NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
12
4
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem vagy kicsit paranoiás? Ki kezdte most el az összehasonlítást, én? De ha már belementél, fejtsd is ki kérlek, hogy az a stat miben is támasztja alá a te véleményedet, mert nekem ez így elég kevés, ahogy arra rá is mutattam.De azzal mit érsz el ha az egyiket folyamatosan sározod?mert az amerikai futballt szeretem, és nem tudnék úgy tükörbe nézve okoskodni a draftról, a játékról és miegyébről, ha nem ismerném mindkét ligátbaggioOlyan sajnos nincs az NFL-ben.Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
Good morning & welcome to the 1st Sunday in history featuring 4 games w every team 6-3 or better. SEA KC, PHI GB, DET AZ, NE INDBazzani
dőljön el mind a négy (színvonalas) meccs a negyedik negyedben/hosszabbításban, aztán van miről beszélnibaggio
Szar az egész, nem is nézem.
Amúgy Te minek nézed ha ilyen szar?Bazzani
Mert mostanában minden második (persze túlzok) hozzászólásodban azt lehet olvasni, hogy az NFL-ben minden szar bezzeg az NCAA-ben.
Biztos én vagyok a hülye, de nem értem.
Ettől többen néznek majd egyetemi meccseket?Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor hallgatom, hogy a TNF, SNF, MNF blowoutok közül (melyet nem hasonlítottam össze alapból semmivel, csak aztán kérésre próbáltam NCAA adatokra is lefordítani) melyik is volt jó, vagy legalább nézhető mérkőzés. Én meg tudom válaszolni, hogy szinte egyik sem, mert (részben) láttam mindegyiket, ahogy azt is megtudom válaszolni, hogy az általad most idézett öt mérkőzése eredménye közül kettő félrevezető, mert ezeket is figyeltem, nem úgy érvelek, hogy ránézek egy statra, aztán elvárom, hogy azok beszéljenek magukért.tessék nekiülni és összevetni a két nap különbséggel ugyanott játszott Miami Dolphins vs Buffalo Bills és Miami Hurricanes vs Florida State Seminoles mérkőzéseket (mind a kettő fontos volt a rájátszásért zajló küzdelemben), majd pókerarccal kijelenteni, hogy előbbit ajánlaná bárki is annak, akit érdekel az amerikai futballDe miért vetnék össze két meccset két különböző ligában?
#fucklogicbaggio
Pusztán a száraz, szikár statisztikákat írtam a fordulóból, azon meccsek ereményeit, ahol 2 top25-ös csapat játszott egymással.
Múltkor elég volt beírni a statokat, számokat, máris bizonyítóerőt képeztek, most meg már látni kéne a meccseket is?!
#fucklogic
#vivainconsistencySobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
De azzal mit érsz el ha az egyiket folyamatosan sározod?mert az amerikai futballt szeretem, és nem tudnék úgy tükörbe nézve okoskodni a draftról, a játékról és miegyébről, ha nem ismerném mindkét ligátbaggioOlyan sajnos nincs az NFL-ben.Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
Good morning & welcome to the 1st Sunday in history featuring 4 games w every team 6-3 or better. SEA KC, PHI GB, DET AZ, NE INDBazzani
dőljön el mind a négy (színvonalas) meccs a negyedik negyedben/hosszabbításban, aztán van miről beszélnibaggio
Mert mostanában minden második (persze túlzok) hozzászólásodban azt lehet olvasni, hogy az NFL-ben minden szar bezzeg az NCAA-ben.
Biztos én vagyok a hülye, de nem értem.
Ettől többen néznek majd egyetemi meccseket?
több mint 10 éve
mert az amerikai futballt szeretem, és nem tudnék úgy tükörbe nézve okoskodni a draftról, a játékról és miegyébről, ha nem ismerném mindkét ligátOlyan sajnos nincs az NFL-ben.Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
---
több mint 10 éve
De miért vetnék össze két meccset két különböző ligában?láttad is őket vagy csak beraktad az eredményt, mert úgyis csupán a végső győztes kiléte számít, minek meccset nézni egyáltalán?Rangsoroltak egymás elleni meccsei a héten az NCAA-ben:Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
Mississippi State (1) - Alabama (5) 20-25
Ohio State (8) - Minnesota (25) 31-24
Auburn (9) - Georgia (15) 7-34
Nebraska (16) - Wisconsin (20) 24-59
Clemson (19) - Georgia Tech (22) 6-28
Utsó 3 izgi lehetett...Sobri Jóska
tessék nekiülni és összevetni a két nap különbséggel ugyanott játszott Miami Dolphins vs Buffalo Bills és Miami Hurricanes vs Florida State Seminoles mérkőzéseket (mind a kettő fontos volt a rájátszásért zajló küzdelemben), majd pókerarccal kijelenteni, hogy előbbit ajánlaná bárki is annak, akit érdekel az amerikai futball
#fucklogicbaggio
Pusztán a száraz, szikár statisztikákat írtam a fordulóból, azon meccsek ereményeit, ahol 2 top25-ös csapat játszott egymással.
Múltkor elég volt beírni a statokat, számokat, máris bizonyítóerőt képeztek, most meg már látni kéne a meccseket is?!
#fucklogic
#vivainconsistency
több mint 10 éve
Olyan sajnos nincs az NFL-ben.Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
Amúgy Te minek nézed ha ilyen szar?
több mint 10 éve
láttad is őket vagy csak beraktad az eredményt, mert úgyis csupán a végső győztes kiléte számít, minek meccset nézni egyáltalán?Rangsoroltak egymás elleni meccsei a héten az NCAA-ben:Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
Utsó 3 izgi lehetett...Sobri Jóska
tessék nekiülni és összevetni a két nap különbséggel ugyanott játszott Miami Dolphins vs Buffalo Bills és Miami Hurricanes vs Florida State Seminoles mérkőzéseket (mind a kettő fontos volt a rájátszásért zajló küzdelemben, egyaránt pozitív mérlegű csapatokkal prime-time időpontban), majd pókerarccal kijelenteni, hogy előbbit ajánlaná bárki is annak, akit érdekel az amerikai futball
#fucklogic
---
több mint 10 éve
Rangsoroltak egymás elleni meccsei a héten az NCAA-ben:Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
Utsó 3 izgi lehetett...
több mint 10 éve
Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:és ez mit is jelent? eddig azért volt csodálatos az NFL, mert annyira kiegyenlített a liga, hogy ilyen sose jött össze, most meg azért, mert igen?
dőljön el mind a négy (színvonalas) meccs a negyedik negyedben/hosszabbításban, aztán van miről beszélni
---
több mint 10 éve
Tudom, hogy szar az NFL meg gagyi a TNF, SNF, MNF meg százszor jobb az NCAA meg minden de azért picit érdekes forduló ez:Good morning & welcome to the 1st Sunday in history featuring 4 games w every team 6-3 or better. SEA KC, PHI GB, DET AZ, NE IND
több mint 10 éve
Kinyitották a regisztrációt (meghívásos alapú) a live247-re, két embert minden tag meghívhat, ha érdekel valakit, szívesen segítek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hmmm, Schwarzenegger akkor igazán kimehetne megnézni majd ezt a meccset. 😀Roethlisberger/Mettenberger have longest last names of any QB matchup in NFL history.vassadiÉs gondolom Bergerből sem volt több egy meccsen. Minden arra utal, hogy egy bűnszar meccs lesz 😛Wyatt
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Roethlisberger/Mettenberger have longest last names of any QB matchup in NFL history.vassadiÉs gondolom Bergerből sem volt több egy meccsen. Minden arra utal, hogy egy bűnszar meccs lesz 😛
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Roethlisberger/Mettenberger have longest last names of any QB matchup in NFL history.
több mint 10 éve
NFL All Bargain Teamgrantland.com/the-triangle/the-nfl-all-bargain-team-2/
Csapat a legjobb árértékarányú játékoskból a grantland szerint.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
8 Super Bowl contender:www.sportsonearth.com/article/101292238/nfl-super-bowl-contenders-packers-cowboys-patriots-broncos
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Bengals, Cardinals, London - többek között ezekről beszéltünk az e heti videónkban: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-10Nem múkod a vidi az oldalon 😊 " Content unavailable
(Természetesen tippeltünk is a jövő heti találkozókra)zolika26
We're sorry, but this video is unavailable on this device."
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Palmer egy non-kontakt esetnél szenvedett ACL-szakadást. baggioott volt kontakt, Barron ugyan direktben nem ütközött Palmer-rel, de pont annyira forgatta meg, ami elég volt ahhoz, hogy Palmer egyensúlyi helyzete megváltozzon és ez elég volt a szalagszakadáshoz.
az nfl.com is sack-nek hozza az esetet.
3-7-STL 28 (11:40) (Shotgun) 3-C.Palmer sacked at STL 35 for -7 yards (26-M.Barron). ARI-3-C.Palmer was injured during the play.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Márha persze elfogadunk téged mint a szakma csimborasszóját...peachMárha.
De ha nem, az a leírt tényeken mit sem változtat.
Ami pedig vélemény és nem tény, azon még annyit sem.
több mint 10 éve
Talán itt is helye van, ha nincs majd kiveszitek 😀:Köszönjük Bowl.hu!!!!!!! Minden alkotónak, szerkesztőnek, működtetőnek, a billentyűzetkoptatók nevében!!!!
több mint 10 éve
Számomra vele kapcsolatban a legmeghatározóbb élmény a 2010 januári Bengals-Jets Wild Card-meccs, ahol az év edzőjének választott Marvin Lewis kirúgását követeltebaggiovátesz!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Számomra vele kapcsolatban a legmeghatározóbb élmény a 2010 januári Bengals-Jets Wild Card-meccs, ahol az év edzőjének választott Marvin Lewis kirúgását követelte
---
több mint 10 éve
Gumbón legalább lehetett röhögni, minden mérkőzésre kitalált valami vicces történetet 3-4 játékosról, és fél órán át tolta a sztorizgatást. 😀Nyilván értékelhetetlen volt. 😀
több mint 10 éve
Gumbót vissza!
több mint 10 éve
meghallgatnám egyszer Léderert is 😊JSanyoÉn nem 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...