NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
149
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
75
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
+1 😀Ne! 😀tenorxbaszki Cardinalis ez egyre rosszabb...csonginyugi! leálltam...Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
túúúttttaaammm!!! 😊és ráadásul én 😊FucuNe! 😀tenorxmuszáj, a végén még kitiltanak 😀Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
ha elkapjuk a Ninerst akkor jó, öröm boldogság 😊Fucua próféta szóljon belőled! 😊
de nem lesz POFucua próféta ne szóljon belőled! 😊
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
és ráadásul én 😊muszáj, a végén még kitiltanak 😀Cardinalisnyugi! leálltam...CardinalisNe! 😀tenorx
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
muszáj, a végén még kitiltanak 😀Ne! 😀tenorxbaszki Cardinalis ez egyre rosszabb...csonginyugi! leálltam...Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
ha elkapjuk a Ninerst akkor jó, öröm boldogság, de nem lesz PO 😊nagyon nagy csodának kell történnie (nem fog ), hogy a PO közelében legyünk. Ez a szezon kuka, a lényeg, hogy a fiatalok fejlődjenek és ne legyen súlyos sérülés a továbbiakban.Fucuszerintem a holnapi meccs lesz a vízválasztó, ha megcsípjük=PO, ha bukta=kuka.Cardinalis
több mint 13 éve
Ne! 😀baszki Cardinalis ez egyre rosszabb...csonginyugi! leálltam...Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
nagyon nagy csodának kell történnie (nem fog ), hogy a PO közelében legyünk. Ez a szezon kuka, a lényeg, hogy a fiatalok fejlődjenek és ne legyen súlyos sérülés a továbbiakban.Fucuszerintem a holnapi meccs lesz a vízválasztó, ha megcsípjük=PO, ha bukta=kuka.
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
nagyon nagy csodának kell történnie (nem fog ), hogy a PO közelében legyünk. Ez a szezon kuka, a lényeg, hogy a fiatalok fejlődjenek és ne legyen súlyos sérülés a továbbiakban.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
baszki Cardinalis ez egyre rosszabb...csonginyugi! leálltam...
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
a viccet félretéve...elnézve a jelenlegi PO pikcsört, tán az oroszlánokat lenne némi esélyünk befogni, hogy képben lehessünk mi is...
habár lehethogy ez is csak egy vicc... :/
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c2d42c/article/playoff-picture-2011
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
baszki Cardinalis ez egyre rosszabb...
több mint 13 éve
namostmár nekem is jobban teccik 😊jaj... :/
Cardinalis
több mint 13 éve
ez nem függ össze a baseball érdeklődéssel 😊mellé, mert ez a St. Louis Cardinals-t szimbolizálja, akik megnyerték a baseball bajnokságotFucuahhha, király, most már ezt is tudom, hát ennyire érdekel a baseball...Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 795
mellé, mert ez a St. Louis Cardinals-t szimbolizálja, akik megnyerték a baseball bajnokságotFucuahhha, király, most már ezt is tudom, hát ennyire érdekel a baseball...
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Ki a Király? 😀mellé, mert ez a St. Louis Cardinals-t szimbolizálja, akik megnyerték a baseball bajnokságot
Cardinalis
több mint 13 éve
photoshop lvl 99 😀😂 petey
😂
vissza az óvodába...Cardinalis
több mint 13 éve
Kenny Fucking Powers 😀
több mint 13 éve
Nyerünk vagy nem nyerünk? Ez itt a kérdés 😀silent7939persze, hogy nyerünk 😀
őszintén: nem nyerünk. de azért örülnék, ha egy szoros és jó meccset tudnánk játszani.