NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 857 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ez nekem is szúrja a szememet. Emiatt, plusz a labdaeladásból kapható pontok veszélye miatt szerintem nem kizárt, hogy nemhogy nőni nem fog, de egyenesen csökken majd a 2 pontos kísérletek száma.peterk2005
Egészen biztosan csökkenni fog. Továbbra is kvázi biztos az 1 pont, tehát az 1-nek szánt kísérletek maradnak. Az eleve 2-nek szánt kísérletek is, viszont az olyan trick playek amikor látszólag rúgáshoz állnak fel, de 2 pontos lesz belőle ezek után nehezebbé válnak, vagyis biztosan kevesebben fognak kockáztatni.Szamár
Azért abba gondolj bele, hogy van jó néhány olyan stadion, ahol november, december környékén már baromi nehéz lesz 35 yard körülről is berúgni a jutalompontot, akkora szél, vihar, hó, stb. lesz.

Szóval lesznek olyan meccsek, ahol többször is rámennek a kétpontosra a csapatok.Stez
Én azt várom amikor valaki utolsó driveban fordít, majd inkább letérdeli majd az extrát csak nehogy az ellenfél egyenlitsen vagy nyerjen egy visszahordott rúgással.Geeri
extra pontnál áll az óra, szóval ilyen nem lesz. max ha utolsó másodperces td-vel 23-20-ra fordít a csapat, akkor nem mennek neki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 376 — Patriot
Azt el tudná valaki magyarázni, hogy pontosan mit változtattak a sisakokon, és ezen miért cseszték fel magukat a játékosok / szurkolók? Hiába olvasom, nem jön át a módosítás csimborasszója.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ez nekem is szúrja a szememet. Emiatt, plusz a labdaeladásból kapható pontok veszélye miatt szerintem nem kizárt, hogy nemhogy nőni nem fog, de egyenesen csökken majd a 2 pontos kísérletek száma.peterk2005
Egészen biztosan csökkenni fog. Továbbra is kvázi biztos az 1 pont, tehát az 1-nek szánt kísérletek maradnak. Az eleve 2-nek szánt kísérletek is, viszont az olyan trick playek amikor látszólag rúgáshoz állnak fel, de 2 pontos lesz belőle ezek után nehezebbé válnak, vagyis biztosan kevesebben fognak kockáztatni.Szamár
Azért abba gondolj bele, hogy van jó néhány olyan stadion, ahol november, december környékén már baromi nehéz lesz 35 yard körülről is berúgni a jutalompontot, akkora szél, vihar, hó, stb. lesz.

Szóval lesznek olyan meccsek, ahol többször is rámennek a kétpontosra a csapatok.Stez
Én azt várom amikor valaki utolsó driveban fordít, majd inkább letérdeli majd az extrát csak nehogy az ellenfél egyenlitsen vagy nyerjen egy visszahordott rúgással.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 268
...
valahol azt írták, hogy 10% körüli ebből a távolságból a hiba. igaz lehet ? (mert akkor minden 2.-3. meccsen ki fog maradni egy)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha 30 körülről rúgnák, akkor igen. De 15 yardról? Semmivel nem nagyobb kockázat szerintem, mint a 2 yardosról rúgni. Amit minden időjárási körülmények között berúgtak eddig is.peterk2005
Hát szerintem 15 yardra állnak fel, ugyanúgy hátradobják, ugyanúgy nem a gólvonalon van a kapu, szal az a +18 yard, ami a mezőnygóloknál van, szerintem itt is hozzájön. Szal 33 yardos FG-k lesznek gyakorlatilag

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 883 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha 30 körülről rúgnák, akkor igen. De 15 yardról? Semmivel nem nagyobb kockázat szerintem, mint a 2 yardosról rúgni. Amit minden időjárási körülmények között berúgtak eddig is.peterk2005
30 körülről rúgják majd. 😉

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Én inkább a 2 pontos kísérletet hoztam volna előre az 1 yardosra, hátha úgy többen próbálják...

Amúgy -ha már meccs végi 2 pontosok- még a jó öreg Shanny is megtréfálta egyszer a Boltsot a hírhedt Hochuli-s meccsen, h a végén egy 2 pontossal megfordította a meccset, és ez egy nagyon fontos győzelem volt lett volna, ha nem bénázzuk el az uccsó 3 fordulóban...
 www.pro-football-reference.com/boxscores/200809140den.htm
Figyelembe véve, h előtte a 2. félidőben nem szerztünk pontot (2 3&out egy INT és még ráadásul az utolsó támadásnak is fumble-lel kellett volna végződnie, csak Hochuli benézte) a Bolts meg minden támadásából pontot szerzett, azt hiszem nem miénk lett volna a hosszabbítás, ha 1 pontost rúgunk a TD után

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha 30 körülről rúgnák, akkor igen. De 15 yardról? Semmivel nem nagyobb kockázat szerintem, mint a 2 yardosról rúgni. Amit minden időjárási körülmények között berúgtak eddig is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
mitől csökkenne ? eddig is csak akkor éltek a kétpontossal a csapatok, ha a matek azt adta ki.
én olyat még nem láttam, hogy egy csapat döntetlenre mentett volna az 1 ponttal, de helyette inkább egy meglepetés kétpontos játékot indított, hogy azzal nyerje meg a meccset.
nem hinném h ez változni fog a jövőben.

az viszont kétségtelen, hogy a döntésnek így nem sok értelme van, kb 0.003%-kal nőni fog a hibázás lehetősége. amindenit.gabtsi
 www.nfl.com/gamecenter/2008110910/2008/REG10/chiefs@chargers#tab=analyze&analyze=playbyplay
a jó öreg herm😊ehh
gondolom sokaknak meghozta a kedvét 😀gabtsi
Volt a Texansnak is ilyen az egyik évben, hogy egypontos hátrányban rámentek a duplára, de akkor az a meccs már nem számított, mert bejutottak a rájátszásba. Ha megvan akkor nyernek, nem lett meg, kikaptak, de hosszabbítást nem akartak a PO előtt feleslegesen

De nekem olyan is rémlik, hogy a Jets ellenünk csinált egyet, és azzal nyert
Ja nem, ott csak volt egy sikeres kétpontosunk, és a végén pont hogy nem mentünk rá a kétpontosra az OT reményében, ahol aztán labdához sem jutottunk. Igaz, ez a mostani szabályok mellett még kevésbé érné meg, mert most már egy FG-vel nem dől el a meccs egyből.

https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/NYJ
New York Jets at New England Patriots 2008 REG 11 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mitől csökkenne ? eddig is csak akkor éltek a kétpontossal a csapatok, ha a matek azt adta ki.
én olyat még nem láttam, hogy egy csapat döntetlenre mentett volna az 1 ponttal, de helyette inkább egy meglepetés kétpontos játékot indított, hogy azzal nyerje meg a meccset.

az viszont kétségtelen, hogy a döntésnek így nem sok értelme van, kb 0.003%-kal nőni fog a hibázás lehetősége. amindenit.gabtsi
 www.nfl.com/gamecenter/2008110910/2008/REG10/chiefs@chargers#tab=analyze&analyze=playbyplay
a jó öreg herm😊ehh
gondolom sokaknak meghozta a kedvét 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Azért abba gondolj bele, hogy van jó néhány olyan stadion, ahol november, december környékén már baromi nehéz lesz 35 yard körülről is berúgni a jutalompontot, akkora szél, vihar, hó, stb. lesz.Stez
Ez mondjuk igaz, erre nem gondoltam. Így összességében biztos több 2 pontos lesz (így is volt olyan meccs az előző szezonban ha jól emlékszem, ahol 2 yardról se rúgtak az időjárás miatt). De így ez a változtatás kb. az időjárás körülmények hatását növeli csak.
több mint 10 éve

Szóval lesznek olyan meccsek, ahol többször is rámennek a kétpontosra a csapatok.

több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Egészen biztosan csökkenni fog. Továbbra is kvázi biztos az 1 pont, tehát az 1-nek szánt kísérletek maradnak. Az eleve 2-nek szánt kísérletek is, viszont az olyan trick playek amikor látszólag rúgáshoz állnak fel, de 2 pontos lesz belőle ezek után nehezebbé válnak, vagyis biztosan kevesebben fognak kockáztatni.
több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan

https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/KC
Kansas City Chiefs at Los Angeles Chargers 2008 REG 10 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

a jó öreg herm😊
több mint 10 éve
igen de az XP, nem FG. nem kell rohanni, sietni, időtkérni, stresszelni ha pl a félidők a végén van. más lelkiállapot, nagyobb hatékonyság.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
eddigi XPk vmi 99,vmennyi %kal mentek be, a 30-35yard közötti FGk 95%kal.
több mint 10 éve

az viszont kétségtelen, hogy a döntésnek így nem sok értelme van, kb 0.003%-kal nőni fog a hibázás lehetősége. amindenit.

több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Jogos, ott hülyeséget írtam, mert a sima play-re gondoltam csak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy esetben, ami még soha nem történt: rúgásnál (xp vagy fg) a labda egészen a támadók célzónájáig kerül vissza, és ott válik halottá anélkül, hogy a védők megszerezték volna. A második kérdésedre a válasz két pont a támadóknak.baggio
Ez biztos? A magyarázatokból nekem úgy tűnt, hogy ilyenkor (ha a támadók ismételten visszazerzik a labdát) a labda halottá válik. (Nekem a te verziód jobban tetszene, remélem az az igaz.)

Amit nem értettem meg a szabályváltozasban, hogyan lehet az egy és a kétpontost két különböző helyre tenni. Ez kapásból kizárja pl. a Chip Kelly által kedvelt swinging gate játékot, mert ha two-point conversationre állsz fel, utána már nem is gondolhatod meg magad...baggio
Ez nekem is szúrja a szememet. Emiatt, plusz a labdaeladásból kapható pontok veszélye miatt szerintem nem kizárt, hogy nemhogy nőni nem fog, de egyenesen csökken majd a 2 pontos kísérletek száma.

Amúgy ha csak az extra pont autoatizmusa miatt csinálták, akkor igazán hátravihették volna legalább a 25 yardosig a labdát, mert ez kb. adtunk a sz*rnak egy pofont jellegű módosítás. Most majd nem ezerből egy marad ki, hanem kettő...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartoznibaggio
A one point safety (tudom, tudom, az szinte lehetetlen) az eredetileg támadó csapatot is sújthatja? Illetve mi van akkor ha az elrontott rúgást visszahordó csapat elveszti a labdát, majd ebből TD-t ér el a másik?Geeri
Egy esetben, ami még soha nem történt: rúgásnál (xp vagy fg) a labda egészen a támadók célzónájáig kerül vissza, és ott válik halottá anélkül, hogy a védők megszerezték volna. A második kérdésedre a válasz két pont a támadóknak.

Amit nem értettem meg a szabályváltozasban, hogyan lehet az egy és a kétpontost két különböző helyre tenni. Ez kapásból kizárja pl. a Chip Kelly által kedvelt swinging gate játékot, mert ha two-point conversationre állsz fel, utána már nem is gondolhatod meg magad... Így szerintem biztos, hogy egy cseppet sem lesznek bevállalósabbak a csapatok.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartoznibaggio
A one point safety (tudom, tudom, az szinte lehetetlen) az eredetileg támadó csapatot is sújthatja? Illetve mi van akkor ha az elrontott rúgást visszahordó csapat elveszti a labdát, majd ebből TD-t ér el a másik?

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Ez kifejezetten tetszik. Csak sikerül néha jó irányba változtatni.

több mint 10 éve
És tényleg megváltozott: egy pontért rúgás a 15 yardosról, kettőért esetleges futás/passz marad a 2 yardoson, és mindkettőt visszaviheti 2 pontért a védelem. Az NCAA-ben is rendkívül ritka, de létező one point safety bevezetéséről még nem olvastam, de gondolom az is az új szabályok közé fog tartozni

---
több mint 10 éve
Ma minden bizonnyal megváltozik az XP
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/gu6wnmkb3bq5f61hx3ov
NFL to weigh new PAT procedures at owners' meeting
The league will be considering a new scoring mechanism for the first time since 1994. The three proposals suggest the PAT be moved back 15 yards.

---
több mint 10 éve
Elütni az offseasont :/

bit.ly/nflkvizHalfkey
jó az ötlet, de azért vannak még gyerekbetegségei (különösen a Chuck Norris-os kérdés a vicc) 😊baggio
én kaptam egy olyat h melyik ér 10 yardos büntetést, helyes válasznak meg a defensive holdingot adja meg. Az nem 5 yard és aut 1st down??? szerintem itt át kéne javítani off holdingra.davemayer
Javítottuk 😊 Köszi az észrevételt 😊Eligor
Nálunk a punter rúgja a kickoffot, de lehet másnál is, szóval az arra a kérdésre vonatkozó válasz sem teljesen okés. Már a kezdőrúgásra vonatkozóan. Nincs megszabva, ki végezze el.