NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6
4
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Darnell boldog, megkapta ami kijárt neki4éves szerződés hosszabbítás 48 millióért, amiből 31 millió garantált
több mint 14 éve
Végül Dockett extension 2015-ig lett belőle, nem Leinart cut. 😀DömeHú ő viszont kurvára megérdemelte 😊 Ő meg Calais Campbell szvsz a legjobb 3-4 DE páros a ligában jelenleg (igen, még nálunk is jobbak jelenleg). Kíváncsi vagyok, hogy Dan Williamsszel kiegészülve mit fognak csinálni.
több mint 14 éve
Végül Dockett extension 2015-ig lett belőle, nem Leinart cut. 😀
több mint 14 éve
Cardinals news conference set for 6:45 ET - Leinart cut?Hát igen, elég Leinart cut szaga van 😀 Szegény srác, nem kellett senkinek.
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/22451/cardinals-news-conference-set-for-645-etiktriad
több mint 14 éve
Cardinals news conference set for 6:45 ET - Leinart cut?vagy DD szerződés hosszabbítás... 😊
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/22451/cardinals-news-conference-set-for-645-etiktriad
több mint 14 éve
Cardinals news conference set for 6:45 ET - Leinart cut?http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/22451/cardinals-news-conference-set-for-645-et
több mint 14 éve
tudom, de ő sem lesz fiatalabbmindegy szombaton este/éjszaka okosabbak leszünk.
több mint 14 éve
Mind a három csapat (Raiders, Bills és Giants) cáfolta, hogy érdeklődnének Matty irántviszont úgy tűnik Reggie Wells-t is áruljuk, aminek nem örülök annyira. Hiába utolsó éve a szerződéséből és azt mondják Hadnot és Birdges is megfelelő mélység G posztra, de én nem bízok ebben.
több mint 14 éve
szezon végét? lehet a hétvégét sem éri meg Glendaleben 😊Hát a Jason Campbell trade után igencsak érthetetlen számomra ha tradelnénk ezt a lúzert...remélem AL nem gurítja el a bogyóit...
Bills, Raiders, Giants hmm az oaklandet bírom oda ne menjen a többibe mehet 😀Fucu
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
szezon végét? lehet a hétvégét sem éri meg Glendaleben 😊Bills, Raiders, Giants hmm az oaklandet bírom oda ne menjen a többibe mehet 😀
több mint 14 éve
Nagy esély van rá, hogy már a szezon végét se éri meg nálunk...Szerintem ha idén se tud bekerülni a csapatba akkor jövőre röpül és a csapat választ egy másik QBt.visi_bLeinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.JayBjaja, sajnos a gyűrű nem jött össze, dehát nem lehet telhetetlen az ember 😀
igazi példakép a csávó, főleg a jövő évi 7 milkás szerződésévelHöri
Mr. Anderson lesz a nyerő, Matty maradt a kék kapszulánál... 😀
több mint 14 éve
Szerintem ha idén se tud bekerülni a csapatba akkor jövőre röpül és a csapat választ egy másik QBt.Leinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.JayBjaja, sajnos a gyűrű nem jött össze, dehát nem lehet telhetetlen az ember 😀
igazi példakép a csávó, főleg a jövő évi 7 milkás szerződésévelHöri
több mint 14 éve
Leinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.JayBjaja, sajnos a gyűrű nem jött össze, dehát nem lehet telhetetlen az ember 😀
igazi példakép a csávó, főleg a jövő évi 7 milkás szerződésével
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Leinart jól megél a pár USC-s évéből, 28 lesz tele van zsével és a sztár QB-k minden előnyét élvezi kivéve hogy sosem kell játszania 😀 Tisztára mint Alex a Blue Mountain Stateből.
több mint 14 éve
Igazából Seattleből ki is nézném ezt a tradet....Mekkora trade lenne. Leinart to Seattle for a conditional 4th round pick. Ha Leinart NEM játszik, akkor 2. körös pickre javul, ha játszik, 5. körösre csökken...somoskovigKibaszásból pont csoportriválishoz adnám, csak azt kellene még elintézni, hogy minden más QB megsérüljön és Leinart pályára is lépjen... 😛somoskovighehe, pont ezt gondoltam én is. csoportrivális csak akkor viheti, ha kezdő QB-nak vinné 😀csongi
több mint 14 éve
Mekkora trade lenne. Leinart to Seattle for a conditional 4th round pick. Ha Leinart NEM játszik, akkor 2. körös pickre javul, ha játszik, 5. körösre csökken...hehe, pont ezt gondoltam én is. csoportrivális csak akkor viheti, ha kezdő QB-nak vinné 😀csongikíváncsi leszek ebből mi lesz. idén 2,5 millió körül keres viszont jövőre megugrik 7 millió fölé. ez elriaszthatja í csapatokat.Kibaszásból pont csoportriválishoz adnám, csak azt kellene még elintézni, hogy minden más QB megsérüljön és Leinart pályára is lépjen... 😛somoskovig
a logikus megoldás Seattle lenne Carroll miatt de Graves és Whiz 100%, hogy nem adja csoport riválishoz (legalábbis nagyon remélem)Fucu
több mint 14 éve
hehe, pont ezt gondoltam én is. csoportrivális csak akkor viheti, ha kezdő QB-nak vinné 😀kíváncsi leszek ebből mi lesz. idén 2,5 millió körül keres viszont jövőre megugrik 7 millió fölé. ez elriaszthatja í csapatokat.Kibaszásból pont csoportriválishoz adnám, csak azt kellene még elintézni, hogy minden más QB megsérüljön és Leinart pályára is lépjen... 😛somoskovig
a logikus megoldás Seattle lenne Carroll miatt de Graves és Whiz 100%, hogy nem adja csoport riválishoz (legalábbis nagyon remélem)Fucu
több mint 14 éve
kíváncsi leszek ebből mi lesz. idén 2,5 millió körül keres viszont jövőre megugrik 7 millió fölé. ez elriaszthatja í csapatokat.Kibaszásból pont csoportriválishoz adnám, csak azt kellene még elintézni, hogy minden más QB megsérüljön és Leinart pályára is lépjen... 😛
több mint 14 éve
Three teams have discussed trading for QB Matt Leinart -- Bills, Raiders, Giants. Now we wait to see if any pull trigger by this weekend.
több mint 14 éve
kíváncsi leszek ebből mi lesz. idén 2,5 millió körül keres viszont jövőre megugrik 7 millió fölé. ez elriaszthatja í csapatokat.a logikus megoldás Seattle lenne Carroll miatt de Graves és Whiz 100%, hogy nem adja csoport riválishoz (legalábbis nagyon remélem)
több mint 14 éve
gsn
3 548
Leinart több forrás szerint "hivatalosan" is trade blockra került, több csapattal felvette a Cards a kapcsolatot.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
csütörtökön Anderson fog kezdeni a Redskins ellen, de Matty is játszik majdCharles Scott sokat fog szerepelni, mviel LSH-nak agyrázkódása van, Jason Wright pedig nagy lábujj sérüléssel küzd és Hightowert illetve Beanie-t nem fogja WHiz sokat játszatni.
szombaton nagy nap, az 53-ra csökkentés dátuma. gondolkoztam hogy tippelek egy 53-at, de majd szombaton kiderül. Viszont ha valaki szeretne szívesen olvasnám 😊
több mint 14 éve
http://www.cbssports.com/mcc/blogs/entry/6384866/24217438Matt Leinart wonders why he's not the starter in Arizona, but he has bigger concerns. He might not make the team.
I'm serious. People in and around the Cardinals' ballclub tell me that the former No. 1 pick might be cut, not because he hasn't completed a high percentage of passes -- because he has -- but because the players there have no faith in the guy and don't believe they can win with him
több mint 14 éve
én már nem tudom mi lenne a jobb 😊további roster mozgások:
távozni kényszerült Casey Knips, David Moosman és Dominique Byrd
érkezett: Isaiah Williams (WR)
IR listára került: Broughton és Mougey
PUP listára pedig Schofield