NFL Draft 2026

15 feliratkozó

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy olvastam, Nussmaiernek nem volt rossz meccse Pavianak viszont elèggè nem jött össze, nagy pontzuhatag nem volt 17-9-re nyert az "Amerika csapata"
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
1 hónapja
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_editorial_landscape_12_desktop/league/v4iitr7mg8pyrkx3fh9t
Daniel Jeremiah's top 50: 2026 NFL Draft prospect rankings 1.0
Daniel Jeremiah reveals his initial prospect rankings for the 2026 NFL Draft. What’s the pecking order at wide receiver, with a whopping 11 cracking his list? Check out the full rundown, 1-50.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 900 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
Érdemes lehet felírni a srácot

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 900 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 296 — Saturday Night Lights
A tengerész szolgál, nem vesz részt a drafton.
Dzsokijuing
Ez biztos? Shrine Bowl és Combine listán is ott a neve.

"The 6-0, 206-pound running back will be able to defer his five-year military commitment if he makes an NFL roster under rules revised in December 2024."
Cruyffista
Így van, lásd Rayuan Lane III tavaly
r.baggio
Ez a szabálymódosítás radar alatt maradt.
Mondjuk az kemény, hogy lehúzol iksz évet a ligában, aztán még öt év terepen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
Dzsokijuing

"The 6-0, 206-pound running back will be able to defer his five-year military commitment if he makes an NFL roster under rules revised in December 2024."
Cruyffista
Így van, lásd Rayuan Lane III tavaly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Dzsokijuing

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 296 — Saturday Night Lights
megtaláltam emberem
eli heidenreich
ppf rank: 211. projection: 7. kör
hivatalos pozíció: fb
valódi pozíció: rb, fb, te és wr (z, y, és x snapeket is kapott)
deep route-októl kezdve power runon át run blockban is kiváló volt
3% drop rate
499 futott yard, 3 td
941 elkapott yard, 6 td
amióta mérik (2014) a legmagasabb ayprr azok közül, akik legalább 300 route-ot mentek collegeben, ebben a classban 1.22-öt ver rá a 2. helyezettre (5.86 Eli Heidenreich, 4.64 Makai Lemon)
legtöbb elkapott yard a navy történetében

bold: denver elviszi korán
Cruyffista

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
megtaláltam emberem
eli heidenreich
3% drop rate
499 futott yard, 3 td
941 elkapott yard, 6 td
amióta mérik (2014) a legmagasabb ayprr azok közül, akik legalább 300 route-ot mentek collegeben, ebben a classban 1.22-öt ver rá a 2. helyezettre (5.86 Eli Heidenreich, 4.64 Makai Lemon)

Cruyffista
Csávó fixen hozta a mixeimet idén, adom.

Poloska vagyok.
1 hónapja
megtaláltam emberem
eli heidenreich
3% drop rate
499 futott yard, 3 td
941 elkapott yard, 6 td

1 hónapja

Megnyugodhatnak a Raiders fanok

Poloska vagyok.
1 hónapja
#Miami OT Francis Mauigoa has officially declared for the 2026 NFL Draft, he announced.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician

Karakter alapján compja egyértelműen Justin Herbert, várom 2-3-4-5 év múlva milyen extra gárét fog felszedni, aki akkor marha nagy sztár lesz. Sabrina Carpenter, Sadie Sink...?
zacknorb
Jojo Siwa 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja

Karakter alapján compja egyértelműen Justin Herbert, várom 2-3-4-5 év múlva milyen extra gárét fog felszedni, aki akkor marha nagy sztár lesz. Sabrina Carpenter, Sadie Sink...?

Poloska vagyok.
1 hónapja

zacknorb
Engem mondjuk meglepne, ha ebből az Indianából 10+ picket draftolnának. Főleg úgy, hogy Mendoza mögött a CB Ponds a legmagasabbra értékelt játékosuk aki jelenleg a 60-70. hely között van rangsorolva 2-3 körös jelenlegi értékeléssel
kapitnono
Mondjuk ott a 2-3 körben kimegy 2 Indiana WR is szerintem.
Mondjuk ez a trend nálam is megdől, se nem lesz 10+ se nem lesz legtöbb.

Poloska vagyok.
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!

zacknorb
Engem mondjuk meglepne, ha ebből az Indianából 10+ picket draftolnának. Főleg úgy, hogy Mendoza mögött a CB Ponds a legmagasabbra értékelt játékosuk aki jelenleg a 60-70. hely között van rangsorolva 2-3 körös jelenlegi értékeléssel

1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!
Toney szépen mentette a seggét, az a gyerek generációs tálentum.
Cruyffista
Na jó, ez a faszi all timer elkapó prospect. Itt a következő Tyreek Hill impactban.
Cruyffista
Azért egyetemen hány ilyet láttunk már, hogy kicsi, gyors, jól bánik a labdával ha hozzá kerül a trükkös játékok során aztán NFL-ben meg kb el is tűnt. Elég pl megnézni Ryan williams hogy fel volt szopkodva tavaly, most meg sehol nincs kb.

1 hónapja
Toney szépen mentette a seggét, az a gyerek generációs tálentum.
Cruyffista
Na jó, ez a faszi all timer elkapó prospect. Itt a következő Tyreek Hill impactban.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆

Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
Cruyffista
Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Jakehomer
Ez a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.
Van NIL-pénzed, de nem akarsz reménytelen franchise-hoz menni? Vársz, ameddig tudsz és reménykedsz, hogy az ügynököd elsóz valami formálódó alsópolcos klubhoz.
Ami jó hír, hogy ez emeli az egyetemi foci színvonalát.
Dzsokijuing
top5-ben azért az esetek többségében (90%) reménytelen franchise választ

aki ettől fél és nem kihívásként tekint a lehetősége, annak nem is való a profi futball, QB-ként ez hatványozottan igaz
ZERO_L
Ez is igaz, de a lényeg, hogy a NIL miatt már nem kell JMR-ként viselkedned ahhoz, hogy a nagy pénzért hülyét csinálj magadból vagy azért, mert inkompetens és lusta vagy, vagy azért, mert rendszeridegen közegben mozogsz.
Most valóban ki tudod maxolni az eligibilityt és figyeled a mozgásokat, hiszen nem az a kihívás, hogy vakon berohanj a fszerdőbe, hanem, hogy körültekintően válassz csapatot.
Dzsokijuing
QBként (ha jó vagy) esélytelen hogy elkerüld a "faszerdőt", szóval nincs ilyen, hogy egy egyetemista figyeli a mozgásokat meg taktikázik az ideális csapatot keresve. (Elit hagyjuk)

Top5ben szinte csak szar helyre kerülhetsz. Nézd meg anno Goff Fisher alatt kutyaszar bust volt, utána jött Mcvay és kihozta belőle a maxot. Nem lett elit, de messze nem volt szar. Williams bekerült egy messze nem 1/1es csapata (hatalmas mákkal), de ott is kellett egy Ben Johnson hogy lássunk valamit a srácból. Maye ugyan ez. Lawerence hány évet "vesztegelt el" mert nem hoztak neki értelmes stábot? Zack Wilsonnak nem volt ilyen szerencséje, lehet a jó stáb sem segített volna rajta.
És még lehetne sorolni a megannyi példát.

Nem az a lényeg hova kerül az adott játékos, hanem hogyan építik köré a csapatot, ezt meg nem tudod projektálni, hogy adott tulaj idiótán hisz a GMben mikor nem kéne (lsd colts és Luck projekt) vagy észheztér a tulaj (mázlija van???) és kinevez értelmes embereket, lsd Lions pálfordulása Campbell kinevezése után

Tanulás, fejlődés miatt van értelme maradni plusz évet az egyetemen és nem a félelem, extra pénz miatt. Ennyi.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆

Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
Cruyffista
Csak aztán ha úgy jár mint Allar akkor meg lehet mondani a másik oldalon a megmondtam-ot
Wester
Bizony. Könnyen járhat úgy, csak egy snapre van tőle.