NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
Fun #Rams Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.Hogyne tudtam volna
Coolearie
több mint 10 éve
Fun #Rams Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.A sorozat forgatókönyvírója meg Rashard Mendenhall.
Coolearie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Fun #Rams Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.
több mint 10 éve
Még mindig jobban álltok, mint a 70es években a Steelers, amikor egy olyan WRt draftoltak, akinek 3 ujja is hiányzott(!) az egyik kezéről. Hát igen, akkor a scoutolás is még csak babcipőben járt.addig ment a ködösítés, hogy egyet a pier paliról is lekaptak...😕oziboziJPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriadneki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?davemayer
több mint 10 éve
addig ment a ködösítés, hogy egyet a pier paliról is lekaptak...😕JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriadneki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?davemayer
több mint 10 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriadneki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀
több mint 10 éve
Sajnos a 2. reklám alatt a bal oldalamra fordultam és elaludtam. 😊22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77én végignéztem anno, egyszer már lement az AMC-n.
ha nem tudod, hogy mi fog történni, akkor egész bele lehet élni magad.Höri
Annyi azért megmaradt, hogy a 2 KISS tag láthatóan jó barátságban van a fekete hajfestékkel és a plasztikai sebészettel.
Ma folytatódik, megpróbálom végignézni. (Minden hétköznap újabb résszel.)
több mint 10 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77én végignéztem anno, egyszer már lement az AMC-n.
ha nem tudod, hogy mi fog történni, akkor egész bele lehet élni magad.
több mint 10 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77a formátum jónak néz ki, a szinkron viszont borzasztó
több mint 10 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77LA KISS!!!!
Ennyi!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊
több mint 10 éve
eredeti 'meccs hangokkal' 1perc 'védekezés' kb negyed százada+...csak hangosan megnézendő 😊 www.youtube.com/watch?v=6Ri52hN9dtM
több mint 10 éve
kicsit már keszekuzsza, eddig összesen kik és hány meccses eltiltást kaptak? (Belltől Gatesig stb..)braxa88Gondoltak rád: www.spotrac.com/nfl/fines-suspensions/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kicsit már keszekuzsza, eddig összesen kik és hány meccses eltiltást kaptak? (Belltől Gatesig stb..)
több mint 10 éve
Goodellék ma

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
3 éve döntőt játszott az 49ers, azóta volt pár "apróbb" változás a döntős keretben, mára mindössze 7 kezdő maradt a csapatból. A foorballpersectie sorra veszi a döntős csapatokat, h 3 év után hány játékos maradt, és hány maradtak kezdők.www.thedrawplay.com/comic/the-curse-of-the-monkeys-paw/
www.footballperspective.com/the-49ers-starting-lineup-2-5-years-after-super-bowl-xlvii/Black_Adder
több mint 10 éve
3 éve döntőt játszott az 49ers, azóta volt pár "apróbb" változás a döntős keretben, mára mindössze 7 kezdő maradt a csapatból. A foorballpersectie sorra veszi a döntős csapatokat, h 3 év után hány játékos maradt, és hány maradtak kezdők.www.footballperspective.com/the-49ers-starting-lineup-2-5-years-after-super-bowl-xlvii/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/06/25/matt-leinart-lands-in-a-flag-football-controversy/hirtelen nem is tudom, hogy melyik topikba illik.
több mint 10 éve
Úgy tűnik Black_Adder is tudja mikor, és hogyan bérelje ki a "Best of postot" 😛 😉
több mint 10 éve
NFL's top quarterback franchise? Historical countdown from No. 32 to 1mi leszarjuk a könnyebbik utat, meghagyjuk a puhányoknak 😊
Érdekes, hogy olyan hagyományos és sikeres klubnak, mint a Bears a majd' százéves története alatt Sid Luckman, Jim McMahon és Jay Cutler a legjobb három irányítója, miközben a Packersnek meg Bart Starr, Aaron Rodgers, Brett Favre is kijutott.peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal