NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Egész évben, csak kellő pillanatokban leeresztették a megfelelő labdákat.Hát még a 4. fordulóban 😀amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értema pecc is szar volt tavaly az első héten
braxa88
Löfli
Wyatt
több mint 10 éve
Hát még a 4. fordulóban 😀amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értema pecc is szar volt tavaly az első héten
braxa88
Löfli

több mint 10 éve
Nagyon jó volt Atlantában ez a goal line kamera. Tolhatnák a többi pályán is!
több mint 10 éve
Rookiek a rosteren.Nálunk 8 az a 7: Yeldon, Cann, Sample, Greene, Bennett, Corey Grant, Nick Marshall és Armbrister. (És Myers is kvázi újonc, csak a tavalyi Arena ligás szerződése miatt -ahol soha nem is játszott- számít elsőévesnek.)
PUP/IR nem számít
Bills, Eagles 4
Giants 5
Steelers, Broncos, Buccaneers, Redskins, Seahawks 6
Jets, Jaguars, Raiders, Lions, Falcons, Panthers, Cowboys 7
Bengals, Texans, Browns, Chargers, Cardinals 8
Ravens, Titans, Chiefs, Patriots, Colts, Packers, Vikings 9
Dolphins, Bears, Saints, Rams 10
49ers 11
Höri
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Rookiek a rosteren.PUP/IR nem számít
Bills, Eagles 4
Giants 5
Steelers, Broncos, Buccaneers, Redskins, Seahawks 6
Jets, Jaguars, Raiders, Lions, Falcons, Panthers, Cowboys 7
Bengals, Texans, Browns, Chargers, Cardinals 8
Ravens, Titans, Chiefs, Patriots, Colts, Packers, Vikings 9
Dolphins, Bears, Saints, Rams 10
49ers 11
több mint 10 éve
amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értema pecc is szar volt tavaly az első héten
braxa88

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értemmegütötte őket az 1 óra időeltolódás 😀
braxa88
több mint 10 éve
amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értemVárjunk azért még pár meccset, de valóban kevés kilátástalanabb csapatot láttam week 1-en 😕
braxa88
több mint 10 éve
amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értemMajd hétvégén mi felemeljük őket a padlóról az égbe.
braxa88
több mint 10 éve
amilyen sokan vártunk sokat a VIkingstól annyira voltak reggel botrányszarok :/ nem is értem
több mint 10 éve
az első forduló fő tanulságatwitter.com/smartfootball/status/643653492507324416
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
sajnálom h nincs több olyan HC mint Ryan Bills coach Rex Ryan says he won't be game planning for Patriots RB Dion Lewis in Week 2.
"(I) don't think we're gonna focus on that kid," Ryan said. "I can't even tell you that kid's name... "
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 490
Egy kis konnyites akinej van android kedzuleke:LiveNowTv applikacio.
Sok ingyenes tv csatorna,mondjuk a 3/4 erdektelen.A UK csatornak amik erdemlegesek nfl szempontbol no meg a kanadai(CTV).Vasarnap duplat adnak eloben.
Amugy AFL tv csatorna is talalhato.
több mint 10 éve
Rams topikból loptam:Látszik, hogy engem nem kérdeztek meg...
l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http:/l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg
empty
több mint 10 éve
New Orleans-ban sohase volt panasz a drogok minőségére :p
több mint 10 éve
Rams topikból loptam:Giants mehet a Pat helyére ma reggeli 5.54' óta
l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http:/l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg
empty
több mint 10 éve
Rams topikból loptam:De a bowl.hu lista alapján is hátul lenne a címvédő egy hisztiméteren.
empty
több mint 10 éve
Rams topikból loptam:l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http:/l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Honnan lehet leszedni a meccsekről ilyen vágott videót? Amin az egész meccs kb 30-40 perc?úgy keress rá, hogy condensed. a gamepass-ben benne van :p
Demecs
több mint 10 éve
Honnan lehet leszedni a meccsekről ilyen vágott videót? Amin az egész meccs kb 30-40 perc?
több mint 10 éve
mostanában vannak ott egykori vagy még aktív játékosok is. persze ha valaki komoly szakmaiságra vágyik, ne ezt hallgassaAz inkább egy talk show, poénra épül, sok faszságot beszélnek, szakmailag megkérdőjelezhető az egész szerintem.valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Dave Dameshek
Zolee23
Kampman
Sixo
több mint 10 éve
Az inkább egy talk show, poénra épül, sok faszságot beszélnek, szakmailag megkérdőjelezhető az egész szerintem.valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Dave Dameshek
Zolee23
Kampman
több mint 10 éve
Red Zone Channelt ilyen jó minőségben korábban még nem láttamzunox.hk/zunox1.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
valami jo podcastet tudtok ajanlani, amit erdemes kovetni? nfl/college foci johet egyarant.Dave Dameshek
Zolee23