NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
109
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
54
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
44
12
22:25
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
Nyerünk vagy nem nyerünk? Ez itt a kérdés 😀silent7939POban úgy is nekik fogunk szurkolni, de legalább most nekejjenmán... 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Nyerünk vagy nem nyerünk? Ez itt a kérdés 😀
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
Nagyon szarok ezek a képeid 😀 😀szabanemááá, pedig sok időt elb@szakszok velük 😀 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nagyon szarok ezek a képeid 😀 😀Cardinalis, inkább ilyen lesz 😛peteySF pedig ilyen 😛
Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
Cardinalis, inkább ilyen lesz 😛peteySF pedig ilyen 😛
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
catattack
3 520
ég és föld a különbség az itteni és az ottani message board között...peteyMegnyerjük az NFCW-t ez kétségtelen.
több mint 13 éve
hihetetlen, hogy olvasod azokat 😊Fucu, ha jót akarok röhögni akkor meglátogatom 😀 hihetetlen hogy milyen arcok vannak ott. ég és föld a különbség az itteni és az ottani message board között...
jaj, hogy én milyen boldog lennék egy 8-8-al azt ki sem tudom fejezni, de még egy 7-9-el is.
aztán nehogy ez legyen a végén 😛
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50354_120641537992751_1252_n.jpgFucu
több mint 13 éve
hihetetlen, hogy olvasod azokat 😊jaj, hogy én milyen boldog lennék egy 8-8-al azt ki sem tudom fejezni, de még egy 7-9-el is.
aztán nehogy ez legyen a végén 😛
több mint 13 éve
valami bájos, ahogy a Cardinals forumon már 10-6-ot vízionálnak, 2 W után egy bűnrossz Philly és Rams megverésével 😀 Ja és hogy Skelton szétszopat minket. Hát lássuk.
Cardinalis, inkább ilyen lesz 😛
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
hát remélem vasárnap legalább ilyen kemény Arizona Dragon Slayer-ekkel fogják magukat szembetalálni a niners játékosai 😉 THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
az nfl volt a szemét, amiért elvették a jól megszokott 49ers elleni MNF-tFucuPedig ha tudták volna, milyen fasza niners lesz idén, biztos megtartották volna. Klassz lett volna MNF-en megverni őket 😀
több mint 13 éve
az nfl volt a szemét, amiért elvették a jól megszokott 49ers elleni MNF-t
több mint 13 éve
Hát nem hinném, mivel TNF és MNF idén nincs nekünk, a 22 órás meccsek között meg tuti mást fognak választani... Esetleg a 13. heti Dallas @ Cards jöhetne szóba, de akkor meg a Giants @ Packers lesz, szóval az esélytelen. A 49ers, Browns, Rams elleni triók meg aztán végképp érdektelenek a SportTV számára szvsz.SportTV-s menetrend: csütörtök este Jets @ Broncos, vasárnap 22:15-kor Tennessee @ Atlanta, hétfő este Kansas @ Pats, utána csütörtökön pedig 49ers @ Baltimore.Dexxter Tailorkösz, hát kíváncsi vagyok, lesz-é egyáltalán Cards meccs műsoron ebben a szezonban... :rolleyes:Cardinalis
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem játszik, mégis meccset nyer! 😂 Kevin Kolb told WIP Radio in Philadelphia Wednesday that he was calling out the Eagles’ offensive plays on the sideline during Week 10.
több mint 13 éve
Visszahozták Practice Squadbe a kis Skeltont.catattackHeap és Housler is sérültek, így kell az ember, mert nem lehet két egészséges TE-el nekivágni egy 49ers elleni meccsnek. Kellenek az edzésre az emberek
több mint 13 éve
catattack
3 520
Visszahozták Practice Squadbe a kis Skeltont.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
jó végignézni még párszor 😀 Inside the Cards Game Winning Drive @ PHI
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Inside-the-Cards-Game-Winning-Drive--PHI/0642a357-b7bb-4c72-b8d2-d5c9a159d0a1
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
ezt a képet picit túlzásnak érzem 😀Fucuigen-igen, talán kicsit túlsúlyban vannak rajta a sárkányok 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
ezt a képet picit túlzásnak érzem 😀
több mint 13 éve
király, felmatricázott sárkányok! 😀peteySőt a jobb oldalinak még a farkára is jutott egy matrica 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
Larry Fitzgerald --> NFC Offensive Player of the Week :taps:FucuLarry FB bejegyzéséhez kreáltam egy képet 😀 lehet hogy ez már beteges...? 😛
"Big week to prepare for SF. We gotta be dragon slayers this week! Faith Focus Finish"
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 794
SportTV-s menetrend: csütörtök este Jets @ Broncos, vasárnap 22:15-kor Tennessee @ Atlanta, hétfő este Kansas @ Pats, utána csütörtökön pedig 49ers @ Baltimore.Dexxter Tailorkösz, hát kíváncsi vagyok, lesz-é egyáltalán Cards meccs műsoron ebben a szezonban... :rolleyes:
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
SportTV-s menetrend: csütörtök este Jets @ Broncos, vasárnap 22:15-kor Tennessee @ Atlanta, hétfő este Kansas @ Pats, utána csütörtökön pedig 49ers @ Baltimore.Dexxter TailorYeeh, HARBOWL!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Nem is láttam reális esélyét, hogy minket adnak, nem is bánom 😊