NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
a legenda és a télapó---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Mondjuk ezt a buzulast sosem ertettem. Mintha ezek a "sztarok" szivesseget tennenek hogy egy rakat lovoert hakniznak par orat....A Startribune közzétette a LII. Superbowl (aminek a rendezését nemrég Minneapolis nyerte el) követelményrendszerét leíró dokumentumot. A leirat 154 oldalas, és lényegében mindent szabályoz, a stadionbeli elvárásokról a közlekedés, kommunikáció, jegyeladás, biztonság, stb. kérdéseiben. Érdemes belelapozni. Néhány "érdekesebb" feltétel érzékeltetve, hogy mit nem átallanak elvárni a nyertes várostól:Szerintem ezek annyira nem vészesek. ATM gondolom visa/mastercard a liga szponzora, USA-ban pedig kb minden szabadtéri nyilvános ATM ilyen.
- A városban olyan ATM-eket (pénzautomatákat) kell üzembe helyezni a döntő időszakára, amelyikek kompatibilisek az NFL saját hitelkártyáival és el kell távolítani minden automatát amelyik nem ilyen.
- Biztosítani kell 2 magas színvonalú bowlingpályát az NFL által meghívott celebek számára. 😀
- A helyi rendőrségnek számbeli és rendeltetési limit nélkül ingyen kell a szerzvezők rendelkezéséra állnia. (Érts, kérhetnek közlekedésieket vagy terrorelhárítókat is ingyen, akármilyen számban).
- A rendezőknek vállalniuk kell, hogy 14 ezer láb hosszig ingyen építenek ki beton-kordonokat a stadion körül a hivatalos személyzet, a csapatok és kísérőik elkülönítése és biztonsága érdekében.peterk2005
Egy Minneapolis méretű városban kb 20-25 kiemelkedő szintű bowlingpálya van, északon ráadásul elég nagy divat is. Ebből lefoglalni kettőt nem nagy összeg.
Helyi rendőrség kb amúgy is köteles lenne kivonulni biztosítani, és gondolom a ráción belül mozog a követelés. Ergo nem fognak 2 SWAT egységet kérni arra,hogy a komisszár hotdogját elkísérjék az utca sarkáról a VIP páholyba 😀
Beton kordon standard elem a rendezőknél.
Amúgy ha érdekelnek ilyen listák, keress rá pár nagy koncert/fesztivál előtt egy-egy együttes miket szokott kérni 😀 Teljes mértékben abszurd dolgok is vannak, sokszor csak a szervezőket akarják lehetetlen helyzetbe hozni. Pl ilyenek: világ minden országából egy-egy palack ásványvíz 😀undisputedly
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
offOff: Van Halen egyszer állítólag egy rakat M&M.et kért, de úgy,hogy szedjék ki a barna szemeket. Ezt valahol a 120. és a 150. pont között rejtették el kb, és csak azt tesztelték,hogy elolvassák-e a listát 😀
Anno VOLTra volt egyik "világsztárnak" olyan kívánsága (azt hiszem talán Moby volt az), hogy egy külön edzőtermet kért backstage-be. Meg is kapta, majd mikor meglátta mondta, hogy csak poénkodott😀
onAsbee
Google rengeteg ilyet kidob. Azt hiszem backstage rider a neve az ilyen listáknak. Van rengeteg Top10, Top20 őrült lista, érdemes olvasgatni 😀
több mint 10 éve
offAnno VOLTra volt egyik "világsztárnak" olyan kívánsága (azt hiszem talán Moby volt az), hogy egy külön edzőtermet kért backstage-be. Meg is kapta, majd mikor meglátta mondta, hogy csak poénkodott😀
on
több mint 10 éve
A Startribune közzétette a LII. Superbowl (aminek a rendezését nemrég Minneapolis nyerte el) követelményrendszerét leíró dokumentumot. A leirat 154 oldalas, és lényegében mindent szabályoz, a stadionbeli elvárásokról a közlekedés, kommunikáció, jegyeladás, biztonság, stb. kérdéseiben. Érdemes belelapozni. Néhány "érdekesebb" feltétel érzékeltetve, hogy mit nem átallanak elvárni a nyertes várostól:Szerintem ezek annyira nem vészesek. ATM gondolom visa/mastercard a liga szponzora, USA-ban pedig kb minden szabadtéri nyilvános ATM ilyen.
- A városban olyan ATM-eket (pénzautomatákat) kell üzembe helyezni a döntő időszakára, amelyikek kompatibilisek az NFL saját hitelkártyáival és el kell távolítani minden automatát amelyik nem ilyen.
- Biztosítani kell 2 magas színvonalú bowlingpályát az NFL által meghívott celebek számára. 😀
- A helyi rendőrségnek számbeli és rendeltetési limit nélkül ingyen kell a szerzvezők rendelkezéséra állnia. (Érts, kérhetnek közlekedésieket vagy terrorelhárítókat is ingyen, akármilyen számban).
- A rendezőknek vállalniuk kell, hogy 14 ezer láb hosszig ingyen építenek ki beton-kordonokat a stadion körül a hivatalos személyzet, a csapatok és kísérőik elkülönítése és biztonsága érdekében.peterk2005
Egy Minneapolis méretű városban kb 20-25 kiemelkedő szintű bowlingpálya van, északon ráadásul elég nagy divat is. Ebből lefoglalni kettőt nem nagy összeg.
Helyi rendőrség kb amúgy is köteles lenne kivonulni biztosítani, és gondolom a ráción belül mozog a követelés. Ergo nem fognak 2 SWAT egységet kérni arra,hogy a komisszár hotdogját elkísérjék az utca sarkáról a VIP páholyba 😀
Beton kordon standard elem a rendezőknél.
Amúgy ha érdekelnek ilyen listák, keress rá pár nagy koncert/fesztivál előtt egy-egy együttes miket szokott kérni 😀 Teljes mértékben abszurd dolgok is vannak, sokszor csak a szervezőket akarják lehetetlen helyzetbe hozni. Pl ilyenek: világ minden országából egy-egy palack ásványvíz 😀
több mint 10 éve
NFL mindenidők legtöbb sacket gyűjtő játékosai 2013-ig annak akit érdekel:www.pro-football-reference.com/leaders/sacks_career.htm
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
C. Ronaldo amerikai futballistaként 😊espn.go.com/sportsnation/post/_/id/11059076/new-york-jets-teach-cristiano-ronaldo-play-football-american-football
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
A Startribune közzétette a LII. Superbowl (aminek a rendezését nemrég Minneapolis nyerte el) követelményrendszerét leíró dokumentumot. A leirat 154 oldalas, és lényegében mindent szabályoz, a stadionbeli elvárásokról a közlekedés, kommunikáció, jegyeladás, biztonság, stb. kérdéseiben. Érdemes belelapozni. Néhány "érdekesebb" feltétel érzékeltetve, hogy mit nem átallanak elvárni a nyertes várostól:- A városban olyan ATM-eket (pénzautomatákat) kell üzembe helyezni a döntő időszakára, amelyikek kompatibilisek az NFL saját hitelkártyáival és el kell távolítani minden automatát amelyik nem ilyen.
- A rendezőknek vállalniuk kell, hogy 14 ezer láb hosszig ingyen építenek ki beton-kordonokat a stadion körül a hivatalos személyzet, a csapatok és kísérőik elkülönítése és biztonsága érdekében.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
így van, túl magasan vagyunk 😛Első nekifutásra a St.Louis a legnagyobb blődség.BazzaniHa van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
www.ign.com/boards/threads/pff-ranks-the-nfl-rosters.454032527/deyell
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
vassadi
15 617
http://cbsnewyork.files.wordpress.com/2010/11/suh-fg.jpg?w=429&h=348&crop=1Bazzaniwww.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-teamSuh-ra gondolsz? 😊Black_Adder
Egy kickert azért mutatóba be lehetett volna rakni talán 😊Wyatt
több mint 10 éve
www.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-teamSuh-ra gondolsz? 😊Black_Adder
több mint 10 éve
www.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-teamSuh-ra gondolsz? 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Első nekifutásra a St.Louis a legnagyobb blődség.Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Köszi 😊Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
több mint 10 éve
deyell
11 702
Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
www.ign.com/boards/threads/pff-ranks-the-nfl-rosters.454032527/
choose life
több mint 10 éve
Bocsi, ha nem a megfelelő helyre írtam, eddig csak összefoglalókat olvastam, meg draftot, fórumra nem jártam.Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a sportot se nézem olyan régen, de szeretném megkérdezni, hogy volna-e igény egy Bears-szurkolói oldalra?VincentQB10Szerintem inkább a Bears topicban kérdezd, a célközönséget... De egyébként biztos vagyok benne hogy lenne rá igény, főleg ha igényesek az írások.Rataxes
több mint 10 éve
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a sportot se nézem olyan régen, de szeretném megkérdezni, hogy volna-e igény egy Bears-szurkolói oldalra?VincentQB10Szerintem inkább a Bears topicban kérdezd, a célközönséget... De egyébként biztos vagyok benne hogy lenne rá igény, főleg ha igényesek az írások.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a sportot se nézem olyan régen, de szeretném megkérdezni, hogy volna-e igény egy Bears-szurkolói oldalra?
több mint 10 éve
Viszont jó meccs volt, ez is valami off seasonbenulpianusIgen tényleg jó meccs volt a hangulatra sem lehetett panasz a vége kicsit fájó nagyon rossz lehet így kikapni.
több mint 10 éve
Viszont jó meccs volt, ez is valami off seasonben
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ez a két unsportsmanlike conduct amit az osztrák védőkre fújtak valami hihetetlen...BaltimoreDefenseKeményen kritizálta is a tömeg, bár érthető.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ez a két unsportsmanlike conduct amit az osztrák védőkre fújtak valami hihetetlen...
több mint 10 éve
Érdekes volt a vége....referee kicsit eltűnt....