NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
John Oliver a major league csapatok stadionkövteléseire fókuszált az éjjel. A Los Angeles-i költözés is érintve van benne.

És a legelején láthatóak az Everbank Field medencéi is. Meg jeleneteket az FNLből és az Any Given Sundayből. De a Chargerses rapszám visz mindent. :dd 😀😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fun ‪#‎Rams‬ Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.
Coolearie
Hogyne tudtam volna

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Fun ‪#‎Rams‬ Fact: John David Washington (aka Ricky Jerret) of the HBO show #Ballers was a former running back for the St. Louis Rams in 2006. And Denzel Washington's son. Gondolom nem tudtátok, most már igen.
Coolearie
A sorozat forgatókönyvírója meg Rashard Mendenhall.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/07/10/nfl-be_koltozik-e_a_jaguars_ha_megveszi_a_tottenhamet_khan/ozibozi
Bull-f*cking-Shit!
 www.bigcatcountry.com/2015/7/10/8927957/the-jaguars-are-not-moving-to-white-hart-lane
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 268
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/07/10/nfl-be_koltozik-e_a_jaguars_ha_megveszi_a_tottenhamet_khan/
több mint 10 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriad
neki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?davemayer
addig ment a ködösítés, hogy egyet a pier paliról is lekaptak...😕ozibozi
Még mindig jobban álltok, mint a 70es években a Steelers, amikor egy olyan WRt draftoltak, akinek 3 ujja is hiányzott(!) az egyik kezéről. Hát igen, akkor a scoutolás is még csak babcipőben járt.
több mint 10 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀iktriad
neki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?davemayer
addig ment a ködösítés, hogy egyet a pier paliról is lekaptak...😕
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 322 — "Grammar maci"
neki már 2 ujja bánja a dolgot... morbid a kérdés, de ilyenkor mi van? kap vmi implantátumot vagy fémkeretet a tenyere azon részére? vagy játékra így már alkalmatlan és vége a karrierének?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
JPP után a Bucs játékosának, CJ Wilsonnak a keze is megsérült július 4--én, és nem grillezés közben. Goodell be fogja tiltatni a tűzijátékokat Amerikában. 😀
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 626
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊xrace77
én végignéztem anno, egyszer már lement az AMC-n.
ha nem tudod, hogy mi fog történni, akkor egész bele lehet élni magad.Höri
Sajnos a 2. reklám alatt a bal oldalamra fordultam és elaludtam. 😊
Annyi azért megmaradt, hogy a 2 KISS tag láthatóan jó barátságban van a fekete hajfestékkel és a plasztikai sebészettel.
Ma folytatódik, megpróbálom végignézni. (Minden hétköznap újabb résszel.)
több mint 10 éve
Inkább maradjatok itt :p

több mint 10 éve
én végignéztem anno, egyszer már lement az AMC-n.
ha nem tudod, hogy mi fog történni, akkor egész bele lehet élni magad.

több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
a formátum jónak néz ki, a szinkron viszont borzasztó

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 836 — Deion Sanders for president!
LA KISS!!!!
Ennyi!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 626
22:00 Sport1 4th and loud. Egy próbát megér. 😊
több mint 10 éve
eredeti 'meccs hangokkal' 1perc 'védekezés' kb negyed százada+...csak hangosan megnézendő 😊

www.youtube.com/watch?v=6Ri52hN9dtM
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
kicsit már keszekuzsza, eddig összesen kik és hány meccses eltiltást kaptak? (Belltől Gatesig stb..)braxa88
Gondoltak rád:  www.spotrac.com/nfl/fines-suspensions/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
kicsit már keszekuzsza, eddig összesen kik és hány meccses eltiltást kaptak? (Belltől Gatesig stb..)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Goodellék ma
Dexxter Tailor
Avagy torkos csütörtök, NFL-módra

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 857 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Goodellék ma

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
3 éve döntőt játszott az 49ers, azóta volt pár "apróbb" változás a döntős keretben, mára mindössze 7 kezdő maradt a csapatból. A foorballpersectie sorra veszi a döntős csapatokat, h 3 év után hány játékos maradt, és hány maradtak kezdők.
 www.footballperspective.com/the-49ers-starting-lineup-2-5-years-after-super-bowl-xlvii/Black_Adder
 www.thedrawplay.com/comic/the-curse-of-the-monkeys-paw/
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
3 éve döntőt játszott az 49ers, azóta volt pár "apróbb" változás a döntős keretben, mára mindössze 7 kezdő maradt a csapatból. A foorballpersectie sorra veszi a döntős csapatokat, h 3 év után hány játékos maradt, és hány maradtak kezdők.
 www.footballperspective.com/the-49ers-starting-lineup-2-5-years-after-super-bowl-xlvii/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/06/25/matt-leinart-lands-in-a-flag-football-controversy/

hirtelen nem is tudom, hogy melyik topikba illik.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik Black_Adder is tudja mikor, és hogyan bérelje ki a "Best of postot" 😛 😉