NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Mariota 33-as Wonderlicet csinált, Winston-é meg 27 lett.Még egy indok Mariota mellett, szerintem sokkal gyorsabban fog tanulni, fejlődni, mint Winston.
több mint 9 éve
Persze, ha o igy gondolta rendben, en csak annyirt irtam hogy ez nekem nagyon fura. Csak hogy hozzak sobrisan egy eroltetett hasonlatot, ahogy te is mindig szoktal: ez nekem olyan mintha evek ota egy kozertben vennem a kedvenc felvagottamat amit imadok, de ha egy nap eppen rossz izu lenne evek utan, akkor soha tobbet nem vennek, sot tobbet nem vasarolnek abban a kozertben sem semmit!😊Végülis mindenkinek az az indoka, amit csak akar.Nem kötelező nézni az NE meccseit. Nekem se szivem csücske a pecc , és akkor eléggé enyhén fogalmaztam.Ez tenyleg eleg nevetseges indok volt a reszerol.zavi27
De ennek ellenére nem hiszem hogy ezért fel kellene adni az NFL nézését, illetve a jól kiépített közösségről eltűnését.Adirotor
Van jelentősége, hogy én mondjuk azért nem megyek lóversenyre, mert utálom a lovakat, vagy nem akarok fogadni, vagy esik az eső, vagy sok a szúnyog, vagy zavar a hold aktuális fázisa, vagy rosszat álmodtam előző éjjel, vagy akármi más?
Ha nem akarok nem megyek és kész.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Végülis mindenkinek az az indoka, amit csak akar.Nem kötelező nézni az NE meccseit. Nekem se szivem csücske a pecc , és akkor eléggé enyhén fogalmaztam.Ez tenyleg eleg nevetseges indok volt a reszerol.zavi27
De ennek ellenére nem hiszem hogy ezért fel kellene adni az NFL nézését, illetve a jól kiépített közösségről eltűnését.Adirotor
Van jelentősége, hogy én mondjuk azért nem megyek lóversenyre, mert utálom a lovakat, vagy nem akarok fogadni, vagy esik az eső, vagy sok a szúnyog, vagy zavar a hold aktuális fázisa, vagy rosszat álmodtam előző éjjel, vagy akármi más?
Ha nem akarok nem megyek és kész.
több mint 9 éve
Nem kötelező nézni az NE meccseit. Nekem se szivem csücske a pecc , és akkor eléggé enyhén fogalmaztam.Ez tenyleg eleg nevetseges indok volt a reszerol.
több mint 9 éve
Draft résztvevők a chicagói partin:Top3 kandidáns a Brandon Ghee-díjra:
Laken Tomlinson
Benardrick McKinney
Devin Smith
több mint 9 éve
Szerintem felesleges erről itt csevegni.Valószínűleg csak Emanuelle után ment.
Robi elment .Janek
több mint 9 éve
Szerintem felesleges erről itt csevegni.Robi elment .
több mint 9 éve
Nem kötelező nézni az NE meccseit. Nekem se szivem csücske a pecc , és akkor eléggé enyhén fogalmaztam.De ennek ellenére nem hiszem hogy ezért fel kellene adni az NFL nézését, illetve a jól kiépített közösségről eltűnését.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Évek óta gyűlt benne a gyűlölet, elég volt csak megnézni egy-egy szarabb meccs után. Az Oakland elleni győzelemnél is ment szépen kiértékelni, hogy csak a bírók miatt nyertünk, szóval nála ez nem hirtelen felindulásból jött, hanem hosszú évek óta építkezett, csak a SB-winnél tetőzött besajnálom, hogy egy ilyen (számomra) kis hülyeségen, ennyire fennakadt. Élmény volt olvasni az írásait, de nem tudom, hogy engem bármi is ennyire fel tudna b***ni. Pats topikban volt ez amúgy?HabiNagyon cizelláltan foglaltam össze azt az elképesztő keseredettséget, amit kiírt magából, nem úgy tűnik, hogy nagyon vissza akarna térni nézni a sportágatWyattez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
több mint 9 éve
Mármint a deflategate miatt? Ha tényleg így van, akkor csodállom, hogy eddig bírta. 😊Állítólag Polamalu is hasonló okok miatt vonult vissza.StezNagyon cizelláltan foglaltam össze azt az elképesztő keseredettséget, amit kiírt magából, nem úgy tűnik, hogy nagyon vissza akarna térni nézni a sportágatWyattez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
Szerk.: Közben Ike Taylor is visszavonult. Újabb deflategate victim? Őt mondjuk meg is érteném, ennyi idősen már nehéz elkapni a leeresztett labdát. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
sajnálom, hogy egy ilyen (számomra) kis hülyeségen, ennyire fennakadt. Élmény volt olvasni az írásait, de nem tudom, hogy engem bármi is ennyire fel tudna b***ni. Pats topikban volt ez amúgy?Nagyon cizelláltan foglaltam össze azt az elképesztő keseredettséget, amit kiírt magából, nem úgy tűnik, hogy nagyon vissza akarna térni nézni a sportágatWyattez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Akkor nem azért, mert ő is már kissé leeresztett? 😀Állítólag Polamalu is hasonló okok miatt vonult vissza.StezNagyon cizelláltan foglaltam össze azt az elképesztő keseredettséget, amit kiírt magából, nem úgy tűnik, hogy nagyon vissza akarna térni nézni a sportágatWyattez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
több mint 9 éve
Állítólag Polamalu is hasonló okok miatt vonult vissza.Nagyon cizelláltan foglaltam össze azt az elképesztő keseredettséget, amit kiírt magából, nem úgy tűnik, hogy nagyon vissza akarna térni nézni a sportágatWyattez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
több mint 9 éve
Gregory-t valószínűleg nem draftolja a SaintsJól csinálja
@RandyGregory_4: Idk what the big deal about new Orleans is. Seems pretty boring to me lol wrong time of year maybe??baggio
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Nagyon cizelláltan foglaltam össze azt az elképesztő keseredettséget, amit kiírt magából, nem úgy tűnik, hogy nagyon vissza akarna térni nézni a sportágatez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
több mint 9 éve
Gregory-t valószínűleg nem draftolja a Saints@RandyGregory_4: Idk what the big deal about new Orleans is. Seems pretty boring to me lol wrong time of year maybe??
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem lehet, hogy csak ez volt az az utolsó csepp a pohárban amire ráfogja? Mintha már korábban is mondta volna, hogy nincs ideje cikkeket írni, stb.ez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
tanusítomez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobiHabimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
több mint 9 éve
ez tényleg így volt? 😮 #nanebasszmárfelRobimár úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.deyella deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
JT Daniels fan
több mint 9 éve
új ismertetők:Marcus Hardison (DT), aki igen jó
Clive Walford (TE), aki egész jó
Arie Kouandjio (G), aki nem jó
több mint 9 éve
óóóóó, fack. Én meg itt várom a mockját. Mondom lassan időszerű lenne. 😕 Mindig a társadalom hasznos és értékes tagjai mondanak fel, 😕
több mint 9 éve
deyell
11 702
már úgy értem, hogy a kiváltó ok az volt, hogy a deflategate után Robi szerint meg kellett volna büntetni a Patriotst - akár kizárással - ez (egyelőre) elmaradt, ezért volt dühös Robi, ami végül az SB győzelemmel tetőzött, utána írta, hogy elege lett az egészből, és nem foglalkozik ezzel tovább.a deflategate után.deyellA bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)Wyatt
choose life
több mint 9 éve
A második interjú: David Cobb RB, Minnesota - insidehandoff.com/2015/04/14/coachs-view-david-cobb/
http://insidehandoff.com/