NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Soha rosszabb első fordulót! A csütörtöki meccset az előszezonhoz sorolom.😥
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Jogos a felvetés, mert ez a stratégia valamennyire erre is játszik rá, de a szabály így szól (az NFL-ben):ismerős a TD?am nekem rémlik egy szabály h passznál az OL tagjai a passz pillanatáig nem léphetik át a LoS-t. itt mindkét playben átlépik. most akkor mivan? én vagyok a hülye és nincs is ilyen szabály v vmi speciális eset ez?braxa88
baggio
Illegally Downfield. An ineligible offensive player is illegally downfield if:
(a) he moves more than one yard beyond the line of scrimmage without contacting an opponent; or
(b) after losing contact with an opponent within one yard of the line of scrimmage, he advances more than one yard beyond the line of scrimmage; or
(c) after losing contact with an opponent more than one yard beyond the line of scrimmage, he continues to move in any direction.
Az NCAA-ben ez 3 yard. Mondjuk mindkét kiemelt TD-ben úgy tűnik, mintha elkolbászolt volna egy falember, bár ennek megítélése roppant kétes.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nálunk is volt valami ilyen büntetés amikor a LoS után blokkolt valaki a passz előtt.ismerős a TD?am nekem rémlik egy szabály h passznál az OL tagjai a passz pillanatáig nem léphetik át a LoS-t. itt mindkét playben átlépik. most akkor mivan? én vagyok a hülye és nincs is ilyen szabály v vmi speciális eset ez?braxa88
baggio
több mint 10 éve
Nem LoS-t, hanem 5 yardnál nem lehetnek előrébb. (Ha jól emlékszek másnaposan)ismerős a TD?am nekem rémlik egy szabály h passznál az OL tagjai a passz pillanatáig nem léphetik át a LoS-t. itt mindkét playben átlépik. most akkor mivan? én vagyok a hülye és nincs is ilyen szabály v vmi speciális eset ez?braxa88
baggio
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ismerős a TD?am nekem rémlik egy szabály h passznál az OL tagjai a passz pillanatáig nem léphetik át a LoS-t. itt mindkét playben átlépik. most akkor mivan? én vagyok a hülye és nincs is ilyen szabály v vmi speciális eset ez?
baggio
több mint 10 éve
Egy practise squad játékos 6300 dollárt kap hetente. Előfordul ugyanakkor, hogy a csapat annyira nagyra értékeli, hogy hozzájuk írt alá, hogy megemeli az összeget. Jelenleg 11 ilyen van.Brandon Magee, Tampa Bay: 29 117 !! (tehát kifizetik neki azt amit aktív keretben kapna)
Josh Bynes, Baltimore: 15 000
Rodney Austin, Detroit: 11 725
Charles Johnson, Cleveland: 10 000
Zac Dysert, Denver: 10 000
Ahmad Dixon, Minnesota: 9300
Brandon Dixon, Tampa Bay: 7500
Solomon Patton, Tampa Bay: 7500
Ryan Jensen, Baltimore: 6500
Jamel Fleming, Baltimore: 6500
több mint 10 éve
ismerős a TD?ha nem, segítek:
Pete Carroll did cop to hatching the play. “We’ll go anywhere to find a play,” the Seattle coach said afterward. “And that one—uh, Muschamp at Florida, no … Auburn. They ran it. Give Gus Malzahn credit. That’s a great play. I kept telling them [the offensive staff and players] this summer, ‘It’ll work, it’ll work.’ But it didn’t work all summer.”
The reasons Carroll and Bevell liked the play when they watched Auburn run it last year against Alabama is simple. The read-option assumes the running back or the quarterback will run the ball—the running back if the quarterback sees a hole when he puts the ball in the back’s gut, or the quarterback if he sees traffic and knows he (the quarterback) needs to tuck it down and run. But what if the quarterback, about to get pummeled, pulled it down and just flipped it to the nearest receiver?
valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen TD, amit az NFL-ben is látni lehetett, bővebben róla itt:
www.sbnation.com/college-football/2014/8/20/6044003/read-option-pass-play-football-xs-os-diagrams
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Én pl. kifejezetten kedvelem hogy ilyen hosszúak. Meló közben tökéletesen jól meg tudom hallgatni. Szoktam olyat ami 3,5 órás és teljesen megfelelő.Itt van akkor a már beharangozott szezonelőzetes videónk, amelyben megtippeljük az összes csapat mérlegét: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nagy-nfl-szezonelozeteszolika26Ez is jó lett, csak úgy mint az előző, egyszerű, de profi (pont mint az egész honlap, nagyon komoly kis oldalt hoztak össze), várom a következőket. 😉
Ha már itt egy példa, akkor feltennék egy kérdést a bowl.hu podcastelőinek, hogy nem lenne-e célravezetőbb nekik is egy ilyen szűk fél órás podcastet csinálni, mint a kikerülő 1,5 óra +-osokat? Mert bár igaz, hogy magamból indulok ki, de szerintem többen hallgatnának végig egy fél órás podcastet mint egy például 2,5 órásat szimplán csak azért, mert egyszerűen lehetetlen 2,5 óráig végig figyelni valamire (még a filmeknél is gyakran elkalandozik az ember ennyi idő alatt, csak azért ott vannak izgalmak, amik visszahozzák a figyelmet). 😉
Vagy, ha már ilyen hosszúak a podcastek, akkor felvetném újra a javaslatom, amit a múltkor írtam (3-an egyet is értettek velem), de elkerülte a figyelmeteket miszerint nem lehetne-e a videók alatt (már ha még használni fogjátok a youtube-ot) témánként bejelölni, hogy melyik téma mettől meddig tart (vagy ha csapatonként mentek akkor csapat), mint ahogy például a youtube-ra feltöltött koncertek/albumok alatt szokták az egyes zene számokat?Jughead
több mint 10 éve
A Vikingsnél Shamar Stephen 7. körös pick volt.Go Vikings!és mégsincs wiki oldala, botrány
több mint 10 éve
A Vikingsnél Shamar Stephen 7. körös pick volt.
több mint 10 éve
Tavaly nagy sikere volt így ismét kigyűjtöttem, hogy hány újonccal és hány udfa-val vágnak neki a csapatok a szezonnak. Remélhetőleg mostmár nem lesz semmi jövés-menés vasárnapig.Dolphins 12 (6 udfa: Orleans Darkwa RB, Damien Williams RB, Gator Hoskins TE, Anthony Johnson DT, Chris McCain OLB, Sammy Seamster CB)
Jaguars 11 (3 udfa: Allen Hurns WR, Tyler Shatley OG, Josh Wells OT)
Bears 11 (3 udfa: Sinorise Perry RB, Michael Ola OT, Christian Jones OLB)
Browns 11 (5 udfa: Isaiah Crowell RB, Ray Agnew FB, Taylor Gabriel WR, Robert Nelson DB, K'waun Williams DB)
Texans 10 (1 udfa: Jason Ankrah OLB)
Rams 10 (4 udfa: Trey Watts RB, Alex Bayer TE, Ethan Westbrooks DE, Marcus Roberson CB)
Vikings 9 (0 udfa)
Ravens 9 (2 udfa: James Hurst OT, Zach Orr ILB)
Packers 9 2(udfa: Mike Pennel NT, Jayrone Elliott OLB)
49ers 9 (Dillon Farrel C, LJ McCray SS)
Chiefs 9 (3 udfa: Albert Wilson WR, Daniel Sorensen SS, Cairo Santos K)
Raiders 8 (0 udfa)
Cardinals 8 (2 udfa: Glenn Carson ILB, Chandler Catanzaro K)
Lions 8 (2 udfa: Cornelius Lucas OT, Jerome Coplin SS)
Giants 8 (2 udfa: Corey Washington WR, Kerry Wynn DE)
Eagles 8 (2 udfa: Trey Burton TE, Cody Parkey K)
Cowboys 8 (4 udfa: Dustin Vaughan, Donald Hawkins OG, Davon Coleman DT, Tyler Patmon CB)
Bills 7 (0 udfa)
Jets 7 (0 udfa)
Falcons 7 (1 udfa James Stone C)
Bengals 7 (1 udfa: Ryan Hewitt FB)
Patriots 7 (1 udfa: Malcolm Butler)
Seahawks 7 (2 udfa: Garry Gilliam OT, Brock Coyle MLB)
Panthers 7 (2 udfa: Philly Brown WR, Andrew Norwell OG)
Broncos 7 (2 udfa, Juwan Thompson RB, Isaiah Burse WR)
Colts 7 (4 udfa: Zurlon Tipton RB, Jonotthan Harrison C, Zach Kerr DE, Loucheiz Purifoy CB)
Titans 6 (0 udfa)
Steelers 6 (0 udfa)
Redskins 6 (1 udfa: Silas Redd RB)
Saints 6 (2 udfa: Kasim Edebali OLB, Brian Dixon CB)
Chargers 6 (3 udfa: Branden Oliver RB, Tenny Palepoi NT, Chris Davis CB)
Buccaneers 5 (0 udfa)
több mint 10 éve
"Kihagytak a Szaknévsorból! Kihagytak a Szaknévsorból! Az nem lehet, hogy kihagytak a Szaknévsorból!"2014 NFL must-follow Twitter list:vassadilol, lehagytakHöri
Te túl sokszor tweetelsz soccerről és Survivorról, hogy bekerülj.
több mint 10 éve
2014 NFL must-follow Twitter list:A faszom a postásunk, Sanyi a kocsmából meg a pletykafészek Gizi néni is lemaradt. Komolytalanok.
www.sportingnews.com/nfl/story/2014-09-04/2014-nfl-must-follow-twitter-list-best-accounts-to-follow-pro-football-players-writers-reportersvassadi
Még szerencse, hogy vagytok így elég ide benézegetnem a fontosabb dolgokért.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
vassadi
15 617
2014 NFL must-follow Twitter list:www.sportingnews.com/nfl/story/2014-09-04/2014-nfl-must-follow-twitter-list-best-accounts-to-follow-pro-football-players-writers-reporters
több mint 10 éve
Ha már itt egy példa, akkor feltennék egy kérdést a bowl.hu podcastelőinek, hogy nem lenne-e célravezetőbb nekik is egy ilyen szűk fél órás podcastet csinálni, mint a kikerülő 1,5 óra +-osokat? Mert bár igaz, hogy magamból indulok ki, de szerintem többen hallgatnának végig egy fél órás podcastet mint egy például 2,5 órásat szimplán csak azért, mert egyszerűen lehetetlen 2,5 óráig végig figyelni valamire (még a filmeknél is gyakran elkalandozik az ember ennyi idő alatt, csak azért ott vannak izgalmak, amik visszahozzák a figyelmet). 😉Jugheaderre mindig azt szoktam mondani, hogy nem kötelező egyhuzamban végigpörgetni.
van általában egy hét két adás között, ritkán érünk rá többen egyszerre, fél óásokból meg többet is kéne hetente csinálni, hogy mindenről szó essen.
meg aztán ez a mostani kivételes eset volt az új idényben, általában 60-75 percre fogunk szorítkozni év közben.
több mint 10 éve
Jughead
5 212
Itt van akkor a már beharangozott szezonelőzetes videónk, amelyben megtippeljük az összes csapat mérlegét: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nagy-nfl-szezonelozeteszolika26Ez is jó lett, csak úgy mint az előző, egyszerű, de profi (pont mint az egész honlap, nagyon komoly kis oldalt hoztak össze), várom a következőket. 😉
Ha már itt egy példa, akkor feltennék egy kérdést a bowl.hu podcastelőinek, hogy nem lenne-e célravezetőbb nekik is egy ilyen szűk fél órás podcastet csinálni, mint a kikerülő 1,5 óra +-osokat? Mert bár igaz, hogy magamból indulok ki, de szerintem többen hallgatnának végig egy fél órás podcastet mint egy például 2,5 órásat szimplán csak azért, mert egyszerűen lehetetlen 2,5 óráig végig figyelni valamire (még a filmeknél is gyakran elkalandozik az ember ennyi idő alatt, csak azért ott vannak izgalmak, amik visszahozzák a figyelmet). 😉
Vagy, ha már ilyen hosszúak a podcastek, akkor felvetném újra a javaslatom, amit a múltkor írtam (3-an egyet is értettek velem), de elkerülte a figyelmeteket miszerint nem lehetne-e a videók alatt (már ha még használni fogjátok a youtube-ot) témánként bejelölni, hogy melyik téma mettől meddig tart (vagy ha csapatonként mentek akkor csapat), mint ahogy például a youtube-ra feltöltött koncertek/albumok alatt szokták az egyes zene számokat?
több mint 10 éve
Itt van akkor a már beharangozott szezonelőzetes videónk, amelyben megtippeljük az összes csapat mérlegét: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nagy-nfl-szezonelozeteszolika26Van itt egy insider is az nfl vezetéséből, aki már most tudja, hogy el lesz tiltva Greg Hardy. Noice. 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Itt van akkor a már beharangozott szezonelőzetes videónk, amelyben megtippeljük az összes csapat mérlegét: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nagy-nfl-szezonelozetes
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Ray Horton nem overrated egy kicsit?Raadasul a tavalyi Browns a legfontosabb kategoriakban volt a legrosszabb. 3rd downoknal 31., red zoneban 32.
(Szinte egy meccsét nem láttam az adott csapatoknak, csak statisztikából táplálkozom ezért is érdekel a dolog.)
2013-ben a nagy edzőkeringőnél is rengetegen oda voltak érte, csak jót olvastam róla, hogy bárcsak Ő lenne a HC-nk, meg DC-ként is milyen jó.
Ehhez képest 2011-ben és 2012-ben is a Cards D# a középmezőnyben végzett kapott pontok terén. Tavaly a Browns-al pedig átlag alatt.
Szóval az vagy nem? 😀Bébé
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
---
több mint 10 éve
overrated mivel a rooney-rule miatt alapvető edző kandidáns így forog a neve a sajtóban folyamatosan
több mint 10 éve
Ray Horton nem overrated egy kicsit?(Szinte egy meccsét nem láttam az adott csapatoknak, csak statisztikából táplálkozom ezért is érdekel a dolog.)
2013-ben a nagy edzőkeringőnél is rengetegen oda voltak érte, csak jót olvastam róla, hogy bárcsak Ő lenne a HC-nk, meg DC-ként is milyen jó.
Ehhez képest 2011-ben és 2012-ben is a Cards D# a középmezőnyben végzett kapott pontok terén. Tavaly a Browns-al pedig átlag alatt.
Szóval az vagy nem? 😀
több mint 10 éve
espn.go.com/video/clip?id=11456724Az EA Sportsnál mondhatnák védekezésképp, hogy már régóta akarták Atom Anti tbetenni a játékba, és most végre sikerült. 😀
Parádés Madden blama 😀szaba