet betyárok onthatják magukból a trágár hsz-eket minden büntetés nélkül?
több mint 6 éve
Red zone eredménykövető lesz?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Utána leszoktatták róla, vagy szóltak neki, hogy hé te mamlasz, nem poénból számol vissza az az óra. De abban az időszakban mókásan sok volt, különösen egy órareklám arcaként. Sajnos leszokott róla
több mint 6 éve
ozibozi
17 156
Amikor kellett, akkor pont jól időzített. 😉 párszor
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Úristen, mi retro. Reméltem, hogy a LoS-dancer LoMo is benne lesz, aki egy kétsávos úton nem tudott elmenni. Majdnem annyira vicces volt már akkor is, mint Eli Manning órareklámja abban az időszakban, amikor meccsenként volt két delay of game büntetése. Zseniális időzítés volt
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=A8hyj9nrLjg