NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 10 éve
Collins aratott az első héten:Brutál jó lesz szerintem a srác. Nagy fogás a Dallas részéről.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
És megy már a like is. 😊egyszer kécer megcsapkodjuk egymás vállát oztanyi, nem divat akinyaliság, mint a Kócba
A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀
peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:Ennyi patriots drukker még kint sincs!
bowl.hu/nfl-statisztika (a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
És megy már a like is. 😊A Steelers-el mi van? Nagyon lent van a like szám, tessék jobban szeretni egymást. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
most már bárki bármikor megtekintheti, hogy az adott nfl csapatot mennyi fórumozó állította be kedvencnek:(a menüsorban az NFL-en belül van amúgy)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
közben nem nézegettem direkt, hogy kinek milyen a mérlege, a legvégén néztem rá először 😀#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Borbinho
Höri
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )a komplett NFC playoff mezőny megmarad? Valószínű. Bezzeg amott 2 csapatot kicseréltél, bold prediction 😛
Borbinho
több mint 10 éve
#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )Megnyugtat h nem csak nekem jött ki olyan h vki 11-5-tel marad le a wild cardról 😀
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az ESPN playoff machine majd csak a 11. héttől lesz elérhető, de addig is itt egy másik hasonló játék, amivel nagyon jól el lehet szórakozni 😀
raylehnhoff.github.io/nflschedulepicker/
Kampman

#Nostradamus (nem is lett akkora baromság, ahhoz képest, hogy 3 perc alatt pörgettem végig. Bár a Cleveland sztem fog nyerni div meccset, csak még nem tudom ki ellen 😀 )
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Az ESPN playoff machine majd csak a 11. héttől lesz elérhető, de addig is itt egy másik hasonló játék, amivel nagyon jól el lehet szórakozni 😀raylehnhoff.github.io/nflschedulepicker/
több mint 10 éve
Ten yard torrent betelt, nem lehet regelni, nincs esetleg valakinek olyan felhasználója amit nem használ vagy ritkán, de megosztaná?
több mint 10 éve
MJD 2 évvel fiatalabb nálam. A mojom meg vagy elvesztett nagyon régen vagy soha nem is volt. Inkább az utóbbi. Nekem már csak a molyok maradtak. 😀iktriadpedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!JSanyo
Iktriad akkor neked is Boldog Szülinapot!CoolearieDanke!
több mint 10 éve
Iktriad akkor neked is Boldog Szülinapot!A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!Coolearieiktriadpedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!JSanyo
több mint 10 éve
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!Coolearie
iktriadpedig Mo-Joi korba lépett, neki is gratula!
több mint 10 éve
tegnapi meccsek condensed verziója: forum.rojadirecta.es/showthread.php?256312-FOOTBALL-2015-NFL-Pre-Season-Week-1-Condensed-Games-13-to-16-08-2015
több mint 10 éve
A mai napon megszületett a 28 éves Tim Tebow Atya, és az 56 éves Denver Broncos! Isten Éltesse mind a kettőt!
több mint 10 éve
Köszönjük!08/24, sport 1Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünkbaggio
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
20:00 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
21:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. epbaggio
több mint 10 éve
Les Bowen retweetedGreg McFarlane @gregvegas 31 min31 perccel ezelőtt
Bills camp
Incognito: I got suspended for a year.
Enemkpali: Why?
Incognito: I sent mean texts to a teammate.
Enemkpali: (blank stare)
több mint 10 éve
08/24, sport 1Srácok, nem tudom hogy hova írjam ezt, ezért ide írok!felirattal fog menni, de időpontot még senki nem tud, amint lesz infó, jelzünkbaggio
A Hard Knocks-al most akkor mi lesz? SportTV adja, de mikor kb? Fordítás lesz hozzá?Coolearie
20:00 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/1. ep
21:15 NFL Hard Knocks, NFL reality, új, HD, 5/2. ep

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hahh 😊 aki már látta a HK első részét, az érti:szegény Hopkinsnak tényleg nincs sok a fejében
baggio
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
hahh 😊 aki már látta a HK első részét, az érti:

---
több mint 10 éve
ha megadják neki a 600 dolcsit, már boldog lesz😊Ne viccelj, kiütötte a csoportrivális kezdő QB-ját, még jó, hogy beszerez egy ilyen játékost. Ha Brady-t vágta volna képen, lehet, hogy 4 éves szerződést is ad neki egyből. 😀peterk2005Minimum 10 millió $ garantálttal. 😀iktriad
több mint 10 éve
Ne viccelj, kiütötte a csoportrivális kezdő QB-ját, még jó, hogy beszerez egy ilyen játékost. Ha Brady-t vágta volna képen, lehet, hogy 4 éves szerződést is ad neki egyből. 😀peterk2005Minimum 10 millió $ garantálttal. 😀
több mint 10 éve
mondjuk a kinti szurker kommentek alapján, inkább megmentette a zöldek szezonját...😊