NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben....
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
A két OT még azért játszik.(1-2)
a két sérült még jó lehet.
de nem volt parádé az fix

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért 2 szezon elteltével a 2013as draft Top 10e elég borzasztó látványt nyújt, tisztelet a kivételnek (főleg Ansahára és Lanere gondolok itt):

Azt hiszem a kurvagyenge a megfelelő jelző erre. 😀 😥
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Király. Most már mehet amerre akar. Bár eddig sem sok vizet zavart.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dion Jordant egy évre elmeszelte a liga.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Kissé off, de valaki nem tudja, hol találok Étel/Itallapot, árakat az End Zone Pubba?
Honlapjukon semmi, facebookon semmi, és máshol sem leltem rá a nagy titokra egyelőre.Stez
ezt még nekem se sikerült kideríteni, pedig külön kértem tőlük, viszont a Klauzál téri árakhoz képest szerintem nagy változás nem lehet
 hovamenjek.hu/budapest-vii-kerulet/endzone-bbq--pubbaggio
remélem a Vick-burgert nem kutyából gyártják.Amadeus91
😀😀😀

Hol marad a 49ers menü? (Patrick Willis+hasábburgonya....?)Coolearie
Visszavonultatták.
Btw köszi a linket.Stez
Hmm..Fura mert a Ray papás még ott van😀
több mint 10 éve
Mivel a draft és annak 1. köre itt van a nyakunkon, érdemes megnézni, hogy melyik hány Pro Bowlert draftolt az 1. köröseivel az elmúlt 12 évben (2003-2014)

Arizona 4
Atlanta 4
Baltimore 4
Buffalo 5
Carolina 5
Chicago 3
Cincinnati 4
Cleveland 5
Dallas 8
Denver 4
Detroit 4
Green Bay 3
Houston 6
Indianapolis 3
Jacksonville 1
Kansas City 6
Miami 4
Minnesota 6
New England 5
New Orleans 3
Mew York Giants 3
New York Jets 5
Oakland 1
Philadelphia 1
Pittsburgh 5
San Diego 4
San Francisco 7
Seattle 3
St. Louis 3
Tampa Bay 4
Tennessee 3
Washington 7
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
Kissé off, de valaki nem tudja, hol találok Étel/Itallapot, árakat az End Zone Pubba?
Honlapjukon semmi, facebookon semmi, és máshol sem leltem rá a nagy titokra egyelőre.Stez
ezt még nekem se sikerült kideríteni, pedig külön kértem tőlük, viszont a Klauzál téri árakhoz képest szerintem nagy változás nem lehet
😀😀😀

Hol marad a 49ers menü? (Patrick Willis+hasábburgonya....?)Coolearie
Visszavonultatták.
Btw köszi a linket.

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
😀😀😀

Hol marad a 49ers menü? (Patrick Willis+hasábburgonya....?)
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
remélem a Vick-burgert nem kutyából gyártják.
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
 hovamenjek.hu/budapest-vii-kerulet/endzone-bbq--pub

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
Honlapjukon semmi, facebookon semmi, és máshol sem leltem rá a nagy titokra egyelőre.

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
De a példastatuálás az megy, újabb 10 meccs eltiltás a hivatalosan FELMENTETT Hardy-nak... Közben meg olyat nyilatkozik Steve Keim, az Arizona GM-je, hogy "ha Hannibal Lecter 4.3 alatt futná a 40 yardot, evési rendellenességgel kezelnék csak"baggio
Höri
szomorú, nagyon szomorú ha valakinek ő jut eszébe ha Lecterről van szó...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
De a példastatuálás az megy, újabb 10 meccs eltiltás a hivatalosan FELMENTETT Hardy-nak... Közben meg olyat nyilatkozik Steve Keim, az Arizona GM-je, hogy "ha Hannibal Lecter 4.3 alatt futná a 40 yardot, evési rendellenességgel kezelnék csak"baggio

több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Közben meg olyat nyilatkozik Steve Keim, az Arizona GM-je, hogy "ha Hannibal Lecter 4.3 alatt futná a 40 yardot, evési rendellenességgel kezelnék csak"baggio
valami olyasmi 😊
Darren Urban ‏@Cardschatter
GM Steve Keim on weighing off-field issues for prospects: "If Hannibal Lecter ran a 4.3, we'd probably diagnose it as an eating disorder."
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
 sports.vice.com/en_us/article/playmakers-the-show-the-nfl-killed-for-being-too-real

---

Annyit hozzátennék, hogy nem felmentették, hanem megszűntették az eljárást ellene. A lényeg, hogy nem bizonyítottak semmit. Salem szelleme kísért... :p

Ha valakit érdekel a jogi oldala az egész kálváriának, alant a link néhány igazán érdekes és pontos információval. Melegen ajánlom mindenkinek, mielőtt véleményt formálna Hardy személyét illetően.
 www.dallascowboys.com/news/2015/03/20/spagnola-now-let%E2%80%99s-take-some-time-dig-deep-hardy-signing

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ma már mindezt computerrel csináljákpeterk2005
micsoda szóhasználat, most kiderült, hogy 80+ éves vagy!Höri
Annyira lebuktam, hogy nem is tudom mi a baj vele. 😀 Én sajnos a zsírt még kenyérre kenem, a királlyal meg lépek, Ez van. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
 sports.vice.com/en_us/article/playmakers-the-show-the-nfl-killed-for-being-too-real

---

De a példastatuálás az megy, újabb 10 meccs eltiltás a hivatalosan FELMENTETT Hardy-nak... Közben meg olyat nyilatkozik Steve Keim, az Arizona GM-je, hogy "ha Hannibal Lecter 4.3 alatt futná a 40 yardot, evési rendellenességgel kezelnék csak"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Idén is lesz a Jax-Titans TNF. 😊

Az ESPN meg rögtön ki is dobta a regular season és a game-by-game predictionjait. Érdekes, hogy az AFC-be két 13-3-as csapatot is jósol, és egyik sem a Pats (Colts, Broncos), az NFC-be viszont egyet sem. Sőt, még 12-4-est sem, a Seattlet és a Packerst is 11-5-re jósolja. (Szvsz a Packers inkább esélyes a 13-3-ra, mint bárki más.)peterk2005
NFL-en meg PO-ba sem jut a Broncos 😊
Btw, kíváncsi vagyok az All-Madden 2008 csapat meddig bírja majd szuflával 😊

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 233
micsoda szóhasználat, most kiderült, hogy 80+ éves vagy!Höri

buhloone mindstate

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
micsoda szóhasználat, most kiderült, hogy 80+ éves vagy!

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 087 — Lájkold a zsűrit!
Egy cikk egy esetleges AP-traderől:  www.sbnation.com/nfl/2015/4/22/8467317/adrian-peterson-trade-minnesota-vikings-teams-candidates

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hm dupla lájk.
Nem sokat értek belőle, de a lényeget, hogy mi történik igen. Egészen zseniális és izgalmas munka lehet, és szép példája annak ahogy a hagyomány és a modern dolgok találkoznak. Köszönöm!dande
Imádom én is az ilyen öreg zsugásokat. 😊 A pali ült a székében, mogyorót majszolva, és órákig bámulva a táblát. Majd felállt, kitűzött egy meccset a nagy ürességbe valahol, aztán visszaült, majszolta tovább a mogyorót, és bámulta újabb több órát a táblát. Majd ismét egy meccset kitűzött, és így tovább. És pár hónap alatt összedobta a schedule-t, ami tekintettel van minden csapat lehetőleg legtöbb kérésére, a TV közvetítésekre, az időjárásra (mondjuk Buffalo-ba ne tegyél decemberi otthoni meccset a Jax ellen, mert a nagy hidegben arra nem mennek ki, de a Pats ellenire igen) és száz más szempontra is.

Ma már mindezt computerrel csinálják, de a dolog még így is impresszív. Pl. ahogy számolom, ha Manning egészséges lesz, és hozza a várható statjait, akkor pont az Indy-Denver meccsen fogja megdönteni Favre karrier yard rekordját - Indianapolisban. Egészen biztosan nem véletlenül tették pont akkorra a meccset. Száz meg száz - de inkább ezer meg ezer - ilyen "apróságot" lehet felfedezni a schedule-ben, minden csapat szempontjából. A maga módján lenyűgöző.

(Mondjuk megértem, ha a Miami drukkerek azért nincsenek elájulva. 😀 Brutális lett az év első fele nekik.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Idén is lesz a Jax-Titans TNF. 😊

Az ESPN meg rögtön ki is dobta a regular season és a game-by-game predictionjait. Érdekes, hogy az AFC-be két 13-3-as csapatot is jósol, és egyik sem a Pats (Colts, Broncos), az NFC-be viszont egyet sem. Sőt, még 12-4-est sem, a Seattlet és a Packerst is 11-5-re jósolja. (Szvsz a Packers inkább esélyes a 13-3-ra, mint bárki más.)

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm dupla lájk.

Nem sokat értek belőle, de a lényeget, hogy mi történik igen. Egészen zseniális és izgalmas munka lehet, és szép példája annak ahogy a hagyomány és a modern dolgok találkoznak. Köszönöm!