NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
NFL logók NBA kivitelbendailysnark.com/nfl-logos-x-nba-logos/nggallery/image/nfc-north-6/
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Vince Young visszavonult
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Wong: nem, nem az 😊 csak félre értettem pár sör után amit ìrtál, azt hittem te is fanyalogsz a falcons miatt mint itt jópáran tették...peachNekem semmi bajom a Falconsal és szívesen megnézném ezt a műsort, csak még nem találtam ki, hogy hogyan. Külföldi letöltős oldalakat is nézegettem, de érdekes, hogy onnan sem lehet olyan könnyen beszerezi, mint ahogy én gondoltam.
több mint 10 éve
Wong: nem, nem az 😊 csak félre értettem pár sör után amit ìrtál, azt hittem te is fanyalogsz a falcons miatt mint itt jópáran tették...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Amíg nálunk van, persze, hogy istenítem(lásd én még tavaly ilyenkor is reménykedtem abban, hogy Szösziből még lesz nálunk vállalható QB ... 😀) . Ha pl. a Titansban lenne, nem igazgatna Ricky sorsa. Sőt.Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálszWyattkivácsni vagyok ha Höri nem szeretné Stanzit akkor ik mennyire istenítené a QBt? 😀braxa88
több mint 10 éve
na... flowers tuti friscoba megybraxa88Én Falconst olvastam Pioli miatt (aki nem választotta Flowerst, mint akiket odavitt a Chiefsből, J. Asamoah, Tyson Jackson, J. Arenas).
Illetve a Skinst, akik szeretnek ilyen játékosokat igazolni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
braxa88
12 534
na... flowers tuti friscoba megy
több mint 10 éve
mindenkinek ezt kéne tenni, továbbra is hiba nélküli a mester.Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálszWyattkivácsni vagyok ha Höri nem szeretné Stanzit akkor ik mennyire istenítené a QBt? 😀braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálszWyattkivácsni vagyok ha Höri nem szeretné Stanzit akkor ik mennyire istenítené a QBt? 😀
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálsz
több mint 10 éve
A legjobb rész úgy is az lesz, mikor Ricky Stanzi szanaszét dobálja a Falcons secondaryt a 4. Pre meccsen. 😀😀
több mint 10 éve
Ne nézd!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioÖtlet azoknak akik amúgy keveset tvznek és amúgy is HBO hiányban szenvednek?
több mint 10 éve
Hard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioHátha látjuk Smith mestert ordibálni párat.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
deyell
11 702
akkor majd jön egy sztori Prince Shembóról is.5 rész alatt 3 perc maximumHörina és Devonte Freeman?baggioHülye vagyok, Hageman miatt kihagyhatatlanHörinincs 😛 de legalább nem a bengalsHöriHard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioígy elsőre nem sok izgi játékos van aki annyira érdekes lenne.braxa88
choose life
több mint 10 éve
5 rész alatt 3 perc maximumna és Devonte Freeman?baggioHülye vagyok, Hageman miatt kihagyhatatlanHörinincs 😛 de legalább nem a bengalsHöriHard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioígy elsőre nem sok izgi játékos van aki annyira érdekes lenne.braxa88
több mint 10 éve
na és Devonte Freeman?Hülye vagyok, Hageman miatt kihagyhatatlanHörinincs 😛 de legalább nem a bengalsHöriHard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioígy elsőre nem sok izgi játékos van aki annyira érdekes lenne.braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hülye vagyok, Hageman miatt kihagyhatatlannincs 😛 de legalább nem a bengalsHöriHard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioígy elsőre nem sok izgi játékos van aki annyira érdekes lenne.braxa88
több mint 10 éve
szaba
10 549
a legenda és a télapóNéger a télapó... Tudtam, hogy valahol nem stimmel a sztori.
baggio
több mint 10 éve
nincs 😛 de legalább nem a bengalsHard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioígy elsőre nem sok izgi játékos van aki annyira érdekes lenne.braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Hard Knocks: ATLANTA FALCONSbaggioígy elsőre nem sok izgi játékos van aki annyira érdekes lenne.
több mint 10 éve
Hard Knocks: ATLANTA FALCONS
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal