NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A Giants-Bills összefoglalóban láttam tableten egy olyan programot vagy videólejátszót, hogy a videóra fel lehet rajzolni azt a tipikus sárga vonalat, így bemutatva az adott játék elemzését. Valaki tudja mi ennek a programnak a neve?Wong
Microsoft Paint

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
A Giants-Bills összefoglalóban láttam tableten egy olyan programot vagy videólejátszót, hogy a videóra fel lehet rajzolni azt a tipikus sárga vonalat, így bemutatva az adott játék elemzését. Valaki tudja mi ennek a programnak a neve?
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
NFL players: height & weight over time
 noahveltman.com/nflplayers/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a "holland módi" meg sajnos már nem működik 😕 😊 30e négy hónapra szerintem egy nfl fanatikusnak bőven megéri, vagy ha még okosabban akarja valaki megoldani, összeáll egy másik csapat szurkolójával (lehetőleg olyannal, akivel általában nem egy idősávban játszanak), aztán felezik a költségeket

ennél jobb opció csak az espn player, igaz ott nem nfl megy :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Illetve a másik topicból áthozva, idei újítások

GamePassben van pár remek újítás. 😊

- Lassított lejátszás (Iszonyú jó, mert könnyű így visszanézni, hogy pontosan mi történik a playekben) Nekem ez az újítás tetszik a legjobban. 😊
- Keresés (Csapat, ill. játékos szintjére lebontva, + TD, FG, safety, Turnover, fumble, sack, futás, passz... stb alapján)
- Lesz majd letöltési lehetőség mobilra és tabletre (Először csak iOS-en, majd később a többi platformon is elérhető lesz.)xrace77

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szeretnék előfizetni valami netes NFL-nézési lehetőségre. Nem tudom, hogy Game Pass-re, vagy esetleg másra kéne-e, akinek van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja velem. Köszi.szaba
game pass elég fasza.
nfl network orvérrzésig, nem akad, fasza minőség. arra kell figyelni h alapból olyan a rendszer h automatikusan megújulóra veszi az előfizetésedet, de ezt kiveszed azt' winning.
edit: ja és persze bármilyen meccset bármikor visszanézhetszbriareos
Arról nem beszélve, hogy vannak vágott adások is, szóval ha csak az effektív játékot néznéd vissza, akkor kb 40-45 perc alatt meg tudod nézni bármelyik meccset, ha nincs épp annyi időd, hogy mindent visszanézz.

Mondjuk Szabának ez azért nem jó megoldás, mert ezt csak egy IP-ről lehet nézni, még amikor otthon mobilról és gépről is néztem, akkor is kidobott az egyik.

Az ára meg azért nem annyira finom, fél évre nem mindenkinek ér meg 30 ezer forintot. De akinek igen, az tényleg tud egyszerre nézni mindent, Red Zone-t, visszanézni korábbi évek meccseit, Super Bowlokat, szal igazából addig nézed, ameddig meg nem unod az összeset.

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Szeretnék előfizetni valami netes NFL-nézési lehetőségre. Nem tudom, hogy Game Pass-re, vagy esetleg másra kéne-e, akinek van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja velem. Köszi.szaba
game pass elég fasza.
nfl network orvérrzésig, nem akad, fasza minőség. arra kell figyelni h alapból olyan a rendszer h automatikusan megújulóra veszi az előfizetésedet, de ezt kiveszed azt' winning.
edit: ja és persze bármilyen meccset bármikor visszanézhetsz

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ez engem is érdekelne.
Leginkább olyan amit egyszerre több (3-4 de az se baj ha több) IP címről is lehet használni.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Szeretnék előfizetni valami netes NFL-nézési lehetőségre. Nem tudom, hogy Game Pass-re, vagy esetleg másra kéne-e, akinek van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja velem. Köszi.
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Nyilván, csak itt kissé más alakítja a szurkolói szimpátiát és ellenszenvet, mint odaát.
De ahogy írtam, ettől még lehet megalapozott.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A face-s felmérésen Alabama legnépszerűbb csapata a Saints volt, itt meg a legutáltabb. Bár a kettő nem zárja ki teljesen egymást.atapapa
szerintem itthon is a New England nyerné mindkettőt, de ezt most nem fogjuk megmérni

több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A face-s felmérésen Alabama legnépszerűbb csapata a Saints volt, itt meg a legutáltabb. Bár a kettő nem zárja ki teljesen egymást.

több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Persze hogy nem az, mindenesetre a Ravens-Európán röhögtem egy jót 😀berger90
örülök hogy nem csak én utálom flekkót 😀
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Persze hogy nem az, mindenesetre a Ravens-Európán röhögtem egy jót 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Reprezentatívnak azért nem nevezném ezt a felmérést 😊

- jaubs17: I'm curious why Africa hates Dallas? Not complaining, just curious
- kmhokies35: It was literally one vote for Africa that decided it haha

---
több mint 10 éve

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
egy kérdés, az eltiltás az előszezoni meccsekre vonatkozik? például ray rice, kapott 2 meccset az alapszakaszból, de így akkor az előszezonban sem játszatt?zsotyi
Korábbi tapasztalatból kiindulva ott játszhat

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
egy kérdés, az eltiltás az előszezoni meccsekre vonatkozik? például ray rice, kapott 2 meccset az alapszakaszból, de így akkor az előszezonban sem játszatt?

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
lassan senki nem tud meggyőzni arról, hogy nem iktriad a JAX tulaja

baggio
Én soha nem vennék fel egy ilyen inget (különben is inkább pólókban szeretek lenni). Egyébként pedig Shad valójában Bernie a Hóbortos Hétvégéből. Csak ki ne nyírják. 😀
több mint 10 éve
lassan senki nem tud meggyőzni arról, hogy nem iktriad a JAX tulaja

---
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
A csapatok szuperhősei:
 therotation.sportsonearthblog.com/guardians-of-the-nfl-galaxy/Black_Adder
Mike Ditka!!!
Ennyi.gaben
A példakép.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ha már ez a téma, érdemes elolvasni ezt a pár oldalas kis brosúrát is:

TAX INFORMATION FOR THE NFL ROOKIE
 www.prosportstax.com/Images/Attachments/rn4b61f78e0a858.pdfbaggio
ezt a Form 1099-est nem találom sehol, pedig érdekelne, mekkora szeletet kapnak a videojátékokból és egyebekből, amiket az NFLPA szabályoz.berger90
Valószínűleg rosszul értelmezted, mert a Form 1099 az csak egy sima IRS-es formanyomtatvány, mint pl. itthon az 1353-as, amit az adóbevallásnál kitöltesz. Érdekes is lenne, ha bárkiét nyilvánosan megnézhetnéd a neten.

---
több mint 10 éve
ha már ez a téma, érdemes elolvasni ezt a pár oldalas kis brosúrát is:

TAX INFORMATION FOR THE NFL ROOKIE
 www.prosportstax.com/Images/Attachments/rn4b61f78e0a858.pdfbaggio
ezt a Form 1099-est nem találom sehol, pedig érdekelne, mekkora szeletet kapnak a videojátékokból és egyebekből, amiket az NFLPA szabályoz.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
A csapatok szuperhősei:
ha már szuperhősök: az amerikai boltokban pár hete kaphatóak az egyedi NFL/DC Comics Gatorade-palackok
 leagueofcaptains.gatorade.com/#/comics

kettő az ötből:

---
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
A csapatok szuperhősei:
Mike Ditka!!!
Ennyi.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "