NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
155
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
76
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
45
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
21
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak az dob intit aki megpróbálja a "lehetetlent" 😀😊 Gratulálok minden Cardinals szurkolónak. Asszem ez elég könnyű győzelem volt. Jó védelem, szép pontok, így kell ezt csinálni. 😊
Skelton 2 inti, de szerintem még így is szuper volt.Leon78
több mint 13 éve
Grat a nagy Whez! Skelton óriásit játszott. Nem is kellett volna tradelni Kolb(ász)ért.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Köszönöm 😀Skelton rendben volt, mekkora dájvot vezetett a végén és az a 4&2-es akció, nagggyon tuti volt, ja és Fitz már nem is király, hanem CSÁSZÁR!!! 😀
Csak annyit mondanék hogy 2/2 Skelton!!! 6/1 Kolb????
Várom a jövőheti kezdő csapatot.silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Gratula további szép szezont!
több mint 13 éve
😊 Gratulálok minden Cardinals szurkolónak. Asszem ez elég könnyű győzelem volt. Jó védelem, szép pontok, így kell ezt csinálni. 😊Skelton 2 inti, de szerintem még így is szuper volt.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Shock the world, beat the Eagles!a próféta szólt belőled 😀
Nyerünk 😊
Go Cards!Fucu
NYEEERTTTÜNK!!!! 😂
MEGINT EGY ÓRIÁSI 4. NEGYED!!! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Köszönöm 😀Csak annyit mondanék hogy 2/2 Skelton!!! 6/1 Kolb????
Várom a jövőheti kezdő csapatot.
több mint 13 éve
Game Day! 😊A Testvéri Szeretet városában, idegenben, korai meccsen.
Ez mindig "remek" előjel a Cardinalsnak.
itt a végső sérült lista a mérkőzésre:
out: LB Joey Porter (knee), S Kerry Rhodes (foot)
doubtful: TE Rob Housler (groin)
questionable: TE Todd Heap (hamstring), CB A.J. Jefferson (foot), RB LaRod Stephens-Howling (shoulder), QB Kevin Kolb (toe), LB Paris Lenon (groin), FB Anthony Sherman (ankle)
probable: CB Michael Adams (neck), RB Beanie Wells (knee)
szóval Beaniw térde javult valamennyit ez nagy segítség lehet
Kolb második számú lesz a legjobb esetben is, így Skelton kezd.
Nagyon kellene Heap játéka, mivel Housler is kiesett
A képlet egyszerű a kivitelezés már kérdéses
Defense: megfogni McCoyt, Vicket a zsebben tartani, miközben nyomást gyakorolni rá.
Offense: futtatni a labdát, és Skeltonnak hiba nélkül játszania.
Special teams: segíteni ennek a két csapategységnek a dolgát (nem, nem számítok újabb PP visszahordás TD-re)
Shock the world, beat the Eagles!
Nyerünk 😊
Go Cards!
több mint 13 éve
Nem mondanék számot 😀 De az biztos hogy kevesebbet mint Kolbinak osztanaBabin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?peteymaximum kettőt. Johhny jobban fellép a zsebbe, mint Kolbász és még futással is szerez yardokat 😊Fucu
több mint 13 éve
nagyon komoly Kerry Rhodes twitter avatarja 😊http://a0.twimg.com/profile_images/1631393927/329524039.jpg
több mint 13 éve
Babin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?peteymaximum kettőt. Johhny jobban fellép a zsebbe, mint Kolbász és még futással is szerez yardokat 😊
több mint 13 éve
Hírek kedvenc csapatunk háza tájáról:Kolb, Housler, Porter, Rhodes nem edzett; Adams már teljes értékű edzést végzett. Paris Lenon és Anthony Sherman korlátozott (limited) edzést végzett, valamit AJ Jefferson is, akinek kisebb lábsérülése van. Beanie Wellsnek még mindig baj van a térdével, limited practice ő is.
Valószínűleg (70%) Skelton lesz a Philly ellen a kezdő, yay.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
azért az a Skelton passz, Fitz elkapás is nagyon ott volt, amivel egyenlítettünk 😊csonginagyon ott bizony, a szeren 😀
elképesztő mozdulat volt az is, védővel a nyakán előrefutás közben a megfelelő pillanatban csak derékből visszafordulva lehúzta a levegőből a játékszert :cool:
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Nyögvenyelős volt, de W a lényeg, szóval gratula. Campellnek főleg. Peterson OT returnje meg fenomenalis (35 y-nal azért a Rams erősen segített 😊 )diverdocazért az a Skelton passz, Fitz elkapás is nagyon ott volt, amivel egyenlítettünk 😊
de az látszik, hogy egy Ramsnél erősebb csapat ellen ez kevés...
több mint 13 éve
itt lehet szavazni PP-re http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/reg/9?module=HP11_content_stream_voting_pepsimeg itt is: http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/REG/9#playerid:09000d5d823da95c
több mint 13 éve
Nyögvenyelős volt, de W a lényeg, szóval gratula. Campellnek főleg. Peterson OT returnje meg fenomenalis (35 y-nal azért a Rams erősen segített 😊 )
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Összevágtam ezt a varázslatos Punt Return TD-t. Remélem másnak is tetszik. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fDsaJXkiKKQVadkenderÓRIÁSI! 😀
már a fészbukon is lájkoltam 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Összevágtam ezt a varázslatos Punt Return TD-t. Remélem másnak is tetszik. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fDsaJXkiKKQ
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Feely a blokkolt FG előtt, és után 😀 http://9gag.com/gag/524493Dexxter Tailorutána pedig úgy izgult, hogy kié lesz a laszti, hogy még a nyelvét is kidugta 😂
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Ja, és ki az a DRC? 😉megnéztem a MNF második félidejét, hát szerintem nem szárnyalnak ezek a sasok olyan jól, mint tavaly... talán megcsíphetjük a meccset vasárnap... állítolag DRC sem villog annyira jól a sasoknál... nagyon szapulták tegnap az eredménykövetőnben is, pl.: "Nem tudom eldönteni hogy az Arizona járt-e szarabbul Kolbbal vagy mi DRC-vel"
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongi
egyébként lehethogy érdemes lenne taktikai szempontból Kolbot bevetni az első félidőben (ismerve a régi csapatának védelmét, hátha felsejlik benne menet közben egy-két nüansznyi dolog, amivel jobb döntéseket tud hozni éles helyzetekben...), aztán majd Skelton visszahozza a meccset a második félidőben... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Szerintem azért várjatok míg Skelton nyom 5-6 meccset mint kezdő, vagy Max Hall effektus lesz megint. Ha Kolb felépül 100 hogy ő fog visszajönni, mert azért valljuk be, vele sokkal esélyesebb meccset nyerni. Meg igaz, ez "csak" a Rams volt. De a D és ST hozta a meccset.
több mint 13 éve
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongiEzzel a résszel én sem értek teljesen egyet... sokkal jobban érzi a zsebet, illetve rendszeresen jó irányba mozdult ki vagy fel a nyomás elől. Szerintem sokkal jobban lát a pályán és sokkal kreatívabb. Azért egy ilyen kevés meccsrutinnal rendelkező QB-tól ez nagyon jó teljesítmény és ezekért mondom azt hogy jobb mint Kolb. Ja és ne felejtsük el hogy akkor amikor kellett tudta hozni azt a drive-ot ami kellett a győzelemhez, illetve az egyenlítéshez. Kolb-nak ez egyszer sem sikerült, egyszerűen nyomás alatt szarul teljesít.
Persze Skelton nem egy Rodgers de egy nagyon stabil kezdő irányító lehetne belőle.
több mint 13 éve
Natloz
300
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongiIlyen fos OLine mögött szerintem senki se tud jól teljesíteni (vagy csak az a pár tényleg elit irányító). Az egész meccs arról szólt, hogy kinek van szarabb OL-je. Szerintem.
Végül megtörtént, amire annyira vártak egyesek, Skelton irányított, és győzelem lett belőle, bár igazából nem rajta múlt a dolog, hanem a Special Teamnek lehet hálálkodni (na meg persze PP-nek a bravúros returnért) 😊
Just a simple Lineman... ZP#76