NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Of the 256 players picked in 2014 NFL Draft, 203 are on active 53-man rosters. 29 currently on waivers, 16 on IR, 6 on NFI, 2 on PUP

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...peterk2005
Most szavazták meg pár napja.Shawn84
Köszi!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...peterk2005
Most szavazták meg pár napja.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 736 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vettem a jelzést, igazából, egy körképet akartam adni, hogy állnak a csapatok jelenleg QB fronton, és gondoltam feldobom kicsit, de úgy tűnik nem jött be. Azért a tényekre szorítkozó változatát ide teszem, talán az nem lesz olyan gyomrot megfekvő 😀

Bears – Cutler, Bengals – Dalton, Bills - Manuel?, Broncos – Manning,

Browns - Hoyer vagy Manziel, Buccaners - McCown vagy Glennon,

Cards – Palmer, Chargers – Rivers, Chiefs – Smith, Colts-Luck,

Cowboys – Romo, Dolphins –Tannenhill, Eagles-Foles, Falcons-Ryan,

49-rs – Kaepernick, Giants – Eli Maning, Jaguars Henne/Bortles, Jets – Geno

Lions – Stafforddal, Packers –Rodgers Panthers – Newton Patriots – Brady

Rams- Hil???, Raiders - Schaub vagy Carr, Ravens – Flacco, Redskins – Griffin

Saints – Brees. Seahawks - Wilson Steelers – Big Ben, Texans – Fitzpatrcik?

Titans - Locker, Vikings – Cassel/Teddy
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 736 — Így remélem megfelelek nektek.....
visszaállítom, hogy lehessen diszlájkolniHöri
kösz 😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
visszaállítom, hogy lehessen diszlájkolni

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Családon belüli erőszakos bűncselekmény esetén az NFL először 6 meccses, második esetnél már örökös eltiltást fog a továbbiakban alkalmazni.
Roger Goodell
Sokak szerint ez az "egyet ingyen kapsz" szabályként fog bevonulni az NFL történelembe.

ennek tudatában még inkább undorító a Gordon eltiltás.MarioAna
Miért is? Tudta előre, hogy ennyit fog kapni ha megint gyökér? Igen. Mégis gyökér volt? Igen. Akkor ?
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.
 espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamiktriad
én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
Azért mindent neked se kell tudni!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
 espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamiktriad
Nálam probléma nélkül bejön az alapkép, és amelyik csapatra kattintok, annak bejön a szezonelőzetese is. Probáld meg másik böngészővel, hátha az segít.iktriad
Vagy AdBlock nélkül, inkognitó módban.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nálam probléma nélkül bejön az alapkép, és amelyik csapatra kattintok, annak bejön a szezonelőzetese is. Probáld meg másik böngészővel, hátha az segít.
több mint 10 éve
én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történik

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-team
több mint 10 éve
CBSes tippek idénre:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24676065/nfl-season-preview-wholl-be-the-best-worst-here-are-our-picks
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
új sport tv-s szabálymagyarázó:  www.sport1tv.hu/Videok/2014/08/26/nfl_szabalymagyarazo3

jó ötlet, tetszik a megvalósítás is (nyilván attól eltekintve, hogy NFL =/= amerikai futball, de ez nem a sport tv hibája), és érdekes módon itt még magyar kifejezéseket is lehetett használni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Mindenki a Comedyre,Sarcastaball a South Parkban😊
több mint 10 éve
uhh

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
 www.fxfl.com/
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?Drip
NBA-s D-League-nek tervezik, de v-rjunk még vele, hogy egyáltalán elindul el, október 8. a tervezett kezdés 4 csapattal

---
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
 www.fxfl.com/
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?Drip
Pénzt csinálok más ötletéből liga!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
 www.fxfl.com/
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?

több mint 10 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.tamasboldizsar
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rosters

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
viszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀Höri
Légyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.szaba
majd ha elküldted a cm punk pólót, kérhetsz szivességetHöri
Még mindig itt van a szekrényben, nem vettem fel azóta sem. Küldd már el a címet pm-ben, jövőhéten valahogy elküldöm mán!
több mint 10 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.tamasboldizsar
 espn.go.com/nfl/transactions

---
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.
több mint 10 éve
viszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀Höri
Légyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.szaba
majd ha elküldted a cm punk pólót, kérhetsz szivességet