NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
igazándiból az a kérdés, hogy ki csinálta a feliratot hozzá...
ha nem innen valaki valahogy ki kéne szedni a feliratot és azt feltenni, mert maga a film azért könnyebben beszerezhető
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 647 — The only discipline that lasts, is self discipline
Aki ismeri az ncore nevű bevásárlóközpontot, az ott megtalálja mind a két részt, oem csomagolásban. 😊
peterk2005
én nem találom sehol ott.
zavi27
Ééés tényleg.... Én elég gyors voltam, jutott az akcióból. Priviben elérhető vagyok szükség esetére....

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 165
 deadspin.com/cris-carters-fall-guy-advice-was-kept-off-the-record-1726215757?utm_campaign=socialflow_deadspin_facebook&utm_source=deadspin_facebook&utm_medium=socialflow

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
Aki ismeri az ncore nevű bevásárlóközpontot, az ott megtalálja mind a két részt, oem csomagolásban. 😊
peterk2005
zavi27
ez fura, tegnap este még fent volt...
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
peterk2005
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Week1 előtt IR-re kerülő kezdő játékosok számának alakulása évről-évre:
 www.footballoutsiders.com/extra-points/2015/orlando-scandrick-tears-acl-big-injuries-piling

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 647 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Steve2292 Green Bay Packers San Diego State Aztecs 11
Srácok! Kell valakinek a mai Hard Knocks majd? Mert ha igen akkor szívesen felveszem, és feltöltöm valahova.
Coolearie
Én mondjuk örülnék neki, mert csak az első részt tudtam megnézni! 😊
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Srácok! Kell valakinek a mai Hard Knocks majd? Mert ha igen akkor szívesen felveszem, és feltöltöm valahova.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
ezek a sérülések annyira el tudják venni az ember kedvét a szezontól...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
egy kis off: a szótár csak nálam nem jön be?
Lucifer
se a szótár, se az ncaa csapatok, se az nfl tabella, stb.
vannak még bajok, a szezonkezdetre minden megoldódik
baggio
okok. köszi

GO JETS!!!
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 996 — no es importante
Lucifer
se a szótár, se az ncaa csapatok, se az nfl tabella, stb.
vannak még bajok, a szezonkezdetre minden megoldódik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215

GO JETS!!!
több mint 10 éve
 twitter.com/Bowlhu/status/634774157671186433?ref_src=twsrc%5Etfw

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊
peterk2005
miről írnának? igazolni nem szoktak, gödörbe nem kerülnek a szezon közben, elég stresszmentes életmód 😀

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 786
A Green Bay 300 fölötti száma és 2. helye elég meglepő. Igaz, a többségük SMS drukker lehet, mert a topic alig pörög. 😊
peterk2005
csendes többség

több mint 10 éve

több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:

bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
Ez tökjó újítás, tetszik! College-ra nem lesz ilyen stat, én kíváncsi lennék rá?
zavi27
szerintem lesz majd

---
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:

baggio
Ez tökjó újítás, tetszik! College-ra nem lesz ilyen stat, én kíváncsi lennék rá?
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 743 — capitaine du château de Vienne 1487

baggio
Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
apeszos
Custer megmonta: a jó indián....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

baggio
Aztán hol az a sok indián? Rezervátumban?
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 951 — Deion Sanders for president!
És megy már a like is. 😊

A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
sutianap
Mondjuk a tied most pont a tennesseebe szàmít :p
Höri
azér lódult meg így a szekér
sutianap
Egyenesen a szakadék felé???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 743 — capitaine du château de Vienne 1487
És megy már a like is. 😊

A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005
egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
sutianap
Höri
azér lódult meg így a szekér

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
És megy már a like is. 😊

peterk2005
sutianap

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Collins aratott az első héten:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Brutál jó lesz szerintem a srác. Nagy fogás a Dallas részéről.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.