NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
152
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
71
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
16
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
SportTV-s menetrend: csütörtök este Jets @ Broncos, vasárnap 22:15-kor Tennessee @ Atlanta, hétfő este Kansas @ Pats, utána csütörtökön pedig 49ers @ Baltimore.
több mint 13 éve
juteszembe, valahol mintha olvastam volna, hogy a Cards-49ers meccset adja valamelyik kishazánkban is elérhető sportadó, de nem találom a műsorinfók között, tudtok erről valamit?Cardinalisnem az espn america az biztos. lehet a sport tv, de második hete 49ers meccset adjanak azt nehezen hiszem el. (honpajukon még nincs konkrét meccs kiírva)
A mi Matty-nk is bizonyíthat a szezon hátralévő felében... kiderül hogy mire is képes... képes lesz-e elszúrni amit Shaub felépített vagy netán kiderül hogy valóban egy csiszolatlan gyémánt volt míg itt bandázott nálunk.silent7939Ott van futójáték érdekes lesz megnézni mit tud ilyen támogatással. gyémánt nem lesz már az biztos, meglátjuk hogy teljesít
Larry Fitzgerald --> NFC Offensive Player of the Week :taps:
több mint 13 éve
A mi Matty-nk is bizonyíthat a szezon hátralévő felében... kiderül hogy mire is képes... képes lesz-e elszúrni amit Shaub felépített vagy netán kiderül hogy valóban egy csiszolatlan gyémánt volt míg itt bandázott nálunk.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
juteszembe, valahol mintha olvastam volna, hogy a Cards-49ers meccset adja valamelyik kishazánkban is elérhető sportadó, de nem találom a műsorinfók között, tudtok erről valamit?esetleg tudtok egy Bp-i krimót, ahol meg lehetne nézni egy-két sör mellett? 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Fitzünk is odatette magát rendesen, 7 REC, 146 YDS, 2 TD!Fucut idézve a FBról "Jah és Larry nem ember, ő egy új faj" 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Közben nézem, nagy napja volt ez a csoportunknak, mind a négy NFCW csapat győzött. Ritkaság ez 😊csongiGratulálok, szép volt, csopimeccsek úgy tünik izgisek lesznek 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Na! Nyert a team?jah nyert 😊
Nem láttam a meccset, így elég nehéz lesz hozzászólni.
Néztem Whiz közleményét, de elég sablon volt. Viszont Kolb lábáról több is kiderült, mint amire kíváncsi voltam.catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Na! Nyert a team?Nem láttam a meccset, így elég nehéz lesz hozzászólni.
Néztem Whiz közleményét, de elég sablon volt. Viszont Kolb lábáról több is kiderült, mint amire kíváncsi voltam.
több mint 13 éve
Közben nézem, nagy napja volt ez a csoportunknak, mind a négy NFCW csapat győzött. Ritkaság ez 😊csongikonkrétan ilyen még nem volt amióta (2002) van NFC West 😊
nagyon kíváncsi vagyok a mai sajtótájékoztatóra
több mint 13 éve
Közben nézem, nagy napja volt ez a csoportunknak, mind a négy NFCW csapat győzött. Ritkaság ez 😊
több mint 13 éve
Whiznek is hasonló meglátásai vannak: "The way (Skelton) came back,” Whisenhunt said. “it shows he’s got something."Ez viszont reményteli: "Whisenhunt was asked if Skelton – who completed 21-of-40 passes for 315 yards, three touchdowns and the two interceptions – had made a play for the starting job over the injured Kevin Kolb. Whisenhunt, who wouldn’t comment on such an idea last week, said he needed to look at the video.
But it would wait for now, Whisenhunt added. “I want to enjoy this (win),” he added."
Ha Whiz nem válaszolt egyből határozott nemmel, arra az ötletre, hogy ezentúl Skelton legyen az elsőszámú QB, akkor valószínűleg már az ő fejében is megfordult, hogy talán Johnnyt kéne mostantól a kezdőbe tenni 😊
több mint 13 éve
az jó... se PO és a drafton is szar poziha tud a csapat így játszani akkor nem kell magas draft pick. mondjuk akkor lecsúszunk Martinról, amit sajnálnék, de jelenleg nem érdekel, nyerjenek amennyit tudnak
silent7939Ennyi. Skeltonban ezért lehet bízni, mert látszik, hogy elszánt és fejben is ott van. Le van szarva az INT, jön a következő drive, és azt TD-vel kell befejezni.előre a 8-8-ért 😊Fucu
Oké, ehhez kellett a sasok gyenge teljesítménye is...
Ez a meccs valami kis reményt visszaadott. Na nem a szezonra, mert az már elment, hanem hogy talán mégsem vagyunk teljesen és reménytelenül bénák. 😊csongi
több mint 13 éve
az jó... se PO és a drafton is szar pozielőre a 8-8-ért 😊FucuSkelton mind a két INT-re hosszú TD drive-al válaszolt és ez a lényeg.Ennyi. Skeltonban ezért lehet bízni, mert látszik, hogy elszánt és fejben is ott van. Le van szarva az INT, jön a következő drive, és azt TD-vel kell befejezni.
Védelemnek hatalmas gratula rohadt jól játszottakFucu
Ez a meccs valami kis reményt visszaadott. Na nem a szezonra, mert az már elment, hanem hogy talán mégsem vagyunk teljesen és reménytelenül bénák. 😊csongi
több mint 13 éve
előre a 8-8-ért 😊Skelton mind a két INT-re hosszú TD drive-al válaszolt és ez a lényeg.Ennyi. Skeltonban ezért lehet bízni, mert látszik, hogy elszánt és fejben is ott van. Le van szarva az INT, jön a következő drive, és azt TD-vel kell befejezni.
több mint 13 éve
Ahogy mondod fifi... és ne feledkezzünk meg Bartelről sem.Van egy "minőségi" backup QB-tek (Kolb), kicsit drága volt. 😛aztec
több mint 13 éve
aztec
1 360
Van egy "minőségi" backup QB-tek (Kolb), kicsit drága volt. 😛
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Skelton mind a két INT-re hosszú TD drive-al válaszolt és ez a lényeg.Ennyi. Skeltonban ezért lehet bízni, mert látszik, hogy elszánt és fejben is ott van. Le van szarva az INT, jön a következő drive, és azt TD-vel kell befejezni.
Ez a meccs valami kis reményt visszaadott. Na nem a szezonra, mert az már elment, hanem hogy talán mégsem vagyunk teljesen és reménytelenül bénák. 😊
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Skelton mind a két INT-re hosszú TD drive-al válaszolt és ez a lényeg.jaja, benne van a hosszú drájv, és ki is jön belőle, amikor a legnagyobb szükség van rá.
és még mindig Cards meccset a legjobb nézni, pláne ha nyerünk 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
remélem soha 😀viszont egy trade-be benne lennék
Mi lenne ha felajánlanánk az ígülsznek 😀
Grat a nagy Whez! Skelton óriásit játszott. Nem is kellett volna tradelni Kolb(ász)ért.iktriadhát ezek után kíváncsi vagyok mikor szedik le a sérültlistáról Kolbászunkat...Cardinalis
több mint 13 éve
Skelton mind a két INT-re hosszú TD drive-al válaszolt és ez a lényeg.Védelemnek hatalmas gratula rohadt jól játszottak
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Gratula, megérdemeltétek, ti voltatok kevésbé rosszak.Desert Eagle .5oköszi, igyekeztünk 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Grat a nagy Whez! Skelton óriásit játszott. Nem is kellett volna tradelni Kolb(ász)ért.iktriadhát ezek után kíváncsi vagyok mikor szedik le a sérültlistáról Kolbászunkat...
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Gratula, megérdemeltétek, ti voltatok kevésbé rosszak.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Grat nektek!Állat meccs volt!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Gratula további szép szezont!dandeköszi, a szezont hagyjuk... csak legyenek legalább ilyen izgalmas meccseink! 😀
THIS IS THE WAY