NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Egy kis off. Azzal , hogy a magyar bajnoki meccseket elbukta a Sport TV ami a legnézettebb bajnokság itthon, nem került nagy bajba a csatorna? Nem került veszélybe az NFL közvetítés vagy most paranoiás vagyok?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.peterk2005
Nem lehet túl régi, mert Ace Sanders már nincs nálunk feltüntetve, őt meg 2 hete vágtuk ki.iktriad
Wilson és Wagner viszont még nincsbraxa88
Akkor kb 2 hete frissítették utoljára.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Tök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.peterk2005
Nem lehet túl régi, mert Ace Sanders már nincs nálunk feltüntetve, őt meg 2 hete vágtuk ki.iktriad
Wilson és Wagner viszont még nincs
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem lehet túl régi, mert Ace Sanders már nincs nálunk feltüntetve, őt meg 2 hete vágtuk ki.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tök jó - lenne, ha friss lenne. 😊 De sajnos nem az. 😕 Kár, mert látványos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
salary cap felosztása csapatonként, kördiagramokban bemutatva:
 www.bluefirebroadband.com/nfl-team-salary-visualization

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
TV-műsor | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
HoF meccs élőben sport2n, ismételve hétfőn 18.30kor
sporttv honlapja szerint.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 836 — Deion Sanders for president!
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀peach
Ezt ki gondolta 10 éve???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
közben kijött ez is, 176 oldal: 2015 NFL Kickoff Information Guiide

www.dropbox.com/s/xrej6bcz0yo753g/2015%2BKickoff%2BInformation%2BGuide.pdf?dl=0

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Ekúrtam 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀peach
pótvizsga, man!

több mint 10 éve
Az mindig van.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Egyébként sztem arra nemtud az univerzum felkészülni, hogy a preseason meccseken felismervén, hogy nem tombrédi, jjwatt és tsaik fogják nyomni hanem john smithék, gábor kispestről, teddy győrből és a hasonlók milyen smsekkel fogják elárasztani a közvetítést... ráadásul még vizsgaidőszak sem lesz 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ezért lenne jó, a szezon felvezetéseként letudni, meg az első egy-két fordulóban. Szóval a 17. fordulóban Teddy Győrből és Gábor Kispestről még mindig azt kérdezi majd, mi is volt pontosan ez a labdaügy 😀Wyatt
Azok iktriad troll álnevei, amivel sms-eket küld a Sport TV-be. Ha meg akarsz azoktól az sms-ektől szabadulni, már tudod kit kell likvidálni.Sixo67
Ha már a likvidálást szóba hoztad, I.K.T.R.I.A.D. üzeni, hogy nézz bele ebbe a videóba, és okulj belőle, nehogy veled is megtörténjen...
 indavideo.hu/video/x-aktak_1evad_7resz
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meg lehet köszönni az M4-nek. 😉Jughead
Miért is?Demecs
ők szerezték meg teljes egészében az eddig a Sport TV-hez (is) tartozó NB1-es közvetítési jogokat, ezzel rengeteg műsoridő felszabadult, amit - szerencsére - az NFL-re is fordítottak 😊kristof
Sose gondoltam volna, hogy valaha is tapsolni fogok egy köz(pénz)tévének, de ha ez az ára a több amcsi focinak a Sport TV-n, akkor tőlem vegye meg az m-sport az összes soccer jogot is tőlük. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ezért lenne jó, a szezon felvezetéseként letudni, meg az első egy-két fordulóban. Szóval a 17. fordulóban Teddy Győrből és Gábor Kispestről még mindig azt kérdezi majd, mi is volt pontosan ez a labdaügy 😀Wyatt
Azok iktriad troll álnevei, amivel sms-eket küld a Sport TV-be. Ha meg akarsz azoktól az sms-ektől szabadulni, már tudod kit kell likvidálni.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezért lenne jó, a szezon felvezetéseként letudni, meg az első egy-két fordulóban. Szóval a 17. fordulóban Teddy Győrből és Gábor Kispestről még mindig azt kérdezi majd, mi is volt pontosan ez a labdaügy 😀

több mint 10 éve
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a negyedik negyedben pályára lépő játékosokról mennyit tudnak majd a szakik.
Kivéve Hörit aki a vizesfiú egyetemi karrierjét is vágja fejből. 😊Bazzani
Mondjuk a 3. héten még akkor is az 1. számú cserék játszanak. De az első és főleg az utolsó hét még szerintem Ricsinek is kemény dió lesz.iktriad
mi az, hogy még Ricsinek is, nem Hörit akartál véletlenül írni? 😊
baggio
Maradjunk annyiban, hogy a HOF meccs és az 1. hét második 30 percei és az esetleges 4. hét egy meccse nem kis kihívás elé állít majd majdnem mindenkit a kommentátorállásban.

Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a negyedik negyedben pályára lépő játékosokról mennyit tudnak majd a szakik.
sztem ezeken a meccseken kiváló alkalom h az offseasonról /draftról /bradyügyről/ mi várható/ stbről beszéljenek, ugymond szezonfelvezetőkéntbraxa88
hahh, wishful thinking xDbaggio
Mondjuk a Brady ügyről 100% hogy minden meccsen szó lesz. Nem is kevés.
több mint 10 éve
Mondjuk a 3. héten ég akkor is az 1. számú cserék játszanak. De az első és főleg az utolsó hét még szerintem Ricsinek is kemény dió lesz.iktriad
mi az, hogy még Ricsinek is, nem Hörit akartál véletlenül írni? 😊

sztem ezeken a meccseken kiváló alkalom h az offseasonról /draftról /bradyügyről/ mi várható/ stbről beszéljenek, ugymond szezonfelvezetőkéntbraxa88
hahh, wishful thinking xD

---
több mint 10 éve
sztem ezeken a meccseken kiváló alkalom h az offseasonról /draftról /bradyügyről/ mi várható/ stbről beszéljenek, ugymond szezonfelvezetőként
több mint 10 éve
Mondjuk a 3. héten még akkor is sokszor az 1. számú cserék játszanak. De az első és főleg az utolsó hét még szerintem Ricsinek is nagyon kemény dió lesz. Mondjuk utóbbiból szerintem max 1. meccs lesz közvetítve - mindenki legnagyobb szerencséjére. De az első héten, sőt a HoF meccsen is érdekes lesz a 2. félidő ilyen szempontból.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Kivéve Hörit aki a vizesfiú egyetemi karrierjét is vágja fejből. 😊

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
FOOOOOCIIIIIIIIIIII VAAAAAAAAAN 😀

Végre, már nagyon ideje lesz.
több mint 10 éve
állítólag preseason meccsek a sporttvn!braxa88
Ha minden igaz 8 meccs lesz látható az előszezonból.Medvepapa
Akkor ha minden igaz most vasárnapról hétfőre virradóra NFLt nézhetünk a TÉVÉBEN!
Csak remélem benne lesz a Jags - Lions prime time meccs is a 3. hétről a 8 találkozóban. Bortles (mint a legtöbb Jags QB) úgyis az előszezonban a legjobb....iktriad
no offense, de preszezonban minden meccs prime time, leszámítva a New Orleans-t :p ami itthon előny.Höri
És tényleg.