NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
A bajnoki cím után. Mert nem győzött az igazság (=nem Patriots)a deflategate után.deyellWhat?where is robilluma's mock.!!!!ano92Robinak elege lett az NFL-ből, és felhagyott a futballnézéssel. sajnos nem várható tőle mock, vagy bármilyen futballal kapcsolatos írás, pedig én is szívesen olvasnám.deyell
Ez mikor?tenorx
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
where is robilluma's mock.!!!!ano92A pitiáner hazug csaló Brady és a pitiáner csaló Belichick és a pitiáner csaló Patriots sikere rosszat tett az érzékeny lelkivilágának, innentől már semmit nem ér neki egy (ellopott) Super Bowl-győzelem, és így a sporttal is felhagyott
több mint 9 éve
deyell
11 702
a deflategate után.What?where is robilluma's mock.!!!!ano92Robinak elege lett az NFL-ből, és felhagyott a futballnézéssel. sajnos nem várható tőle mock, vagy bármilyen futballal kapcsolatos írás, pedig én is szívesen olvasnám.deyell
Ez mikor?tenorx
choose life
több mint 9 éve
What?where is robilluma's mock.!!!!ano92Robinak elege lett az NFL-ből, és felhagyott a futballnézéssel. sajnos nem várható tőle mock, vagy bármilyen futballal kapcsolatos írás, pedig én is szívesen olvasnám.deyell
Ez mikor?
több mint 9 éve
where is robilluma's mock.!!!!ano92nincs robi, többé
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
deyell
11 702
where is robilluma's mock.!!!!ano92Robinak elege lett az NFL-ből, és felhagyott a futballnézéssel. sajnos nem várható tőle mock, vagy bármilyen futballal kapcsolatos írás, pedig én is szívesen olvasnám.
choose life
több mint 9 éve
where is robilluma's mock.!!!!
több mint 9 éve
OFF, ha nem érdekel az interjúk készítése nyugodtan görgess tovább 😊Idén is lesz Coach's View sorozat, azaz csináltam interjút néhány prospect edzőjével. Sajnos idén kevesebbre volt időm, de azért így is lesznek elég jók. Elsőnek rendhagyó módon egy olyan interjú, amely nem egy segédedzővel készült.Nem írnál arról egy cikket, magyarul!, hogy miként megy egy ilyen interjú előkészítése, leszervezése, maga a beszélgetés mennyire személyes, gördülékeny, vannak e tabu témák, mennyire fogja fel a HC, hogy egy magyar sráccal beszél, mennyire a standerdeket mondja csak, és effélék?
Interjúm Kyle Whittinghammel a Utah vezetőedzőjével Jeremiah Poutasi offensive tackleről: insidehandoff.com/2015/04/13/coachs-view-jeremiah-poutasi/
(Első interjúm NFL vagy NCAA vezetőedzővel 😊 )zolika26
Vagy csak küldesz egy csapatmailre pár kérdést, majd jönnek írásban a válaszok?
Köszi 😊Sobri Jóska
De, nagyon szívesen. Talán az a legegyszerűbb ha itt írom le a folyamatot:
Az egész természetesen a játékosok kiválasztásával történik lehetőleg minél korábban (idén január közepén tettem össze a listát). Mivel tisztában vagyok vele, hogy nem fog mindenkivel összejönni az interjú, így természetesen próbálok itt még jóval több nevet a listára tenni. Ebből összeáll egy kisebb adatbázis, ahol a játékos neve mellett szerepel a pozíciós edzőjének a neve, a football program PR felelősének és a helyettesének a neve, email címe, telefonszáma. Őket fogom zaklatni az elkövetkező 2-3 hónapban. 😊
Ezután kimegy 30-40 email az iskoláknak arról, hogy ki vagyok (Magyarország első számú sportoldalának írok), miért keresem őket, kivel szeretnék beszélni. Idén már ezek az emailek két tíousúak voltak, akikkel beszéltem már tavaly azoknak kevésbé mutatkoztam be, inkább csak hivatkoztam a tavalyi kapcsolattartásra. Azoknak akiknek idén írtam először viszont már megjegyeztem, hogy mely nagyobb iskolákkal sikerült együttműködni tavaly, hogy azért komolyan vegyenek. Ilyenkor mindig telefoninterjút kérek még, mert azért az a leghatásosabb, ott jóval bőbeszédűbbek az edzők.
Ha kikülrök 30 ilyen emailt abból megközelítőleg 6-7-re kapok választ egy napon belül ha pedig nem jön válasz egy napon belül akkor soha nem lesz már arra az emailre válasz, úgyhogy mást kell megpróbálni. Ilyenkor jön a nyomulós rész: emlékeztető emailek és ha arra sem jön reakció akkor telefonhívások.
A lehetséges reakciók:
Elutasítás - vannak akiket szimplán nem érdekel a dolog (Ohio State), vannak akiknél elvi kérdés, hogy segédedző nem beszél a médiával (Florida State, Alabama) és vannak ahol gyakran a spring practice-re hivatkozva nem jön össze a dolog.
Email - Talán a kapcsolattartók számára sokszor az a legegyszerűbb ha elküldöm nekik emailben a kérdéseimet és ők azt továbbítják az edzőknek, gyakran is kérik ezt. Itt viszont szinte még nem tapasztaltam olyat, hogy egyből visszaküldték volna, általában egy-két emaillel/telefonhívással kell emlékeztetni őket és megkérdezni, hogy hogyan áll a dolog. Emailben érkező válaszok pedig teljesen lutrik, vannak akik kihagynak szándékosan kérdéseket (USC), vannak akik szinte egyszavas mondatokban válaszolnak (Notre Dame) és van aki rendkívül hosszú, nagyon érdekes válaszokat ad (Teddy Bridgewater edzője).
Telefon - Van, hogy elsőre, van, hogy sorozatos emlékeztetők után, de gyakran összejön, hogy megadnak egy számot, amin hívhatom az edzőt és mellé egy időpontot, hogy mikor. Fordult már elő, hogy éjjel 3-kor felkeltem emiatt és negyedjére sem vette fel az illető a telefont, de szerencsére ez nem gyakori 😊 A telefonbeszélgetés elején előadom, hogy miért is keresem és mit is csinálunk és utána végigmegyek a megszokott kérdéseken. A nagymennyiségű interjú miatt nem annyira fér bele sajnos, hogy személyre szabjam őket így ugyanazokat kérdezem mindenkitől.
Az, hogy mennyire gördülékeny pedig nagyon változó, ahogy az is, hogy mennyire sablonokat mondanak. Volt már olyan, hogy telefonban is majdnem egyszavas válaszokat kaptam és egy kicsit kellemetlen volt, de pl. Brandon Scherff és Trae Waynes edzőjével már elkalandoztunk és beszéltünk egy kicsit másról is mint az alapkérdéseim, ők sokkal közvetlenebbek voltak. Túl sokan nem reagálnak arra, hogy egy magyar sráccal beszélnek, de szerintem biztosan tudják. Pont Kyle Whittingham kérdezte meg az interjú végén, hogy én akkor most őt tényleg Magyarországról hívtam-e és mikor mondtam, hogy Budapestről akkor még azt is megjegyezte, hogy valamikor elszeretne jönni, mert hallotta milyen szép 😊
Remélem sikerült a kérdésekre válaszolni még ha jóval hosszabb is lett, mint terveztem 😊 Ha valami még esetleg érdekelne, akkor nyugodtan szólj 😊
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
Idén is lesz Coach's View sorozat, azaz csináltam interjút néhány prospect edzőjével. Sajnos idén kevesebbre volt időm, de azért így is lesznek elég jók. Elsőnek rendhagyó módon egy olyan interjú, amely nem egy segédedzővel készült.Nem írnál arról egy cikket, magyarul!, hogy miként megy egy ilyen interjú előkészítése, leszervezése, maga a beszélgetés mennyire személyes, gördülékeny, vannak e tabu témák, mennyire fogja fel a HC, hogy egy magyar sráccal beszél, mennyire a standerdeket mondja csak, és effélék?
Interjúm Kyle Whittinghammel a Utah vezetőedzőjével Jeremiah Poutasi offensive tackleről: insidehandoff.com/2015/04/13/coachs-view-jeremiah-poutasi/
(Első interjúm NFL vagy NCAA vezetőedzővel 😊 )zolika26
Vagy csak küldesz egy csapatmailre pár kérdést, majd jönnek írásban a válaszok?
Köszi 😊
több mint 9 éve
Empty megírt két kisiskolás fiút, Dezmin Lewis (WR) és Lynden Trail (DE) mellé hozzátettem a vándormadár Michael Dyert (RB) is. Utóbbinál a képet lehet frissíteni kell mert elsőre elfelejtettem feltölteni.
több mint 9 éve
Idén is lesz Coach's View sorozat, azaz csináltam interjút néhány prospect edzőjével. Sajnos idén kevesebbre volt időm, de azért így is lesznek elég jók. Elsőnek rendhagyó módon egy olyan interjú, amely nem egy segédedzővel készült.Interjúm Kyle Whittinghammel a Utah vezetőedzőjével Jeremiah Poutasi offensive tackleről: insidehandoff.com/2015/04/13/coachs-view-jeremiah-poutasi/
(Első interjúm NFL vagy NCAA vezetőedzővel 😊 )
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
kickoff.blog.hu/2015/04/13/a_draft_elfeledett_sztarjai_1_stefon_diggsImádom az olyan remek tanácsokat, mint Kiperé is ez esetben, hogy "maradjon még egy évet és próbáljon meg egészségesen végigjátszani egy szezont", mintha Diggs-en múlt volna, hogy leszakadt a veséje...
Egy kis szösszenet Ásós Pistáról.mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
kickoff.blog.hu/2015/04/13/a_draft_elfeledett_sztarjai_1_stefon_diggsEgy kis szösszenet Ásós Pistáról.
több mint 9 éve
tûzoltó
853
kösziMagyar idő szerint mikor kezdődik (a három napon vonatkozásában) a draft?Tavaly úgy volt hogy
Előre is köszönöm az információt!tûzoltó
-2 òra
-Éjfél
-16 òraHöri
több mint 9 éve
Eredetileg Sandersre van emanuelizálva, aztán csúszott át a Bilztopikba is, én vétkem, én vétkem...Emlékeim szerint EJ Manuel kapcsán is került már elő.Azt hittem ez kizárólag Emmanuel Sanders theme songja.iktriadKyle Emanuelre pl. sor kerülhet?iktriadtessék
never gets oldHöri
Eredeti kérdésedre visszatérve Dezmin Lewisról és Lynden Trailről sztem illene még, mást nem merek biztosra mondani.empty taxi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik (a három napon vonatkozásában) a draft?Tavaly úgy volt hogy
Előre is köszönöm az információt!tûzoltó
-2 òra
-Éjfél
-16 òra
több mint 9 éve
tûzoltó
853
Magyar idő szerint mikor kezdődik (a három napon vonatkozásában) a draft?Előre is köszönöm az információt!
több mint 9 éve
Emlékeim szerint EJ Manuel kapcsán is került már elő.Azt hittem ez kizárólag Emmanuel Sanders theme songja.iktriadKyle Emanuelre pl. sor kerülhet?iktriadtessék
never gets oldHöri
Eredeti kérdésedre visszatérve Dezmin Lewisról és Lynden Trailről sztem illene még, mást nem merek biztosra mondani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azt hittem ez kizárólag Emmanuel Sanders theme songja.Kyle Emanuelre pl. sor kerülhet?iktriadtessék
never gets oldHöri
több mint 9 éve
Tre McBride (WR) és Rob Havenstein (OT) ismertetője is kikerült.empty taxiés Mario Edwards Jr. DE
mivel kettő nem elég
több mint 9 éve
Tre McBride (WR) és Rob Havenstein (OT) ismertetője is kikerült.empty taxiWow, egy újabb másodostályos tehetség. Előreláthatólag még mely FCS prospectek kerülhetnek terítékre itt a draftig? Kyle Emanuelre pl. sor kerülhet?
több mint 9 éve
Tre McBride (WR) és Rob Havenstein (OT) ismertetője is kikerült.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jameis Winston ügyvédje:Ha a menedzsere vagy valami überscout mondta volna ugyanezt, az valahogy bíztatóbb lett volna.
"Jameis is ready to be an NFL player on the field. He's not ready to be an NFL player off the field."baggio
több mint 9 éve
Jameis Winston ügyvédje:"Jameis is ready to be an NFL player on the field. He's not ready to be an NFL player off the field."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal