NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
3
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
"A lényeg nálam semmi más, hogy aki az amerikai futballt szereti, annak mindkét ligát néznie kell, különben alapból hiteltelen a véleménye a játékkal kapcsolatos kérdésekben."Tehát mivel én nem nézek egyetemi meccseket így hiteltelen a véleményem a Lions meccsekről?
Forma3000-t sem nézek mégis van véleményem a Forma1-ről amit rendszeresen nézek.
Illetve mi az, hogy néznie kell? Fel sem merül benned, hogy nem mindenki olyan időmilliomos mint esetleg te és saját hibáján/akaratán kívül nem tudja mindkét ligát követni?
Ezért jó, hogy sokan nézitek és tudunk tőletek kérdezni.
Én NBA-t sem nézek de Bazskáékat rendszeresen hallgatom. Így nekem ők tulajdonképpen a véleményformálóim, úgy mint ti a colloge fociban.
Én például szinte minden Sampdoria meccset megnézek. Ha kérdeznek róla válaszolok, de nem nézem le azokat akik nem néznek olasz focit. Egyszerűen elfogadom, hogy számukra ez nem érdekes vagy nincs rá idejük.
több mint 10 éve
A respektálás az nem magamra vonatkozott, hanem más felhasználókra, de megfogtad a lényeget. Az meg, ki szerint milyen a stílusom, nem nagyon izgat, bár teszem hozzá, hogy az alpárinak nem sok köze van ahhoz, amire te gondolsz, mert a stílusomra elég sok negatívumot lehet mondani, csak nem az alpárit. 😉De igazából az egész válaszodból pont azt lehetett leszűrni, hogy te már megint a hozzászólás "gazdájára" reagálsz, nem magára az írásra, és továbbra is úgy vagdalkozol itt, mint valami óvodás.
Az továbbra sem esett le, hogy egy fia személyeskedés sem volt abban, amit írtam, sőt, konkrétan pont, hogy rávilágítottam arra, hogy miért heccelnek néhányan szánt szándékkal téged folyamatosan. Hogy micsoda üldözési mániád van, pontosan a kreatív válaszodból derül ki, az meg mellékes, hogy habár pont az én stílusom olyan alpári, meg gáz, éppen te vagy az, aki a kreatív válaszoddal rámutattál arra, hogy valójában a te stílusod semmivel sem jobb az enyémnél.
A válaszodhoz úgy ahogy van, csak gratulálni tudok. 😀 Továbbra is csak azt figyeled, hogy éppen ki írt neked, és csodálkozol, hogy kóstolgatnak.
Na visszavonultam, mert se kedvem, sem időm erre, de még csak értelmét sem látom sárdobálásba belemenni veled. És nem, nem azért, mert én vagyok az Isten, te meg a senki, mielőtt még fröcsögni kezdesz. 😀
több mint 10 éve
Egyszer megkérdezte valaki, hogy miért nincs olyan topik mint az nba1.hu-m, hogy "ki a jobb?".Ezért.
több mint 10 éve
Számodra tökmindegy, számomra meg nem, de a lényeg, hogy magadat respektálod, mert tisztában vagy alpári stílusoddal. Hogy az emberek zsebében kinyílik-e a bicska, az se érdekel a legkevésbé sem, mert szerintem a "hülye aki nem néz NCAA-t és a "baggio, neked üldözési mániád van" közül az utóbbi a személyeskedés, előbbi pedig csak általánosítás, amit az vesz magára, aki bizonytalan értékítéletében és/vagy engem akkora igazmondónak tart, hogy tőlem okvetlenül - ilyen formában - el is hiszi. Az isten mentsen az olyan véleménypápáktól, mint te, aki a nagy tolerancia közben rögtön el is dönti, hogy az ő saját abszolútuma a feljebbvaló mindenkinél.
Egy amerikaifoci fórumon szerintem kötetlenül beszélhetek akár arról is, hogy nem értem azokat, akik az NFL-t jobban szeretik, mint az NCAA-t, nem értem azokat a Vikings/Bills/Bucs/Raiders/Redskins, stb. fanokat, akik vasárnapról-vasárnapra önkéntesen ugyanazt a szenvedést választják, nem értem azokat az NFL nézőket, akiket a prime time mérkőzések rengeteg blowoutja, a kickoff előtti és utáni reklámok nem zavarnak, és nem értem azokat sem, akik egy alapszakasznál beérik azzal, hogy egy csapat 16-ből 7-szer/8-szor akár el is bukhat. Ha valakit ez idegesít, akkor az NFL és Richard propagandája ugyanúgy felzaklathatná, de nyilván a pozitív propaganda (minden szép, minden csodálatos) kevésbé szúr szemet.
Beszéljünk a hüvelygombáról... akarom mondani a tegnapi DEA drograzziáról Washingtonban és New Yorkban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az NFL buzik szerint az NCAA szar, az NCAA buzik szerint meg az NFL tré.Kurva fárasztó, hogy ezen nem lehet átlépni és elfogadni más véleményét. Vágjátok fel az ereiteket, mert a másik szerint szar a kedvencetek. Az élet nagy problémái... 😊
Amúgy lassan jó lenne arra is rájönni, hogy nem azzal van a gond, hogy ha valaki elmondja a véleményét, hanem esetleg olyan stílusban teszi azt, ami miatt az emberek zsebében kinyílik a bicska.
Aki magára ismer és bevallja, hogy ő az, annak respect, én magamra ismerek, a stílusom sokak számára túl sok, nem poénból utálnak páran, ez van.
Az meg a másik, hogy sok esetben nem maga a vélemény veri ki az embernél a biztosítékot, hanem a folyamatos utalgatás, célzás, és hogy nem lehet leszállni a témáról. Bazzaninak üldözési mániája van, lehet. De neked is ugyanúgy az van baggio, maximum csak neked nem tűnik fel.
Plusz még állandóan fel is veszed a kóstolgatást, amikor sok esetben csak heccelnek téged az állandó NFL-NCAA összehasonlítási mániád után.
Az NFL és az NCAA is király, egyik szinte nem is létezne a másik nélkül, egymást teszik naggyá, oda-vissza. Ki ezt szereti jobban, ki azt, nem tök mindegy?
Arról meg a szurkoló tehet, hogy a SportTV, a Digi, meg a Hustler szarik az NCAA-re és alig adnak valamit, meg semmi hypeot sem kap? Nem.
több mint 10 éve
chill emberek, mindenki tudja hogy a high school foci a menőWesterde mégiscsak játszani a legjobb
több mint 10 éve
- miért a miami-buff meccset hasonlítjuk a florida-miami-hoz, miért nem a kc-hoxt az auburn-georgia-hozPariflorida STATE, csupán azért ezt emeltem ki, mert két nap különbséggel pontosan ugyanott játszották a mérkőzést, esti időpontban
- mi értelme összehasonlítani a két liga színvonalát és minőségétPariösszehasonlítani nincs értelme, de a nagy és elfogadott nfl ömlengés közepette néha talán megjegyezhető néha más vélemény is
- az nfl-ben a college legtehetségesebbjei játszanak (elvileg ez is megérne egy vitát) csak mivel egy-egy college csapatból max 4-5 fő kerül át így az NFL-ben ritkábban szembesülünk azzal, hogy a college sztárok fogalmatlanokat szívatnak oda-vissza.Pariez nem tudom milyen vitát érne meg, tényleg így van, csak ez megint semmit nem jelent 😊
- NFL-ben elképzelhetetlen 400 yardot futni, vagy 734 yardot passzolni egy meccsenPari1900-ban meg elképzelhetetlen volt, hogy valaki passzolni akar a labdával, de azt se hitte idén senki, hogy Big Ben egymás után két mérkőzésen fog 6 TD-szerezni
...
A lényeg nálam semmi más, hogy aki az amerikai futballt szereti, annak mindkét ligát néznie kell, különben alapból hiteltelen a véleménye a játékkal kapcsolatos kérdésekben. Az NFL-ről okoskodni az NCAA-t nem ismerve olyan, mintha valaki a II. VH-ról tartana előadást, miközben fogalma sincs az elsőről.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
imádom ezt az perpatvart...hogy melyik liga színvonalasabb, vagy jobb...pár gondolat ami olvasás közben eszembe jutott
- igen idén sok a tv-s blowout
- miért a miami-buff meccset hasonlítjuk a florida-miami-hoz, miért nem a kc-hoxt az auburn-georga-hoz
- mi értelme összehasonlítani a két liga színvonalát és minőségét
- az nfl-ben a college legtehetségesebbjei játszanak (elvileg ez is megérne egy vitát) csak mivel egy-egy college csapatból max 4-5 fő kerül át így az NFL-ben ritkábban szembesülünk azzal, hogy a college sztárok fogalmatlanokat szívatnak oda-vissza.
- NFL-ben elképzelhetetlen 400 yardot futni, vagy 734 yardot passzolni egy meccsen
több mint 10 éve
"A labda nem változik csak a mérete és a formája"Gyulai Miklós Eb selejtező - NFL átvezetője 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Annak, aki mindkettőt nézi/nézte, semmit. Viszont akik abban a hitben élnek (mert ezt hallják a tévében és mindenhonnan), hogy az NFL = amerikai futball, elgondolkodtató lehet(ne)És ez mit bizonyít NCAA - NFL viszonylatban azon kívül, hogy az FSU meccs jobb volt, mint a Bills meccs?Sobri JóskaMondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).Bazzaniszerintem sem volt rossz a Bills meccs, de a tegnapi FSU meccshez képest sehol nem volt 😊Dexxter Tailor
---
több mint 10 éve
semmit, csak elmondtam a véleményemÉs ez mit bizonyít NCAA - NFL viszonylatban azon kívül, hogy az FSU meccs jobb volt, mint a Bills meccs?Sobri JóskaMondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).Bazzaniszerintem sem volt rossz a Bills meccs, de a tegnapi FSU meccshez képest sehol nem volt 😊Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Azt hittem neked átmegy, hogy milyen könnyű (és mekkora baromság) beírni pár számot, ami látszólag bizonyítóerejű, valójában irreleváns.De ez kb. olyan, mintha azt próbálnád meg bizonyítani, hogy a balkáni bajnokságok (szerb, horvát, román, bosnyák, bulgár, stb.) jobbak, mint a Bundesliga. Több a szoros, izgalmas meccs, kiegyenlített küzdelmek, hangulatosabb derbyk, rengeteg 100 éves hagyomány, és még a Bundesliga is ezekből a ligákból szerződtet egy rakás játékost.Sobri JóskaNem lehetne már, hogy ezektől a kifacsart soccerpéldáktól végre elvonatkoztass? Amúgy is azt érzem, mintha két Sobrival vitatkoznék, az egyik előbb statisztikákkal, puszta eredményekkel jön, a másik pedig azzal, hogy statisztikák helyett valami mást várna, majd az első megint reflektál rá, hogy ez úgyis egy megfoghatatlan dolog.baggio
Én nem az NCAA - NFL vonatkozásában vitázok veled, hanem a "ne statokkal szerezz NCAA nézőket" mozgalmat képviselem.
több mint 10 éve
De a kettőnek semmi azaz semmi köze sincs egymáshoz.Mondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).Bazzaniszerintem sem volt rossz a Bills meccs, de a tegnapi FSU meccshez képest sehol nem volt 😊Dexxter Tailor
Attól, hogy jó egy TNF nem fognak kevesebben NCAA meccset nézni, fordítva detto.
De ha igen akkor ajánlj egy NCAA meccset amit kényelmesen otthon a TV-ben ágyból tudok nézni péntek hajnalban.
több mint 10 éve
De ez kb. olyan, mintha azt próbálnád meg bizonyítani, hogy a balkáni bajnokságok (szerb, horvát, román, bosnyák, bulgár, stb.) jobbak, mint a Bundesliga. Több a szoros, izgalmas meccs, kiegyenlített küzdelmek, hangulatosabb derbyk, rengeteg 100 éves hagyomány, és még a Bundesliga is ezekből a ligákból szerződtet egy rakás játékost.Sobri JóskaNem lehetne már, hogy ezektől a kifacsart soccerpéldáktól végre elvonatkoztass? Amúgy is azt érzem, mintha két Sobrival vitatkoznék, az egyik előbb statisztikákkal, puszta eredményekkel jön, a másik pedig azzal, hogy statisztikák helyett valami mást várna, majd az első megint reflektál rá, hogy ez úgyis egy megfoghatatlan dolog.
Nem tagadhatom frusztráltságomat, amikor itthon annyira mostohagyerekként van kezelve az NCAA, hogy eleve ugye max az eurosport2 jön heti egyszer egy széjjelvágott gyenge big ten-es meccsel, a sport tv-s közvetítéseknél meg annak örülni kell, ha egyáltalán megemlítik, miközben azt adják el az embereknek, hogy a "céljuk az amerikai futball magyarországi népszerűsítése". A lóf@szt, kereskedelmi tévéként az egyetlen céljuk a saját nézettségük növelése, különben mikor NFL-meccsek közben (főleg az ESPN-en) promózni szoktak szombati NCAA-rangadókat, legalább (néhány kivételtől eltekintve) ajánlanák azt is az érdeklődőknek. Mikor a digi adott college footballt, még lehetett érdekkülönbséggel jönni, de már ez sincs, akármilyen sorozatpromonál nincs akkora csönd, figyeld majd meg.Nem értem a kérdést, az ember a saját véleményét se írhatja le egy fórumon? Pláne egy amfocis fórumon amfocis témában, mert az véletlenül felzaklatja a kevésbé toleránsabb "nfl fanatikusokat"? Én amúgy sem sározok semmit, számomra a mérkőzések magukért beszélnek, a Miami-Buffalo vs Miami-Florida State példánál pillanatnyilag nem tudok jobbat mondani.Na ezt akartam hallani.
Egyetlen dolog zavar nagyon, mikor az NCAA-t nem vagy alig követő emberek beszélnek az NFL felsőrendűségéről (pláne ha ennek tv-ben is hangot adnak), és mivel én mind a két ligában járatosnak érzem magam, ezért néha talán saját meglátásaimmal ellenpontot adhatok a - nem épp felvilágosult - közvéleménynek. Hangsúlyozva, hogy én az NCAA-től nem kapok pénzt azért, hogy annak "magyarországi nagykövete" legyek.baggio
Persze leírhatod a véleményedet, ezért van a fórum.
Igazából csak választ akartam kapni, mert hetek óta figyelem az írásaidat és nagyon sokban kiérezhető a frusztráltság az NFL felé. Az okára voltam kíváncsi.
Mondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).
Amit az NCAA népszerűsítéséért teszel azért le a kalappal.Bazzani
---
több mint 10 éve
És ez mit bizonyít NCAA - NFL viszonylatban azon kívül, hogy az FSU meccs jobb volt, mint a Bills meccs?Mondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).Bazzaniszerintem sem volt rossz a Bills meccs, de a tegnapi FSU meccshez képest sehol nem volt 😊Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Mondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).Bazzaniszerintem sem volt rossz a Bills meccs, de a tegnapi FSU meccshez képest sehol nem volt 😊
több mint 10 éve
Nem értem a kérdést, az ember a saját véleményét se írhatja le egy fórumon? Pláne egy amfocis fórumon amfocis témában, mert az véletlenül felzaklatja a kevésbé toleránsabb "nfl fanatikusokat"? Én amúgy sem sározok semmit, számomra a mérkőzések magukért beszélnek, a Miami-Buffalo vs Miami-Florida State példánál pillanatnyilag nem tudok jobbat mondani.Na ezt akartam hallani.
Egyetlen dolog zavar nagyon, mikor az NCAA-t nem vagy alig követő emberek beszélnek az NFL felsőrendűségéről (pláne ha ennek tv-ben is hangot adnak), és mivel én mind a két ligában járatosnak érzem magam, ezért néha talán saját meglátásaimmal ellenpontot adhatok a - nem épp felvilágosult - közvéleménynek. Hangsúlyozva, hogy én az NCAA-től nem kapok pénzt azért, hogy annak "magyarországi nagykövete" legyek.baggio
Persze leírhatod a véleményedet, ezért van a fórum.
Igazából csak választ akartam kapni, mert hetek óta figyelem az írásaidat és nagyon sokban kiérezhető a frusztráltság az NFL felé. Az okára voltam kíváncsi.
Mondjuk azzal szerintem nem érsz el semmi jót, ha századszor is leírod, hogy szarok a TNF meccsek (szerintem egyébként a Dolphins-Bills-el sem volt semmi baj).
Amit az NCAA népszerűsítéséért teszel azért le a kalappal.
több mint 10 éve
De ez kb. olyan, mintha azt próbálnád meg bizonyítani, hogy a balkáni bajnokságok (szerb, horvát, román, bosnyák, bulgár, stb.) jobbak, mint a Bundesliga. Több a szoros, izgalmas meccs, kiegyenlített küzdelmek, hangulatosabb derbyk, rengeteg 100 éves hagyomány, és még a Bundesliga is ezekből a ligákból szerződtet egy rakás játékost.Nem értem a kérdést, az ember a saját véleményét se írhatja le egy fórumon? Pláne egy amfocis fórumon amfocis témában, mert az véletlenül felzaklatja a kevésbé toleránsabb "nfl fanatikusokat"? Én amúgy sem sározok semmit, számomra a mérkőzések magukért beszélnek, a Miami-Buffalo vs Miami-Florida State példánál pillanatnyilag nem tudok jobbat mondani.Van vagy kicsit paranoiás? Ki kezdte most el az összehasonlítást, én? De ha már belementél, fejtsd is ki kérlek, hogy az a stat miben is támasztja alá a te véleményedet, mert nekem ez így elég kevés, ahogy arra rá is mutattam.baggioNem vagyok az.
A kérdésre is válaszolsz? Tényleg szeretném megérteni a dolgot.Bazzani
több mint 10 éve
Nem értem a kérdést, az ember a saját véleményét se írhatja le egy fórumon? Pláne egy amfocis fórumon amfocis témában, mert az véletlenül felzaklatja a kevésbé toleránsabb "nfl fanatikusokat"? Én amúgy sem sározok semmit, számomra a mérkőzések magukért beszélnek, a Miami-Buffalo vs Miami-Florida State példánál pillanatnyilag nem tudok jobbat mondani.Van vagy kicsit paranoiás? Ki kezdte most el az összehasonlítást, én? De ha már belementél, fejtsd is ki kérlek, hogy az a stat miben is támasztja alá a te véleményedet, mert nekem ez így elég kevés, ahogy arra rá is mutattam.baggioNem vagyok az.
A kérdésre is válaszolsz? Tényleg szeretném megérteni a dolgot.Bazzani
Egyetlen dolog zavar nagyon, mikor az NCAA-t nem vagy alig követő emberek beszélnek az NFL felsőrendűségéről (pláne ha ennek tv-ben is hangot adnak), és mivel én mind a két ligában járatosnak érzem magam, ezért néha talán saját meglátásaimmal ellenpontot adhatok a - nem épp felvilágosult - közvéleménynek. Hangsúlyozva, hogy én az NCAA-től nem kapok pénzt azért, hogy annak "magyarországi nagykövete" legyek.
---
több mint 10 éve
avagy magyarul: "lehet érvelni, de ha nem tudod az én eszközeimmel bizonyítani, akkor automatikusan nekem van igazam", lásd Brady kiégése, az örök klasszikus 😊 #vivainconsistencyJó látni, hogy azt hiszed mindenki a fociszeretet miatt írogat ide! (Y)
btw takarodjatok meccseket nézni, win-win lesz a vége 😀toam
#optimizmuspipa
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Avagy magyarul, ha nem tudok csehül, hiába magyarázol egyébként értelmesen csehül, úgyse fogom fel.De miért vetnék össze két meccset két különböző ligában?vs.
Pusztán a száraz, szikár statisztikákat írtam a fordulóból, azon meccsek ereményeit, ahol 2 top25-ös csapat játszott egymással.
Sobri Jóska
Pusztán arra világítottam rá (...) hogy statisztikával nem lehet senkit se meggyőzni, és bármit alá lehet támasztani. Sobri JóskaDe irreleváns statisztikákra hivatkozni számomra nagyon gagyi.avagy magyarul: "lehet érvelni, de ha nem tudod az én eszközeimmel bizonyítani, akkor automatikusan nekem van igazam", lásd Brady kiégése, az örök klasszikus 😊 #vivainconsistency
Engem jobban meggyőzöl ha beteszel egy 2 perces hangulatvideót, mintha 2 oldalnyi kifacsart, összeeszkábált statisztikát. (...) Nem kell statisztika se az epereladásokról, se a dinnyemérgezésekről.Sobri Jóska
btw takarodjatok meccseket nézni, win-win lesz a vége 😀toam
Beszélj csak magyarul, ja.
több mint 10 éve
Akkor mondom:Akkor hallgatom, hogy a TNF, SNF, MNF blowoutok közül (melyet nem hasonlítottam össze alapból semmivel, csak aztán kérésre próbáltam NCAA adatokra is lefordítani) melyik is volt jó, vagy legalább nézhető mérkőzés. Én meg tudom válaszolni, hogy szinte egyik sem, mert (részben) láttam mindegyiket, ahogy azt is megtudom válaszolni, hogy az általad most idézett öt mérkőzése eredménye közül kettő félrevezető, mert ezeket is figyeltem, nem úgy érvelek, hogy ránézek egy statra, aztán elvárom, hogy azok beszéljenek magukért.baggiotessék nekiülni és összevetni a két nap különbséggel ugyanott játszott Miami Dolphins vs Buffalo Bills és Miami Hurricanes vs Florida State Seminoles mérkőzéseket (mind a kettő fontos volt a rájátszásért zajló küzdelemben), majd pókerarccal kijelenteni, hogy előbbit ajánlaná bárki is annak, akit érdekel az amerikai futballDe miért vetnék össze két meccset két különböző ligában?
#fucklogicbaggio
Pusztán a száraz, szikár statisztikákat írtam a fordulóból, azon meccsek ereményeit, ahol 2 top25-ös csapat játszott egymással.
Múltkor elég volt beírni a statokat, számokat, máris bizonyítóerőt képeztek, most meg már látni kéne a meccseket is?!
#fucklogic
#vivainconsistencySobri Jóska
nekem mindegyik TNF, SNF, MNF tetszett amit láttam, bár az tény, nem láttam az összeset.
Hisz számomra nem attól lesz egy meccs tetszetős, nézhető, mondhatni jó, hogy utolsó másodperces pontokkal dől el.
Tehát én sem úgy érvelek, hogy ránézek egy statra, hisz te is azt mondod, csalóka még egy simának tűnő meccs eredménye is, ezért sem szeretem, ha pusztán statokkal akar valaki valami koncepciót alátámasztani.
Mint már mondtam, maximálisan respektálom, ha azzal jössz, hogy az NCAA számodra tetszetősebb, hangulatosabb, nézhetőbb, jobban megfog, elkápráztat, szórakoztat. De ne eröltetett statisztikákkal akard bizonyítani, hogy objektíve jobb/nézhetőbb/szerethetőbb.
Ha egy nő jobban tetszik, és beszélsz róla, akkor se azt mondod, hogy 5 cm-el nagyobb a mellbősége, és 4 cm-el vékonyabb a csípője, és ezt akceptálnom kell, és elfogadnom, hogy csinosabb.
Hiszen lehet nekem pont a tömörebb, laposabb nők jönnek be.
De ha azt mondod, hogy neked szubjektíve jobban bejön az általad preferált nő, és meg akarsz győzni, hogy az csinibb, dumálhatunk.
De ha azt állítod, hogy mondvacsinált statokkal be lehet bizonyítani, hogy effektíve kívánatosabb, akkor tévedsz.
több mint 10 éve
chill emberek, mindenki tudja hogy a high school foci a menő
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
De miért vetnék össze két meccset két különböző ligában?vs.
Sobri Jóska
Pusztán arra világítottam rá (...) hogy statisztikával nem lehet senkit se meggyőzni, és bármit alá lehet támasztani. Sobri Jóska
De irreleváns statisztikákra hivatkozni számomra nagyon gagyi.avagy magyarul: "lehet érvelni, de ha nem tudod az én eszközeimmel bizonyítani, akkor automatikusan nekem van igazam", lásd Brady kiégése, az örök klasszikus 😊 #vivainconsistency
Engem jobban meggyőzöl ha beteszel egy 2 perces hangulatvideót, mintha 2 oldalnyi kifacsart, összeeszkábált statisztikát. (...) Nem kell statisztika se az epereladásokról, se a dinnyemérgezésekről.Sobri Jóska
btw takarodjatok meccseket nézni, win-win lesz a vége 😀
több mint 10 éve
Van vagy kicsit paranoiás? Ki kezdte most el az összehasonlítást, én? De ha már belementél, fejtsd is ki kérlek, hogy az a stat miben is támasztja alá a te véleményedet, mert nekem ez így elég kevés, ahogy arra rá is mutattam.baggioNem vagyok az.
A kérdésre is válaszolsz? Tényleg szeretném megérteni a dolgot.