NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
138
15
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
71
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Még áll 😀Cardinalis, inkább ilyen lesz 😛peteySF pedig ilyen 😛
Cardinalis
http://maps.google.hu/maps?hl=hu&q=golden+gate+bridge+google+maps&gbv=2&gs_upl=1453l11343l0l11843l30l30l0l21l0l0l219l1547l1.5.3l9l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1920&bih=1003&wrapid=tlif132188931988611&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x8085869066237e6d:0x35e8431ea6d60951,Golden+Gate+Bridge,+San+Francisco,+CA,+USA&gl=hu&ei=-W3KTuGwIozKsga1keGBBw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBwQ8gEwAA
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Spory
118
Csongi, már megint a szívemből szóltál. Amit felvetettél, azon már én is töprengtem, nevesítve: ha hozunk is egy csomó k#>v@ jó OL-t a draftról, azzal mit érünk? Egyrészt rookie-k, másrészt, amennyire tapasztaltam Whiz csak akkor dobja be a mélyvízbe az újoncokat, ha nagy a sz@r. (Persze erre lehet azt mondani, hogy most nagy a sz@r.) 😊na most halt meg a remény a POra... 😕CardinalisMár néhány meccsel hamarabb meghalt a remény.
Ez a meccs tényleg az elmúlt évek legszarabbja volt. És ez köszönhető a rettenetes offense-nek. A rettenetes még pozitív szó rájuk. Lélektelen, nulla szánalom, amit produkáltak. Most látszik hogy egy elit defense ellen mit ér Skelton. Meg az O-line. Igaz, az utolsó negyednél már elmentem alkudni, de gondolom Bartel sem váltotta meg a világot.
A QB poszt továbbra is reménytelen, bár ha abból indulunk ki, hogy a Ninersnél is csak most, a 7. szezonjában táltosodott meg Alex, akkor még bizakodhatunk 😊
Peteyvel ellentétben én a D-t nem írnám le, az hogy a statjaik szarok, köszönhető a gyenge O-nak. Ha 60-ból 45 percig nekik kell a pályán lenni, nyilván nem tudják végig azt nyújtani, amit egyébként tudnak.
A köv. drafton ezeket kellene hozni: OL, OL, OL, OL, OL. Kb ebben a sorrendben. Csak kár hogy egy tehetséges, de rookie fallal sem mennénk egyelőre sokra...
A többi poszton én nem látok most akkora needet, ha Toler, Rhodes visszajönnek, a secondary is jó lesz megint. PP meg jövőre már talán kinövi a rookie hülyeségeit, és állat lesz.csongi
Vagy az FA-ról (+ draftról) az egyik szezonról a másikra elképzelhető lenne egy jó fal összerakása?
(Ráadásul, amennyire láttam ált a drafton mi a BPA-t alkalmazzuk, így lehet, hogy hozunk RB-t, WR-t stb.... 😀 )
több mint 13 éve
na most halt meg a remény a POra... 😕CardinalisMár néhány meccsel hamarabb meghalt a remény.
Ez a meccs tényleg az elmúlt évek legszarabbja volt. És ez köszönhető a rettenetes offense-nek. A rettenetes még pozitív szó rájuk. Lélektelen, nulla szánalom, amit produkáltak. Most látszik hogy egy elit defense ellen mit ér Skelton. Meg az O-line. Igaz, az utolsó negyednél már elmentem aludni, de gondolom Bartel sem váltotta meg a világot.
A QB poszt továbbra is reménytelen, bár ha abból indulunk ki, hogy a Ninersnél is csak most, a 7. szezonjában táltosodott meg Alex, akkor még bizakodhatunk 😊
Peteyvel ellentétben én a D-t nem írnám le, az hogy a statjaik szarok, köszönhető a gyenge O-nak. Ha 60-ból 45 percig nekik kell a pályán lenni, nyilván nem tudják végig azt nyújtani, amit egyébként tudnak.
A köv. drafton ezeket kellene hozni: OL, OL, OL, OL, OL. Kb ebben a sorrendben. Csak kár hogy egy tehetséges, de rookie fallal sem mennénk egyelőre sokra...
A többi poszton én nem látok most akkora needet, ha Toler, Rhodes visszajönnek, a secondary is jó lesz megint. PP meg jövőre már talán kinövi a rookie hülyeségeit, és állat lesz.
több mint 13 éve
mamii
68
Én éjjel a Falcons-Titans meccset néztem, mert közben varrtam, most reggel néztem meg a videókat, hát örülök hogy csak ennyivel kaptunk ki.Cardinalis! Leveheted a koronát erről a hülye madárról, mert csak a meccs előtt volt király, most már koldus jelmez illik rá. Larry azért benyomott egy TD-t, meg Campbell is megmentett +3 ponttól, szóval tényleg lehetett volna nagyobb is ez a zakó.
Amikor a harmadik negyed végén Ricsi bemondta hogy 23:0-ra vezet a 49ers majdnem infarktust kaptam, ennyire ne tegyük már naggyá az ellenfelet.
Még mindig nem jöttem rá mi az a nagy hullámzás, de nálam okosabbak sem tudják. Skelton azért 99 yardnál jobban megerőltethette volna magát, így nem csodálkozhat ha Kolb lesz helyette, bár ő sem nagy öröm számunkra. Ez az idény úgy szar ahogy van!
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
Spory
118
Hát ez bűn rossz volt, nézni sem bírtam... A 49ers defense meg sem kellett erőltetnie magát, Skelton odadobta nekik a lasztit, amikor csak tudta. Bartel legalább dobott egy TD-t Fitznek, de az is csak mázli volt 😀 Amúgy jövő héten ismét Rams asszem, ha Kolb elszerencsétlenkedi a meccset, nem tudom, hogy mit csinálok...Dexxter TailorLegalább nem nullára kaptunk ki 😊 (Bár, azt is megérdemeltük volna 😕 )
Nem tudom, még egy-két győzelmet szeretnék, vagy mostmár jöjjön egy jó draftpozi :/ Hogy fog hiányozni az a 2. körös...
több mint 13 éve
Spory
118
Na, srácok, ennyi photoshop artistát egy fórumban... 😂Néztem a meccset, és mivel sosem nevettem még ilyen jól Cardinals L-en, így 2 képregényt is kedvem volt összedobni.Vadkender😂 ez jó, úgy látszik ragályos vagyok 😂Cardinalis
több mint 13 éve
Hát ez bűn rossz volt, nézni sem bírtam... A 49ers defense meg sem kellett erőltetnie magát, Skelton odadobta nekik a lasztit, amikor csak tudta. Bartel legalább dobott egy TD-t Fitznek, de az is csak mázli volt 😀 Amúgy jövő héten ismét Rams asszem, ha Kolb elszerencsétlenkedi a meccset, nem tudom, hogy mit csinálok...
több mint 13 éve
Most ezért kellett elverni nektek minket 😉
több mint 13 éve
Dan Williams keze eltört, idén neki ennyi volt.Hörisajnos várható volt, látszott hogy komoly
a másik sérült Brandon Keith volt neki agyrázkódása van
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
Néztem a meccset, és mivel sosem nevettem még ilyen jól Cardinals L-en, így 2 képregényt is kedvem volt összedobni.Vadkender😂 ez jó, úgy látszik ragályos vagyok 😂
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
(off: cardinalist hagyjátok kibontakozni, mindig feldobja a napom a képeivel 😀 😀diverdoc😀 már megérte 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
az elmúlt két év top 3 leszarabb meccsét játszotta a csapat. FucuEgy meccs alatt?
több mint 13 éve
az elmúlt két év top 3 leszarabb meccsét játszotta a csapat. egy hajszál választott el attól, hogy kikapcsoljam (tavaly már félidőben kinyomtam volna, de hát a munka az munka)a védelem már a seggén vette a levegőt a harmadik negyedben. PP szar volt
Skelton sem a megmentő, Kolb jövő héten fél lábbal is visszatér
több mint 13 éve
😂
több mint 13 éve
Néztem a meccset, és mivel sosem nevettem még ilyen jól Cardinals L-en, így 2 képregényt is kedvem volt összedobni. Így éreztem magam a meccs közben. Mikor nem tudsz mit csinálni, és csak röhögsz az egészen.
Illetve mikor Skelton papa az utolsó driveját vezette a meccsen. Mikor végre Roberts elkapásának hála átjutottuk az ellenfél területére, és reményt keltett, amit aztán kövi play intje meg is tört.
több mint 13 éve
Valahogy én is így érzem, először a szezonban hogy ez sima zakó lesz.Amen
fosok a Niners D-től, sajnos nincs olyan jó falunk, amiben lehetne bízni.silent7939
vereség lesz ez, de én is remélem, hogy nem nagy különbséggelcsongi
(off: cardinalist hagyjátok kibontakozni, mindig feldobja a napom a képeivel 😀 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Valahogy én is így érzem, először a szezonban hogy ez sima zakó lesz.fosok a Niners D-től, sajnos nincs olyan jó falunk, amiben lehetne bízni.
vereség lesz ez, de én is remélem, hogy nem nagy különbséggelcsongi
több mint 13 éve
fosok a Niners D-től, sajnos nincs olyan jó falunk, amiben lehetne bízni.vereség lesz ez, de én is remélem, hogy nem nagy különbséggel
több mint 13 éve
Hát ha ezt a meccset behúzza Skelton, akkor mostantól tuti ő lesz a kezdő. Csak kár, hogy erre 5% esély sincs 😀
több mint 13 éve
red6t6
988
Game Day! 😊Én is szoros meccset várok, és legyen igazad! 😊 De nem lesz sima, úgy érzem. GO 9ERS!
...Most először mondom azt, hogy nem nyerünk, de remélem meglepjük őket egy szoros meccsel
Fucu
több mint 13 éve
Game Day! 😊Idegenben, San Francisco, újkori rivalizálás ez, parázs mérkőzés lesz
Ismét az esélytelenek nyugalmával üllhetünk le megnézni a meccset, mert a 49ers az egyik legmegbízhatóbban teljesítő csapat. Ha megy a futójáték, akkor Smith keveset vállal, ha nem megy akkor vállal és pontos. A védelem brutál erős, jobb szó nincs rá.
párharcok amik fontosak lehetnek.
Lewi Brown vs pass rush. Ez lehet bárki: Justin Smith, ALdon Smith, Pary Haralson. ha a kis pufi nem játszik jól Skelton sokat lesz a földön.
Beanie Wells és a térde. Ez is egy párharc mégpedig fontos. Kellene egy kis futójáték, de erre kicsi az esély. Willis és Bowman mindenhol ott vannak, de tényleg.
Fitz és a double coverage. Rogers és Goldson fog reá figyelni, ezért kell vagy mozgatni a snap előtt vagy Robertsnek és DOucetnek többet üresre játszania magát.
Gore/Hunter vs run D: ha Frank nem játszik, akkor Hunter lesz sokat, aki rohadt gyors és ismerjük a védőink nerm túl megbízható szerelési képességeit. Washington rohadt gyors, de egyedül kevés lesz.
PP vs Crabtree és Marshall vs. Edwards: itt is szar a helyzet, ha rádobálnak PP-re (ismerem Harbaugh-t rá fognak 😊) é.s kiharcolnak egy csomó szabálytalanságot.
Vernon Davis vs Adrian Wilson: szeretik egymást nagyon 😊 a pálya közepét nem tudjuk rendesen védeni ezt simán kihasználhatják Davisszel, vagy akár Walkerral.
+pár
Skeltonnak nem szabad bődületes homályokat dobni mert sok lesz az INT.
TE játék kellene, de kérdés Heap játszik-e
Most először mondom azt, hogy nem nyerünk, de remélem meglepjük őket egy szoros meccsel
Go Cards!
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
nemúgy van az mester 😊 ha bezsebeljük a vasárnapi meccset máris 1%-ra nő az esélyünk a WCra 😀
ha teljesítjük a továbbiakban 7/7et, akkor már 38% 😉
legalább is az alábbi forrás szerint...
http://www.playoffstatus.com/nfl/cardinalswhatif.html
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
ez nem prófétizmus (új szót kreáltam 😀) kérdése. 3-6-ról nem lehet wild card helyre kerülni a csoportot meg nem nyerjük meg. ezek a száraz tények fiatal barátom 😊ha elkapjuk a Ninerst akkor jó, öröm boldogság 😊Fucua próféta szóljon belőled! 😊
de nem lesz POFucua próféta ne szóljon belőled! 😊Cardinalis