NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Nem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a hangot előtte (pár nappal) mindenféleképpen ellenőrizzétek le, mert Ustream-en tavaly PC-ről mindent maxra húzva is elég halkan lehetett hallani a közvetítéstZERO_Ltudtommal az nfl.com-on lehet nézni élőben a draftot.ott eléggé jó a kép és a hang is.szerintem idén is lehet az nfl networkon ingyen nézni a draftot.
több mint 9 éve
Nem tudom mennyire megoldható, de ha lehet akkor a hangot előtte (pár nappal) mindenféleképpen ellenőrizzétek le, mert Ustream-en tavaly PC-ről mindent maxra húzva is elég halkan lehetett hallani a közvetítést
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Újabb - még részletesebb - pro-Mariota cikk, sok képpel (oregoni és nfl játékok összevetésével)jameslightfootball.com/2015/04/18/nfl-draft-preview-marcus-mariotas-transition-into-the-nfl/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jövő héten tisztázódnak le a draftközvetítés részletei, de az már szinte biztos, hogy az endzone pubban megy majd az első és a második nap is (de nem kell aggódni, a "stúdióban" nem lesz kocsmahangulat). Éppen ezért egy új elemmel szeretnénk feldobni a műsorunkat, bevonva a közönséget, ugyanis egy kamerával a megjelentek reakcióját rögzítenénk, néha be-beszúrva a közvetítésbe. Az nfl.com stream nagy projectorra lesz kinyomva, így egyszerre egy draftműsor és draftbuli tulajdonképp a terv 😊 Gyertek minél többen! (Előzetes jelentkezés sem árt, csak hogy tudjuk, kb. mire számítsunk)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem állunk le, új:Xavier Cooper, Washington State DT
Frank Clark, Michigan DE
Ibraheim Campbell, Northwestern SS
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Jerry Jones kicsit hátul van szerintem.ehe én Brown bácsi hatodik helye után csuktam lesutianapHú, ezen a rangsoron aztán rendesen vérre lehet menni egymással. 😀Az is egy véglet, meg az is, hogy minden első körös instans pro bowler és így tovább. Engem csak az zavar nagyon, hogy a játékosokat (legyenek azok egyetemisták vagy már aktív profik) előszeretettel rangsoroló NFL szakírók a főedzőkről, asszisztensekről, front office-okról miért nem készítenek soha hasonló listákat?baggiopont van egy egész friss GM rangsor www.rotoworld.com/articles/nfl/53473/57/nfls-best-gms-2015Höri
(pölö Loomis tizedik a bountygate, a borzasztó cap helyzet, az öltözői problémák és most már több év eredménytelensége ellenére, miközben Colbert 23., aki összerakott egy 2 gyűrűt, 3SB-t megjárt csapatot, majd képes volt önmagát is korrigálni és szép fokozatosan kihozni a Steelerst a cap hellből és közben az NFL egyik legpotensebb offense-ét építeni? Hát nálam marhára nem. 😊 )peterk2005
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Új ismertetők:Doran Grant (CB), Jeremy Langford (RB) és Reese Dismukes (C).
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
tehát csütörtökről péntekre virradóra kiderül ,hogy Vic Beasley az 1/1?Pontosan
😊Janek
több mint 9 éve
tehát csütörtökről péntekre virradóra kiderül ,hogy Vic Beasley az 1/1?😊
több mint 9 éve
Kyle Whittingham vezetőedzővel folytatott interjúm második fele: Nate Orchard EDGE, Utah: insidehandoff.com/2015/04/17/coachs-view-nate-orchard/
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
Erről mindig ez jut eszembeakkor ,hogy teljes legyen dátum?Én az ötös lottót szeretném (hátha az is ilyen gyorsan teljesül 😊 )Wyatt
esetleg egy illetékes kiszegelhetné ide majd jövő hét végénJanek
---
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
akkor ,hogy teljes legyen dátum?Én az ötös lottót szeretném (hátha az is ilyen gyorsan teljesül 😊 )
esetleg egy illetékes kiszegelhetné ide majd jövő hét végénJanek
több mint 9 éve
braxa88
12 534
igy h május1 lesz rekord nézettséget várok a közvetítésnek 😀
több mint 9 éve
akkor ,hogy teljes legyen dátum?esetleg egy illetékes kiszegelhetné ide majd jövő hét végén
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Tavaly is így volt 😊Idén:Magyar idő szerint mikor kezdődik (a három napon vonatkozásában) a draft?Tavaly úgy volt hogy
Előre is köszönöm az információt!tûzoltó
-2 òra
-Éjfél
-16 òraHöri
- 2 óra
- 1 óra
- 18 órabaggio
2 óra az első napon, 1 óra a másodikon, 18 óra szombaton
A végét is mindig kérdezik, tavaly ekkor mentek a záró hírek, szal nagyjából ekkor értek véget
1. kör 5.47
2. kör 5.23
3. kör 1.12
több mint 9 éve
Idén:Magyar idő szerint mikor kezdődik (a három napon vonatkozásában) a draft?Tavaly úgy volt hogy
Előre is köszönöm az információt!tûzoltó
-2 òra
-Éjfél
-16 òraHöri
- 2 óra
- 1 óra
- 18 óra
---
több mint 9 éve
De előrepörgetném most az időt mondjuk 10 évvel, mikor valaki ugyanezt fogja majd leírni kedvenc csapata épp frissen kinevezett OC-járól (csak JMR helyett a következő Browns franchise qb vonatkozásában), Kevin O'Connellről... 😊 nem a Clevelandnek szól persze mindez, mindössze a helyzet komikumárólNem dőlök a kardomba, h 30 évesen, az első komoly pozíciójában nem tudott mit kezdeni JMR-rel. Shurmur szarabb mutatókkal HC lett nálunk, asszem megedződtünk az évek során...Joey Tribbiani2008-ban is ő volt az edzőbaggioCsak egy tidbit még, apró odaszúrásként 😊 (és a következmények nélküliségre példaként)2007-ben kihagyta az egész TC-t és végigpadozta a szezont, kicsit sántít a példa.Joey Tribbiani
Ki volt JMR qb edzője annak első két profi idényében? | John DeFilippo | ...baggio
---
több mint 9 éve
Nem dőlök a kardomba, h 30 évesen, az első komoly pozíciójában nem tudott mit kezdeni JMR-rel. Shurmur szarabb mutatókkal HC lett nálunk, asszem megedződtünk az évek során...2008-ban is ő volt az edzőbaggioCsak egy tidbit még, apró odaszúrásként 😊 (és a következmények nélküliségre példaként)2007-ben kihagyta az egész TC-t és végigpadozta a szezont, kicsit sántít a példa.Joey Tribbiani
Ki volt JMR qb edzője annak első két profi idényében? | John DeFilippo | ...baggio
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
2008-ban is ő volt az edzőCsak egy tidbit még, apró odaszúrásként 😊 (és a következmények nélküliségre példaként)2007-ben kihagyta az egész TC-t és végigpadozta a szezont, kicsit sántít a példa.Joey Tribbiani
---
több mint 9 éve
Csak egy tidbit még, apró odaszúrásként 😊 (és a következmények nélküliségre példaként)2007-ben kihagyta az egész TC-t és végigpadozta a szezont, kicsit sántít a példa.
több mint 9 éve
mai hármas:Davis Tull, Chattanooga LB
Adrian Amos, Penn State FS
Shaq Mason, Georgia Tech OG
több mint 9 éve
Csak egy tidbit még, apró odaszúrásként 😊 (és a következmények nélküliségre példaként)Ki volt JMR qb edzője annak első két profi idényében? | John DeFilippo | ...
---
több mint 9 éve
Az interjúk, személyes workoutok és hasonlók mire vannak, ha nem az ilyen esetek kiszűrésére? Ha pedig elfogadjuk, hogy Haslam az asztalra csapott, és Pettine-ék akarata ellenére draftolta őt, akkor meg mi indokolja, hogy a következő szerencsétlen jobb helyzetbe kerül?Persze, erre valók a workoutok és combine interjúk, de ezeken minden forrás szerint kiválóan teljesített JFF.
Én értem, hogy egy szurkoló nem tud mást tenni, mint elhiszi, hogy a következő jobb lesz, mert ahogy füligjimmy is írta, a draft sem szól sok esetben másról, mint a remény újra és újra eladásáról (új mezek, wow!), de azért valahol csak illene már egy határt meghúzni... (a legjobb ilyen, amit mostanában láttam a 49ers topicban Crabtree faterjának a reakciója, mikor a Raiders DHB-t húzta be 😊 miközben Gruden azt ecsetelte szagértőként, hogy a JMR-nek végre lesz kinek dobálnia)baggio
mmqb.si.com/2014/02/24/johnny-manziel-monday-morning-quarterback/
Nem hülye gyerek, sőt, nem véletlen, h. a szezon vége és draft között egy bulizós/piálós kép nem jelent meg róla a tmz-n...
Igazából Haslamot sem tudom hibáztatni, ha annyira akarta volna már 1/4-nél v. 8-nál odaszól Farmernek. Meg tudom érteni, h. miért pörgött rá teljesen, amikor a Cowboyson is túljutott. Nincs arra semmi garancia, h. ezek után csak megfigyelő lesz, de ahogy írtad egy szurkoló nem tehet mást, mint bízik a változásban. Azért azt sokan elfelejtik, h. a rengeteg gond ellenére is összejött egy 7-9-es mérleg, rookie gm-hc kombóval és Hoyerrel a fedélzeten. De ez itt már off.
több mint 9 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/12648169/why-quarterback-marcus-mariota-transcends-oregon-offense-espn-magazine
---
több mint 9 éve
ehe én Brown bácsi hatodik helye után csuktam leHú, ezen a rangsoron aztán rendesen vérre lehet menni egymással. 😀Az is egy véglet, meg az is, hogy minden első körös instans pro bowler és így tovább. Engem csak az zavar nagyon, hogy a játékosokat (legyenek azok egyetemisták vagy már aktív profik) előszeretettel rangsoroló NFL szakírók a főedzőkről, asszisztensekről, front office-okról miért nem készítenek soha hasonló listákat?baggiopont van egy egész friss GM rangsor www.rotoworld.com/articles/nfl/53473/57/nfls-best-gms-2015Höri
(pölö Loomis tizedik a bountygate, a borzasztó cap helyzet, az öltözői problémák és most már több év eredménytelensége ellenére, miközben Colbert 23., aki összerakott egy 2 gyűrűt, 3SB-t megjárt csapatot, majd képes volt önmagát is korrigálni és szép fokozatosan kihozni a Steelerst a cap hellből és közben az NFL egyik legpotensebb offense-ét építeni? Hát nálam marhára nem. 😊 )peterk2005
Aki nem hiszi, annak utánajárnak