NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
ez a két unsportsmanlike conduct amit az osztrák védőkre fújtak valami hihetetlen...
több mint 10 éve
Érdekes volt a vége....referee kicsit eltűnt....
több mint 10 éve
A Németek a bajnokok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Azta mi van itt??? 😀
több mint 10 éve
Szép kis TD volt az az osztrák! 😊
több mint 10 éve
Ezen a kis híján két kapufás extra ponton hangosan felnevettem, de egyébként jó meccs.
több mint 10 éve
A találkozó végén lesz tudósítás az NSO-n. Addig pedig Márkkal itt közvetítjük élőben az eseményeket a helyszínről: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/amerikai-foci-eb-donto-elo-helyszini-tudositasA mérkőzést az Eurosport2-n is lehet követni
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nem tudtam eldönteni, hogy a teljesen mobil-inkompatibilis megoldás (most komolyan, minden görgetésnél megnyitja valamelyik képet...), vagy a Pats-logó sokkolt jobban 😊Közben az Eb-n Svédország nagy hajrával kiharcolta a bennmaradást ( www.nemzetisport.hu/nfl/amerikaifutball-eb-utolso-perces-dontes-svedorszag-maradt-benn-2341091 ), bronzmeccs és döntő ma, akit érdekel, itt nézheti is tvthek.orf.at/live
több mint 10 éve
A jets-transformers király, a hellókitty-bengals frenetikus és most tudtuk meg Kansasban van az avatar, de ki az?Mindenki csak saját felelősségére klikkeljen erre - NFL logók anime változtban.A hollónk olcsón megúszta 😀 szóval jövőre be is vezethetnék élesben őket 😕)😀😀Blaise
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/06/nfl-teams-anime.html
| A Broncos logójából pl. én kicsi pónim lett, és talán nem is ez a legdurvább. 😀😀 | iktriad
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mindenki csak saját felelősségére klikkeljen erre - NFL logók anime változtban.A hollónk olcsón megúszta 😀 szóval jövőre be is vezethetnék élesben őket 😕)😀😀
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/06/nfl-teams-anime.html
| A Broncos logójából pl. én kicsi pónim lett, és talán nem is ez a legdurvább. 😀😀 | iktriad
több mint 10 éve
Mindenki csak saját felelősségére klikkeljen erre - NFL logók anime változtban. kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/06/nfl-teams-anime.html
| A Broncos logójából pl. én kicsi pónim lett, és talán nem is ez a legdurvább. 😀😀 |
több mint 10 éve
Az általam igencsak kedvelt Andy Benoit ezúttal azt vesézte ki h mekkora király scrambler: mmqb.si.com/2014/06/05/andrew-luck-russell-wilson-colin-kaepernick-robert-griffin-cam-newtown-running-quarterbacks-analysis/empty taxiEgy rövid magyarázatot elbírt volna, hogy egy sack mitől lesz az irányító hibája. Nehéz elhinni, hogy van/volt olyan irányító egy teljes idény alatt az NFL-ben, aki egyetlen sackért sem volt felelős...
több mint 10 éve
Pete Prisco ettől a 25 játékostól vár breakout szezont:www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24581140/prisco-top-25-breakout-players-in-the-nfl-for-2015
több mint 10 éve
Nálam működik a link, de akkor nézd meg, hátha így 😊És az ultimate képmustaine"Page Not Found
This page could not be found.
You might have followed an incorrect link."
Úgy látom az ultimate barátnőből ultimate ex lett. 😊peterk2005
több mint 10 éve
És az ultimate képmustaine"Page Not Found
This page could not be found.
You might have followed an incorrect link."
Úgy látom az ultimate barátnőből ultimate ex lett. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Az általam igencsak kedvelt Andy Benoit ezúttal azt vesézte ki h mekkora király scrambler: mmqb.si.com/2014/06/05/andrew-luck-russell-wilson-colin-kaepernick-robert-griffin-cam-newtown-running-quarterbacks-analysis/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ismételten valamelyest OFFKialakultak az ausztriai EB-n a helyosztók párosításai:
Szombaton 14:00-tól játszik Finnország Franciaország ellen a harmadik helyért. Stream: tvthek.orf.at/live
Ugyanazon a napon este 19:00-tól Ausztria Németország ellen játszik a döntőben. A találkozó megtekinthető élőben az Eurosport2-n vagy az előbb linkelt streamen.
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
twitter.com/Vitcamm <- Michael Sam nőjeTroll fact 101 a 100-ból. Gratula! 😊 Siget nem szeretnél róla? Sobri örömmel vár az aláírások/kérések topicban 😊
mustaine
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Hogy ne csak Bortles csaja kapja a hypeotinstagram.com/caycaymeoww <- Savage barátnője
instagram.com/_katherinewebb <- McCarron nője
twitter.com/Vitcamm <- Michael Sam nője
bit.ly/1nQ1Mmb <- Tajh Boyd nője
instagram.com/kaciemcdonnell <- Aaron Murray nője
És az ultimate kép
több mint 10 éve
Beszippantotta a sötét oldal...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát ahogy az lenni szokott, a sok pénz csak addig lenne elég, amíg nincs. Aztán amikor van, kiderül, hogy kevés, és még több kell. 😊Azért elgondolkoztató, hogy Marino 1 éve még azt nyilatkozta a tv-ben is, hogy már annak idején is nagyon jól tudták ezt a játékosok, és vállalták a játékot. (Pedig akkor keményebb volt a játék - hozzáteszem) ...viszont nemrég a CBS kirúgta Marinot, és most hirtelen átállt...mik vannak 😊
(Mondjuk Marino nem feltétlenül a pénzért csinálja úgy gondolom. Lehet, hogy elvi kérdést csinál belőle. Akár egyetértünk vele akár nem, elvei gazdag sikeres embernek is lehetnek.)peterk2005
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Erre az egészre a legjobb példa (na meg az amik hozzáállása az élethez) mikor a dohánygyárakat perelte a sok agyatlan. És ugyanezt eljátszották a elektromos cigivel 😀😀 is.Kíváncsi lennék vállalná-e valamelyik az ütközés nélküli focit minimál bérért.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hát ahogy az lenni szokott, a sok pénz csak addig lenne elég, amíg nincs. Aztán amikor van, kiderül, hogy kevés, és még több kell. 😊(Mondjuk Marino nem feltétlenül a pénzért csinálja úgy gondolom. Lehet, hogy elvi kérdést csinál belőle. Akár egyetértünk vele akár nem, elvei gazdag sikeres embernek is lehetnek.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Inkább az a gond, hogy Marino miatt innentől Ace Ventura fog nyomozni az ügyben. Úgyhogy csak fűzővel kifelé srácok!ulpianusúgyse kap gyűrűt imho
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Inkább az a gond, hogy Marino miatt innentől Ace Ventura fog nyomozni az ügyben. Úgyhogy csak fűzővel kifelé srácok!