NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 777 — a new hope (again)
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!
peach
hát te mit szedtél be??? 😀
gaben
Titok és amúgysem adnék belőle... 😛 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 624
Sok tényezős nagyon ez a playoff és az is igaz, hogy nehéz a Seahawksnak három idegenbeli csörtét nyerni a Superbowlért, de képesek lehetnek rá, elég erős csapatuk van, ráadásul az NFc-ben toronymagasan ők rendelkeznek a legnagyobb PO rutinnal. Aztán lehet Bridgewaterék azt mondják nekik pápá, ez is benne van a pakliban.
gabokocka
Nem akarok hazabeszélni, de van az NFC-ben egy másik csapat is a Hawks-hoz mérhető playoff-rutinnal.
Kampman
Ez így igaz, de én most ebben a Packersben nem látom a nagy playoff runt. Persze ők is rám cáfolhatnak.
gabokocka
Én sem, csak a tapasztalatról beszéltem

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 124 — Keep pounding
Sok tényezős nagyon ez a playoff és az is igaz, hogy nehéz a Seahawksnak három idegenbeli csörtét nyerni a Superbowlért, de képesek lehetnek rá, elég erős csapatuk van, ráadásul az NFc-ben toronymagasan ők rendelkeznek a legnagyobb PO rutinnal. Aztán lehet Bridgewaterék azt mondják nekik pápá, ez is benne van a pakliban.
gabokocka
Nem akarok hazabeszélni, de van az NFC-ben egy másik csapat is a Hawks-hoz mérhető playoff-rutinnal.
Kampman
Ez így igaz, de én most ebben a Packersben nem látom a nagy playoff runt. Persze ők is rám cáfolhatnak.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 899 — Deion Sanders for president!
peach
hát te mit szedtél be??? 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
gabokocka

több mint 10 éve

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:

bowl.hu/forum/tippjatekok/nfl-playoff-tippelde
baggio
azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
davemayer
A Baltimore 3 éve megcsinálta.
peterk2005
nem tudom melyik csapatnak lesz még akkora mákja ebben az évszázadban, emlékezzünk csak arra a denveri meccsre pl... én nem bíznék a hasonló forgatókönyvben, de ennek a Seahawksnak szerencsére nem is kellene akkora röfögés hozzá, de bitang nehéznek tűnik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Benne van a pakliban, engem nem botránkoztatna meg. Az NFC-ben a Seahawks Cards Panthers hármasból bárki bejuthat, viszont ha más menne a Superbowlba az számomra bombameglepetés lenne.
gabokocka
ez így van szinte biztos hogy ebből a 3-ból kerül ki a SB résztvevő, de szerintem drasztikusan rontja a Seattle esélyeit hogy garantáltan mindkét fő ellenfelével (ha a másik megnyeri a saját PO meccsét) idegenben kell majd megmérkőznie, ráadásul csak 1 hét lenne közte.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 523 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:

baggio
azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
davemayer
A Baltimore 3 éve megcsinálta.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Benne van a pakliban, engem nem botránkoztatna meg. Az NFC-ben a Seahawks Cards Panthers hármasból bárki bejuthat, viszont ha más menne a Superbowlba az számomra bombameglepetés lenne.

több mint 10 éve

baggio

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL playoff tippelde - Tippjátékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pats-Seahawks SB és Pats győzelem.
Bazzani
akkor át kéne nevezni a ligát NBA-re

több mint 10 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Bazzani
Vótmá 😀
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idén
braxa88
NFL Now-n a prediction-ben a 2 expert Josh Norman-re illetve Watt-ra tette a voksát.

több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
peach
Szerintem kis pénzt tegyél rá, úgy is milliomos lennél... 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 857 — Apu ökölbeszorított keze
Lehet egy is megteszi.
SB tipp: KC-Hox mvp: Peters 2 pick6-el.

😀😀

Szerkesztette: Janek

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mennyi az esélye, hogy mind a 3 csapatot elengedik LA-be?
Kampman
Elég betegnek hangzik, 2 elég

több mint 10 éve
Mennyi az esélye, hogy mind a 3 csapatot elengedik LA-be?

több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 534 — I like the Texans, I like who we are
Dzsonifutbol komolyan műbajusszal álnéven kaszinózott? 😀 Egy szatyor lepkének több esze van mint ennek a gyereknek.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 777 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Úgyis Watt lesz. Mondjuk ő és Donald is megérdemelné, de csak egyik kaphatja. Watt még az 1/1-es évében is a legjobb volt, csak hát sokat nem tudott a csapatának segíteni. A playoff lehet, hogy eldönti az 50-50-et.

Síma Pats lesz megint.
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
braxa88
Remélhetőleg a rájátszásban játszani is akarunk majd 😀
Ha felépülnek a tökik, és a lehetőségekhez képest a legjobb felállásban tudunk játszani, szerintem még mindig a Pats a legjobb az AFC-ben

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 480
Baggio feldobta a tippeldét, akkor tehát:

SB tippem: Cardinals - Denver
Győztes: Cards
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 857 — Apu ökölbeszorított keze
Donald,vita nelkul.
Ha elfogult lennék akkor Peters 😀