NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
juteszembe: 34% 😉 és már ott is vagyunk az üldözőbolyban 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
1-6-tal kezdtünk, az utóbbi 5 meccs mérlege 4-1namár megvan a tavalyi mérleg, innentől örömjáték 😀
Kolb a második félidőben meglepően jó volt, jól mozgott ki és a passzai is betaláltak. Az első félidő viszont nulla volt, egyedül a D tartott minket meccsben.csongi
szokatlan volt ez a második félidős feltámadás, de nekem teccet 😀
Kolb egészen belejött a végére, lelkesnek is tűnt: 16/25, 247 YDS, 1 TD, három hosszú drájvot is vezetett: 12-74 (FG), 6-79 (TD), 5-80 (OT-TD 😉 )
Roberts nagyon ott volt a szeren: 6 REC, 111 YDS
és LSH a KIRÁLY! :cool:
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
1-6-tal kezdtünk, az utóbbi 5 meccs mérlege 4-1A D miért nem játszott így az első meccs óta? 😊 Jó, tudom a választ, csak bosszantó, hogy csak most kezdtek harapni...
Kolb a második félidőben meglepően jó volt, jól mozgott ki és a passzai is betaláltak. Az első félidő viszont nulla volt, egyedül a D tartott minket meccsben.
Jövő héten sajnos megint Niners, ami valószínűleg bukó lesz, de sokkal szorosabb meccs lesz szerintem, mint ami volt Friscoban. Pláne, hogy ők már PO-ban vannak, talán annyira már nem fognak hajtani 😊
több mint 12 éve
Grat nagyon jó kis védelmetek van 😊 És a második félidőre az O is megtáltosodott,szép munka volt!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Az első meccs amit nem nézek meg ebben a szezonban. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. 😀silent7939bánhatod 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
nyeeeertüüüünk!!!!! elsemhiszem!!!! óóóóriási végjáték, megint!!!!még mindig Cards meccset nézni a legjobb!!! 😂
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Az első meccs amit nem nézek meg ebben a szezonban. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. 😀
több mint 12 éve
Game Day! 😊Cowboys, otthon, hozható
- Kevin Kolb visszatér, hajrá-hajrá, kíváncsi leszek. Ha ugyanazt a totyorgós, nem lépek fel a zsebbe, csak az elsőszámú elkapómat nézem és rohadt pontatlan vagyok játékát hozza akkor szívás van.
- Beanietől ne várjon senki megint 200 yardot, örüljünbk ha meglesz neki a 100.
- Egy név: DeMarcus Warte. a csávó egy szörny, nagy szarban leszünk ha nem tudjuk legalább egy sacken tartani.
- A védelem fejlődött az elmúlt hetekben, de nem játszottak jó támadóalakulatok ellen. A Dalls jó. Romo a halott playekből is képes 30 yardos first downt hozni, de persze el is tudja adni a labdát rendesen. Utóbbira kell ráerőltetni.
- Kíváncsi leszek rúgnak-e puntot PP felé 😊
- Tavaly karácsony napján játszottunk főműsoridőben akkor majdnem elkúrtunk egy 18 pontos előnyt, de védül is 10 mp-el a vége előtt Feely bevágta a győztes FG-t. valami hasonmlóra számítok most is, izgalmas szoros összecsapásra.
Nyerhetünk, tehát nyerjünk!
Go Cards!
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
Látva Skelton utolsó két meccsét? Kíváncsi vagyok Kolbászra, hogy tudja-e ugyanazt a szintet hozni mint Johnny.hát remélem jobb szintet hoz, mint Skelton az utolsó két meccsén... szegény Johnnyt mostanság megtámadta valami kórság, az INTitisz...
Fucu
Ha kap Beanie-től és a faltól futójátékot akkor szerintem nyerhetünkFucuez a beszéd! nyerjünk! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Még nem tudom eldönteni hogy ez jó hír-e vagy rossz... de egyelőre a rossz felé hajlokLátva Skelton utolsó két meccsét? Kíváncsi vagyok Kolbászra, hogy tudja-e ugyanazt a szintet hozni mint Johnny.
silent7939igen-igen, itt inkább a Kolb-húzásra céloztam... :rolleyes:Tegnap teljes értékű edzésmunkát végzett a kezdőkkel. Ma meglátják mennyire érzi a lábát szarnak, ha ma is menni fog a teljes akkor biztos, hogy kezdeni fogFucu
tényleg, tudtok valamit róla, ő játszik majd vasárnap a kovbojok ellen?Cardinalis
Ha kap Beanie-től és a faltól futójátékot akkor szerintem nyerhetünk (ne 200 yardra gondoljatok Wellstől, mondjuk 100-120 körül).
több mint 12 éve
Még nem tudom eldönteni hogy ez jó hír-e vagy rossz... de egyelőre a rossz felé hajlokTegnap teljes értékű edzésmunkát végzett a kezdőkkel. Ma meglátják mennyire érzi a lábát szarnak, ha ma is menni fog a teljes akkor biztos, hogy kezdeni fogFucuAcho sem volt melléfogás, okok hogy PP de ne feledkezzünk meg a másik beválni látszó rukinkrol sem.silent7939igen-igen, itt inkább a Kolb-húzásra céloztam... :rolleyes:
tényleg, tudtok valamit róla, ő játszik majd vasárnap a kovbojok ellen?Cardinalis
több mint 12 éve
Tegnap teljes értékű edzésmunkát végzett a kezdőkkel. Ma meglátják mennyire érzi a lábát szarnak, ha ma is menni fog a teljes akkor biztos, hogy kezdeni fogAcho sem volt melléfogás, okok hogy PP de ne feledkezzünk meg a másik beválni látszó rukinkrol sem.silent7939igen-igen, itt inkább a Kolb-húzásra céloztam... :rolleyes:
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
tényleg, tudtok valamit róla, ő játszik majd vasárnap a kovbojok ellen?Cardinalisjuteszembe, duplán aktuális 😂
Kovbojok - Télapó:
http://www.youtube.com/watch?v=BX8M09NBZ3g
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
Acho sem volt melléfogás, okok hogy PP de ne feledkezzünk meg a másik beválni látszó rukinkrol sem.silent7939igen-igen, itt inkább a Kolb-húzásra céloztam... :rolleyes:
tényleg, tudtok valamit róla, ő játszik majd vasárnap a kovbojok ellen?
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Acho sem volt melléfogás, okok hogy PP de ne feledkezzünk meg a másik beválni látszó rukinkrol sem.Patrick Peterson ---> NFC Special Teams Player of the Month.TAPS-TAPS-TAPS!!! :cool:
taps. végül is csak két meccset nyert meg nekünk 😀Fucu
legalább PP jó húzásnak bizonyult...Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
Patrick Peterson ---> NFC Special Teams Player of the Month.TAPS-TAPS-TAPS!!! :cool:
taps. végül is csak két meccset nyert meg nekünk 😀Fucu
legalább PP jó húzásnak bizonyult...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
addig sem rak be fotóboltolt képeket 😉peteyide nem, de nyitottam erre egy új topicot 😉
és lőőőn, közkívánatra!!! 😂 ahol lehet le-építkezni 😉
BOWL.HU fórum » Egyéb témák és grafikák » gagyi gra-fikák
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=398189#p398189Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
Cardinalis arra az esetre is kiszámol valamit...catattacknem én számolom, csak a neten véletlenül mindig belebotlok ezekbe a számításokba...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 799
ezzel csak nyugtatni akarod magad. Reálisan nézve nyernek, de lehet szoros. Nem fogfognak lazázni az nem Harbaugh stílusa. Láttam eleget a tevékenységét a Stanfordban. 😊Fucuez nem nyugtatás kérdése 😉
számomra ez a szurkolás lényege! 😀
az utolsó tized%nyi matematikai esélyig reménykedni... :rolleyes:
nekem erről mindig a Dumb és Dumber c. filmből az a jelenet jut az eszembe, amikor Jim megkérdezi a csajszit, hogy mennyi az esélye nála, válasz: kb. 1:1.000.000, erre ő:
YESSSSSS!!!! VAN ESÉLYEM!!!! 😂
hamár szóbakerültek a srácok, a neten találtam 😂
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Patrick Peterson ---> NFC Special Teams Player of the Month.taps. végül is csak két meccset nyert meg nekünk 😀
több mint 12 éve
addig sem rak be fotóboltolt képeketcsak egy magányos harcos számolgat még 😊Cardinalis arra az esetre is kiszámol valamit...catattack
Nektek elég nyerni, a mi vereségünk már nem kellFucu
😉
több mint 12 éve
catattack
3 520
csak egy magányos harcos számolgat még 😊Cardinalis arra az esetre is kiszámol valamit...
Nektek elég nyerni, a mi vereségünk már nem kellFucu
több mint 12 éve
Ha buktok hétvégén, és mi nyerünk akkor felesleges tovább számolgatni.peteycsak egy magányos harcos számolgat még 😊
Nektek elég nyerni, a mi vereségünk már nem kell
több mint 12 éve
Ha buktok hétvégén, és mi nyerünk akkor felesleges tovább számolgatni.
több mint 12 éve
ezzel csak nyugtatni akarod magad. Reálisan nézve nyernek, de lehet szoros. Nem fogfognak lazázni az nem Harbaugh stílusa. Láttam eleget a tevékenységét a Stanfordban. 😊Azért ez elég komolytalan. A Niners idén megesz minket reggelire, meg sem érdemelnénk, ha valami csoda folytán PO-ba jutnánk.csongiki tudja...? lehet, hogy ellazázzák... :rolleyes: rápihennek egy kicsit a Steelers meccsre 😉Cardinalis