Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Rohadt dögök leszünk. Kolbot rásózzuk a Cardsra DRC-ért meg egy első körért, a Lionsra rálicitálva leigazoljuk Tullochot, és megnyerjük a Super Bowlt. Aztán majd jöhetnek a divat sasok is 😀
több mint 13 éve
RT @RobertMathis98 South Beach now has the talents of Lebron James and Reggie Bush.
több mint 13 éve
Colts fan vagyok, ne akard bemutatni, hogy kit vigyünk el, mert olyan nem lesz.Ez minket nem érdekel. 1 millával a Lions fölé megyünk és ennyi. Simán belefér. Kell nekünk a Tulok és kész. Ti vigyétek csak Morrisont.Shawn84miért lenne az neked jobb? 😛Newmanjobban szeretem a Lionst, mint az Eaglest 😀Stez
Nálunk nincs FA piac baze 😊 nem létező fogalom
több mint 13 éve
így van,ráadásul a nagy többség amúgy is utálja a sasokat,tehát ez újabb indok az érdektelenségre 😛Ez minket nem érdekel. 1 millával a Lions fölé megyünk és ennyi. Simán belefér. Kell nekünk a Tulok és kész. Ti vigyétek csak Morrisont.Shawn84miért lenne az neked jobb? 😛Newmanjobban szeretem a Lionst, mint az Eaglest 😀Stez
gyere Tulloch philybee! 😀
több mint 13 éve
De azért én voltam az első divatoroszlán 😀
több mint 13 éve
Japersze.Fúúúúúú.Én mondtam, hogy készülj fel, a Lions hamarosan trendi csapat lesz. 😊iktriad
Ha jól szereplünk lesz ám itt csomó divatoroszlán. 😀
Bazzani
Első meccs első negyedében megsérül Stafford.aztán húzunk megint egy síma 3-13at.
Ki a legjobb DT a jövőévi drafton? Tuti behúzzuk...
😀
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ez minket nem érdekel. 1 millával a Lions fölé megyünk és ennyi. Simán belefér. Kell nekünk a Tulok és kész. Ti vigyétek csak Morrisont.jobban szeretem a Lionst, mint az Eaglest 😀StezTulloch legyen csak oroszlán 😊Stezmiért lenne az neked jobb? 😛Newman
több mint 13 éve
Lombardi is saying Houston has taken the lead in the Nnamdi sweepstakes. Offering 12-14.
több mint 13 éve
Fúúúúúú.Én mondtam, hogy készülj fel, a Lions hamarosan trendi csapat lesz. 😊
Ha jól szereplünk lesz ám itt csomó divatoroszlán. 😀
Bazzani
több mint 13 éve
GM gameben még szimpatikusabb 😀 De az irl Lions lassan olyan erős lesz, mint a GM games 😀Mert a Lions szimpatikus csapat 😀tenorxelismerem (na nem GM Gameben 😛 ),de momentán pont leszarom,hogy szimpatikusak-e vagy sem 😀Newman
több mint 13 éve
Fúúúúúú.Ha jól szereplünk lesz ám itt csomó divatoroszlán. 😀
UPDATE: The Chicago Tribune's Vaughn McClure is reporting that Davis has not agreed to a deal with the Lions yet and the Bears "are still in the mix."
Namostakkormivan?
több mint 13 éve
jobban szeretem a Lionst, mint az Eaglest 😀miért lenne az neked jobb? 😛Newmanígy mondjuk nem rossz,de továbbra sem örülök neki túlságosan,még... 😊Tulloch legyen csak oroszlán 😊Stez
Tullochért kéne egy korrekt szerződést benyújtani,ha jönne,akkor minden megbocsátva 😀
A Kolb trade meg csak hab lenne a tortán.Newman
több mint 13 éve
Aldon Smith és Kaepernick is aláírt elvilegStezFriscoban minden újonc aláírt, nem csak elvileg (láttam egy képet amin papírokra firkál Aldon 😊)
több mint 13 éve
Mert a Lions szimpatikus csapat 😀tenorxelismerem (na nem GM Gameben 😛 ),de momentán pont leszarom,hogy szimpatikusak-e vagy sem 😀
több mint 13 éve
Hamár Lions:Rashied Davis Reportedly Agrees To Deal With Detroit Lions
http://www.prideofdetroit.com/2011/7/28/2300338/rashied-davis-detroit-lions-roster-moves
Minek? Nooooormális?
több mint 13 éve
Mert a Lions szimpatikus csapat 😀
több mint 13 éve
Tulloch legyen csak oroszlán 😊StezÁmen.
Mátol Te vagy a legjobb barátom. 😀
több mint 13 éve
miért lenne az neked jobb? 😛Tulloch legyen csak oroszlán 😊Stez5 év, 28 millió, de csak 6 garantált, így nem olyan rossz üzlet a hosszú szerződésgsnígy mondjuk nem rossz,de továbbra sem örülök neki túlságosan,még... 😊
Tullochért kéne egy korrekt szerződést benyújtani,ha jönne,akkor minden megbocsátva 😀
több mint 13 éve
A Lions nem nagyon kapkodja el.Cullbreath már megvan, de talán nem ő a legfontosabb.
több mint 13 éve
Tulloch legyen csak oroszlán 😊így mondjuk nem rossz,de továbbra sem örülök neki túlságosan,még... 😊5 év?nevetséges,elmegyek sírni...Newman5 év, 28 millió, de csak 6 garantált, így nem olyan rossz üzlet a hosszú szerződésgsn
több mint 13 éve
így mondjuk nem rossz,de továbbra sem örülök neki túlságosan,még... 😊5 év, 28 millió, de csak 6 garantált, így nem olyan rossz üzlet a hosszú szerződésgsnGlazer: "Eagles have agreed w Pro Bowl DE Jason Babin on 5 year deal, reuniting him w d-line coach Jim Washburn."5 év?nevetséges,elmegyek sírni...Newman
vassadi
A Kolb trade meg csak hab lenne a tortán.
több mint 13 éve
Aldon Smith és Kaepernick is aláírt elvileg
több mint 13 éve
Odaadják a Saintsnek J Lo-t vagy Marc Anthonyt. Esetleg a Williams testvéreket. Végső esetben Gloria Estefan + némi cash.Helyesbítés, a Reggie deal: 9,75 millió=ebből 2,5 garantált (signing bonus) + első évre 2,5 base, második évre 4,5 base+275.000 workout bonus, amit nem fog megkeresni jövőre, mert valami ribanccal fog nyaralni Európában épp.gsnez jó, de valamit csak kéne adni érte cserébe, nem ? 😀Höri
több mint 13 éve
gsn
3 548
Hát igen, azt még nem tudjuk. Lehet a csapat minden tagjának és a vezetőségnek is vitt valami celebcsajt. 😂Helyesbítés, a Reggie deal: 9,75 millió=ebből 2,5 garantált (signing bonus) + első évre 2,5 base, második évre 4,5 base+275.000 workout bonus, amit nem fog megkeresni jövőre, mert valami ribanccal fog nyaralni Európában épp.gsnez jó, de valamit csak kéne adni érte cserébe, nem ? 😀Höri
Közép pick + conditional pickre számítok, meg örömre a capspace miatt.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Colledge a Cardsnál, egy forrás szerint