NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Srácok! Kell valakinek a mai Hard Knocks majd? Mert ha igen akkor szívesen felveszem, és feltöltöm valahova.Én mondjuk örülnék neki, mert csak az első részt tudtam megnézni! 😊
Coolearie
több mint 10 éve
Srácok! Kell valakinek a mai Hard Knocks majd? Mert ha igen akkor szívesen felveszem, és feltöltöm valahova.
több mint 10 éve
ezek a sérülések annyira el tudják venni az ember kedvét a szezontól...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
okok. kösziegy kis off: a szótár csak nálam nem jön be?se a szótár, se az ncaa csapatok, se az nfl tabella, stb.
Lucifer
vannak még bajok, a szezonkezdetre minden megoldódik
baggio
GO JETS!!!
több mint 10 éve
egy kis off: a szótár csak nálam nem jön be?se a szótár, se az ncaa csapatok, se az nfl tabella, stb.
Lucifer
vannak még bajok, a szezonkezdetre minden megoldódik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
twitter.com/Bowlhu/status/634774157671186433?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊miről írnának? igazolni nem szoktak, gödörbe nem kerülnek a szezon közben, elég stresszmentes életmód 😀
peterk2005
több mint 10 éve
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊csendes többség
peterk2005
több mint 10 éve
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
szerintem lesz majdmost már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ez tökjó újítás, tetszik! College-ra nem lesz ilyen stat, én kíváncsi lennék rá?
bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
zavi27

---
több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ez tökjó újítás, tetszik! College-ra nem lesz ilyen stat, én kíváncsi lennék rá?
baggio
több mint 10 éve
Custer megmonta: a jó indián....most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
baggio
apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
baggio
több mint 10 éve
Egyenesen a szakadék felé???azér lódult meg így a szekérMondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :pÉs megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
sutianap
Höri
sutianap
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
azér lódult meg így a szekérMondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :pÉs megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
sutianap
Höri

több mint 10 éve
Mondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :pÉs megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
peterk2005
sutianap
több mint 10 éve
Collins aratott az első héten:Brutál jó lesz szerintem a srác. Nagy fogás a Dallas részéről.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
És megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
peterk2005

több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ennyi patriots drukker még kint sincs!
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
És megy már a like is. 😊A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:(a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)

---
több mint 10 éve
közben nem nézegettem direkt, hogy kinek milyen a mérlege, a legvégén néztem rá először 😀#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Borbinho
Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Borbinho