NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Nincs Broncos, nem érdekel így senkit 😕Amúgy van RZ idén is, most már van tippelde is benne, @maximilien vezet, Höri a második, @VIZILÓ a harmadik helyen
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-szurrealis-interception-uj-szabalyok-seattle-ben-2442471

több mint 10 éve
Tavaly hány pats meccset adtak? Mi volt az első és mi a második.PO nélkül persze.
több mint 10 éve
Ez mar a harmadik iden. Mi vagyunk az uj pecc. | kar, hogy a teljesitmenyunk mar kevesbe hasonlit 😀 |
több mint 10 éve
twitter.com/galuskahulud/status/651708095358439424

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Elsőnegyed értékelő az mmqb-tólmmqb.si.com/mmqb/2015/10/05/nfl-quarter-season-surprises-disappointments-mvp
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Remélem Jack tud mindent a korábbi pajtásairól és szépen felépítik az O-t.Trash on:
Én drukkolok nektek. 😀
Demecs
Jövő héten olyan Drew Litton rajz lesz az oldalon, hogy:
A Black Hole előtt Mack egy golyós-szájpeckes Manning alakú műrodeóbikán lovagol csupaszon, háttérben meg a Raiders D vár a sorára - John Persons stílusban xDDDD
több mint 10 éve
Remélem Jack tud mindent a korábbi pajtásairól és szépen felépítik az O-t. Én drukkolok nektek. 😀
több mint 10 éve
ezt te se gondolod komolyan....:/Na? Ismétlik a super bowl-t?A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?Jövőhéten 3 pecc meccset is közvetítenek.
Demecs
Sixo
😀
Amúgy meg lehet érdekesebb meccs lett volna, mint a denver oakland.
Demecs
izgalmasabb, mint ahogy Mack megkukizza Manninget😀
Vagy Carr felkoncolja a rettegett Denveri D-t...ugyan már😊
Olyan arcok lesznek Cwood mellett a secondary-nkbe, akiket még csak most fogunk leigazolni....
Szerkesztette: Pari
több mint 10 éve
A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?twitter.com/galuskahulud/status/649127857248202752
Demecs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A jövő heti sport tv-s meccseket lehet már tudni?Jövőhéten 3 pecc meccset is közvetítenek.
Demecs
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jay Feely tollából:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tippjáték lezárást lehet nem 19.00-ra kéne időzíteni, ha szerepel benne NYJ-MIA meccsről tippez már így marad, az élelmesebbek maximum szerezhetnek egy potyapontot, a következő héttől már szerdán/csütörtökön ki tudjuk írni az új játékot (Meskó Zolis könyveket is lehet majd nyerni, ha minden igaz)
ZERO_L

---
több mint 10 éve
Tippjáték lezárást lehet nem 19.00-ra kéne időzíteni, ha szerepel benne NYJ-MIA meccsről tipp

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
kérdés, a tippjátékban miért nincs benne hogy nem szerez támadó TD-t a chicago? 😀Mert játszik Cutler. 😉
Negritis
több mint 10 éve
kérdés, a tippjátékban miért nincs benne hogy nem szerez támadó TD-t a chicago? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
THNX!!!megvan a tegnapi MNF valahol?www.sport-video.org.ua/KCCGBP280915.htmlbaggio
esetleg valakinek?gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
hoppáwww.origo.hu/teve/20151002-tobb-szazezer-haztartasbol-tunik-el-a-sport1-sport2-a-minimax.html

---
több mint 10 éve
Egy kis trollkodásra mindig kapható vagy te is. : DÉn is inkább J. Jones adtam volna. De az biztos, hogy szoros volt.Értem én , hogy örülsz James Jones visszatérésének, volt pár szép TD-je, de ezt akkor is túlzásnak érzem.
alatriste (ex-balazs799)
Sixo
/Julio Jones volt a hónap legjobbja, még ha voltak is kihívói/

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Én is inkább J. Jones adtam volna. De az biztos, hogy szoros volt.Értem én , hogy örülsz James Jones visszatérésének, volt pár szép TD-je, de ezt akkor is túlzásnak érzem.
alatriste (ex-balazs799)
több mint 10 éve
Ha már Julio Jones a téma és a tényleg fantasztikus szezon rajtja, akkor betennék ide egy tweetet még tegnapról:twitter.com/fbgchase/status/649187787938361344
Mindezt egy Brandon Weeden mellett, ha lenne a csávónak esze mekkora játékos lehetett volna...