Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825cbcdd/article/haley-close-to-rejoining-cardinals-after-being-fired-by-chiefs

Haley is in da hauz?
több mint 14 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
😀
Hali.
Segítsetek már nekem légyszi!
Ha jól emlékszem akkor Fitz nemrég írt alá új szerződést.
Ennek a pontos anyagi részletei érdekelnének.Bazzani
8/20/2011: Signed an eight-year, $128.5 million contract. The deal contains $50 million guaranteed, including a $10 million signing bonus and first-year roster bonus of $8 million. Fitzgerald is eligible for annual $250,000 workout bonuses in years two through eight. 2011: $2 million, 2012: $5 million (+ $6 million roster bonus due 3/31), 2013: $5 million (+ $10 million option bonus due 3/15), 2014: $12.75 million, 2015: $8 million (+ $8 million roster bonus), 2016: $15 million, 2017-2018: $14.75 million, 2019: Free Agentempty taxi
Köszönöm.
8év 128,5milla.
Jesszus mibe fog kerülni Megatron új szerződése..Bazzani
3 év 150 millió garantált! 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Hali.
8/20/2011: Signed an eight-year, $128.5 million contract. The deal contains $50 million guaranteed, including a $10 million signing bonus and first-year roster bonus of $8 million. Fitzgerald is eligible for annual $250,000 workout bonuses in years two through eight. 2011: $2 million, 2012: $5 million (+ $6 million roster bonus due 3/31), 2013: $5 million (+ $10 million option bonus due 3/15), 2014: $12.75 million, 2015: $8 million (+ $8 million roster bonus), 2016: $15 million, 2017-2018: $14.75 million, 2019: Free Agentempty taxi
Köszönöm.
8év 128,5milla.
Jesszus mibe fog kerülni Megatron új szerződése..Bazzani
nagyon sokba 😊
de szerintem ti is úgy vagytok vele, hogy megéri minden centéjét

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 045 — Axel Foley
Hali.
Köszönöm.
8év 128,5milla.
Jesszus mibe fog kerülni Megatron új szerződése..

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 151 — Lájkold a zsűrit!
Hali.
8/20/2011: Signed an eight-year, $128.5 million contract. The deal contains $50 million guaranteed, including a $10 million signing bonus and first-year roster bonus of $8 million. Fitzgerald is eligible for annual $250,000 workout bonuses in years two through eight. 2011: $2 million, 2012: $5 million (+ $6 million roster bonus due 3/31), 2013: $5 million (+ $10 million option bonus due 3/15), 2014: $12.75 million, 2015: $8 million (+ $8 million roster bonus), 2016: $15 million, 2017-2018: $14.75 million, 2019: Free Agent

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 045 — Axel Foley
Hali.
Ennek a pontos anyagi részletei érdekelnének.

több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
A 8-8 alapvetően csalóka, mert ebből sokat csak a szerencse miatt tudtunk behúzni.catattack
És több meccset pedig csak néhány ponttal buktunk el.
Az örök pesszimista...
több mint 14 éve
catattack 3 520
Oké de Leinart volt a kezdő Warner szignifikáns játékideje előtt, nemde?Delonso_
2006-ban Leinart volt a kezdő kis Warner rásegítéssel. 2007-ben lesérült és azóta nem "gyógyult fel".
több mint 14 éve
catattack 3 520
Évértékelő:
Nem is tudom, hogy mivel kezdjem...
Talán kapjuk szét a brigádot.
Offense:

Siralom. Nagyon csalódott vagyok. Ez egy kalap szar. A QB edzőt pattintották, de szerintem az OC-t is nyugodt szívvel utána lehet küldeni. Még ha a játékosállományt nem is veszem figyelembe, akkor is olyan idióta dolgokat húztak meg meccsről meccsre, hogy az ember hátán feláll a szőr.
Itt kissé tanácstalan is vagyok, hogy a játékosok, vagy a vezetők miatt alakult ki ez az impotens offense, de én a vezetőkre fogom, ugyanis tavalyhoz képest a játékosállomány javult, de a teljesítmény nem sokat változott.

- Irányítóposzton nagy hibázás volt. Most már az adatok is alátámasztják. Kolb egy melléfogás volt nagy pénzért. Ha tehetnénk kihátrálnék ebből a szerződésből. Ugyanazzal a feltételekkel Skelton meccseket hozott, bár a statisztikái nem jók, mégis képes volt győzelemre vinni a csapatot. Jelenleg ebbe a csapatba elégnek érzem Skeltont és csak később kell húzni egy frencsájz kjúbit. Sok pénzbe kerülő kiégett, vagy motiválatlan irányító ebbe a csapatba nem kell. Mondjuk jövőre feltradelni egy megfelelő emberért.

- Oline: SZAR
Egy halom szarkupac. A tavalyi év után képesek Colledge-t hozták fejlesztésnek? Röhej. Kiégtek, elhajtani mindet a picsába. Két T-t hozni kell mindenképp a drafton. Plusz ha van rá esély akkor MINŐSÉGI C és G.
Ha ezt nem rakjuk rendbe, akkor a jövő év is kuka.

- Adja magát, hogy a szar QB és OL teljesítmény kihat a WR, RB és TE posztokra is.
Ezért A WR corp sem volt toppon. Larry is szenvedett. Roberts is visszaesett. A többiek sem zavartak sok vizet. Larry mellé mindenképp kellene egy fasza WR a jövőben.
- Idén felfedezte a Cards a TE posztot. Szerény tudomásom szerint eddig nem volt túl hatékony egység és többnyire blokkolásra használták, de idén nagyon fasza egység lett. Heap, King, (Housler 😛). Jót tehetett volna az offensenek, ha jól tudott volna működni a WR-ekkel. Teljesen megőrült volna az ellen defense! 😀
Szintén segítene nekik egy jó QB, OL teljesítmény!

- RB: Williams kihullott. Beanie volt az egyszemélyes hadsereg. 228 yardos fencsájz rekord. Jó teljesítmény. LaRod is tetszett, bár ő nem egy power RB. 😊
A többiek futottak még kategória. Alapvetően nem volt rossz, bár a liga hátsó végén vagyunk.
A jó OL teljesítmény itt hatványozottan ér!
Ja! Shermant gyötörni kellene minél többet.

Defense:
Az eleje nagyon döcögős volt, de a végére azért beindult. Horton munkája remélhetőleg folytatódik.
Ha az offenseben látnám azt amit a defenseben, akkor boldog lennék.

-DLine
Williams kissé csalódás, remélem offseasonban Horton kimossa az agyát. Eason és Carter jók.
Dockett és Campbell állatok! Campbellt meg kell fizetni hogy maradjon!
LB: Szerintem a csapat legjobbjai! 😂
Schofield, Acho, Washington nagyon tetszettek! Ők voltak az alapjai a LB sornak. Lenonban még 1-2 év van. Haggans, Porter leköszön.

- Wilson, Rhodes jók mindketten sérültek az idén, de jók voltak. Pótlásuk hellyel-közzel megoldott volt.
A CB fronton DRC-t kilőtték és Toler is sérült. Ahhoz képest jók voltak. Jövőre PP is jobb lesz, gondolom Toler is kap szerződést. Nagypofájú Adamsnek még van egy éve. A.J. és Marshall szerződése lejár, remélem maradnak.
Feelynek maradnia kell, mert jó volt. Meccseket döntött el!

A 8-8 alapvetően csalóka, mert ebből sokat csak a szerencse miatt tudtunk behúzni.

Na kb. ez a véleményem az idényről, ami átment jövőbetekintésbe...

Egyétek az én testemet, és igyátok az én véremet...(Várom a kritikát, de csak finoman)
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
2006-ban de tán 2007-ben is Leinart volt a starter, Warner ideje utána jött, pár meccsel a 2007-es kezdés után, addig csak epizódszereplő volt ha jól emlékszem, de majd kijavítasz, jobban ismered a csapatod.Delonso_
2005-ben jöttFucu
Oké de Leinart volt a kezdő Warner szignifikáns játékideje előtt, nemde?
több mint 14 éve
2006-ban de tán 2007-ben is Leinart volt a starter, Warner ideje utána jött, pár meccsel a 2007-es kezdés után, addig csak epizódszereplő volt ha jól emlékszem, de majd kijavítasz, jobban ismered a csapatod.Delonso_
2005-ben jött

több mint 14 éve
2006-ban de tán 2007-ben is Leinart volt a starter, Warner ideje utána jött, pár meccsel a 2007-es kezdés után, addig csak epizódszereplő volt ha jól emlékszem, de majd kijavítasz, jobban ismered a csapatod.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ő akkor már megégett, lenyomott két három szezont, így nem mondanám hogy frissen draftolt kategória volt 😊Delonso_
Warner 2005-ben jött Leinart 2006-ban.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 064
ez úgy hülyeség ahogy van

szaba: Nem, a harmadik Manning srác...Fucu
Aszittem Sean Payton is jön Manninggel együtt, és dara lesz. 😀
több mint 14 éve
Egyszerű, Warner mögé kellett volna egy igazi tehetséget draftolni aki tanul.
Ahogy Manning mögé is ha összejönne.

Kár hogy azt nyilatkozta Irsay hogy sosem cserélik el.Delonso_
😕
Ott volt Leinart, csak ő szar volt!catattack
Ő akkor már megégett, lenyomott két három szezont, így nem mondanám hogy frissen draftolt kategória volt 😊
több mint 14 éve
catattack 3 520

Kár hogy azt nyilatkozta Irsay hogy sosem cserélik el.Delonso_
😕
Ott volt Leinart, csak ő szar volt!
több mint 14 éve

Kár hogy azt nyilatkozta Irsay hogy sosem cserélik el.
több mint 14 éve
catattack 3 520

szaba: Nem, a harmadik Manning srác...Fucu
Nem nagyobb hülyeség, hogy Kolbot idehozták!
Amúgy a Coltsból megy nyugdíjba...
több mint 14 éve

szaba: Nem, a harmadik Manning srác...

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker Fitz kapna egy Manninget??? Akkor legyen irgalom a védelmeknek megint esélyünk se lesz. Nem maradhatna AFC csapatba? 😛
több mint 14 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Első hallásra jónak tűnik a hír, pláne ha valóra is válik. De ha a dolgok mögé nézünk...
Igazából az én véleményem szerint félő, ha összejön az üzlet, akkor közbe jöhet egy sérülés szinte bármikor, és akkor megint lőttek a szezonnak. Arról nem is beszélve, hogy finoman fogalmazva nem tűnik egy hosszútávú megoldásnak Manning leigazolása, elég ha csak arra gondolunk, hogy mekkora űr támadt Warner távozása után a QB poszton.
Persze az is igaz, hogy egy klasszis játékos 😊
több mint 14 éve
catattack 3 520
zuhanyhíradó szerint Manning a Payton itt köthet kipetey
Baszki azt díjaznám! 😀
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 064
zuhanyhíradó szerint Manning a Payton itt köthet kipetey
Peyton?
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
zuhanyhíradó szerint Manning a Peyton itt köthet kipetey
asssztapassztacipőpaszta 😀
http://arizonasports.com/40/1485182/Manning-to-AZ-NFL-analyst-thinks-its-possible
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 863 — Csodabogár
zuhanyhíradó szerint Manning a Payton itt köthet ki