NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
ahhoz készültHöriPM-ben írd már meg, hogy hol találtad meg, én még csak CAM-os verziót találtam.tenorxelkezdtem lefordítani a draft day-t, a fele kb meg is van.elkészültem, beküldtem felülvizsgálatra, bármikor kijöhet a hivatalos verzió.Höri
a hétvégéig tuti végzek aztán feltöltöm.
sok helyen hallás után kell dolgozni, szóval nem lesz 100% precíz, de élvezhető.Höri
több mint 10 éve
ahhoz készültPM-ben írd már meg, hogy hol találtad meg, én még csak CAM-os verziót találtam.tenorxelkezdtem lefordítani a draft day-t, a fele kb meg is van.elkészültem, beküldtem felülvizsgálatra, bármikor kijöhet a hivatalos verzió.Höri
sok helyen hallás után kell dolgozni, szóval nem lesz 100% precíz, de élvezhető.Höri
több mint 10 éve
PM-ben írd már meg, hogy hol találtad meg, én még csak CAM-os verziót találtam.elkezdtem lefordítani a draft day-t, a fele kb meg is van.elkészültem, beküldtem felülvizsgálatra, bármikor kijöhet a hivatalos verzió.Höri
több mint 10 éve
elkezdtem lefordítani a draft day-t, a fele kb meg is van.elkészültem, beküldtem felülvizsgálatra, bármikor kijöhet a hivatalos verzió.
több mint 10 éve
elkezdtem lefordítani a draft day-t, a fele kb meg is van.a hétvégéig tuti végzek aztán feltöltöm.
sok helyen hallás után kell dolgozni, szóval nem lesz 100% precíz, de élvezhető.
több mint 10 éve
Nélkülözhetetlen kulcsjátékosok:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A véleményem az NFL londoni terjeszkedésével kapcsolatban: insidehandoff.com/2014/06/30/nfl-london-expansion/(Akit nem érdekel a cikk, annak meg ezért javaslom, mert lehet szavazni! 😀 )
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
NE?Vajh melyik csapatnak szurkolhat... o_oSancocover32.com/2014/06/24/power-rankings-rating-the-likability-of-every-nfl-franchise/ulpianusAzért az egyetlen magyar nyelvű kommentelő ismét hozta magát. Hogy minek tanul meg írni az ilyen.😊peterk2005
több mint 10 éve
Szerintem inkább csak rákattinthatott valami linkre a facebookján, ami ide hozta, és felidegesítette, hogy nem ért egy szót sem. 😀Vajh melyik csapatnak szurkolhat... o_oSancocover32.com/2014/06/24/power-rankings-rating-the-likability-of-every-nfl-franchise/ulpianusAzért az egyetlen magyar nyelvű kommentelő ismét hozta magát. Hogy minek tanul meg írni az ilyen.😊peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Vajh melyik csapatnak szurkolhat... o_ocover32.com/2014/06/24/power-rankings-rating-the-likability-of-every-nfl-franchise/ulpianusAzért az egyetlen magyar nyelvű kommentelő ismét hozta magát. Hogy minek tanul meg írni az ilyen.😊peterk2005
több mint 10 éve
cover32.com/2014/06/24/power-rankings-rating-the-likability-of-every-nfl-franchise/ulpianusAzért az egyetlen magyar nyelvű kommentelő ismét hozta magát. Hogy minek tanul meg írni az ilyen.😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kijött Prisco idei "overrated/underrated játékosok minden NFL csapatnál" listájawww.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24599152/the-most-overrated-and-underrated-nfl-players-team-by-team
több mint 10 éve
ide is beírom...Amúgy akit érdekel... ha van ilyen itt...😀 holnap 17 órától Super Bowl ismétlés sport1
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Brandon Flowers CB 1 év Chargers 😊
több mint 10 éve
cover32.com/2014/06/24/power-rankings-rating-the-likability-of-every-nfl-franchise/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem tudom volt-e már, de aki esetleg nem ismeri annak feltétlen ajánlom a korábbi safety Matt Bowen NFL 101 sorozatát a Bleacher Reporton: bleacherreport.com/users/2822152-matt-bowen/archives/newest?rel=nofollowAz NFL alapplayeit magyarázza el teljesen érthetően, rajzokkal illusztrálva.
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Részletes cikk a CBS arról, hogy a 32 csapat milyen konstrukciójú szerződéseket szeret kötni a játékosaival. www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24593244/agents-take-how-your-team-structures-deals----and-why-it-matters
több mint 10 éve
És legalább ekkora szükségük volt egy QB-ra...😀Texans trade QB Yates to Falcons for linebacker Dent ...érdekes 😊Chargers LTúgy is jól állt a Falcons ILB-kkel. Oh waitHöri
több mint 10 éve
Texans trade QB Yates to Falcons for linebacker Dent ...érdekes 😊Chargers LTúgy is jól állt a Falcons ILB-kkel. Oh wait
több mint 10 éve
Texans trade QB Yates to Falcons for linebacker Dent ...érdekes 😊
több mint 10 éve
Ez is nagy karrier: Janzen Jacksont gyilkossággal vádolják, szeptember óta börtönbenm.losangelesregister.com/articles/jackson-599361-herrera-football.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
oj simpson autós üldözésePontosan 20 éve történt ez a fontos esemény. 😊ez mi?Bébé
xrace77
több mint 10 éve
Pontosan 20 éve történt ez a fontos esemény. 😊ez mi?
xrace77
több mint 10 éve
deyell
11 702
Montreal Alouettes cut Collin Kleincsak 63 yardot szerzett a vasárnapi preseason meccsen, ez tehette be a kaput. így most Troy Smith-en a sor
choose life