NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Csak az dob intit aki megpróbálja a "lehetetlent" 😀

😊 Gratulálok minden Cardinals szurkolónak. Asszem ez elég könnyű győzelem volt. Jó védelem, szép pontok, így kell ezt csinálni. 😊

Skelton 2 inti, de szerintem még így is szuper volt.Leon78
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a nagy Whez! Skelton óriásit játszott. Nem is kellett volna tradelni Kolb(ász)ért.
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
Köszönöm 😀

Csak annyit mondanék hogy 2/2 Skelton!!! 6/1 Kolb????
Várom a jövőheti kezdő csapatot.silent7939
Skelton rendben volt, mekkora dájvot vezetett a végén és az a 4&2-es akció, nagggyon tuti volt, ja és Fitz már nem is király, hanem CSÁSZÁR!!! 😀

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 671 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula további szép szezont!
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
😊 Gratulálok minden Cardinals szurkolónak. Asszem ez elég könnyű győzelem volt. Jó védelem, szép pontok, így kell ezt csinálni. 😊

Skelton 2 inti, de szerintem még így is szuper volt.
több mint 13 éve
Shock the world, beat the Eagles!
Nyerünk 😊
Go Cards!Fucu
a próféta szólt belőled 😀
NYEEERTTTÜNK!!!! 😂
MEGINT EGY ÓRIÁSI 4. NEGYED!!! 😀

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Köszönöm 😀

Csak annyit mondanék hogy 2/2 Skelton!!! 6/1 Kolb????
Várom a jövőheti kezdő csapatot.
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day! 😊

A Testvéri Szeretet városában, idegenben, korai meccsen.
Ez mindig "remek" előjel a Cardinalsnak.

itt a végső sérült lista a mérkőzésre:
out: LB Joey Porter (knee), S Kerry Rhodes (foot)
doubtful: TE Rob Housler (groin)
questionable: TE Todd Heap (hamstring), CB A.J. Jefferson (foot), RB LaRod Stephens-Howling (shoulder), QB Kevin Kolb (toe), LB Paris Lenon (groin), FB Anthony Sherman (ankle)
probable: CB Michael Adams (neck), RB Beanie Wells (knee)

szóval Beaniw térde javult valamennyit ez nagy segítség lehet
Kolb második számú lesz a legjobb esetben is, így Skelton kezd.
Nagyon kellene Heap játéka, mivel Housler is kiesett
A képlet egyszerű a kivitelezés már kérdéses
Defense: megfogni McCoyt, Vicket a zsebben tartani, miközben nyomást gyakorolni rá.
Offense: futtatni a labdát, és Skeltonnak hiba nélkül játszania.
Special teams: segíteni ennek a két csapategységnek a dolgát (nem, nem számítok újabb PP visszahordás TD-re)

Shock the world, beat the Eagles!
Nyerünk 😊
Go Cards!

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Nem mondanék számot 😀 De az biztos hogy kevesebbet mint Kolbinak osztana

Babin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?petey
maximum kettőt. Johhny jobban fellép a zsebbe, mint Kolbász és még futással is szerez yardokat 😊Fucu
több mint 13 éve
nagyon komoly Kerry Rhodes twitter avatarja 😊
http://a0.twimg.com/profile_images/1631393927/329524039.jpg

több mint 13 éve
Babin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?petey
maximum kettőt. Johhny jobban fellép a zsebbe, mint Kolbász és még futással is szerez yardokat 😊

több mint 13 éve
HAPPY 11.11.11 DAY! 😀

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
Babin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?

több mint 13 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 170 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hírek kedvenc csapatunk háza tájáról:

Kolb, Housler, Porter, Rhodes nem edzett; Adams már teljes értékű edzést végzett. Paris Lenon és Anthony Sherman korlátozott (limited) edzést végzett, valamit AJ Jefferson is, akinek kisebb lábsérülése van. Beanie Wellsnek még mindig baj van a térdével, limited practice ő is.
Valószínűleg (70%) Skelton lesz a Philly ellen a kezdő, yay.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 13 éve
azért az a Skelton passz, Fitz elkapás is nagyon ott volt, amivel egyenlítettünk 😊csongi
nagyon ott bizony, a szeren 😀
elképesztő mozdulat volt az is, védővel a nyakán előrefutás közben a megfelelő pillanatban csak derékből visszafordulva lehúzta a levegőből a játékszert :cool:

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Nyögvenyelős volt, de W a lényeg, szóval gratula. Campellnek főleg. Peterson OT returnje meg fenomenalis (35 y-nal azért a Rams erősen segített 😊 )diverdoc
azért az a Skelton passz, Fitz elkapás is nagyon ott volt, amivel egyenlítettünk 😊
de az látszik, hogy egy Ramsnél erősebb csapat ellen ez kevés...
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
itt lehet szavazni PP-re http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/reg/9?module=HP11_content_stream_voting_pepsi

meg itt is: http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/REG/9#playerid:09000d5d823da95c
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nyögvenyelős volt, de W a lényeg, szóval gratula. Campellnek főleg. Peterson OT returnje meg fenomenalis (35 y-nal azért a Rams erősen segített 😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Összevágtam ezt a varázslatos Punt Return TD-t. Remélem másnak is tetszik. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fDsaJXkiKKQVadkender
ÓRIÁSI! 😀
már a fészbukon is lájkoltam 😉

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
Összevágtam ezt a varázslatos Punt Return TD-t. Remélem másnak is tetszik. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fDsaJXkiKKQ

Vadkender on Twitter
több mint 13 éve
Feely a blokkolt FG előtt, és után 😀 http://9gag.com/gag/524493Dexxter Tailor
utána pedig úgy izgult, hogy kié lesz a laszti, hogy még a nyelvét is kidugta 😂

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Ja, és ki az a DRC? 😉
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongi
megnéztem a MNF második félidejét, hát szerintem nem szárnyalnak ezek a sasok olyan jól, mint tavaly... talán megcsíphetjük a meccset vasárnap... állítolag DRC sem villog annyira jól a sasoknál... nagyon szapulták tegnap az eredménykövetőnben is, pl.: "Nem tudom eldönteni hogy az Arizona járt-e szarabbul Kolbbal vagy mi DRC-vel"

egyébként lehethogy érdemes lenne taktikai szempontból Kolbot bevetni az első félidőben (ismerve a régi csapatának védelmét, hátha felsejlik benne menet közben egy-két nüansznyi dolog, amivel jobb döntéseket tud hozni éles helyzetekben...), aztán majd Skelton visszahozza a meccset a második félidőben... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
Szerintem azért várjatok míg Skelton nyom 5-6 meccset mint kezdő, vagy Max Hall effektus lesz megint. Ha Kolb felépül 100 hogy ő fog visszajönni, mert azért valljuk be, vele sokkal esélyesebb meccset nyerni.

Meg igaz, ez "csak" a Rams volt. De a D és ST hozta a meccset.

több mint 13 éve
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongi
Ezzel a résszel én sem értek teljesen egyet... sokkal jobban érzi a zsebet, illetve rendszeresen jó irányba mozdult ki vagy fel a nyomás elől. Szerintem sokkal jobban lát a pályán és sokkal kreatívabb. Azért egy ilyen kevés meccsrutinnal rendelkező QB-tól ez nagyon jó teljesítmény és ezekért mondom azt hogy jobb mint Kolb. Ja és ne felejtsük el hogy akkor amikor kellett tudta hozni azt a drive-ot ami kellett a győzelemhez, illetve az egyenlítéshez. Kolb-nak ez egyszer sem sikerült, egyszerűen nyomás alatt szarul teljesít.
Persze Skelton nem egy Rodgers de egy nagyon stabil kezdő irányító lehetne belőle.
több mint 13 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Ilyen fos OLine mögött szerintem senki se tud jól teljesíteni (vagy csak az a pár tényleg elit irányító). Az egész meccs arról szólt, hogy kinek van szarabb OL-je. Szerintem.
Végül megtörtént, amire annyira vártak egyesek, Skelton irányított, és győzelem lett belőle, bár igazából nem rajta múlt a dolog, hanem a Special Teamnek lehet hálálkodni (na meg persze PP-nek a bravúros returnért) 😊

Just a simple Lineman... ZP#76