NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Bár Fucut kérdezted.
1.
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/43768/2011-nfl-age-ranks-calling-all-graybeards
Átlagra nem találtam, de tavaly így nézett ki:
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/19677/age-rankings-for-every-nfl-team
2.
A csapat magja biztos marad, de változás mindig van. Nem akarom lebecsülni Fucut, de szerintem ő sem tudja (még), hogy miként alakul a roster. A szerződéseket böngészheted, abból kiderülnek dolgok.
http://www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/arz/
3. Senki meg nem mondja még, hogy mi lesz jövőre...
Ilyenkor senki nem mer még tippelni, mert visszakeresik és az orrod alá dörgölik! 😛
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Sziasztok!!!!

Hajrá Cardinals, nyerni kell az esti rangadót, és kész 😊

Fucu, lenne néhány kérdésem, szerintem csak te tudod a választ 😊

1. Mennyi a csapat átlagéletkora, és hova sorolható a ligán belül.
2. A következő szezonra mennyire várható, hogy nagyjából együtt marad a brigád, kiknek várható a távozása, a szerződések hogyan alakulnak.
3. Mit vársz a kövi szezontól, ha minden jól alakul.

Személyes véleményem szerint ha együtt marad a csapat, akkor jövőre a WEST nagyon komoly csoport lehet, mert a Seahawks és a Friszko is kemény csapat lehet.

Köszi a válaszokat...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day! 😊

Seahawks, otthon, a 8-8-ért, kezdjük a 2012-t győzelemmel!

Sok újat nem lehet elmondani
- Skeltonnál reménykedünk (már hetek óta), hogy nem lesz annyira botrányos az első három negyedben mint múlt héten.
- Futtatni kellene Beanie-t, de jó a Seahawks DL, nem fog könnyen menni.
- A védelemnek már az elején harapnia kell
- Lynchet megállítani az első számú feladat

Nyerjünk, mert nagyon jól mutatna az a 8-8.

Go Cards!

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Ugyan nem nagyon írtam ide, de ezúton kívánok mindenkinek boldog új évet.

Következő szezonra meg PO a minimális cél. Hajrá!
több mint 12 éve
2011 utolsó híre tőlem 😊

Brandon Keith-et IR listára tette a csapat térdsérülése miatt (holnap Bridges fog kezdeni Rt poszton) a roster helyére érkezett "dobpergés" Marshay Green (😊), aki Peterson esetleges hiányában kaphat apróbb szerepet a Seahawks ellen.

Boldog új évet kívánok minden Cardinals szurkolónak (és nem Cardinals szurkolónak is), aki megtisztelte ezt a topikot a 2011-es évben!

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Respect

A helyi foci újságírók megválasztották kiosztották a hagyományos Lloyd Herberg Díjat, amit a Cardinals MVP-je érdemel ki. Calais Campbell lett a dajyazott, nem nagy meglepetésre. (Herberg az Arizona Republic újságírója volt, aki a Cardinalsról írt, de pár éve rákbetegségben elhunyt)
A másik díj a Steve Schonenfeld nevével fémjelzett "Good Guy" Award, amit Larry Fitzgerald érdemelt ki a médiával szemben tanusított magatartása miatt. Szóval aki mindig a riporterek rendelkezésére állt, történt bármi is.
(Schoenfeld is a Republicnál volt újságíró, de ő autóbalesetben veszítette életét)Fucu
több mint 12 éve
A helyi foci újságírók megválasztották kiosztották a hagyományos Lloyd Herberg Díjat, amit a Cardinals MVP-je érdemel ki. Calais Campbell lett a dajyazott, nem nagy meglepetésre. (Herberg az Arizona Republic újságírója volt, aki a Cardinalsról írt, de pár éve rákbetegségben elhunyt)
A másik díj a Steve Schonenfeld nevével fémjelzett "Good Guy" Award, amit Larry Fitzgerald érdemelt ki a médiával szemben tanusított magatartása miatt. Szóval aki mindig a riporterek rendelkezésére állt, történt bármi is.
(Schoenfeld is a Republicnál volt újságíró, de ő autóbalesetben veszítette életét)

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Tebowing, Peebowing, shit. Fitzgeralding!

több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Érdekes hozzászólást találtam egy Kolbbal foglalkozó cikk (http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8257c783/article/report-cardinals-plan-to-keep-qb-kolb-for-another-season?module=HP11_MYNFL) alatt, gondoltam megosztom:
"Great team let trash go. This is why Arizona is not a top team. They keep riding with trash because of what they used to get him. It is why Levi been a starter for 5 years but is the worst NFL tackle every year."
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
majd mindjárt kapsz Denytől... 😀Divat
Ide sem dugta az orrát, mióta kihúztuk a zsákbamacskát!catattack
az ördög nem alszik... 😀

|
több mint 12 éve
catattack 3 520
majd mindjárt kapsz Denytől... 😀Divat
Ide sem dugta az orrát, mióta kihúztuk a zsákbamacskát!
több mint 12 éve
Három Cards játékost választottak kezdőbe az NFC Pro Bowl csapatába, egyet pedig cserének.
Larry Fitgerald (6. pro bowl), Adrian Wilson (5. PB) és Patrick Peterson (punt visszahordóként) a kezdők. Darnell Dockett pedig a DT-ök között a cserékhez fért be.
Nagyon sajnálom, hogy Calais Campbell nem került be pedig megérdemelte volna, nem is kicsit.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
majd mindjárt kapsz Denytől... 😀

|
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ha az eddigi történéseket vesszük figyelembe, akkor biztos, hogy marad Kolb. Viszont cserének meg drága lenne. :/
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Fucuval értek egyet, nem lesz QB poszton változás. Kolb, Skelton, Bartel trió marad, az offseasonban meg majd meglátjuk, ki hogy produkál. Én szeretném, ha Skelton elvenné Kolbtól a kezdő posztot, de akkor meg ott lenne a kérdés, hogy mi a fenéért költöttünk ennyit Kolbászra...
Skelton statjai viszont egészen elképesztőek, most legutóbb a Cincy ellen az első három negyedben csak 18.0 (!!!) volt a ratingje, a negyedikben viszont 112.8. És az előző meccseken is hasonlóan produkált. Ha futni kell az eredmény után, no huddle offense-zel kurva jó, előtte viszont egy college csereirányító szintjét se hozza. http://blog.azcardinals.com/2011/12/27/the-curious-case-of-john-skelton/

Lehet, hogy a 3. negyedig Kolbot kéne játszatni, aztán a végére jöhetne Johnny 😊 Jövőre ezzel a harapós defense-zel és egy remélhetőleg jobb OL-lel össze kell jöjjön egy pozitív szezon.
több mint 12 éve
Na meg a QB-k is 😀
Asszem vezetjük a legtöbb sack-et benyelők listáját, de nem vagyok benne biztos 😀
Ez még BigBen-nek is sok lenne 😀 csoda hogy Kolbi inkább lesérül? 😀😀😀😀
Bár én szívesebben látom a padon. Remélem jövőre összekapja magát mert bármennyire is nem szívlelem de a csapatnak nem akarok rosszat.

Véleményem szerint Kolb nem ide való. Simán nekimennék a szezonnak Skelton, Bartel, Hall trióval. Bár az is igaz, hogy megnézném Kolbit fal mögött játszani.
Megkövezhettek, de ez egy nagy nulla ami Kolb művelt. Szar is volt. Sérül is minden szarral!
Ha jövőre nem izmosítják meg az OL-t, akkor lemegyek hídba!catattack
több mint 12 éve
catattack 3 520
Véleményem szerint Kolb nem ide való. Simán nekimennék a szezonnak Skelton, Bartel, Hall trióval. Bár az is igaz, hogy megnézném Kolbit fal mögött játszani.
Megkövezhettek, de ez egy nagy nulla ami Kolb művelt. Szar is volt. Sérül is minden szarral!
Ha jövőre nem izmosítják meg az OL-t, akkor lemegyek hídba!
több mint 12 éve
Tehát akkor mi is lesz Kolbival?
Megeszik KW-ék amit főztek?
Viszont akkor melyik QB fog menni? Szerintem nincs nagy különbség közöttük. Viszont nagy luxus 3 elitcsere irányítóval felállni. Skeltonnal milyen szerződésünk van? Ő szerintem tuti menni fog ha nincs lekötve. Bartel lehet hogy beáll a sorba... végülis Kolbi elég sérülékeny ahhoz hogy szerepet kaphasson és egy nem rossz szereplés után tovább álljon.
Kolb egy hatalmas nagy melléfogás volt, sajnos, és ami bosszant az az ára. Sebaj, talán majd jövőre beváltja a hozzáfűzött reményeket.

Fucu azért hiába mondod hogy Skelton nem lett volna jobb választás mint Kevin. A számok magukért beszélnek. Kolbi 2-6 Johnny 5-2.

És most ha belegondolok a szezon eleji 1-6-ba akkor kicsit megvillan a PO reménye, hogy mi lett volna HA!silent7939
Egyik QB sem fog menni
Skeltonnak 2013-as szezon végén jár le a szerződése
Kolbnak 2016 végéig van szerződése
Bartel korlátozott szabadügynök (RFA) lesz. neki szerintem adnak egy alacsony tendert amit el fog fogadni.

Én nem írnám le Kolb-ot. Nem volt offseason nehéz úgy produkálni. Az edzőtáborban nagyon kíváncsi leszek rá. Ugyanez igaz Skeltonra, igaz ez neki már a második éve volt ebben a rendszerben, de neki is hiányzott a gyakorlás az edzőkkel.

A számok ebben az esetben semmit nem érnek. Nézd meg, hogy játszott a védelem a szezon első felében és az utolsóban. Ég és föld. Ez nem azt jelenti, hogy nem volt benne Kolb rendesen, de sokkal jobb helyzetbe hozták Skeltont a mérkőzések végén, mivel a szar első félidőket jobban megfogták.

A mi lett volna ha-kon nem érdemes rágódni. szurkoljunk a 8-8-ért, mert az egy nagyon szép teljesítmény lenne. Szezon elején kiegyeztem volna vele.

több mint 12 éve
Tehát akkor mi is lesz Kolbival?
Megeszik KW-ék amit főztek?
Viszont akkor melyik QB fog menni? Szerintem nincs nagy különbség közöttük. Viszont nagy luxus 3 elitcsere irányítóval felállni. Skeltonnal milyen szerződésünk van? Ő szerintem tuti menni fog ha nincs lekötve. Bartel lehet hogy beáll a sorba... végülis Kolbi elég sérülékeny ahhoz hogy szerepet kaphasson és egy nem rossz szereplés után tovább álljon.
Kolb egy hatalmas nagy melléfogás volt, sajnos, és ami bosszant az az ára. Sebaj, talán majd jövőre beváltja a hozzáfűzött reményeket.

Fucu azért hiába mondod hogy Skelton nem lett volna jobb választás mint Kevin. A számok magukért beszélnek. Kolbi 2-6 Johnny 5-2.

És most ha belegondolok a szezon eleji 1-6-ba akkor kicsit megvillan a PO reménye, hogy mi lett volna HA!

Mind1 nem morgok, de az tuti hogy Én vagyok az országban a legnagyobb anti Kolb fan 😀

Tudjátok nagyon jól minek kellett. A tavalyi szar QB teljesítmény után kellett egy elméletileg biztosabb kezdő. Hát nem jött be, Skeltonnak is csak a 4. negyedek a zseniálisak (erős Defense segítséggel természetesen). Ismét érdekes offseason lesz. Jelenleg Skelton is van olyan "jó" mint Kolb. Egy teljes offseasonnal és kevesebb sérüléssel jobb teljesítményt nyújt majd. Az O-Line-on kell turbózni, de azon már évek óta kellene.

Beanienek pedig gratula az 1000 yardhoz megküzdött érte rendesen.Fucu
több mint 12 éve
Tudjátok nagyon jól minek kellett. A tavalyi szar QB teljesítmény után kellett egy elméletileg biztosabb kezdő. Hát nem jött be, Skeltonnak is csak a 4. negyedek a zseniálisak (erős Defense segítséggel természetesen). Ismét érdekes offseason lesz. Jelenleg Skelton is van olyan "jó" mint Kolb. Egy teljes offseasonnal és kevesebb sérüléssel jobb teljesítményt nyújt majd. Az O-Line-on kell turbózni, de azon már évek óta kellene.

Beanienek pedig gratula az 1000 yardhoz megküzdött érte rendesen.

több mint 12 éve
Ezt már én is soxor feltettem ezt a kérdést 😀

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Idén már többször volt szerencsénk amikor OT-ban tudtunk nyerni, szóval várható volt egy pech már. Azonban egyetlen kérdésem van minek kellett nekünk Kolb? Remélem jövőre nem lesz kérdéses a PO egy-két jó draft kéne és egész jól kezd összeállni a csapat. Azért a 8-8 legyen meg jövő héten!

GO CARDS!fremen
több mint 12 éve
fremen Arizona Cardinals 25
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Idén már többször volt szerencsénk amikor OT-ban tudtunk nyerni, szóval várható volt egy pech már. Azonban egyetlen kérdésem van minek kellett nekünk Kolb? Remélem jövőre nem lesz kérdéses a PO egy-két jó draft kéne és egész jól kezd összeállni a csapat. Azért a 8-8 legyen meg jövő héten!

GO CARDS!
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 799
Szasztok!
Boldog Karit! habár egy W-vel lett volna igazán boldog... 😕
sajna nem láttam a meccset (épp halászlevet szürcsölgettem 😉 ), de lehet, hogy nem is baj, csak utólag olvasom, hogy megint zéró első félidő és fordításgyanús végjáték... viszont most ez nem jött... bizony, addig jár a korsó a kútra ugyebár, amíg el nem törik... még mindig nagyon hullámzó a teljesítményünk... namajd jövőre 😉
ez van... a 8-8 még meglehet 😀

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Igazad van, gyalázat volt a játék és nem érdemeltük volna meg.
Egy dologra nem találom a választ Fucu! Hol van ez a támadósor a meccs első felében, rendszeresen?
Olyan szinten szétgyalázták a falat rendszeresen mintha ott sem lett volna. Így nem csoda hogy Johnny összefosta magát egy idő után. Amint elkezdték megvédeni jöttek a szép játékok.

OT-ket kell draftolnunk mert nem visszük sokra a következő szezonban sem.

Erre mind nem lett volna szükség ha három negyeden keresztül nem balfaszkodik a támadósor. Karácsonyi csoda lett volna ha nyerünk. Doucet meg mennybe ment volna. Ez van. Nem (csak) ezen ment el a meccs. Szerencsére csak keveset láttam belőle, de az is elég volt.
Nem érdemeltünk győzelmet a meccs egészét nézve. Jövő héten nagy harc lesz a 8-8-ért.Fucu
több mint 12 éve
Erre mind nem lett volna szükség ha három negyeden keresztül nem balfaszkodik a támadósor. Karácsonyi csoda lett volna ha nyerünk. Doucet meg mennybe ment volna. Ez van. Nem (csak) ezen ment el a meccs. Szerencsére csak keveset láttam belőle, de az is elég volt.
Nem érdemeltünk győzelmet a meccs egészét nézve. Jövő héten nagy harc lesz a 8-8-ért.