NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
OFFElnézést, muszáj itt is megosztanom: azt hiszem én lettem a Pro Football Focus csapat első magyar tagja 😊
ON
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Iktriad te vagy az? xDMondhatni simán eleVICKélsz.empty taxiTeljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀LuciferMondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!baggio
több mint 10 éve
Mondhatni simán eleVICKélsz.Teljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀LuciferMondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Teljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀Mondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
több mint 10 éve
Sanchez után is mindenki ezt mondta...- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
több mint 10 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehet
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!
nflsgreatest.co.nf/2014/10/2014-second-quarter-passing/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Na, én bírom Telvint, volt, ahol még be is húztam, de azt nem magyarázza meg nekem senki, hogy Macknél jobb ebben a szezonban (meg úgy amúgy is 😊 )Elkészült a friss 8. heti saját PR, itt elérhető: NFL Power Rankings by peterkTop 7! Haladunk
(Aki nem tudná miről van szó, olvasson vissza kb. 30 postot, a múlt heti rangsornál leírtam.)peterk2005
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
van egy igazán jó box safety ma az NFL-ben, Kam Chancellor, meg talán Ward még, de többet nem tudnék említeni. Barron idén gyenge volt, de a snapek többségében free safetyt játszattak vele, arra meg nem ideális. a Ramsben jobb lehet McLeod kiegészítőjeként, ha közelebb áll fel a LoS-hoz. az ellenérték kb. stimmel, bár ha a Raiders tradelt volna érte ilyen áron, nem örültem volna, safetyproblémák pedig itt is vannak.deyellbe lehetett volna vállalni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
midseason allpro by Andy Benoit:sok helyen nem értek vele egyet 😕
mmqb.si.com/2014/10/29/2014-nfl-midseason-all-pro-team/Black_Adder
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
midseason allpro by Andy Benoit:mmqb.si.com/2014/10/29/2014-nfl-midseason-all-pro-team/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Ward szintén nem csak a boxban jó, csak a cover képességeiről kevesebb szó esik a látványos hitjei miatt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
van egy igazán jó box safety ma az NFL-ben, Kam Chancellor, meg talán Ward még, de többet nem tudnék említeni. Barron idén gyenge volt, de a snapek többségében free safetyt játszattak vele, arra meg nem ideális. a Ramsben jobb lehet McLeod kiegészítőjeként, ha közelebb áll fel a LoS-hoz. az ellenérték kb. stimmel, bár ha a Raiders tradelt volna érte ilyen áron, nem örültem volna, safetyproblémák pedig itt is vannak.deyell
Chancellor sokkal több, mint egy box safety, konkrétan a Seattle legjobb védője.gabtsiElég csak a SB-ig vissza menni. Nézd meg milyen passz deflected csinált Welkeren(!).
több mint 10 éve
Chancellor sokkal több, mint egy box safety, konkrétan a Seattle legjobb védője.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
deyell
11 702
van egy igazán jó box safety ma az NFL-ben, Kam Chancellor, meg talán Ward még, de többet nem tudnék említeni. Barron idén gyenge volt, de a snapek többségében free safetyt játszattak vele, arra meg nem ideális. a Ramsben jobb lehet McLeod kiegészítőjeként, ha közelebb áll fel a LoS-hoz. az ellenérték kb. stimmel, bár ha a Raiders tradelt volna érte ilyen áron, nem örültem volna, safetyproblémák pedig itt is vannak.
choose life
több mint 10 éve
coverben komoly gondjai vannak, egy run stuffer meg ennyit ér kb. vagy ennyit se.ugyanaz mint a richardson trade, nem azt érdemes nézni hol draftolták, hanem, hogy mit nyújtott a pályán. az alapján ez a realitás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mit gondoltok a Barron traderől?Szerintem borzasztóan áron alul adta el a Bucs...
Szerencsétlen Buccaneers is kezd az örök rebuild csapdába esni.
több mint 10 éve
Ezekhez pont nem volt köze, volt egy INT, egy sack fumble (mind2 Telvin Smith), meg egy muffed punt.Jó, a simán nyert tényleg túlzás volt a Raiders meccsre. Egyébként meg a Jags O sem villogott a másik meccsen (Bortles: 17/31 159 yard 1 TD 3 INT), de a D és a ST által kiharcolt short fieldekből felrakott annyi pontot, ami simán elég volt a győzelemhez és ebben Telvin Smithnek is komoly szerepe volt, még akkor is, ha az inthez szerencse is kellett.ShilkorAce Sanders miatt, mindig jó mezőnypozícióból jön a Jags.Sixo67
több mint 10 éve
Jó, a simán nyert tényleg túlzás volt a Raiders meccsre. Egyébként meg a Jags O sem villogott a másik meccsen (Bortles: 17/31 159 yard 1 TD 3 INT), de a D és a ST által kiharcolt short fieldekből felrakott annyi pontot, ami simán elég volt a győzelemhez és ebben Telvin Smithnek is komoly szerepe volt, még akkor is, ha az inthez szerencse is kellett.ShilkorAce Sanders miatt, mindig jó mezőnypozícióból jön a Jags.
több mint 10 éve
A futójáték tényleg ment, de ettől még nem volt jó az offense, ugyanis pontokat akkor is csak short fieldekből csináltatok leszámítva az első félidő végén a 2 minute drillt. Az mondjuk szép volt, de azon kívül egyszer jutott az O önerőből a pontszerzés közelébe, el is adta Bortles a labdát a RZ-ban. A többi pont így született:Jó, a simán nyert tényleg túlzás volt a Raiders meccsre. Egyébként meg a Jags O sem villogott a másik meccsen (Bortles: 17/31 159 yard 1 TD 3 INT), de a D és a ST által kiharcolt short fieldekből felrakott annyi pontot, ami simán elég volt a győzelemhez és ebben Telvin Smithnek is komoly szerepe volt, még akkor is, ha az inthez szerencse is kellett.ShilkorNa, 185 futott yardunk (és 2 futott TDnk) volt ... A passzjáték néha nem minden. 😀iktriad
- start: CLE 25, 6 play 13 yard, FG
- start: CLE 8, 1 play 8 yard, TD
- start: CLE 7, 2 play 7 yard, TD
több mint 10 éve
Természetesen ezen a héten is beszéltünk a mögöttünk hagyott fordulóról: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-8Van benne szó Big Benről is, illetve a szezon felénél elhangzott egy tipp az AFC és NFC döntők szereplőivel és kimenetelével kapcsolatban is.
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
A passzjáték néha nem minden. 😀iktriadezt a lehető legjobbkor mondod egy Steelers szurkolónak 😀
több mint 10 éve
Jó, a simán nyert tényleg túlzás volt a Raiders meccsre. Egyébként meg a Jags O sem villogott a másik meccsen (Bortles: 17/31 159 yard 1 TD 3 INT), de a D és a ST által kiharcolt short fieldekből felrakott annyi pontot, ami simán elég volt a győzelemhez és ebben Telvin Smithnek is komoly szerepe volt, még akkor is, ha az inthez szerencse is kellett.ShilkorNa, 185 futott yardunk (és 2 futott TDnk) volt ... A passzjáték néha nem minden. 😀
több mint 10 éve
Jó, a simán nyert tényleg túlzás volt a Raiders meccsre. Egyébként meg a Jags O sem villogott a másik meccsen (Bortles: 17/31 159 yard 1 TD 3 INT), de a D és a ST által kiharcolt short fieldekből felrakott annyi pontot, ami simán elég volt a győzelemhez és ebben Telvin Smithnek is komoly szerepe volt, még akkor is, ha az inthez szerencse is kellett.Tényleg 2 teljesen más típusú játékosról van szó, ezért is nehéz összehasonlítani őket. Mindketten másban erősek, hogy melyik a fontosabb azon lehet vitatkozni. Ha gonosz akarok lenni azt mondom OK, a Browns nem tudott futni Mack oldalára, mégis simán megnyerték a meccset, ellenben Smith csinált egy INT-et meg egy fumblet a Browns ellen, amiből 10 pontot szerzett a Jags és simán megnyerték a meccset 😛Shilkornem volt az sima először is, a 3. negyed végén még kb. egál volt, játékban is, eredményben is. utána jött két turnover, DMC ahelyett hogy TD-t futott volna, ezzel megszerezve a vezetést, felröhögte, majd nem sokkal később Carr megtette ugyanezt a saját red zone-jában, miután a csereként beálló RT, Barnes elfelejtette blokkolni Krugert. tehát ez a meccs az offense szerencsétlenségein ment el, a védelem Mack vezérletével 2/12 volt 3rd downon engedett konverziókat tekintve.
Telvin Smith intje meg úgy történt, hogy a nyomás alatt lévő Hoyer Ben Tate mögé dobta, aki belenyúlt. abban a playben Abry Jonest illette dicséret, aki megverte McQuistantdeyell