NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Az azért nem semmi, hogy még Minnesotában is Rodgers a legnépszerűbb 😀KampmanAP-nek mostanság nagyon megcsappant az ázsiója.
több mint 10 éve
Kampman
28 326
Az azért nem semmi, hogy még Minnesotában is Rodgers a legnépszerűbb 😀
több mint 10 éve
Csajok kedvencei államonként mezeladásbanHmm, úgy tűnik Manning hiába Omaházik nem jut célba az üzenet, talán más csajozós módszert kéne választania, h az ottaniakat megnyerje magának 😊
Höri
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Csajok kedvencei államonként mezeladásbanVan pár feldolgozhatatlan adat.
Heath Miller WTF?
Luckot imádják Oregonban WTF2.0
A többit rátok hagyom
több mint 10 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?hahh
- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!
nflsgreatest.co.nf/2014/10/2014-second-quarter-passing/baggio
Drew Bledsoe hasn’t played for the Jets’ greatest rival since 2001, but that didn’t stop him from taking a shot at Gang Green on Monday when asked about Mark Sanchez now starting in Philly.
“Going to play quarterback for the Jets ... it’s kind of like, you know when they used to take the pretty young virgin up to the edge of the volcano and then just throw them in?” Bledsoe said on ESPN Radio. “That’s kind of what it is when you play quarterback for the Jets. It just feels bad.
“Mark had to live with that for a long time,” Bledsoe added. “And people threw him under the bus like he was the whole reason for the demise of the Jets.
“To see him be able to come on to the field in a good system, with good talent and perform well, I’m just really happy for him.”
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
(Aki nem tudná miről van szó, olvasson vissza kb. 30 - illetve most már 50 😊 - postot, a 7. heti rangsornál leírtam.)peterk2005Használd ezt a linket 😉
több mint 10 éve
Gyors vagyok, mint a speed-et nyalt házimacska, kész is a friss 9. heti peterk féle PR. Elérhető ugyanott, ahol eddig is. NFL Power Rankings by peterk(Aki nem tudná miről van szó, olvasson vissza kb. 30 - illetve most már 50 😊 - postot, a 7. heti rangsornál leírtam.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
network.yardbarker.com/author/article_external/17627417?widget=true9. heti rekordok
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Check out @FauxJohnMadden's Tweet: twitter.com/FauxJohnMadden/status/529005240671305728?s=09 😊)kishasziHogy kiszúrta az öreg!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Check out @FauxJohnMadden's Tweet: twitter.com/FauxJohnMadden/status/529005240671305728?s=09😊)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Sziasztok!Én rendeltem, egy patriots-os sapkát, jól is jön télen nem fázik a fülem. Kiszállították 3 napon belül, minősége jó, márka:New Era, ami ha jóll emlékszem, akkor még nem volt feltüntetve az oldalon, szóval meg is lepődtem. Ha rendelsz, biztosan nem gagyi cucc lesz, szerintem ezt bátran kijelenthetem.
Lehet rossz topicba írok, de nem találtam jobb megoldást ezért előre is bocsánat.
Az lenne a kérdésem, hogy rendelt-e már valaki az alábbi oldalról valamit?
www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/?gclid=CjwKEAjwrNeiBRD3goG_1s-0_XMSJADuGQQcRH5eDwMcVN3MeNXDtI7c34iGCGcT3SVdsBDjcBmGcBoCG23w_wcB
Csak, mert az árak eléggé borsosak, ennyiért meg gagyit nem veszek, szóval ha valakinek van tapasztalatam és megosztaná nagyon hálás lennék! 😊ErniBand
több mint 10 éve
ErniBand
7
Sziasztok!Lehet rossz topicba írok, de nem találtam jobb megoldást ezért előre is bocsánat.
Az lenne a kérdésem, hogy rendelt-e már valaki az alábbi oldalról valamit?
www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/?gclid=CjwKEAjwrNeiBRD3goG_1s-0_XMSJADuGQQcRH5eDwMcVN3MeNXDtI7c34iGCGcT3SVdsBDjcBmGcBoCG23w_wcB
Csak, mert az árak eléggé borsosak, ennyiért meg gagyit nem veszek, szóval ha valakinek van tapasztalatam és megosztaná nagyon hálás lennék! 😊
több mint 10 éve
a tegnapi Georgia State @ Appalachian State volt az első, ott 44:0-ra nyert a hazai csapat :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
cserébe milyen tökéletes football időjárás volt pl az Eagles-Lions meccsen 😊Alakul, hó nincs, de sár, mély talaj még lehet.még van 2 óra, addig bármi lehet 😀
xrace77
ha jól gondolom, akkor ez lehet az első havas meccs idén 😊 nem rossz, tavaly november végéig vagy december elejéig is várni kellett 😊BigBen7
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Alakul, hó nincs, de sár, mély talaj még lehet.még van 2 óra, addig bármi lehet 😀
xrace77
ha jól gondolom, akkor ez lehet az első havas meccs idén 😊 nem rossz, tavaly november végéig vagy december elejéig is várni kellett 😊
több mint 10 éve
hull a pelyhes fehér hó...baggioMr. Kraft keze messzire ér...
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Szintén 😉Amerikában lehet, de én 13 év F1 nézés alatt nem sok futamon aludtam el 😊 (mondjuk idén Szingapúrban egy 5-10 kört átaludtam 😀)BigBen7Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
GO JETS!!!
több mint 10 éve
dugo93
4 225
Azért a másnaposság néha nagy úrAmerikában lehet, de én 13 év F1 nézés alatt nem sok futamon aludtam el 😊 (mondjuk idén Szingapúrban egy 5-10 kört átaludtam 😀)BigBen7Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Amerikában lehet, de én 13 év F1 nézés alatt nem sok futamon aludtam el 😊 (mondjuk idén Szingapúrban egy 5-10 kört átaludtam 😀)Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
😀Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
hull a pelyhes fehér hó...Bizony, pont ezt akartam írni 😊 Ez így brutál lesz 😀 -1 fok van és szakad a hó jelenleg
baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
hull a pelyhes fehér hó...---