NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Az milyen már amikor Robinak kell az nfl-t megvédenie xD0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsEnnek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.
Szar NFL 😀
braxa88
Amúgy nem arra lenne érdemes fókuszálni, hogy a nagyágyúk milyen játékkal kaptak ki és a kicsik milyennel nyertek? Ja mégsem, mert akkor az összkép nem lenne olyan szép, amit mutogatni lehetne.
baggio
több mint 10 éve
Alázás a Skins fanoktól 😀lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
sapka
több mint 10 éve
0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsEnnek mondjuk nem tudom mi köze van ahhoz, hogy milyen is a liga, és pl. halkan megjegyzem, ha mondjuk a foci vb-n az összes esélyesnek gondolt csapat kikapna ilyen Trinidad és Tobagóktól, ott sem az menne, hogy milyen csodálatos torna is ez, hanem hogy mennyire gyenge a színvonal.
Szar NFL 😀
braxa88
Amúgy nem arra lenne érdemes fókuszálni, hogy a nagyágyúk milyen játékkal kaptak ki és a kicsik milyennel nyertek? Ja mégsem, mert akkor az összkép nem lenne olyan szép, amit mutogatni lehetne.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Év elején még mehet a tipszmiksz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
lehet év közben ilyen már nem lesz 😀Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
apeszos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
0-2vel áll az NFCben: Seahawks, Lions, Eagles, Giants, Bears, Saints. ez akár PO mezőny is lehetne. (AFC: Ravens, Texans) eközben nyert a héten Raiders, Bucs, Browns, Redskins, JaguarsSzar NFL 😀
több mint 10 éve
Kis cseles. Végre nyert a Jags. Ezt terjeszteni kell széles körben...Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
iktriad
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?A Jags - Phinst azért is tudom ajánlani, mert az egyik csoport rivális, a másikkal meg most vasárnap játszotok.
Előre is köszi.
Demecs
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt?Több jó is volt, attól függ mit akarsz látni:
Előre is köszi.
Demecs
- ha pontzuhatagot akarsz akk OAK-BAL
- ha klasszis WR-eket akcióban akk NYG-ATL
- ha TO-parádét akk CIN-SD
- ha jó védelmeket akk CAR-HOU
- ha jóféle csoportderbit akk NO-TB
- ha csak simán egy igazi szoros, izgalmas meccset akk JAX-MIA

Madden hates me.
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok tegnapról, amit érdemes megnézni és nem sport tv-s volt? Előre is köszi.
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?A KC meg amatőr mòdon pihenteti Aaron Murray-t. Ezen múlik.
iktriad
több mint 10 éve
kezdőben meg nálam a ravens D/ST -3 ponttal 😀Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
iktriad
peach
több mint 10 éve
i292.photobucket.com/albums/mm25/dorkasaur_2010/GIFs/rolleyes.gifAz megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
iktriad
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?Az megvan, hogy carr összehajigált vagy 30 pontot a baltimore! ellen? Kiváncsi vagyok hány embernél volt még padon rajtam kívül 😀
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a 2. fordulóban mind a 4 másodéves QB (Bortles, Manziel, Bridgewater és Carr) győzelemre vezette a csapatát?
több mint 10 éve
inkább a bottom 5 tippversenyt kellene megcsinálni 😊 :Eagles, Eagles, Eagles, Eagles, Eagles
sapka
több mint 10 éve
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xDtwitter.com/espnstatsinfo/status/645753569912713216
szerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t
baggio
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Azért tavaly volt olyan meccs ahol sima volt!
több mint 10 éve
Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.ahogy eddig mindegyik, minden évben
Béczkó
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Osztom! FANTASZTIKUS egy hétvége! A tippjátékom úgy ment a levesbe, hogy ajajajaj 😀. Ez az év eddig fordulóról fordulóra megtippelhetetlen.
több mint 10 éve
A bottom 5 annyira egyértelműnek tűnik, hogy mind az öt csapat nyert ma xDszerintem még sose volt erre példa, hogy a Skins, Browns, Raiders, Bucs, Jaguars kvintett egyszerre húzott be egy nap W-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát ezen a héten a forduló citromdíjasát nehezebb lesz kiválasztani, mint a hét játékosát, az szinte tuti.Apropó, lehet utólag módosítani a tippeken? 😊 Bár... inkább nem is módosítanék, hanem teljesen újat adnék le inkább. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
boroztunk haverokkal, ilyen apróságokra már nem adtam 😉 Eagles helyett Panthers légyenBills, Broncos, Chiefs, Patriots, Steelers, TexansNfc southból nem jut be senki? Azt azt hogyan...?! 😀
Cardinals, Cowboys, Eagles, Lions, Packers, Seahawks
Browns, Bucs, Jaguars, Raiders, Redskins
JSanyo
peach
több mint 10 éve
AFC: Pecc,Steelers,Colts,Chargers,Bills,ChiefsNFC: Eagles,Packers,Panthers,Seahawks,Cards,Viks
49ers, Bucs, Jags, Browns, Raiders
több mint 10 éve
Ez az 5-ös elég egyértelműnek tűnik, én bedobok egy Bearst is, mondjuk a Skins helyett.