NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
Michael Tanier @MikeTanier 11 p11 perccel ezelőtt#Eagles workouts scheduled today: Adrian Peterson, Greg Hardy, Michael Sam, Nerlins Noel, Usain Bolt, Danica Patrick, Vladimir Putin.
😀 😀 😀
több mint 10 éve
Ez kvázi konszenzus: "Mike Florio is the highest paid troll of the entire internet."twitter.com/AdamSchefter/status/577819346703003649Schefternek minden oka megvan szerintem ahhoz, hogy a lehető leglojálisabb legyen az NFL-hez, nem sokan válnak annyira ismertté olyan munkával, amit ő csinál... Florio ugyanez, ő ráadásul alapból idiótabaggio
twitter.com/ProFootballTalk/status/577811075091005440
Ezeket a "gondolatokat" vajon kiadja nekik az NFL ilyenkor, vagy maguktól kezdik így a másnapot a riporterek egy agysérüléssel kapcsolatos váratlan visszavonulás után?Csifu
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/577819346703003649Schefternek minden oka megvan szerintem ahhoz, hogy a lehető leglojálisabb legyen az NFL-hez, nem sokan válnak annyira ismertté olyan munkával, amit ő csinál... Florio ugyanez, ő ráadásul alapból idióta
twitter.com/ProFootballTalk/status/577811075091005440
Ezeket a "gondolatokat" vajon kiadja nekik az NFL ilyenkor, vagy maguktól kezdik így a másnapot a riporterek egy agysérüléssel kapcsolatos váratlan visszavonulás után?Csifu

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kelly a legnagyobb troll, de ez mar majdnem Sobri szint😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nincs felháborodás, és jól szórakozom Kelly műsorán.Chip Kellyt baszottul zavarta, hogy az elmúlt 15 percben egy számottevő oldal se hozott le róla vagy a csapatáról új cikket.nem teljesen értem a felháborodást!yooker
Mi ad instant hírnevet az NFL-ben? A fegyverek, a kurvák, a kurvák lelövése. De van, aki még rajtuk is túltesz
Former Broncos and Patriots QB Tim Tebow is working out today for the Philadelphia Eaglesatapapa
több mint 10 éve
www.ninersnation.com/2015/3/16/8229029/players-react-to-chris-borland-retirement
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Csifu
223
twitter.com/AdamSchefter/status/577819346703003649twitter.com/ProFootballTalk/status/577811075091005440
Ezeket a "gondolatokat" vajon kiadja nekik az NFL ilyenkor, vagy maguktól kezdik így a másnapot a riporterek egy agysérüléssel kapcsolatos váratlan visszavonulás után?
több mint 10 éve
Chip Kellyt baszottul zavarta, hogy az elmúlt 15 percben egy számottevő oldal se hozott le róla vagy a csapatáról új cikket.nem teljesen értem a felháborodást! azért elég sok igen tehetségtelen , szánalmas Qb tölt el akár éveket is egy csapatnál vagy a ligában mielőtt eltűnne a süllyesztőben miközben azért látszik hogy sokra nem fognak vele menni és mégis kapnak újabb és újabb esélyeket !Max ilyen lesz Tebow (sokadjára ) , de azért lehet Kellynek olyan elgondolása amihez passzol az ő stílusa...
Mi ad instant hírnevet az NFL-ben? A fegyverek, a kurvák, a kurvák lelövése. De van, aki még rajtuk is túltesz
Former Broncos and Patriots QB Tim Tebow is working out today for the Philadelphia Eaglesatapapa
több mint 10 éve
Former Broncos and Patriots QB Tim Tebow is working out today for the Philadelphia EaglesatapapaA Liberty Bell újra megszólalt. Bradford a fejéhez kapott (reméljük nem sérült meg közben), Barkley bejlentette visszavonulását, Mariota depis, Sanchez.. hagyjuk.
több mint 10 éve
Chip Kellyt baszottul zavarta, hogy az elmúlt 15 percben egy számottevő oldal se hozott le róla vagy a csapatáról új cikket.A Jetsben még pályára is lépett, bezzeg azt lehagyták. 😀 Remélem beválik, mint
több mint 10 éve
Chip Kellyt baszottul zavarta, hogy az elmúlt 15 percben egy számottevő oldal se hozott le róla vagy a csapatáról új cikket. Mi ad instant hírnevet az NFL-ben? A fegyverek, a kurvák, a kurvák lelövése. De van, aki még rajtuk is túltesz
Former Broncos and Patriots QB Tim Tebow is working out today for the Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Green Bayben a 60 jàtékosukbòl Peppers az egyetlen aki jàtszott màr màsik csapat mezêben nfl meccsetHöriAz az egy is medve volt előtte!!! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Green Bayben a 60 jàtékosukbòl Peppers az egyetlen aki jàtszott màr màsik csapat mezêben nfl meccsetHöripfej ez ám a beltenyészet... 😊 | egyébként megsüvegelendő |
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Green Bayben a 60 jàtékosukbòl Peppers az egyetlen aki jàtszott màr màsik csapat mezêben nfl meccset
több mint 10 éve
2éveSEA's CB position in camp that year: Sherman, Browner, Maxwell, Thurmond, Lane, Antoine Winfield, Ron Parker, Will Blackmon.
+ Perrish Cox is volt vmikor csapattag
elég kemény
több mint 10 éve
Az overthecap-on van egy érdekes cikk, ami a két évvel ezelőtti FA piacra WR szerződéseire tekint vissza. Az eredmény elég sokkoló. Beszéljen a szavak helyett egy egyszerű táblázat. A két évvel ezelőtti piac "can't miss" kategóriába sorolt WR-einek a szerződései, és a sor végén a jelenlegi sorsuk annál a csapatnál ahová szerződtek. A cikkben van egy olyan táblázat is, hogy elkapásonként, TD-nként mennyi dollárba került az adott játékos az új csapatának. Name.............,...Team..Annual Salary..Games..Rec..Yards..TD..Result
Percy Harvin.....Seahawks....$12,849,000..,,,14...52,,..500.,.2..Traded 2014/Cut 2015
Mike Wallace.....Dolphins....$12,000,000.....32..140...1792..15..Traded 2014
Dwayne Bowe........Chiefs....$11,200,000.....30..117,..1427...5..Cut 2015
Greg Jennings.....Vikings.....$9,000,000.....31..127...1546..10..Cut 2015
Victor Cruz........Giants.....$8,600,000.....20...96...1335...5..On Team
Brian Hartline...Dolphins.....$6,155,000.....32..115...1490...6..Cut 2015
Wes Welker........Broncos.....$6,000,000.....27..122...1242..12..Free Agent
Danny Amendola...Patriots.....$5,700,000.....28...81....833...3..Pay Cut 2015
Brandon Gibson...Dolphins.....$3,260,000.....21...59....621...4..Cut 2015
Donnie Avery.......Chiefs.....$2,850,000.....22...55....772...2..Cut 2015

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azt már egy korábbi nyelvújító reform visszafordíthatatlanul így olvasztotta be nyelvünkbeBeterjesztem nyelvújításra a cap hell új magyar megfelelőjét: sapkatasztrófaRynaldAzt leszámítva, hogy a cap nem sapkát jelent, jó 😊
Tényleg, erről a fizetési sapkázásról sose fogunk leszokni?Jakehomer
több mint 10 éve
(Ezeknél már lassan a WC is nemzeti nap lesz?)Coolearienovember 19.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Happy π Day. (Ezeknél már lassan a WC is nemzeti nap lesz?)
több mint 10 éve
Beterjesztem nyelvújításra a cap hell új magyar megfelelőjét: sapkatasztrófaRynaldAzt leszámítva, hogy a cap nem sapkát jelent, jó 😊
Tényleg, erről a fizetési sapkázásról sose fogunk leszokni?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Áhh, gazdagéknál ilyen a Twister party vendégserege. Persze a gerinc erőltetés esete ebben az esetben is fennállhat. 😊És ha mákod van nem futsz össze Szuval egy Twister partin! 😀😀😀gabenNem feltétlenül. Ha csak simán gazdag vagyok, az jobb buli, mert nem kell eltöretnem a gerincemet a pénzért. 😊StezAz ugyanaz.BaltimoreDefenseÉn meg gazdag.Stezha nagy leszek cb akarok lenni!braxa88Én csak Revis.peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
És ha mákod van nem futsz össze Szuval egy Twister partin! 😀😀😀Nem feltétlenül. Ha csak simán gazdag vagyok, az jobb buli, mert nem kell eltöretnem a gerincemet a pénzért. 😊StezAz ugyanaz.BaltimoreDefenseÉn meg gazdag.Stezha nagy leszek cb akarok lenni!braxa88Én csak Revis.peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Beterjesztem nyelvújításra a cap hell új magyar megfelelőjét: sapkatasztrófaRynaldElfogadva. Értelmező leírás: Saintségtelenül rossz pénzügyi helyzet.