NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tényleg 2 teljesen más típusú játékosról van szó, ezért is nehéz összehasonlítani őket. Mindketten másban erősek, hogy melyik a fontosabb azon lehet vitatkozni. Ha gonosz akarok lenni azt mondom OK, a Browns nem tudott futni Mack oldalára, mégis simán megnyerték a meccset, ellenben Smith csinált egy INT-et meg egy fumblet a Browns ellen, amiből 10 pontot szerzett a Jags és simán megnyerték a meccset 😛Shilkor
nem volt az sima először is, a 3. negyed végén még kb. egál volt, játékban is, eredményben is. utána jött két turnover, DMC ahelyett hogy TD-t futott volna, ezzel megszerezve a vezetést, felröhögte, majd nem sokkal később Carr megtette ugyanezt a saját red zone-jában, miután a csereként beálló RT, Barnes elfelejtette blokkolni Krugert. tehát ez a meccs az offense szerencsétlenségein ment el, a védelem Mack vezérletével 2/12 volt 3rd downon engedett konverziókat tekintve.

Telvin Smith intje meg úgy történt, hogy a nyomás alatt lévő Hoyer Ben Tate mögé dobta, aki belenyúlt. abban a playben Abry Jonest illette dicséret, aki megverte McQuistantdeyell
Jó, a simán nyert tényleg túlzás volt a Raiders meccsre. Egyébként meg a Jags O sem villogott a másik meccsen (Bortles: 17/31 159 yard 1 TD 3 INT), de a D és a ST által kiharcolt short fieldekből felrakott annyi pontot, ami simán elég volt a győzelemhez és ebben Telvin Smithnek is komoly szerepe volt, még akkor is, ha az inthez szerencse is kellett.
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Tényleg 2 teljesen más típusú játékosról van szó, ezért is nehéz összehasonlítani őket. Mindketten másban erősek, hogy melyik a fontosabb azon lehet vitatkozni. Ha gonosz akarok lenni azt mondom OK, a Browns nem tudott futni Mack oldalára, mégis simán megnyerték a meccset, ellenben Smith csinált egy INT-et meg egy fumblet a Browns ellen, amiből 10 pontot szerzett a Jags és simán megnyerték a meccset 😛Shilkor
nem volt az sima először is, a 3. negyed végén még kb. egál volt, játékban is, eredményben is. utána jött két turnover, DMC ahelyett hogy TD-t futott volna, ezzel megszerezve a vezetést, felköhögte, majd nem sokkal később Carr megtette ugyanezt a saját red zone-jában, miután a csereként beálló RT, Barnes elfelejtette blokkolni Krugert. tehát ez a meccs az offense szerencsétlenségein ment el, a védelem Mack vezérletével 2/12 volt 3rd downon engedett konverziókat tekintve.

Telvin Smith intje meg úgy történt, hogy a nyomás alatt lévő Hoyer Ben Tate mögé dobta, aki belenyúlt. abban a playben Abry Jonest illette dicséret, aki megverte McQuistant

choose life
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Elkészült a friss 8. heti saját PR, itt elérhető: NFL Power Rankings by peterk

(Aki nem tudná miről van szó, olvasson vissza kb. 30 postot, a múlt heti rangsornál leírtam.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shilkor Telvinel kompenzálta, hogy kihagyta Lindert (Bowankot) vagy Allen Robinsont az offensből. 😀😀iktriad
Allen Hurns!deyell
Mustaine, te vagy az? 😀😀
több mint 10 éve
Természetesen ezek is nagy játéknak számítanak (bevallom a TFL statisztikákat nem figyeltem), azonban egy INT vagy egy FF jobban befolyásolja a meccset. Mondom Mack is kíváló játékos, de szerintem Telvin nagyobb playmaker és tegyük hozzá, hogy ezeket a számokat úgy hozta össze, hogy kb fele annyit volt pályán eddig, mint Mack.Shilkor
e szempontrendszer szerint DeAngelo Hall jobb, mint Nnamdi Asomugha (úgy véve, hogy mindkettő a zeniten).

Mike Pettine called Khalil Mack the reason Cleveland couldn't rush the ball on Sunday. ---- nem playmaker, csak éppenséggel az ellenfelek nem tudnak az oldalára futni.deyell
Tényleg 2 teljesen más típusú játékosról van szó, ezért is nehéz összehasonlítani őket. Mindketten másban erősek, hogy melyik a fontosabb azon lehet vitatkozni. Ha gonosz akarok lenni azt mondom OK, a Browns nem tudott futni Mack oldalára, mégis simán megnyerték a meccset, ellenben Smith csinált egy INT-et meg egy fumblet a Browns ellen, amiből 10 pontot szerzett a Jags és simán megnyerték a meccset 😛
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
London jövőre is 3 mérkőzést rendez az NFL alapszakaszában.gaben
Azt lehet tudni, h melyik az a 6 csapat, aki jön?Lucifer
Amennyire tudom a Jaguars jön. Emlegetik még a Bills, Chiefs, Eagles gárdáit. Viszont még idén eldől minden.gaben
A Jags gyakori vendég Londonban 😊 Oké, kösziLucifer
2013 és 16 között vállaltunk évi 1 londoni meccset.iktriad
Értem

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Természetesen ezek is nagy játéknak számítanak (bevallom a TFL statisztikákat nem figyeltem), azonban egy INT vagy egy FF jobban befolyásolja a meccset. Mondom Mack is kíváló játékos, de szerintem Telvin nagyobb playmaker és tegyük hozzá, hogy ezeket a számokat úgy hozta össze, hogy kb fele annyit volt pályán eddig, mint Mack.Shilkor
e szempontrendszer szerint DeAngelo Hall jobb, mint Nnamdi Asomugha (úgy véve, hogy mindkettő a zeniten).

Mike Pettine called Khalil Mack the reason Cleveland couldn't rush the ball on Sunday. ---- nem playmaker, csak éppenséggel az ellenfelek nem tudnak az oldalára futni.

Shilkor Telvinel kompenzálta, hogy kihagyta Lindert (Bowankot) vagy Allen Robinsont az offensből. 😀😀iktriad
Allen Hurns!

choose life
több mint 10 éve
De ő is jó. Sokat gondolkoztam közte és Telvin Smith között és a több nagy játék döntött nálam Smith mellett.Shilkor
ez mind nagy játék:

tackle for loss leaders

1. Lavonte David - 14
2. Khalil Mack (+3 másik) - 10

vagy nem? a QB hit meg a hurry nem számít nagy játéknak, csak a sack, meg a többi amire fantasyban pont jár? szerintem az sokkal többet ér, hogyha valaki konzisztensen képes jól játszani annál, ha néha a kezébe esik egy interception, vagy megcsinál egy coverage sacket.deyell
Természetesen ezek is nagy játéknak számítanak (bevallom a TFL statisztikákat nem figyeltem), azonban egy INT vagy egy FF jobban befolyásolja a meccset. Mondom Mack is kíváló játékos, de szerintem Telvin nagyobb playmaker és tegyük hozzá, hogy ezeket a számokat úgy hozta össze, hogy kb fele annyit volt pályán eddig, mint Mack.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De ő is jó. Sokat gondolkoztam közte és Telvin Smith között és a több nagy játék döntött nálam Smith mellett.Shilkor
ez mind nagy játék:

tackle for loss leaders

1. Lavonte David - 14

vagy nem? a QB hit meg a hurry nem számít nagy játéknak, csak a sack, meg a többi amire fantasyban pont jár? szerintem az sokkal többet ér, hogyha valaki konzisztensen képes jól játszani annál, ha néha a kezébe esik egy interception, vagy megcsinál egy coverage sacket.deyell
Shilkor Telvinel kompenzálta, hogy kihagyta Lindert (Bowankot) vagy Allen Robinsont az offensből. 😀😀
több mint 10 éve
ez mind nagy játék:

tackle for loss leaders

1. Lavonte David - 14

vagy nem? a QB hit meg a hurry nem számít nagy játéknak, csak a sack, meg a többi amire fantasyban pont jár? szerintem az sokkal többet ér, hogyha valaki konzisztensen képes jól játszani annál, ha néha a kezébe esik egy interception, vagy megcsinál egy coverage sacket.

choose life
több mint 10 éve
Így az alapszakasz felénél idén is csináltam egy all-rookie teamet:

QB: Derek Carr (OAK)
RB: Branden Oliver (SD), Jerick McKinnon (MIN)
WR: Kelvin Benjamin (CAR), Sammy Watkins (BUF)
TE: Jace Amaro (NYJ)
OT: Taylor Lewan (TEN), Ja'Wuan James (MIA)
OG: Joel Bitonio (CLE), Zack Martin (DAL)
C: Corey Linsley (GB)

DE: Zach Kerr (IND), Kony Ealy (CAR)
DT: Aaron Donald (STL), Ego Ferguson (CHI)
ILB: C.J. Mosley (BAL)
OLB: Anthony Barr (MIN), Telvin Smith (JAX)
CB: Kyle Fuller (CHI), Bashaud Breeland (WAS)
S: Ha Ha Clinton-Dix (GB), Deone Bucannon (ARI)

K: Chandler Catanzaro (ARI)
P: Pat O'Donnell (CHI)
KR: Jarvis Landry (MIA)
PR: Philly Brown (CAR)Shilkor
tehát Mack nem elég jó? 😕deyell
De ő is jó. Sokat gondolkoztam közte és Telvin Smith között és a több nagy játék döntött nálam Smith mellett.
Szerk: Sőt még azon is gondolkodtam, hogy beírom Macket vagy Barrt valamelyik DE helyére, mert ott nagyon nincs komoly teljesítmény eddig...
több mint 10 éve

PR: Philly Brown (CAR)Shilkor
tehát Mack nem elég jó? 😕

choose life
több mint 10 éve

PR: Philly Brown (CAR)
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
2013 és 16 között vallatunk évi 1 londoni meccset.iktriad
tökéletes freudi elszólás, nekem is az a szó jut eszembe a jax meccseirőlbaggio
Nocsak, mikor néztél te utoljára Jags meccset?iktriad
szerinted nem érdekel Shoelace vagy Marqise Lee karrierje? 😊 pláne hogy rohadt büszke vagyok magamra, mert Denard Robinsonról már michigani junior évében megmondtam, hogy a profik között RB lesz, csak sajnos nem tudom visszakeresni ezeket a kommenteket, hogy bizonyítani tudjam...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amennyire tudom a Jaguars jön. Emlegetik még a Bills, Chiefs, Eagles gárdáit. Viszont még idén eldől minden.gaben
tökéletes freudi elszólás, nekem is az a szó jut eszembe a jax meccseirőlbaggio
Nocsak, mikor néztél te utoljára Jags meccset?
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
tökéletes freudi elszólás, nekem is az a szó jut eszembe a jax meccseiről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
2013 és 16 között vállaltunk évi 1 londoni meccset.
több mint 10 éve
A Jags gyakori vendég Londonban 😊 Oké, köszi

GO JETS!!!
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Amennyire tudom a Jaguars jön. Emlegetik még a Bills, Chiefs, Eagles gárdáit. Viszont még idén eldől minden.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
London jövőre is 3 mérkőzést rendez az NFL alapszakaszában.

A 2014-eshez hasonlóan a 2015-ös International Series is 3 mérkőzéses lesz az NFL-ben. Bár egy ideig tartotta magát, hogy az idei hárommal ellentétben jövőre már öt alapszakaszbeli összecsapást rendez London, de a rögbi-világbajnokság keresztülhúzta a számításokat. A 2015-ös tornának ugyanis Twickenham és az Olimpiai Stadion mellett a Wembley lesz a házigazdája, és szeptember 20-án, valamint 27-én biztosan otthont ad egy-egy rögbis randevúnak. (Maga a vb egyébként szeptember 18. és október 31. között zajlik, ez az időszak lenne az NFL fő célpontja is.)
„Jövőre is három meccsnek adunk otthont, és úgy tűnik, ezek közül kettő egymást követő hétvégén lesz, hogy tesztelhessük az itteni szurkolói bázist. A rögbi-világbajnokság néhány logisztikai gondja miatt nem tudunk négy vagy öt találkozót vállalni” – mondta Alistair Kirkwood, az NFL brit kirendeltségének igazgatója.

Sport TVgaben
Azt lehet tudni, h melyik az a 6 csapat, aki jön?

GO JETS!!!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 167

A 2014-eshez hasonlóan a 2015-ös International Series is 3 mérkőzéses lesz az NFL-ben. Bár egy ideig tartotta magát, hogy az idei hárommal ellentétben jövőre már öt alapszakaszbeli összecsapást rendez London, de a rögbi-világbajnokság keresztülhúzta a számításokat. A 2015-ös tornának ugyanis Twickenham és az Olimpiai Stadion mellett a Wembley lesz a házigazdája, és szeptember 20-án, valamint 27-én biztosan otthont ad egy-egy rögbis randevúnak. (Maga a vb egyébként szeptember 18. és október 31. között zajlik, ez az időszak lenne az NFL fő célpontja is.)
„Jövőre is három meccsnek adunk otthont, és úgy tűnik, ezek közül kettő egymást követő hétvégén lesz, hogy tesztelhessük az itteni szurkolói bázist. A rögbi-világbajnokság néhány logisztikai gondja miatt nem tudunk négy vagy öt találkozót vállalni” – mondta Alistair Kirkwood, az NFL brit kirendeltségének igazgatója.

Sport TVgaben
sok más európai országban is telt ház lenne, ha a szándék meglenne, de vlsz, mint púp a hátukra úgy kellenek a 'kiruccanások'...(a csapatoknak)
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!

Sport TV

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Így már persze érthető a dolog. Köszi 😊vandeminek
Fontos, hogy a 10 másodperc lepörgetése csak akkor lehetséges, ha a "szabálytalanság állította meg az órát". (pl. a false start miatt meg kell állítani mindent, míg egy offside/holding/stb miatt továbbengedik a játékot, így nem a szabálytalanság miatt állt meg a meccs órája)

Itt ugye egy incomplete pass (spike) után volt a szabálytalanság, vagyis az óra állt! Tehát a lepörgetésre nem is volt lehetőség.
több mint 10 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Az AFC állása elég durva, csak 4 csapatnak van negatív mérlege, és 11-nek pozitív. (Texans 4/4)
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 209
Egyébként, ha már az az INT-es kioltós dolog szóbajött én ahhoz azt tenném hozzá, hogy ezzel a döntéssel nem volt baj, mert a personal foult azt fújni kell ilyenkor is, mert sérülés veszélyes dolgokat mindig büntetni kell, de láttam én már offside-ból következő holdingot, amelyek egymást oltották ki (ugye a védő előnyben volt így a támadófal tagja csak holdinggal tudta megvédeni az irányítóját), na azzal már komolyabb problémám van. 😉 Olyankor a holdingot nem kéne büntetni, mert egyik a másikból következik.