NFL Draft 2025
11 feliratkozó
8 órája
Próbálom összeszedni, hány college programot temetett el.udfa lesz 😀
Ez egy kicsit meglep.
Bár egy hátsó körért.........
zacknorb
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 órája
udfa lesz 😀
Ez egy kicsit meglep.
zacknorb
16 órája
Ez egy kicsit meglep.
6 napja
Nussmeiert legalább lehúzhatjuk a listákról, mert ő marad az LSU-n
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Lehet Becknek inkább azért lenne értelme kijönni a draftra, mert tuti lesz egy olyen hülye/elkeseredett GM, aki ebből a classból kiviszi a második körben.Nem tudom egy év alatt lehet-e ezen annyit fejleszteni, hogy legalább egy game manager szintre fel tudjon jönni.
Carson Beck should consider going back to school because this statistical profile is a horror show.
— Brett Kollmann (@BrettKollmann) December 11, 2024
For context, numbers in green would have ranked somewhere in the top 25 of FBS quarterbacks in 2023, back when the QB class was very strong (Caleb, Maye, Daniels, Nix, etc).… pic.twitter.com/5WCQDjZex7
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 napja
De ebből nem az következik, hogy Sanders szar, hanem csak az, hogy a többinek nem volt bonusskillje, illetve, hogy az NFL-ben véges mennyiségű nyitott pozíció van csak.Sandersnek már az első szezonja kurvajó volt a korához képest a JKST-n, azóta meg stabil 70 körüli vagy feletti százalékon dobál, minden szezonban megvan a 3000+ yard és közel 30 vagy afeletti TD szám, intekben is jól áll. A tape-ek is jók, pár kacsázó labdát eltekintve. Futással nagyobb gondok vannak, mert azt konkrétan nem tud. Szerintem nem csak a neve miatt lesz 1/1 ebben a classban.Azért szerintem tucatszám lehetne sorolni azokat a qb kat akik 3000+ yard, 30+td alacsony int szám, 70 % körüli pontosságot hozott évekig aztán örült ha a hátsó körben elvitték, mert az apját nem Sandersnek vagy más hírességnek hívták...
Most itt van ez a Ward srác, oké baromi különleges a csuklója, lehet hogy fr QB lesz, de tape-eken mivel jobb? Lassított felvétel college szinten. Igen, ha NFL-ben felgyorsul irgalmatlan sztár lehet, de ez a ha ez pont ugyanaz mint Sandersnél ha megtanul futni, vagy megtanul jó csapattárs lenni...
Cruyffista
kapitnono
7 napja
Sandersnek már az első szezonja kurvajó volt a korához képest a JKST-n, azóta meg stabil 70 körüli vagy feletti százalékon dobál, minden szezonban megvan a 3000+ yard és közel 30 vagy afeletti TD szám, intekben is jól áll. A tape-ek is jók, pár kacsázó labdát eltekintve. Futással nagyobb gondok vannak, mert azt konkrétan nem tud. Szerintem nem csak a neve miatt lesz 1/1 ebben a classban.Azért szerintem tucatszám lehetne sorolni azokat a qb kat akik 3000+ yard, 30+td alacsony int szám, 70 % körüli pontosságot hozott évekig aztán örült ha a hátsó körben elvitték, mert az apját nem Sandersnek vagy más hírességnek hívták...
Most itt van ez a Ward srác, oké baromi különleges a csuklója, lehet hogy fr QB lesz, de tape-eken mivel jobb? Lassított felvétel college szinten. Igen, ha NFL-ben felgyorsul irgalmatlan sztár lehet, de ez a ha ez pont ugyanaz mint Sandersnél ha megtanul futni, vagy megtanul jó csapattárs lenni...
Cruyffista
8 napja
Cruyffista
3 395
Sandersnek már az első szezonja kurvajó volt a korához képest a JKST-n, azóta meg stabil 70 körüli vagy feletti százalékon dobál, minden szezonban megvan a 3000+ yard és közel 30 vagy afeletti TD szám, intekben is jól áll. A tape-ek is jók, pár kacsázó labdát eltekintve. Futással nagyobb gondok vannak, mert azt konkrétan nem tud. Szerintem nem csak a neve miatt lesz 1/1 ebben a classban. Most itt van ez a Ward srác, oké baromi különleges a csuklója, lehet hogy fr QB lesz, de tape-eken mivel jobb? Lassított felvétel college szinten. Igen, ha NFL-ben felgyorsul irgalmatlan sztár lehet, de ez a ha ez pont ugyanaz mint Sandersnél ha megtanul futni, vagy megtanul jó csapattárs lenni...
8 napja
Ahány oldal annyi értékelés...www.espn.com/college-sports/football/recruiting/player/_/id/235812/shedeur-sanders247sports.com/player/shedeur-sanders-46042823/high-school-195291/4 csillagos recruit volt, top10. QB prospect.Hunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Blue chip playerekben szerintem erős a class, Jeantyben és Hunterben is benne van hogy már rookie évben legjobbak lesznek a posztjaikon.
Cruyffista
kapitnono
Én mindenki véleményét elfogadom amúgy, de ez azért csak meredek.
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
kapitnono
Alabama, Tennessee, FSU, Georgia, Michigan és Oregon scolarshipet is kapott. Ugyanúgy nagyot szólt volna az FAU is, csak hát jött a Jackson State. Illetve eredetileg asszem FSU lett volna, csak Willie Taggart akkor ment az FAU-ra.
Drip
Jó lesz az 3 csillagosnak is, és 37. QB volt az országban...
kapitnono
Wester
De nekem az is fura hogy espn alapján volt ajánlat, de egyik egyetem sem hívta meg magához. Gondolom ennyire gondolták komolyan az ajánlatot...
8 napja
www.espn.com/college-sports/football/recruiting/player/_/id/235812/shedeur-sanders247sports.com/player/shedeur-sanders-46042823/high-school-195291/4 csillagos recruit volt, top10. QB prospect.Hunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Blue chip playerekben szerintem erős a class, Jeantyben és Hunterben is benne van hogy már rookie évben legjobbak lesznek a posztjaikon.
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
kapitnono
Alabama, Tennessee, FSU, Georgia, Michigan és Oregon scolarshipet is kapott. Ugyanúgy nagyot szólt volna az FAU is, csak hát jött a Jackson State. Illetve eredetileg asszem FSU lett volna, csak Willie Taggart akkor ment az FAU-ra.
Drip
kapitnono
Lesz ez még így se!
8 napja
247sports.com/player/shedeur-sanders-46042823/high-school-195291/4 csillagos recruit volt, top10. QB prospect.Hunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
kapitnono
Drip
8 napja
4 csillagos recruit volt, top10. QB prospect.Hunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
kapitnono
8 napja
Ja ahogy Cam Ward is elveszett a süllyesztőben, mert csak az Incarnate Wordbe kellettHunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
kapitnono
Lesz ez még így se!
8 napja
Már csak a neve miatt is figyeltek volna rá.Hunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
kapitnono
Szerkesztette: zacknorb
8 napja
Hunter nyilván 5 csillagosként, én Shedeurról beszéltem, aki egy Florida Atlanticra ment volna ha nincs az apja, és a lőtéri kutya nem figyelt fel volna rá.Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
zacknorb
8 napja
Sanders, és az apja csomó játékosa soha nem lett volna FCS playa, ha Prime nem ott HC.Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
kapitnono
Instant FBS.
8 napja
Pedig nincs messze a valóságtól...Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Drip
8 napja
Cruyffista
3 395
Én ennek pont ellenkezőjét hallottam, hogy top 5 CB prospect, de WR-ként csak simán első körös.Ha van olyan szintű CB prospect hogy lockdown CB legyen az NFL-ben akkor pardon, úgy sanszosan CB lesz. Egyébként ha nem, akkor inkább WR a liga jelenlegi iránya miatt.
Wester
8 napja
Jajj a szívem ... 😀Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
10 napja
Bocsi akkor félreertettemIgen, ők is, csak én arra szerettem volna ezzel utalni, hogy tiszta WR-ként nem első körös Hunter.Restrepora nem is gondoltam.Restrepo nem lesz első körös, tiszta WRként viszont egyértelműen jobb.Az érdekes lesz, azt hittem cb, mindegy is, nálam ha wr ha cb biztos nem olyan kiemelkedő, hogy 1/1 körüli picket érjen. NFL-ben meg biztos nem fog két poszton játszani. Csak ebből a classból jópár wr-t hamarabb vinnék mint őtKépességekre ebből a classból mindkettő kimagaslik. Hunter mint WR. Azt nem tudom hogy milyen CB, lényegtelen is, WR lesz a ligában.Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Cruyffista
kapitnono
Amúgy fixen fog Hunter mindkét oldalon játszani (akár ST-ben is) szituációtól függően, legalább is szerintem.
zacknorb
De nálam McMillan, Egbuka, Burden is előrébb van mint ő...
kapitnono
zacknorb
10 napja
Igen, ők is, csak én arra szerettem volna ezzel utalni, hogy tiszta WR-ként nem első körös Hunter.Restrepora nem is gondoltam.Restrepo nem lesz első körös, tiszta WRként viszont egyértelműen jobb.Az érdekes lesz, azt hittem cb, mindegy is, nálam ha wr ha cb biztos nem olyan kiemelkedő, hogy 1/1 körüli picket érjen. NFL-ben meg biztos nem fog két poszton játszani. Csak ebből a classból jópár wr-t hamarabb vinnék mint őtKépességekre ebből a classból mindkettő kimagaslik. Hunter mint WR. Azt nem tudom hogy milyen CB, lényegtelen is, WR lesz a ligában.Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Cruyffista
kapitnono
Amúgy fixen fog Hunter mindkét oldalon játszani (akár ST-ben is) szituációtól függően, legalább is szerintem.
zacknorb
kapitnono
10 napja
Restrepora nem is gondoltam.Restrepo nem lesz első körös, tiszta WRként viszont egyértelműen jobb.Az érdekes lesz, azt hittem cb, mindegy is, nálam ha wr ha cb biztos nem olyan kiemelkedő, hogy 1/1 körüli picket érjen. NFL-ben meg biztos nem fog két poszton játszani. Csak ebből a classból jópár wr-t hamarabb vinnék mint őtKépességekre ebből a classból mindkettő kimagaslik. Hunter mint WR. Azt nem tudom hogy milyen CB, lényegtelen is, WR lesz a ligában.Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Cruyffista
kapitnono
zacknorb
10 napja
Restrepo nem lesz első körös, tiszta WRként viszont egyértelműen jobb.Az érdekes lesz, azt hittem cb, mindegy is, nálam ha wr ha cb biztos nem olyan kiemelkedő, hogy 1/1 körüli picket érjen. NFL-ben meg biztos nem fog két poszton játszani. Csak ebből a classból jópár wr-t hamarabb vinnék mint őtKépességekre ebből a classból mindkettő kimagaslik. Hunter mint WR. Azt nem tudom hogy milyen CB, lényegtelen is, WR lesz a ligában.Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Cruyffista
kapitnono
10 napja
Az érdekes lesz, azt hittem cb, mindegy is, nálam ha wr ha cb biztos nem olyan kiemelkedő, hogy 1/1 körüli picket érjen. NFL-ben meg biztos nem fog két poszton játszani. Csak ebből a classból jópár wr-t hamarabb vinnék mint őtKépességekre ebből a classból mindkettő kimagaslik. Hunter mint WR. Azt nem tudom hogy milyen CB, lényegtelen is, WR lesz a ligában.Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Cruyffista
10 napja
Én ennek pont ellenkezőjét hallottam, hogy top 5 CB prospect, de WR-ként csak simán első körös.Képességekre ebből a classból mindkettő kimagaslik. Hunter mint WR. Azt nem tudom hogy milyen CB, lényegtelen is, WR lesz a ligában.Sanders azért annyira nem rossz QB, csak hát a Caleb W féle személyisége. Ward nagyon nagyon lassan hoz döntéseket, de pure talent ott van, csak hát ezt az nfl-ben kb 10 sackes meccsekkel lehet előadni.Sanders ha nincs az apja még mindig a másodosztályban lenne, aztán örülne ha udfa ként elviszi valaki. Nem tudom volt e már ennyire túlértékelt játékos mint ő mostanában, nekem nagyon az az érzésem, hogy irgalmatlan nagy bust lesz. Hunter meg okés, hogy két poszton játszik de nálam egyikben sem elit...
Cruyffista
kapitnono
Cruyffista
Lesz ez még így se!