NFL Draft 2024
24 feliratkozó
6 hónapja
Klaci79
22 213
Franklin Oregon WR miért zuhant ilyen mértékben?mert egy nagyon egysíkú pali, aki amit tud, azt egyetemi szinten nagyon jól tudta, de itt ezen a szinten már kevés lenne...itt már talán megérhet egy próbát, de 2-3 jobb WR még van a drafton (ha nem 4-5)...
KeyG
én is felültem egyébként a hype-nak, de aztán ha jobban megnézed, maximum ha jó helyre kerül és sokat fejlődik, ebben az esetben nem a mekiben dolgozik 3 év múlva
kicsit konkrétabban pl 6'2" magassághoz ez a súly??? és még így is csak 4,41 a 40 yardja...ha jól megnézed nem igazán van olyan ok, hogy ő az eső két nap bárhova kerüljön...az nfl CB-k alig várják
Szerkesztette: Klaci79
6 hónapja
KeyG
9 477
Franklin Oregon WR miért zuhant ilyen mértékben?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
Ma 13 óra a kezdés?18:00 általában
Janek
Lesz ez még így se!
6 hónapja
The #Giants offered No. 6 and their first-round pick in 2025 to the #Patriots for the No. 3 overall pick, but New England declined, per @AlbertBreer.Giants részt nagyon nehezen hiszem el, hogy képesek voltak ezzel az ajánlattal próbálkozni.
Értem, hogy kell egy ellenőrzés mennyire kókler az új rezsim, de cmon man...
Még Daniel Jonest mellé tehették volna, még egyértelműbb legyen a lehúzás.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 hónapja
Willie Parker
15 376
A Giants minimum kettő, Viking három első kört ajánlott Maye-ért a Patsnek, szóval kb el is dőlt, h kit tartottak jobb prospectnek.Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.Valószínűleg Daniels is jobban tetszik a csapatoknak mint amit a szurkolók látnak, és Maye is sokkal lejjebb volt mint amit a szurkolók gondoltak.
Nem értem, h miért értékelik jobbra, mint Maye-t v h utóbbit miért húzták le az utóbbi hetekben mert a filmen abból semmit nem láttam.Willie Parker
A Broncos, Raiders meg sem kereste a Patset felcsere ügyben, viszont a Commanderst igen, ami arra utal hogy csak Danielsben látták a fr QB-t azon a tájékon.
Maye pedig még a stabil 3. helyet sem kapta meg a csapatok boardján, a Raidersnél, Falconsnál Penix is előrébb volt.
Akit még benézett a média az McCarthy, a csapatok többségénél Penix őt is megelőzte a boardon.
Cruyffista
6 hónapja
Nünüke
558
Ma mikor kezdik?01: 00.
steelwolf
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
6 hónapja
Cruyffista
3 345
Ezeknek a draft pletykáknak a fele, ha nem a 90%-a full kamu, illetve koholmány. Nem tudjuk, nem tudhatjuk, ki telefonált Washingtonba. Minden csapatnak szuper titkos a boardja, nem fogják insidereknek sem megsúgni még utólag sem hogy ki hol szerepelt náluk.Nem tudom mennyire csak insider megtévesztés, mert két csapat kirakatembere is elég egyértelműen úgy fogalmazott hogy Daniels volt a 2. Az egyik pont Payton volt a McAfee showban, elég egyértelműen elmondta hogy Caleb, Daniels, Nix volt a sorrend. Arról lehet vitatkozni Nix harmadik helye jelképes simogatás-e, de Danielsszel kapcsolatban kicsit erőltetettnek látom belemagyarázni hogy bármiféle hátsó szándéka volt őt mondani, meg a draft után is a smoke-ot keresni.
dancogo
De ha nem az insidereket és csapatokat nézzük hanem a szakírók QB rangsorát, boardját, akkor is minimum egál lett a combine környékén, csak a szurkolók nem vették ezt komolyan.
6 hónapja
Ezeknek a draft pletykáknak a fele, ha nem a 90%-a full kamu, illetve koholmány. Nem tudjuk, nem tudhatjuk, ki telefonált Washingtonba. Minden csapatnak szuper titkos a boardja, nem fogják insidereknek sem megsúgni még utólag sem hogy ki hol szerepelt náluk. Jim Nagy nyilatkozta egyszer (Seahawks és Pats scout is volt, most a Senior Bowl scouting főnöke) hogy a csapatoknak max 150 fős a teljes boardja, amiben már a PFA-k is benne vannak, hiába van 250+ pick összességében és ezek is nagyon nagyon eltérőek egymástól.Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.Valószínűleg Daniels is jobban tetszik a csapatoknak mint amit a szurkolók látnak, és Maye is sokkal lejjebb volt mint amit a szurkolók gondoltak.
Nem értem, h miért értékelik jobbra, mint Maye-t v h utóbbit miért húzták le az utóbbi hetekben mert a filmen abból semmit nem láttam.Willie Parker
A Broncos, Raiders meg sem kereste a Patset felcsere ügyben, viszont a Commanderst igen, ami arra utal hogy csak Danielsben látták a fr QB-t azon a tájékon.
Maye pedig még a stabil 3. helyet sem kapta meg a csapatok boardján, a Raidersnél, Falconsnál Penix is előrébb volt.
Akit még benézett a média az McCarthy, a csapatok többségénél Penix őt is megelőzte a boardon.
Cruyffista
Szerkesztette: dancogo
6 hónapja
én nyertem, én hamarabb írtam 😛Asszem nyertél.Nah ki van benne egy kis játékban?69. Xavier Worthy
www.pff.com/draft/big-board?season=2024
Innen az első körben kivett leghátrébb lévő játékos ?
Én be tippelek egy váratlan 53. Xavier Legettet.
Sixo
labo7
Sixo
6 hónapja
Ma mikor kezdik?
6 hónapja
Cruyffista
3 345
Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.Valószínűleg Daniels is jobban tetszik a csapatoknak mint amit a szurkolók látnak, és Maye is sokkal lejjebb volt mint amit a szurkolók gondoltak.
6 hónapja
deyell
11 702
Bill Belichick telling the Randy Moss trade story is electric television pic.twitter.com/i7UtmO3eSo
— Will Brinson (@WillBrinson) April 26, 2024
choose life
6 hónapja
Ja azt hittem negativan mondod.Erre céloztam, hogy Maye kevésbé risky.Én azért elfogadnám Roethlisbergert megint.Belelátják a Lamar Jacksont, mondjuk lehet Robert Griffin lesz belőle.Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.A legelső nyilván a Washington Daniels > Maye döntése, ami számomra elfogadhatatlan, olyan, mintha felültek volna a box statisztikáknak.Ez nem egy önkényes döntés a WSH részéről, a csapatok boardján Daniels volt a QB2. Több GM/HC meg is erősítette. A draft előtt hozták, hogy Maye egyedül a Giants boardján második QB.
Willie Parker
Cruyffista
Nem értem, h miért értékelik jobbra, mint Maye-t v h utóbbit miért húzták le az utóbbi hetekben mert a filmen abból semmit nem láttam.
Willie Parker
Mondjuk Maye kapcsán meg leggyakrabban Hertbertet meg Roethlisbergert emlegetik...
empty taxi
tenorx
empty taxi
6 hónapja
Erre céloztam, hogy Maye kevésbé risky.Én azért elfogadnám Roethlisbergert megint.Belelátják a Lamar Jacksont, mondjuk lehet Robert Griffin lesz belőle.Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.A legelső nyilván a Washington Daniels > Maye döntése, ami számomra elfogadhatatlan, olyan, mintha felültek volna a box statisztikáknak.Ez nem egy önkényes döntés a WSH részéről, a csapatok boardján Daniels volt a QB2. Több GM/HC meg is erősítette. A draft előtt hozták, hogy Maye egyedül a Giants boardján második QB.
Willie Parker
Cruyffista
Nem értem, h miért értékelik jobbra, mint Maye-t v h utóbbit miért húzták le az utóbbi hetekben mert a filmen abból semmit nem láttam.
Willie Parker
Mondjuk Maye kapcsán meg leggyakrabban Hertbertet meg Roethlisbergert emlegetik...
empty taxi
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 hónapja
Én azért elfogadnám Roethlisbergert megint.Belelátják a Lamar Jacksont, mondjuk lehet Robert Griffin lesz belőle.Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.A legelső nyilván a Washington Daniels > Maye döntése, ami számomra elfogadhatatlan, olyan, mintha felültek volna a box statisztikáknak.Ez nem egy önkényes döntés a WSH részéről, a csapatok boardján Daniels volt a QB2. Több GM/HC meg is erősítette. A draft előtt hozták, hogy Maye egyedül a Giants boardján második QB.
Willie Parker
Cruyffista
Willie Parker
empty taxi
6 hónapja
Belelátják a Lamar Jacksont, mondjuk lehet Robert Griffin lesz belőle.Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.A legelső nyilván a Washington Daniels > Maye döntése, ami számomra elfogadhatatlan, olyan, mintha felültek volna a box statisztikáknak.Ez nem egy önkényes döntés a WSH részéről, a csapatok boardján Daniels volt a QB2. Több GM/HC meg is erősítette. A draft előtt hozták, hogy Maye egyedül a Giants boardján második QB.
Willie Parker
Cruyffista
Willie Parker
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 hónapja
14-ből 14 O-playerÚgy is van!
12-ből 6 QB, 3 WR
Várom már a sivalkodást, hogy meghalt a football, meg bohócliga 😀
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
Tactful Cactus
13 846
14-ből 14 O-player"Az egész
12-ből 6 QB, 3 WR
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 hónapja
Willie Parker
15 376
Igen, én a big boardot nem értem, v valamit nem veszek észre Daniels kapcsán.A legelső nyilván a Washington Daniels > Maye döntése, ami számomra elfogadhatatlan, olyan, mintha felültek volna a box statisztikáknak.Ez nem egy önkényes döntés a WSH részéről, a csapatok boardján Daniels volt a QB2. Több GM/HC meg is erősítette. A draft előtt hozták, hogy Maye egyedül a Giants boardján második QB.
Willie Parker
Cruyffista
6 hónapja
Ma is 10 perc idejük lesz a csapatoknak?7 perc a második körben, a harmadiktól a hatodikig öt perc, a hetedik körben pedig négy.
KeyG
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
KeyG
9 477
Ma is 10 perc idejük lesz a csapatoknak?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
14-ből 14 O-player12-ből 6 QB, 3 WR