NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
nem, csak most nem lesz SNF közvetítés én meg elnéztem az utolsó vonat indulási idejét :A:OFFTV székház fizetős?gaben
felajánlásokat várok, hogy Pesten kinél tudnék elcsövezni holnap 23 és 6 óra között. SNF nézés beleértve 8-)Höri
több mint 10 éve
OFFTV székház fizetős?
felajánlásokat várok, hogy Pesten kinél tudnék elcsövezni holnap 23 és 6 óra között. SNF nézés beleértve 8-)Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nah akkor kinyitottak, mi 2 hete voltunk ott az NCAA nyitó hetén akkor még zárva volt. Egyébként tényleg nagyon jó hely, én is csak ajánlani tudom.OFFAz Endzone pub kurva jó kis hely, most voltam Soldival, Igorral, meg a steelersesekkel csütörtökön, van ezer tévé, nagy kivetítő, jó minőségű közvetítések, szerintem tökéletes választás, bent a belvárosban, Klauzál tér és a Csányi utca sarkán.Sobri Jóska
több mint 10 éve
OFFAz Endzone pub kurva jó kis hely, most voltam Soldival, Igorral, meg a steelersesekkel csütörtökön, van ezer tévé, nagy kivetítő, jó minőségű közvetítések, szerintem tökéletes választás, bent a belvárosban, Klauzál tér és a Csányi utca sarkán.
több mint 10 éve
OFFBár még sosem találkoztunk , de ha nagyon nincs más nálunk ellehetsz. Semmi előfizetéses streamem sincs, általában gyenge minőségűt szoktam nézni és a monitorom sem túl nagy , ennyit tudok felajánlani xD
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt most olvastam TD magazin cikkjében:"miközben Geno Smith olyan homályokat dobált, hogy a rossz látási viszonyok miatt ki kellett üríteni a MetLife Stadium felett a légteret. "
Lehetne mondani, hogy elfogult vagyok, de én teljesen mást láttam. Geno 81%-os hatékonysággal passzolt és a homálytól elég messze álltak a passzai és még az INT sem volt homály dobás.
több mint 10 éve
OFFfelajánlásokat várok, hogy Pesten kinél tudnék elcsövezni holnap 23 és 6 óra között. SNF nézés beleértve 8-)
több mint 10 éve
Ki lehetne az utódja?vandeminek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem kell túlzásba vinni senkinek az összeesküvés elméleteket. Sem Goodellnek, sem a ligának, sem semelyik tulajnak, edzőnek, csapatnak semmi igazi érdeke nem fűződik a tények manipulálásához, vagy időzítéséhez. Mindenkinek ez rossz. Az van, hogy az emberek nem lesznek okosak a pénztől és hírnévtől sem, de még a hypetól és dejófejvagyokadakozástól sem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Én Hollai Olivért mondanám.Ki lehetne az utódja?vandeminekEzek mind régi ügyek, az, hogy most pattan ki az összes, nekem nyilvánvalóvá teszi, hogy meg akarják buktatni.Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsa csapat reakciója még borzalmasabb: Vikings are currently deciding on Peterson's status for this weekend
www.si.com/nfl/2014/09/12/adrian-peterson-child-injury-indictmentozibozi
lassan kezdem sajnálni szegényt Goodellt, a nőverés után gyerekabúzus, nem semmi hét az NFL-benbaggio
Kár érte, kiváló ügynök volt. Ja nem.Stez
Amúgy passz. De szvsz le fog mondani.
több mint 10 éve
Ki lehetne az utódja?Ezek mind régi ügyek, az, hogy most pattan ki az összes, nekem nyilvánvalóvá teszi, hogy meg akarják buktatni.Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsa csapat reakciója még borzalmasabb: Vikings are currently deciding on Peterson's status for this weekend
lassan kezdem sajnálni szegényt Goodellt, a nőverés után gyerekabúzus, nem semmi hét az NFL-benbaggio
Kár érte, kiváló ügynök volt. Ja nem.Stez
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Ezek mind régi ügyek, az, hogy most pattan ki az összes, nekem nyilvánvalóvá teszi, hogy meg akarják buktatni.Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsa csapat reakciója még borzalmasabb: Vikings are currently deciding on Peterson's status for this weekend
Kár érte, kiváló ügynök volt. Ja nem.
több mint 10 éve
Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsAzok után ami a kisfiával történt tavaly?
több mint 10 éve
Ó basszameg :sJól értelmeztem (noonkick twitter), hogy nem lesz több NFL meccs feltöltés az oldalon?BazzaniSajnos jól.BaltimoreDefense
Nem tudok torrentezni a netem lassú mint a szar, a noonkick volt az utolsó mencsváram.
Bármi tipp hogy honnan tudok condensed meccseket torrent nélkül tölteni?
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Még jó, hogy egyik csapatomban sincs benne 😊 Persze viccet félre téve, kíváncsi leszek, mi lesz ebből, mert ő azért nem Ray Rice...+ ott az a sok szegény Fantasy owner...😊oziboziVikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsa csapat reakciója még borzalmasabb: Vikings are currently deciding on Peterson's status for this weekend
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsHa megnézzük , hogy hol kezdődött el ez az NFL legújabb őrültség hulláma (Jacksonville , Justin Blackmon), hamar rájöhetünk, hogy az egész mögött egy személy áll , PZ Iktriad aki felelőssé tehető az eseményekért. Leitat mindenkit, majd olyan dolgokra veszi rá őket, amit amúgy nem tennének meg.
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
+ ott az a sok szegény Fantasy owner...😊Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsa csapat reakciója még borzalmasabb: Vikings are currently deciding on Peterson's status for this weekend
több mint 10 éve
Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportsa csapat reakciója még borzalmasabb: Vikings are currently deciding on Peterson's status for this weekend
lassan kezdem sajnálni szegényt Goodellt, a nőverés után gyerekabúzus, nem semmi hét az NFL-ben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ozibozi
17 170
Vikings running back Adrian Peterson has been indicted on charges of child injury in Texas, according to multiple reportswww.si.com/nfl/2014/09/12/adrian-peterson-child-injury-indictment
több mint 10 éve
Legeredményesebb aktív QB-WR párosok: www.sportingnews.com/nfl/story/2014-09-12/nfl-top-quarterback-wide-receiver-duos-drew-brees-marques-colston-romo-dez-bryant-megatron-aj-green-jordy-nelson-fantasy-football?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az 5. volt az uccsó rész...peachA régebbiekre gondoltam, mint a tavalyi Bengals.
több mint 10 éve
Az 5. volt az uccsó rész...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azért Hard Knocks részeket rakhatnának még fel.Köszi. Sajnos várható volt.az ncaa sem engedi, csak ott a médiajogoknál olyan keszekuszaság van (valamit a konferenciák birtokolnak, valamit a csapatok, valamit a tv-társaságok), hogy azt sem tudják, kinek kellene a felszólítást küldenie 😊baggio
Az NCAA amúgy miért engedi ha az NFL meg nem?Bazzani
több mint 10 éve
Köszi. Sajnos várható volt.az ncaa sem engedi, csak ott a médiajogoknál olyan keszekuszaság van (valamit a konferenciák birtokolnak, valamit a csapatok, valamit a tv-társaságok), hogy azt sem tudják, kinek kellene a felszólítást küldenie 😊
Az NCAA amúgy miért engedi ha az NFL meg nem?Bazzani
---
több mint 10 éve
Köszi. Sajnos várható volt.Az NCAA amúgy miért engedi ha az NFL meg nem?