NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Kiegyensúlyozottabb, de nem feltétlen kiegyensúlyozott, mindent csak egy bizonyos szintig lehet kontrollálni. Az NFL-ben fontos a paritás sok szempontból, de ha egy csapat többet költ a határokon belül egy másiknál, jobban dolgozik, kedvezőbbek számára a gazdasági feltételek, akkor az ellen külösebben nincs mit tenni (vagyis a profiknál igen, lehet más városba költözni és/vagy új tulajjal próbálkozni).baggioOfc, csak ahogy a podcastban is utaltak ra, tobb eselyunk lehetett volna egy egy tisztes ufa-t megcsipni, ha a Denver, vagy a Pats nem szolhat bele a "licitbe".
Arra is kíváncsi lennék, hogy az államonkénti különböző adó terheket, egyszer nem fogják-e figyelembe venni a cap esetében és mondjuk diverzifikálni a cap-et, hogy pl. Arizonában csak 90m, Californiában 110m, érdekes ebbe bele gondolni...
több mint 10 éve
Kiegyensúlyozottabb, de nem feltétlen kiegyensúlyozott, mindent csak egy bizonyos szintig lehet kontrollálni. Az NFL-ben fontos a paritás sok szempontból, de ha egy csapat többet költ a határokon belül egy másiknál, jobban dolgozik, kedvezőbbek számára a gazdasági feltételek, akkor az ellen külösebben nincs mit tenni (vagyis a profiknál igen, lehet más városba költözni és/vagy új tulajjal próbálkozni).
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tegnap unatkozgatva meghallgattam Höriék szabad ügynök igazolásos podcastját, és szomorúan azt konstatáltam, hogy ez a cap emelés tulajdonképp ordas nagy kib@szás a gyengébb csapatokkal. (igen konkrétan az Oakland-re gondoltam) mert ugye végre kiszabadultunk a cap hellből és igazolhattunk volna tisztes UFA-kat, de nem tudtunk, mert a cap emelés miatt a sokkal erősebb rosterral rendelkező csapatok is be tudta vásárolni egy egy top free agentet.A rakás szar mindig rakás szar marad.
Elvileg a cap-nek egy másodlagos funkciója pont ez lenne, hogy a draft mellett így is erősdjenek a gyengébb csapatok, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a mezőny, de a cap emelés és a folyamatos szerződés módosítgatások ezt a funkciót gyakorlatilag annullálják. Nem elég, hogy amugy sem jönnek hozzánk szívesen, mert hogy gyengék vagyunk és hogy az adó mértéke is magasabb mint a legtöbb államban, de még ez is...nehéz így versenyezni...Pari
Lásd Lions. Sajnos a jobb csapatok leginkább attól jobbak, hogy odavaló emberek vezetik. Nekünk meg jutnak a Millen és Schwartz félék.
Lásd Bills, Browns, Raiders stb.
több mint 10 éve
Tegnap unatkozgatva meghallgattam Höriék szabad ügynök igazolásos podcastját, és szomorúan azt konstatáltam, hogy ez a cap emelés tulajdonképp ordas nagy kib@szás a gyengébb csapatokkal. (igen konkrétan az Oakland-re gondoltam) mert ugye végre kiszabadultunk a cap hellből és igazolhattunk volna tisztes UFA-kat, de nem tudtunk, mert a cap emelés miatt a sokkal erősebb rosterral rendelkező csapatok is be tudta vásárolni egy egy top free agentet.Elvileg a cap-nek egy másodlagos funkciója pont ez lenne, hogy a draft mellett így is erősdjenek a gyengébb csapatok, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a mezőny, de a cap emelés és a folyamatos szerződés módosítgatások ezt a funkciót gyakorlatilag annullálják. Nem elég, hogy amugy sem jönnek hozzánk szívesen, mert hogy gyengék vagyunk és hogy az adó mértéke is magasabb mint a legtöbb államban, de még ez is...nehéz így versenyezni...
több mint 10 éve
mivel más nem tette meg, én szólok: elérhető a 2014-es NFL Record & Fact Book, pdf formátumban felraktam a dropbox fiókomra (nyomtatott változata 11.55$ amazonon)dl.dropboxusercontent.com/u/51335272/2014%2BNFL%2BRecord%2B%26%2BFact%2BBook.pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pam Oliver helyett Erin Andrews lett a Fox 1. számú sideline riportere (ő lehet majd látni Joe Buck és Troy Aikman mellett). Oliver idén utoljára lesz sideline riporter az NFLben.iktriadAndrews pedig így semmilyen szerepet nem tölt már be a FOX college focis programjában
---
több mint 10 éve
Pam Oliver helyett Erin Andrews lett a Fox 1. számú sideline riportere (ő lehet majd látni Joe Buck és Troy Aikman mellett). Oliver idén utoljára lesz sideline riporter az NFLben.
több mint 10 éve
Egy magyar nyelvű összefoglaló az elmúlt 1 hét eseményeiből: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/serulesek-letartoztatasok-nfl-holtszezonzolika26És egy újabb összefoglaló az elmúlt egy hét eseményeiből: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/a-leggazdagabb-tight-end
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
rex ryan lesz a broncos következő edzője, avagy valamit nagyon benéztek az nfl hivatalos twitter oldalán 😊Neeeeem, Belicsik!
Dexxter Tailor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
rex ryan lesz a broncos következő edzője, avagy valamit nagyon benéztek az nfl hivatalos twitter oldalán 😊több mint 10 éve
Remélem érdekes lehet nemcsak Eagles fanoknak is, ide is beteszem, a kielemzésére, fordítására képességeim sajna nincsenek, de talán videók is magukért beszélnek meg ti értetek ángolul:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/All-22-Playbook-Analysis-With-Chip-Kelly/b34addff-9e40-4b8d-8c19-294b8072f676
több mint 10 éve
Akiket érdekel, hogy hogyan zajlik egy rookie symposium és mi hangzik el ott, annak itt egy remek írás Robert Klemko billentyűzetéből: mmqb.si.com/2014/07/08/nfl-rookie-symposium-part-1/zolika26Itt van a tegnapi cikk folytatása, ami ha lehet akkor még jobb és még érdekesebb: mmqb.si.com/2014/07/09/nfl-rookie-symposium-part-2/
több mint 10 éve
Akiket érdekel, hogy hogyan zajlik egy rookie symposium és mi hangzik el ott, annak itt egy remek írás Robert Klemko billentyűzetéből: mmqb.si.com/2014/07/08/nfl-rookie-symposium-part-1/
több mint 10 éve
Egy magyar nyelvű összefoglaló az elmúlt 1 hét eseményeiből: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/serulesek-letartoztatasok-nfl-holtszezon
több mint 10 éve
A nemrég visszavonult Johnathan Franklin edzőjével beszélgettem a RB lehetőségeiről és terveiről: insidehandoff.com/2014/07/07/jonathan-franklin-packers-retirement/És immáron már Facebook oldala is van az Inside Handoffnak: www.facebook.com/InsideHandoff
több mint 10 éve
B99es GIF! 😀 Ment érte a +1.gabenKijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.nem lehet lejátszaniHöri
www.hbo.com/video/video.html?autoplay=true&vid=1384951#/iktriad
több mint 10 éve
O_O zsír!Ne az új csodacipődön próbáld! Nekem is lejátssza, bár nincs benne semmi. Hárdnáx ami hárdnáx, HBO és Hárdnáx, mindenki lássa a Falconst Hárdnáx.ulpianusKijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.nem lehet lejátszaniHöri
több mint 10 éve
Kijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.nem lehet lejátszaniHöri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ne az új csodacipődön próbáld! Nekem is lejátssza, bár nincs benne semmi. Hárdnáx ami hárdnáx, HBO és Hárdnáx, mindenki lássa a Falconst Hárdnáx.Kijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.nem lehet lejátszaniHöri
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A hiba az ön gépében van, nálam gond nélkül betölti és lejátssza a linkre kattintva.Kijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.nem lehet lejátszaniHöri
több mint 10 éve
Kijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.nem lehet lejátszani
több mint 10 éve
Kijött az első HBO előzetes az Atlanta Falconos Hard Knockshoz.www.hbo.com/video/video.html?autoplay=true&vid=1384951#/