NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 006 — LIGHTS OUT!
0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, Jaguars
Szar NFL 😀
braxa88
Ennek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.

Amúgy nem arra lenne érdemes fókuszálni, hogy a nagyágyúk milyen játékkal kaptak ki és a kicsik milyennel nyertek? Ja mégsem, mert akkor az összkép nem lenne olyan szép, amit mutogatni lehetne.
baggio
Az milyen már amikor Robinak kell az nfl-t megvédenie xD

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?
Előre is köszi.
Demecs
A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
iktriad
Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...
apeszos
lehet év közben ilyen már nem lesz 😀
sapka
Alázás a Skins fanoktól 😀

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, Jaguars
Szar NFL 😀
braxa88
Ennek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.

Amúgy nem arra lenne érdemes fókuszálni, hogy a nagyágyúk milyen játékkal kaptak ki és a kicsik milyennel nyertek? Ja mégsem, mert akkor az összkép nem lenne olyan szép, amit mutogatni lehetne.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 225 — NFL bracket champion '26
Év elején még mehet a tipszmiksz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?
Előre is köszi.
Demecs
A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
iktriad
apeszos
lehet év közben ilyen már nem lesz 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szar NFL 😀
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 673 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Előre is köszi.
Demecs

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Előre is köszi.
Demecs
Több jó is volt, attól függ mit akarsz látni:
- ha pontzuhatagot akarsz akk OAK-BAL
- ha klasszis WR-eket akcióban akk NYG-ATL
- ha TO-parádét akk CIN-SD
- ha jó védelmeket akk CAR-HOU
- ha jóféle csoportderbit akk NO-TB
- ha csak simán egy igazi szoros, izgalmas meccset akk JAX-MIA

Madden hates me.
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Előre is köszi.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?
iktriad
A KC meg amatőr mòdon pihenteti Aaron Murray-t. Ezen múlik.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?
iktriad
Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
peach
kezdőben meg nálam a ravens D/ST -3 ponttal 😀
több mint 10 éve
iktriad
Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
peach
 i292.photobucket.com/albums/mm25/dorkasaur_2010/GIFs/rolleyes.gif

Madden hates me.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 777 — a new hope (again)
iktriad

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 673 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :
sapka
Eagles, Eagles, Eagles, Eagles, Eagles

több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 320
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xD
szerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t
baggio
 twitter.com/espnstatsinfo/status/645753569912713216
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Azért tavaly volt olyan meccs ahol sima volt!
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 426 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.
Béczkó
ahogy eddig mindegyik, minden évben

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Osztom! FANTASZTIKUS egy hétvége! A tippjátékom úgy ment a levesbe, hogy ajajajaj 😀. Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xD
szerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 522 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ezen a héten a forduló citromdíjasát nehezebb lesz kiválasztani, mint a hét játékosát, az szinte tuti.

Apropó, lehet utólag módosítani a tippeken? 😊 Bár... inkább nem is módosítanék, hanem teljesen újat adnék le inkább. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Bills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, Texans
Cardinals, Cowboys, Eagles, Lions, Packers, Seahawks

Browns, Bucs, Jaguars, Raiders, Redskins
JSanyo
Nfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
peach
boroztunk haverokkal, ilyen apróságokra már nem adtam 😉 Eagles helyett Panthers légyen

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 006 — LIGHTS OUT!
AFC: Pecc,Steelers,Colts,Chargers,Bills,Chiefs
NFC: Eagles,Packers,Panthers,Seahawks,Cards,Viks

49ers, Bucs, Jags, Browns, Raiders

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ez az 5-ös elég egyértelműnek tűnik, én bedobok egy Bearst is, mondjuk a Skins helyett.