NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszi. Sajnos várható volt.Az NCAA amúgy miért engedi ha az NFL meg nem?
több mint 10 éve
Jól értelmeztem (noonkick twitter), hogy nem lesz több NFL meccs feltöltés az oldalon?BazzaniSajnos jól.
több mint 10 éve
Jól értelmeztem (noonkick twitter), hogy nem lesz több NFL meccs feltöltés az oldalon?
több mint 10 éve
Nem tudom, volt-e már. A Gyűrűk:A 49ers gyűrűket láttam már élőben is. A régiek a legszebbek. Jöhetne már egy sasos is. 😊
nflrt.com/super-bowl-rings/ulpianus
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem tudom, volt-e már. A Gyűrűk:nflrt.com/super-bowl-rings/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
E heti fantasy előzetesünk: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-fantasy-elozetes-1
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Hogyha mi ketten ugyanazt a baromságot írnánk ide, én is hamarabb kerülnék tiltólistára! 😉"Roger Goodell Asks Former F.B.I. Director to Investigate Ray Rice Incident"Aztán meg ez lesz belőle:
Próbálja kimosni magát a szarból. Eleve nem nekik kellene ezekben az ügyekben"büntetést" osztogatni. Az, hogy cuccolnak meg nem mennek edzeni egy dolog. Viszont ami "törvénysértés" abban megvárhatnák a bírósági döntést.gaben
49ers didn't suspend a player who was arrested for domestic violence, did suspend an announcer who made comments about domestic violencebaggio
Politika ez nem sport kérem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
"Roger Goodell Asks Former F.B.I. Director to Investigate Ray Rice Incident"Aztán meg ez lesz belőle:
Próbálja kimosni magát a szarból. Eleve nem nekik kellene ezekben az ügyekben"büntetést" osztogatni. Az, hogy cuccolnak meg nem mennek edzeni egy dolog. Viszont ami "törvénysértés" abban megvárhatnák a bírósági döntést.gaben
49ers didn't suspend a player who was arrested for domestic violence, did suspend an announcer who made comments about domestic violence
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"Roger Goodell Asks Former F.B.I. Director to Investigate Ray Rice Incident"Próbálja kimosni magát a szarból. Eleve nem nekik kellene ezekben az ügyekben"büntetést" osztogatni. Az, hogy cuccolnak meg nem mennek edzeni egy dolog. Viszont ami "törvénysértés" abban megvárhatnák a bírósági döntést.
több mint 10 éve
Kampman
28 326
A legegyszerűbb az lett volna, ha Goodellék ráhagyják az egész ügyet a Ravensre és az illetékes szervekre. 😉 Tudhatták volna, hogy legyen bármi ebből csak rosszul jöhetnek ki, ugyanúgy mint ezzel az első esetben 6 meccses eltiltással, ami szintén vicces dolog Gordon eliltása után. 😀 Ki kéne nekik ezekből maradni és akkor nem lennének ekkora hülyeségek, mint, hogy aki otthon iszik az kap 4 meccset, aki meg először veri meg az asszonyt az is csak 6 meccset (és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy hogy lehet olyan szabályt hozni, ami előre feltételezi, hogy nem csak egyszer fog megtörténni?)JugheadHa ráhagyják a csapatra, akkor meg azért támadnák, mert a commissioner ölbe tett kézzel nézte végig, ahogy a ligát elárasztják a balhés játékosok.
több mint 10 éve
Jughead
5 212
A legegyszerűbb az lett volna, ha Goodellék ráhagyják az egész ügyet a Ravensre és az illetékes szervekre. 😉 Tudhatták volna, hogy legyen bármi ebből csak rosszul jöhetnek ki, ugyanúgy mint ezzel az első esetben 6 meccses eltiltással, ami szintén vicces dolog Gordon eliltása után. 😀 Ki kéne nekik ezekből maradni és akkor nem lennének ekkora hülyeségek, mint, hogy aki otthon iszik az kap 4 meccset, aki meg először veri meg az asszonyt az is csak 6 meccset (és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy hogy lehet olyan szabályt hozni, ami előre feltételezi, hogy nem csak egyszer fog megtörténni?)
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok kinek a feje fog hullani először az ügy kapcsán.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
BREAKING: Roger Goodell has suspended the Associated Press for two games.
több mint 10 éve
pápá Goodell!@AP: BREAKING: AP Source: Law enforcement official sent copy of Ray Rice tape to NFL executive in April
bigstory.ap.org/article/ap-newsbreak-source-says-rice-video-sent-nfl
@wingoz: Roger Goodell's words to Saints regarding bounty gate: "ignorance is not an excuse" 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NajóPennstate bowman, glenncarson, hali, hodges, lee, mauti, poz, stupar
Veri
USC cushing, kennard, maiava, matthews, maualuga, morgan, perry, keithrivers, malcolmsmith
Ennyiben maradhatunk
WeARE!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Most NFL players by position via college:QB: 4 - USC
RB: 5 - California
WR: 7 - Florida & Miami
TE: 7 - Stanford
OT: 6 - Virginia
OG: 5 - Tennessee
C: 3 - USC, Cal & Florida
LB: 9 - USC
DB: 9 - Alabama & LSU
DT: 6 - LSU
DE: 7 - Georgia
Colleges with most players on NFL opening-day roster? LSU 38, USC 37, Alabama 36, Georgia 34, Florida 33, Florida State 33
---
több mint 10 éve
nfl_lover
912
"We had not seen any videotape of what occurred in the elevator," Goodell told Norah O'Donnell on CBS Evening News. "We assumed that there was a video. We asked for anything that's pertinent. But we were never granted that opportunity."És így hoztatok ítéletet, oké.
Ekkora hihetetlen nagy gyökeret, legalább valami mást kamuzott volna, mert ez csak a nyilvánvaló inkompetenciáját igazolja, nem csak NFL, hanem bármilyen más szervezet igazgatásához, megkockáztatom, még a mindennapi élet teendőinek ellátásához is.
Remélem ez az eset egy kicsit segít kifelé tessékelni a szénáját...
több mint 10 éve
Az e heti C'mon Man!Mack... :-/
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Ruszki oldalon már hétfőn fenn volt, és hamar le is jött.A noonkick.com/ oldalon már fenn van az első NFL forduló összes találkozója condensed változatban, ha esetleg valakit még emlékeztetni kellene rá. NCAA-nél sajnos nincs ilyen, "csak" teljes meccsek, profi összefoglaló viszont igen! ncaahu.wordpress.com/baggiona, érdemes volt napokig szopnom a letöltéssel :pHöri
több mint 10 éve
A noonkick.com/ oldalon már fenn van az első NFL forduló összes találkozója condensed változatban, ha esetleg valakit még emlékeztetni kellene rá. NCAA-nél sajnos nincs ilyen, "csak" teljes meccsek, profi összefoglaló viszont igen! ncaahu.wordpress.com/baggiona, érdemes volt napokig szopnom a letöltéssel :p
több mint 10 éve
A noonkick.com/ oldalon már fenn van az első NFL forduló összes találkozója condensed változatban, ha esetleg valakit még emlékeztetni kellene rá. NCAA-nél sajnos nincs ilyen, "csak" teljes meccsek, profi összefoglaló viszont igen! ncaahu.wordpress.com/
---
több mint 10 éve
A mai videónkban az első hét törénéseiről beszéltünk és tippeltünk a második heti nyertesekre: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nfl-osszefoglalo-1zolika26Jó.
Vegyetek két mikroportot 😉
több mint 10 éve
A mai videónkban az első hét törénéseiről beszéltünk és tippeltünk a második heti nyertesekre: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nfl-osszefoglalo-1
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Csifu
223
Ahaha, Peter King, vezető újságíró: mmqb.si.com/2014/09/08/ray-rice-nfl-domestic-violence-video-peter-king/