Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Ilyen védelemmel sztem 6-7 győzelem is bravúr.
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Na akkor egy gyors közvélemény kutatás!!!

Ki mit vár az idei szezonra???

Várom a tippeket 😊silent7939
Ezt jól elintézted! Telemocskolták a topicot! 😛
A múlt szezonból kiindulva a PO teljesen reális lehet, de én már elégedett leszek, ha brutál támadásokat és még brutálabb védekezéseket fogok látni. Ha mellé még a meccseket is be tudjuk húzni, akkor az hab a tortán.
Most komolyan... Te mit vársz?catattack
PO-t mindenféle képpen. Szerintem ennél alacsonyabb teljesítmény nem elfogadható.
Bár a Rams elég szépen erősített idén, Friscoval nem számolok, a solymokat meg fekete lónak érzem minden évben.

Bárki bármit mond, szerintem esélyesek vagyunk a PO-ra, egy 11-5 nek nagyon örülnék, de a 10-6 sem volna rosz.silent7939
Azok a sólymok inkább halászsasok nem? 😊

Örülök hogy ennyire optimisták vagytok, én már azzal elégedett lennék, ha megint tudnánk egy pozitív szezont produkálni. Az a vicces, hogy a mi csoportunkban ez kb a csoportgyőzelemmel egyenértékű 😀
Úgyhogy én már egy 9-7-tel is elégedett leszek. Az 5-11 után már ez is fejlődés lenne...
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

A múlt szezonból kiindulva a PO teljesen reális lehet, de én már elégedett leszek, ha brutál támadásokat és még brutálabb védekezéseket fogok látni. Ha mellé még a meccseket is be tudjuk húzni, akkor az hab a tortán.
Most komolyan... Te mit vársz?catattack
PO-t mindenféle képpen. Szerintem ennél alacsonyabb teljesítmény nem elfogadható.
Bár a Rams elég szépen erősített idén, Friscoval nem számolok, a solymokat meg fekete lónak érzem minden évben.

Bárki bármit mond, szerintem esélyesek vagyunk a PO-ra, egy 11-5 nek nagyon örülnék, de a 10-6 sem volna rosz.
több mint 13 éve
catattack 3 520

Most komolyan... Te mit vársz?
több mint 13 éve
Idény végén vezetőedző cserét! 😀Helmut Zimmer
Fitzet SD-ba. 😊 😀 Magas labda volt.szaba
Mint hanyadik számú elkapó? 😀Helmut Zimmer
Slotba beférne 😀 😀 Amúgy AJ-t én abban a pillanatban koronáznám császárrá. De VJ marad sztem, ha most nem balhézik idén.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Fitzet SD-ba. 😊 😀 Magas labda volt.szaba
Mint hanyadik számú elkapó? 😀
több mint 13 éve
Fitzet SD-ba. 😊 😀 Magas labda volt.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Idény végén vezetőedző cserét! 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
SB...MVP: Kolbi

|
több mint 13 éve

Várom a tippeket 😊
több mint 13 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Dockett: I'm excited my son wants to play football and he loves it already! He's 5 and play w/ kids who are 7. I'm gonna create a damn MONSTER! 😂

Cards! Braylon nincs nálunk (még).catattack
tudom, csak kimaradt a feltételes mód 😀
több mint 13 éve
Remélem rám cáfol, de engem nem nyugtat meg a blogbejegyzésed és a látott kisvideók. Nem akarok vészmadár lenni, de ez az év sem a SB döntőről fog szólni... sajnos.
De hogy mondjak valami jót is, bizakodóbb vagyok mint az előző szezonkezdetkor voltam.
Kolbi ide vagy oda, nálam Skelton a favorit 😊 ezért meg ne kövezzetek 😀😀😀

Jobb lesz. Kolb az egyik legjobb irányító.Deny
..és ha mégsem, akkor körbepakolják célpontokkal! 😀
Bírom Kolbit fasza gyerek! 😂catattack
Én tényleg nem iróniából mondom, szerintem Magyarország egyetlen Kevin Kolb meze az enyém. Game managernek tökéletes, illetve azért ő pár kezdő meccse alatt kétszer lett a hét támadó játékosa az NFC-ben.
Amúgy, aki még nem ismerné Kevint, illetve NFL-ben bemutatott teljesítményét, annak itt egy kb. máricusban írt magyar, de nagyon hosszú elemzés róla, tőlem:
http://philly.blog.hu/2011/02/01/kevin_kolb_helyzete_1_resz
http://philly.blog.hu/2011/02/01/kevin_kolb_helyzete_2_reszDeny
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Dockett: I'm excited my son wants to play football and he loves it already! He's 5 and play w/ kids who are 7. I'm gonna create a damn MONSTER! 😂

Cards! Braylon nincs nálunk (még).catattack
meglep hogy semmi 9ers fika nincs benne 😛

több mint 13 éve
catattack 3 520
-Whiz pörgeti a fiatalokat, akik rengeteget hibáznak.
-Kolb egyenlőre nem edz. Épp installálják a playbookot.
-Dan Williams lesz a kezdő NT. Más nagyon szóba sem jöhet, mert Watson a Giantsben, Branch a Seattleben, Robinson pedig már nem mai gyerek. Dan mögé a meglévő játékosok (David Carter, Ricky Lumpkin, Nick Eason, Vonnie Holliday)
közül terveznek beállítani. Amennyiben a pre meccseken ez nem jön össze, akkor FA után néznek.
több mint 13 éve
catattack 3 520

Cards! Braylon nincs nálunk (még).
több mint 13 éve
Cards 136 — Cardinals fan
sokkal jobbnak tűnik a csapat int volt tavaly. Heapnak ki@szott jó kis keze van, Kolbnak csak el kell találnia, az egyik kedvenc TE-m. egyébként, erősíteni kéne még mindenképp a falon, egy játékos legalább kell, Braylon pedig jobb int Breaston, ha megtanulja a playeket Kolnak tényleg nem lesz nehéz dolga (főleg ha fal is lesz előtte). a defenseben a secondary még mindig kurva erős. PP lesz olyan jó mint DRC volt szóval gond egy szál se. linebacker sor jobbnak tűnik int tavaly volt, főleg így Achoval, másikon oldalodn Schofield/Porter (ó ha jobb formában lenne...). középen, Bradley, Washington, Lenon.. védőfal ismét pipa.... hát... egy OLB-t és egy OL-t ég el tudnék nézegetni... talán ez ne lesz negatív szezon. de Luckért sem mi megyünk.. 😊
több mint 13 éve
catattack 3 520
😂
Csak rúkik...
Lesznek még páran mire elérik a keretet...
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Cards cut cornerback Tae Evans, running back William Powell, and guard Greg Niland.catattack
na akkor most már azt is megtudtuk, hogy eddig voltak ilyen nevű játékosaink is 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Muszáj beraknom, annyira tetszik! RB-k akcióban...
http://prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/photos-videos/videos/Camp-Unfiltered--RB-Gauntlet/2dfc4ede-4348-468e-a71f-e9133f5d0f34
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Remélem igazad lesz, és igazi vezéregyéniséggé növi ki magát. Ahhoz képest, hogy milyen pesszimista voltam néhány napja, most egész kellemes a hangulatom a csapattal kapcsolatban.
Bár sajnálom DRC-t meg Timet ,de szerintem erősödött a csapat, és ha ez volt az ára akkor legyen....
Remélem azért még fér a sapka alá néhány jó kis játékos. 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bírom Kolbit fasza gyerek! 😂catattack
Én tényleg nem iróniából mondom, szerintem Magyarország egyetlen Kevin Kolb meze az enyém. Game managernek tökéletes, illetve azért ő pár kezdő meccse alatt kétszer lett a hét támadó játékosa az NFC-ben.
Amúgy, aki még nem ismerné Kevint, illetve NFL-ben bemutatott teljesítményét, annak itt egy kb. máricusban írt magyar, de nagyon hosszú elemzés róla, tőlem:
http://philly.blog.hu/2011/02/01/kevin_kolb_helyzete_1_resz
http://philly.blog.hu/2011/02/01/kevin_kolb_helyzete_2_resz
több mint 13 éve
catattack 3 520
Bírom Kolbit fasza gyerek! 😂

Ennél már csak jobb lehet!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Cards cut cornerback Tae Evans, running back William Powell, and guard Greg Niland.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jobb lesz. Kolb az egyik legjobb irányító.
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Sziasztok !!!

Érdekelne mindenki véleménye. Miként látjátok a draft illetve az igazolások milyen hatással lesznek a csapatra. Jobb lesz a banda, mint az előző szezonban? Van e még a kívánságlistátokon valaki, aki esetleg hasznára lehet a csapatnak.