NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
meghallgatnám egyszer Léderert is 😊JSanyoA socceres közvetítések alapján kb. ugyanaz lenne mint Ricardo - egy 20 yardos kickreturnnél már 1 oktávval megemelné a hangját.
több mint 10 éve
Nem, nyomta az NFL-t is, és most dolgozik a sportklubnak.ő nem csak a sportklubon volt?baggioGeronimót ne hagyd ki 😊Höriakkor lehetne ítéletet mondani róla, hogy mennyire jó vagy rossz, ha több (amerikai futball) szakkommentátort kipróbálnának (amire nem tudom volt-e törekvés, de nyilván van egy próba felvétel ami kiszűri a nagyon rosszakat), csak egy viszonyítási alapunk van, a jelenlegi 4 emberhez képest ki milyen, ami elég kis mintaZERO_LMármint 7 emberhez, mert a Super Bowlt azért még elvitte Olivér, korábban pedig haromt és sokak nagy kedvence, gumbo is szakkommentált már. Ha a Baló György-Érdi Gábor páros jelenti a nullát a skálán, akkor természetesen mindenki erősen a pozitív tartományban van az értékelésnél.baggio
több mint 10 éve
ő nem csak a sportklubon volt?Geronimót ne hagyd ki 😊Höriakkor lehetne ítéletet mondani róla, hogy mennyire jó vagy rossz, ha több (amerikai futball) szakkommentátort kipróbálnának (amire nem tudom volt-e törekvés, de nyilván van egy próba felvétel ami kiszűri a nagyon rosszakat), csak egy viszonyítási alapunk van, a jelenlegi 4 emberhez képest ki milyen, ami elég kis mintaZERO_LMármint 7 emberhez, mert a Super Bowlt azért még elvitte Olivér, korábban pedig haromt és sokak nagy kedvence, gumbo is szakkommentált már. Ha a Baló György-Érdi Gábor páros jelenti a nullát a skálán, akkor természetesen mindenki erősen a pozitív tartományban van az értékelésnél.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Geronimót ne hagyd ki 😊akkor lehetne ítéletet mondani róla, hogy mennyire jó vagy rossz, ha több (amerikai futball) szakkommentátort kipróbálnának (amire nem tudom volt-e törekvés, de nyilván van egy próba felvétel ami kiszűri a nagyon rosszakat), csak egy viszonyítási alapunk van, a jelenlegi 4 emberhez képest ki milyen, ami elég kis mintaZERO_LMármint 7 emberhez, mert a Super Bowlt azért még elvitte Olivér, korábban pedig haromt és sokak nagy kedvence, gumbo is szakkommentált már. Ha a Baló György-Érdi Gábor páros jelenti a nullát a skálán, akkor természetesen mindenki erősen a pozitív tartományban van az értékelésnél.baggio
több mint 10 éve
akkor lehetne ítéletet mondani róla, hogy mennyire jó vagy rossz, ha több (amerikai futball) szakkommentátort kipróbálnának (amire nem tudom volt-e törekvés, de nyilván van egy próba felvétel ami kiszűri a nagyon rosszakat), csak egy viszonyítási alapunk van, a jelenlegi 4 emberhez képest ki milyen, ami elég kis mintaZERO_LMármint 7 emberhez, mert a Super Bowlt azért még elvitte Olivér, korábban pedig haromt és sokak nagy kedvence, gumbo is szakkommentált már. Ha a Baló György-Érdi Gábor páros jelenti a nullát a skálán, akkor természetesen mindenki erősen a pozitív tartományban van az értékelésnél.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ennyi erővel mindenkibe bele lehetne kötnipl: hogy ha már NFL-t közvetítünk, akkor legalább helyesen ejtsük ki az angol szavakat... (nekem meg ez bántja a fülemet)
De akár lehetne hozni Dávid Kornél példáját, aki még mindig elég furcsán kommentál (régebben ez még rosszabb volt), még sem lehet elvonatkoztatni a szakmai tudásától mert sokkal többet tesz hozzá a meccshez ezen a téren, minthogy a kényszeres nevetései, ő-zései elvennének
Márk is idővel bele fog jönni, ha tovább is lát fantáziát ebben
akkor lehetne ítéletet mondani róla, hogy mennyire jó vagy rossz, ha több (amerikai futball) szakkommentátort kipróbálnának (amire nem tudom volt-e törekvés, de nyilván van egy próba felvétel ami kiszűri a nagyon rosszakat), csak egy viszonyítási alapunk van, a jelenlegi 4 emberhez képest ki milyen, ami elég kis minta
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Márha persze elfogadunk téged mint a szakma csimborasszóját...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Valóban.És tény, nem én vagyok a közvetítés célcsoportja, hanem az 1.0-ás nézők, de számukra meg Márk nem a szórakoztatás csimborasszója, sajnos.Sobri JóskaEzt nem tudhatod biztosan.Kampman
De valószínűsíthetem.
És igény szerint ki is fejthetem miért szórakoztatóbb például Sanyi, az ő stílusa, hangvétele, közvetítései, mint Márké a focival csak most ismerkedő, vagy az iránt csak felszínesen érdeklődő nézők számára.
És persze az se lesz bizonyosság, csak szakmai vélemény. 😉
több mint 10 éve
Csak meg kell tekinteni pár nézői hozzászólást. Simán beáll az agyhalál!És tény, nem én vagyok a közvetítés célcsoportja, hanem az 1.0-ás nézők, de számukra meg Márk nem a szórakoztatás csimborasszója, sajnos.Sobri JóskaEzt nem tudhatod biztosan.Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kampman
28 326
És tény, nem én vagyok a közvetítés célcsoportja, hanem az 1.0-ás nézők, de számukra meg Márk nem a szórakoztatás csimborasszója, sajnos.Sobri JóskaEzt nem tudhatod biztosan.
több mint 10 éve
bár amikor Márk mond pár hete olyat, hogy az összes scrambling qb lesérült és a read option nyilvánvalóan nem működik (egy olyan mérkőzésen, ahol Stantont a zsebben zúzták le, halkan megjegyzem), Richard pedig az általa is közvetített Seattle-Giants és RW 100+ futott yardját követően alig 24 órával jön hasonló hülyeséggel, azért érdemes elgondolkodni, de hogy Gruden ennyire sötét legyen, az már durva.Töprengek egy ideje, hogy leírjam e, de ha már szóba hoztad megteszem:
baggio
Márk nagyon rossz szakkommentátor.
Ugye számtalan labdarúgó szakkomentátor bizonyította már, hogy attól, hogy valaki tudja csinálni, még nem tud róla értelmesen beszélni.
Nekem ez a gondom, ha meghallom, hogy a magyar közvetítésben Márk a szaki.
Zaklatottan, szétszórtan beszél, nem törekszik az információk egzakt, gyors, szakszerű tolmácsolására, csapong, összeszedetlen, próbál jópofizni, pedig nem egy született Kőhalmi, és még neki is rettentően rosszul állna az ilyen felszínes, bratyizós, eröltetett humorkodás.
Valamint elismerve, hogy Márk a legjobb magyar irányító, a legszomorúbb, hogy ebből semmi se köszön vissza a közvetítések során.
Záporoznak a nem kellő sportszakmaiságot, urambocsá' felkészületlenséget sejtettő általánosságok, ami azért sajnálatos, mert eleinte azt hittem, hogy bár kommunikációtechnikailag Márk képzetlen, de a focihoz ért, és majd általa jutok olyan infókhoz, amit csak egy képzett irányítótól tudhatok meg - de nem.
Ha nem tudnám, hogy aktív játékos, az általa elmondottakból erre nem jönnék rá.
És tény, nem én vagyok a közvetítés célcsoportja, hanem az 1.0-ás nézők, de számukra meg Márk nem a szórakoztatás csimborasszója, sajnos.
Ha a fent írtakat olvasod Márk, írj nyugodtan PM-et, szívesen adok tanácsokat, hogy miként lehetne valamelyest szakmaibbá tenni a Sport tévés fellépéseidet.
több mint 10 éve
A saját verziójú, W/L arányból és strength of schedule alapján számolt PR-em frissített, 10. heti verziója a szokott helyen elérhető: NFL Power Rankings by peterkpeterk20051/7-es pick?
Aláírva. Ha kell tüntetek is érte! 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
A saját verziójú, W/L arányból és strength of schedule alapján számolt PR-em frissített, 10. heti verziója a szokott helyen elérhető: NFL Power Rankings by peterk
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Easterbrook ugye ma leírta, hogy 1970 óta az első alkalommal, hogy mindegyik csapat két meccsel van 500 óta ilyen későn (Week 10 vagy később)A jelenlegi rendszerben nézve mikor és melyik volt az a csoport, ahol mind a 4 együttes nagyon jól szerepelt? Bevallom nincs sok időm keresgélni, ezért érdekel, hogy volt-e olyan, hogy az adott divízió negyedik helyezettje is egész korrektül letudta a szezont." the 2014 A.F.C. North is only the third division in N.F.L. history in which all of its teams posted a winning record after nine weeks, joining the 2008 N.F.C. East and the 1935 N.F.L. West"
A jelenlegi AFC North szereplés miatt vagyok kíváncsi, köszi!Vrijbloed
baggio
Persze vagy 6-4, vagy 5-5 lehetne (na jó 5-4-1 esetleg 😊)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Bengals, Cardinals, London - többek között ezekről beszéltünk az e heti videónkban: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-10(Természetesen tippeltünk is a jövő heti találkozókra)
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
KöszTudni valamit, hogy mi lett a Baltimore cheerleader-rel (akit gondolom, kiütött vmelyik játékos)? Hogy van?Lucifernem, leejtették egy mutatvány közben... de már jobban van és el is hagyhatta a kórházatbaggio
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Tudni valamit, hogy mi lett a Baltimore cheerleader-rel (akit gondolom, kiütött vmelyik játékos)? Hogy van?Lucifernem, leejtették egy mutatvány közben... de már jobban van és el is hagyhatta a kórházat
---
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Tudni valamit, hogy mi lett a Baltimore cheerleader-rel (akit gondolom, kiütött vmelyik játékos)? Hogy van?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
a TNF-SNF-MNF-nek meg összejött a sweep (a számokat kitöröltem, mert azok csak statisztikák, mindenki azt magyaráz bele, amit akar)!De lépjünk ezen túl, ha már belemagyarázás, sokkal félelmetesebb és fájdalmasabb, ami tegnap megint a read option fikázásában kulminálódott. Már a helyzet is abszurd: képzeljük el Chip Kelly kinevezésekor, hogy másfél szezon múlva már az ő csapatát hozzák fel példaként, mint aki bebizonyította, hogy a zsebirányítóknak van jövője az NFL-ben (Sanchezzel a kezdőben)! A sport tv-s kommentátorokat talán még el is lehetne engedni a fülünk mellett, bár amikor Márk mond pár hete olyat, hogy az összes scrambling qb lesérült és a read option nyilvánvalóan nem működik (egy olyan mérkőzésen, ahol Stantont a zsebben zúzták le, halkan megjegyzem), Richard pedig az általa is közvetített Seattle-Giants és RW 100+ futott yardját követően alig 24 órával jön hasonló hülyeséggel, azért érdemes elgondolkodni, de hogy Gruden ennyire sötét legyen, az már durva.
"The read option is a college offense" - hangzik el a sokak által régóta NFL edzőnek visszacsábított szakértő szájából a Philadelphia-Carolina meccsen, ahol az Eagles aláz, a Panthers pedig talán egy read-option játékot nem futtatott, mert Newtonnak szinte annyi ideje sincs, hogy a snapet átvegye. Cam nyilvánvalóan sérüléssel küszködik, amit nem egy megiramodásnál, hanem a zsebben őt ért folyamatos abúzussal szedett össze, miközben arról a hírről is lehetne beszélni, hogy a pozitív (értsd sikeres pocket QB-knél) példaként említett Palmer egy non-kontakt esetnél szenvedett ACL-szakadást. Na mindegy is, csak ezt ki kellett írnom magamból...
---
több mint 10 éve
Nekem ez a része nem jött át a várni kell még egy évet mondat miatt. Sry.C'mon Man...C'Mon Man.. AFC North-ban ez a két csapat sincs.és már a Jets és Jax is csak 8-8 lehet max.Köszi a válaszokat!Nem lehet, az Oakland már csak 8-8 lehet max. xDSixo67
Igen, a korrekt alatt a 8-8-as mérleget értettem itt, ahol a 4. helyezett is elérte az 50%-ot.
Azért is kérdeztem, mert én sem emlékszem ilyenre. Lehet, hogy idén ez is megtörténik.Vrijbloed
várni kell erre még egy évet 😀Black_Adder
Lehet én értelmezem rosszul Vrijboled sorait, de szvsz arra gondolt, hogy AFC North-ban megtörténhet idén, hogy mind a 4 csapat pozitív mérleggel zár.
Az lehetetlen, hogy mindenhol mindenki pozitív mérleggel zárjon 😀KoporShow
Az AFC West se azért lett felhozva, mert az egyedüli esélyes lenne, hanem mert ott már ebben a pillanatban sincs rá matematikai esély se...Black_Adder
több mint 10 éve
C'mon Man...C'Mon Man.. AFC North-ban ez a két csapat sincs.és már a Jets és Jax is csak 8-8 lehet max.Köszi a válaszokat!Nem lehet, az Oakland már csak 8-8 lehet max. xDSixo67
Igen, a korrekt alatt a 8-8-as mérleget értettem itt, ahol a 4. helyezett is elérte az 50%-ot.
Azért is kérdeztem, mert én sem emlékszem ilyenre. Lehet, hogy idén ez is megtörténik.Vrijbloed
várni kell erre még egy évet 😀Black_Adder
Lehet én értelmezem rosszul Vrijboled sorait, de szvsz arra gondolt, hogy AFC North-ban megtörténhet idén, hogy mind a 4 csapat pozitív mérleggel zár.
Az lehetetlen, hogy mindenhol mindenki pozitív mérleggel zárjon 😀KoporShow
Az AFC West se azért lett felhozva, mert az egyedüli esélyes lenne, hanem mert ott már ebben a pillanatban sincs rá matematikai esély se...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Kampman
28 326
Ez a nem semmi, 2002 AFC East 😀New York Jets 9-7
New England Patriots 9-7
Miami Dolphins 9-7
Buffalo Bills 8-8
De pl. 2007-ben is volt olyan, hogy a Texans 8-8-al lett tökutolsó, előttük viszont a másik 3 csapat bejutott a PO-ba,