NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
"piszkálni" 😀 😀 😀ja, az NFL-ben már nem szabad piszkálni a kaputdugo1993jó, de a collegefoci az egy külön szint, ahhoz ne merjünk már semmit!braxa88így van
baggio
GO JETS!!!
több mint 10 éve
ja, az NFL-ben már nem szabad piszkálni a kaputdugo1993pedig minden jó Super Bowl afterparty kelléke lehetne
espn.go.com/college-football/story/_/id/11650397/ole-miss-rebels-goalposts-become-star-afterparty
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dugo93
4 225
ja, az NFL-ben már nem szabad piszkálni a kaputjó, de a collegefoci az egy külön szint, ahhoz ne merjünk már semmit!braxa88így van
baggio
több mint 10 éve
braxa88
12 534
wow
több mint 10 éve
jó, de a collegefoci az egy külön szint, ahhoz ne merjünk már semmit!braxa88így van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
jó, de a collegefoci az egy külön szint, ahhoz ne merjünk már semmit!
több mint 10 éve
Ha jól számolom ebben a fordulóban átlagban 12 pont volt a különbség párharconként. A vasárnap késő esti meccsek miatt nem lett szorosabb. Ja meg a csütörtöki dögunalom is kellett hozzá.😊Old Green Baya college football első osztályában 15 pont volt az átlag (57 mérkőzés)
---
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Ha jól számolom ebben a fordulóban átlagban 12 pont volt a különbség párharconként. A vasárnap késő esti meccsek miatt nem lett szorosabb. Ja meg a csütörtöki dögunalom is kellett hozzá.😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
2012-es cikkwww.sbnation.com/nfl/2012/11/29/3705838/thursday-night-football-is-awful
---
több mint 10 éve
Csikágóban lesz a 2015-ös draft, április 30. és május 2. között
több mint 10 éve
$150M köré várják a capet jövőre.A találgatásokat megelőzendő, ez nem a nagycsapat lobbi, hanem DirectTVs új megállapodás közvetlen következménye, ami elsősorban a játékosoknak jó, mert jóval nagyobb szerződéseket tudnak kicsikarni, úgyh mindenki örülhet akinek a kedvencével tavaly hosszabbított a csapata.
Persze mivel, csak a pending FAk kapnak mindenképp új szerződést, az "éhbérért" dolgozó rookie szerződésüket töltő játékosok fizetése nem nő hirtelen a cappel arányosan, ezért minden olyan csapat is jól jár, akinek nehéz lett volna megtartania az összes sztárjátékosát, de nem arról van szó, h kaptak ajándékba egy +10 milliós playát vagy +17 milliósat attól függően, h az idei 133-mal vagy a jövőre becsült 140-ből indulunk ki, mert mindenki nagyobb szerződést kap majd, mintha 133 vagy 140 milliós lett volna a cap, de azért mindenképp nagyobb mozgásteret jelent
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hónap csapatában nem árt jaja, ha benne van a hónap (magasan) legjobb játékosa 😊Kurvára unatkozom, így összedobtam szeptember hónap csapatát nálam. Vitaindítónak jó lesz.Weddle sztem is alap. Lehet, hogy hype, de nálam Watt is alap, sőt, Dáriusz helyett Kyle Will 😛szaba
empty taxi
több mint 10 éve
Remek cikk Robert Klemkótól Rob Bironas életéről és haláláról: mmqb.si.com/2014/10/01/rob-bironas-tennessee-titans/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
szaba
10 547
Kurvára unatkozom, így összedobtam szeptember hónap csapatát nálam. Vitaindítónak jó lesz.Weddle sztem is alap. Lehet, hogy hype, de nálam Watt is alap, sőt, Dáriusz helyett Kyle Will 😛
empty taxi
több mint 10 éve
Tegnap azon kezdtem el töprengeni este a Bucs és az Eagles kapcsán, hogy nem lenne célszerűbb bepróbálni azokban a szituációkban (négy és ötpontos hátrányban, 4. és goal) a mezőnygól, megpróbáljuk kivédekezni, és újabb mezőnygólra megyünk kört?A field pozíció miatt van, az teljesen felborítja ezt a kérdést, ha egy kickoff után (pláne, ha nem touchback és még vissza is tudják vinni valamelyest) jön az ellenfél, nem a saját egy yardról. Nehezebb kivédekezni és visszatámadni is.
Mindkét csapat elrontotta a negyedik kísérletet, de volt még időkérésük, kivédekezték az ellenfél támadását és újra támadhattak. Egy ilyen helyzetben mezőnygólig könnyebben eljuthatna a csapat szerintem, két FG-vel pedig mindkettő nyerhet a különbségek miatt.
Mondjuk persze lehet, hogy nyolc (illetve mondjuk egy spike-ot számolva hét) to goal kísérletből reménykednek azért, hogy egy TD-t össze tudnak hozni. De az alaphelyzet mindkétszer az volt, hogy ha nem jön össze, szerezzük vissza. Ha nem tudják visszaszerezni, akkor úgyis mindegy. Bár lehet, hogy ha elég az FG is, akkor a védelem máshogy áll hozzá. Na mindegy, úgysem nekem kell ezeket hívniWyatt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezen a héten az öregedő nagy irányítókról, a meglepetésekről és Allen illetve Manuel leváltásáról beszélgettünk: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-4Plusz ismételten tippeltünk a jövő hétre
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Nemtom novak mit csinált, de automatic azzal a két 50+-al megkérdőjelezhetetlen... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hátha valaki nem látta." Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
csöcsiért nagy fel, amúgy Julio helyett vitán felül Antonio Brown (OPoY szinten tolja), és reggie nelson helyett iloka vagy weedle és rembe vagyuk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Kurvára unatkozom, így összedobtam szeptember hónap csapatát nálam. Vitaindítónak jó lesz.QB: Andrew Luck (IND)
RB: DeMarco Murray (DAL), Le'Veon Bell (PIT)
WR: Jordy Nelson (GB), Julio Jones (ATL)
TE: Jimmy Graham (NO)
T: Duane Brown (HOU), Andre Smith (CIN)
G: Kelechi Osemele (BAL), Louis Vasquez (DEN)
C: Alex Mack (CLE)
DE: Muhammad Wilkerson (NYJ), Justin Smith (SF)
DT: Sen'Derrick Marks (JAC), Marcell Dareus (BUF)
OLB: Justin Houston (KC), Ryan Kerrigan (WAS)
ILB: Luke Kuechly (CAR), Paul Worrilow (ATL)
CB: Kyle Fuller (CHI), Prince Amukamara (NYG)
S: Reggie Nelson (CIN), Harrison Smith (MIN)
K: Nick Novak (SD)
P: Dustin Colquitt (KC)
Returner: C.J. Spiller (BUF), Darren Sproles (PHI)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Tegnap azon kezdtem el töprengeni este a Bucs és az Eagles kapcsán, hogy nem lenne célszerűbb bepróbálni azokban a szituációkban (négy és ötpontos hátrányban, 4. és goal) a mezőnygól, megpróbáljuk kivédekezni, és újabb mezőnygólra megyünk kört?Mindkét csapat elrontotta a negyedik kísérletet, de volt még időkérésük, kivédekezték az ellenfél támadását és újra támadhattak. Egy ilyen helyzetben mezőnygólig könnyebben eljuthatna a csapat szerintem, két FG-vel pedig mindkettő nyerhet a különbségek miatt.
Mondjuk persze lehet, hogy nyolc (illetve mondjuk egy spike-ot számolva hét) to goal kísérletből reménykednek azért, hogy egy TD-t össze tudnak hozni. De az alaphelyzet mindkétszer az volt, hogy ha nem jön össze, szerezzük vissza. Ha nem tudják visszaszerezni, akkor úgyis mindegy. Bár lehet, hogy ha elég az FG is, akkor a védelem máshogy áll hozzá. Na mindegy, úgysem nekem kell ezeket hívni
több mint 10 éve
1. Haha és nem a Dix 😀Megnéznék egy ilyet csak kezdőkkel is.TocaCsak kérned kell 😛
QB: Palmer
RB: Lynch
WR: Reggie Wayne, Harvin, Riley Cooper
TE: Toilolo
OT: D'Brickashaw Ferguson, Branden Albert
OG: Ramon Foster, Zach Fulton
C: Alex Mack
DE: Chris Clemons, Charles Johnson
DT: Kyle Williams, Michael Brockers
OLB: Brian Cushing, Clay Matthews
MLB: Rey Maualuga
CB: Kareem Jackson, Dee Milliner