NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Jajj most megint elkezdődik a "Miért Katy Perry miért nem az én kedvencem?" vita?Nekem full mindegy, hogy ki a félidei fellépő én a meccset nézem.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Úgy tűnik az idei Half Time show fellépője Katty Perry lesz...
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Remek cikk Robert Klemko tollából, arról, hogy miért van ennyire jó szezonja Philip Riversnek: mmqb.si.com/2014/10/09/philip-rivers-2014-mvp-frontrunner/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Nagyszerű elemzés a Herschel Walker cseréről egy kis történelemmel!www.nfl.com/labs/rr/thetrade/desktop/index#/the-trade
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Aki a hetvenes évek kőkemény fociját sírja vissza, arról nem tudok a jó ízlésen belül nyilatkozni, valószínűleg nekik továbbra is Hammurapi törvénykönyve lenne a mérvadó szabályozás a mindennapokban.baggioPedig én visszasírom.
1. Abban az időben a maihoz képest aprópénzért törették össze magukat.
2. A mostani felszerelések önmagukban több védelmet nyújtanak, nem beszélve az orvosok lehetőségeiről.
3. A való életben sem ártana pár emberkét az utca közepén, hátra kötött kézzel, gatya nélkül jól elnáspángolni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
mikor írtam elkezdtem pötyögni, hogy ha a modik nem szólnak érte, de kitöröltem, mert csak nem lesz belőle baj😊 ok, akkor tényleg maradjon a pmAlapvetően annyira nem szeressük ha torrentoldal direkt linkje kikerül a fórumba, úgyh a PM-es megoldás ink célravezető.empty taxiDe gondolom nem valami übertitkos oldal, illetve valszeg csak nem tudnak róla sokan, szóval valahová publikussá tehetnéd, hogy ne kapj kb 100 pm-et😊Nem kapok annyit, de szívesen válaszolok bárkinek. 😊
Meccsnézések az interneten topik plNB2
Nem szupertitkos, könnyű is megtalálni, mivel már körülírtam korábban ruszki és letöltés, nem online, de nem tartozik a meccsnézések az interneten topichoz.Bruschi85
több mint 10 éve
ezt áthozom ide az autósportok topicból, mert ott már vaskos off lenneKezdjük ott, hogy az NFL sosem lesz sport, hanem csak egy sportliga, melyben minden ott hozott döntésnek hatványozott jelentősége van a sportág egészére nézve. Nézettségéből és ismertségéből adódóan elképesztő nagy a hatása minden szintre, így bár az NFL-ben speciális szabályokat használnak pár esetben, összességében a ligának különösen példamutatónak kell lennie a kardinális kérdéseknél, mint most pl. a targeting és társai. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek visszaszorítása Magyarországon is életeket menthet (és mondjuk ez a vezető szerep nincs meg abszolút a labdarúgásban sehol, a vb-n, a bl-ben ugyanúgy megy a színészkedés vagy a reklamálás, ahogy egy megyei bajnokin itthon).Igen, csak a kettő teljesen más.Ennél sokkal biztonságosabbra már csak akkor tudják csinálni, hogy ha a légyfingnál is beküldik a safety cart.Nem, épp itt jön, mikor a nézők összekeverik a sportban alapból benne levő kockázatot az életveszélyes helyzetekkel, amit viszont szűrni és ritkítani lehet. Vagy ezentúl direkt küldjenek be pár traktort a pályára, hogy végre izgalmas legyen az f1? A pályán kell meghalnia egy játékosnak ahhoz az NFL-ben is, hogy világos legyen, miről is szólnak az új szabályok?baggio
Aztán amiatt jön majd a rinya, hogy unalmas az is. Az NFL-nél mi van az utóbbi években? Egész álló nap sírás, és mi a sport lényege? Nem a flagfoci, meg a rinyáskodás.Stez
Ezt az elképesztően kivédhetetlen, elmondhatatlan és hihetetlen veszélyforrást, mint ami Bianchi eseténél elhozta a jelenlegi állapotokat, pont ki lehet védeni annyival, hogy olyan traktort építenek, ami kialakításából kiindulva netalántán nem fejezi le a pilótákat. Például.
Mert a kockázat, amiről te is beszélsz, az benne van a F1-ben is, az NFL-ben is. De az F1-nél szó nélkül azt mondhatjuk, hogy az utóbbi években biztonságos sport lett belőle. Az NFL sosem lesz biztonságos sport, és mindig tele lesz kockázattal.Stez
A biztonság pedig relatív, mert sajnos egy sakktornán is meg lehet halni, ahogy az idén kiderült, de nem mindegy, hogy milyenek az arányok. Az első nagy lépés a modern futballban a veszélyek redukálásában egy 1976-os változtatás volt, mely megalkotta a "spearing" fogalmát, mert csak 1968-ban például 36-an haltak meg és 30-an bénultak le ennek "köszönhetően". Aki a hetvenes évek kőkemény fociját sírja vissza, arról nem tudok a jó ízlésen belül nyilatkozni, valószínűleg nekik továbbra is Hammurapi törvénykönyve lenne a mérvadó szabályozás a mindennapokban.
Azóta, de főleg ugye az agyrázkódásos perek és CTE-s kutatások miatt egyértelműen a fejet és nyak területét ért ütések kiszorítása lett a fő cél. Kockázat mindig lesz, de a számok azt mutatják, hogy már '76-tól jelentősen csökkent az áldozatok száma, míg a 2000-es években még jobban sikerült az átlagos leszorítani. Én ezt nevezem előrelépésnek és haladásnak, melybe szerintem bőven belefér pár kétes ítélet. A lényeg úgyis egy 2012-es tanulmány által megfogalmazott mantra: KEEP THE HEAD OUT OF FOOTBALL.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Alapvetően annyira nem szeressük ha torrentoldal direkt linkje kikerül a fórumba, úgyh a PM-es megoldás ink célravezető.De gondolom nem valami übertitkos oldal, illetve valszeg csak nem tudnak róla sokan, szóval valahová publikussá tehetnéd, hogy ne kapj kb 100 pm-et😊Nem kapok annyit, de szívesen válaszolok bárkinek. 😊
Nem szupertitkos, könnyű is megtalálni, mivel már körülírtam korábban ruszki és letöltés, nem online, de nem tartozik a meccsnézések az interneten topichoz.Bruschi85
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Összefoglaló videónk az 5. hétről és tippjeink a 6. hétre: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-5Talán szerencsésebb lenne, ha nem a kamerának beszélnétek, hanem inkább egymáshoz.
(Beszéltünk benne kicsit a Broncos és a Patriots irányítójáról is)zolika26
De ettől függetlenül ügyesek vagytok, igényes videoblog, csak így tovább.
több mint 10 éve
De gondolom nem valami übertitkos oldal, illetve valszeg csak nem tudnak róla sokan, szóval valahová publikussá tehetnéd, hogy ne kapj kb 100 pm-et😊Nem kapok annyit, de szívesen válaszolok bárkinek. 😊
Nem szupertitkos, könnyű is megtalálni, mivel már körülírtam korábban ruszki és letöltés, nem online, de nem tartozik a meccsnézések az interneten topichoz.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
De gondolom nem valami übertitkos oldal, illetve valszeg csak nem tudnak róla sokan, szóval valahová publikussá tehetnéd, hogy ne kapj kb 100 pm-et😊Meccsnézések az interneten topik pl
több mint 10 éve
Persze, de mivel ez az NFL csevegő, így a továbbiakban, akiknek kell az oldal elérhetősége, keressen pm-ben.Tudnál nekem is küldeni róla egy PM-et?BondiPersze, pm elküldve. 😊Bruschi85esetleg egy linket kaphatnánk, ahol el tudjuk érni ezeket a ruszkikat? 😊BigBen7jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriRuszkiknál felkerült 720p-ben az eddigi összes meccs a fordulóból.Bruschi85
több mint 10 éve
Tudnál nekem is küldeni róla egy PM-et?Persze, pm elküldve. 😊Bruschi85esetleg egy linket kaphatnánk, ahol el tudjuk érni ezeket a ruszkikat? 😊BigBen7jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriRuszkiknál felkerült 720p-ben az eddigi összes meccs a fordulóból.Bruschi85
több mint 10 éve
erről a szovjet oldalról vki dobjon egy pm-t plz ide isAsbeeElküldve az elérhetőség pm-ben, de ahogy néztem én is már a szokásos focis oldalakra felkerült több változatban is.
több mint 10 éve
Trent Taktikus Dilfer megmondta a frankót, ezek után nem csoda, hogy pro bowler és SB győztes 😀twitter.com/TDESPN/status/519147316318834688
több mint 10 éve
Összefoglaló videónk az 5. hétről és tippjeink a 6. hétre: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-5(Beszéltünk benne kicsit a Broncos és a Patriots irányítójáról is)
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
erről a szovjet oldalról vki dobjon egy pm-t plz ide isAsbeemár az öbölben is fent vannak
több mint 10 éve
erről a szovjet oldalról vki dobjon egy pm-t plz ide is
több mint 10 éve
Persze, pm elküldve. 😊esetleg egy linket kaphatnánk, ahol el tudjuk érni ezeket a ruszkikat? 😊BigBen7jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriRuszkiknál felkerült 720p-ben az eddigi összes meccs a fordulóból.Bruschi85
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Gamepassen mindig elérhetőek, és nem is szedik le őket 😛jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriHa valahol a csunya torrent nelkul elérhetőek es valaki tudja hogy hol annak könyörgöm hogy dobjon egy pm-et!Geeri
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
esetleg egy linket kaphatnánk, ahol el tudjuk érni ezeket a ruszkikat? 😊jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriRuszkiknál felkerült 720p-ben az eddigi összes meccs a fordulóból.Bruschi85
több mint 10 éve
jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriRuszkiknál felkerült 720p-ben az eddigi összes meccs a fordulóból.
több mint 10 éve
jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?HöriHa valahol a csunya torrent nelkul elérhetőek es valaki tudja hogy hol annak könyörgöm hogy dobjon egy pm-et!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
deyell
11 702
Greatest Comebacks for Each Teamwww.pro-football-reference.com/teams/comebacks.htm
choose life
több mint 10 éve
jól látom, hogy még nem elérhetők a tegnapi meccsek condensed verziói?