Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Azért azt se gondoltam volna, hogy Cassel többre viszi az NFlben mint Leinart. 😊
több mint 14 éve
hát nem gondoltam volna, h. DA még kezdő lesz vhol az NFL-ben... ok, erős a karja, de vmi elképesztően inkonzisztens, kb. semmit sem fejlődött 4 év alatt. Persze ettől függetlenül összejöhet egy 2007-hez hasonló one year wonder év, de a tavalyi 20 alatti QB-ratingeket nehéz elfelejteni :/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
Matt igazából soha nem volt jó, lehet h ő tipikusan az a sztár college QB, aki soha nem fut be a profik között. Szerintem bölcs döntést hozott Whis, Leinart már annyi "utolsó" lehetőséget kapott, hogy elég volt. Anderson és Hall nagyon jók voltak a Skins ellen is, Skelton is jó lesz.volt 3 éve hogy felkészüljön a kezdő életre, de csak a chekdown passzok. ez van, Anderson jó lesz nekünk, újonc QB backupnak sem megszokott Whisnél 😊FucuJó oké, de első évében még üdvöske volt, aztán Warner ragyogott, most meg úgy basszák ki mint macskát szarni, pedig neki vetették az ágyat eredetileg... másik szólással élve gondolom most pislog mint pocok a lisztben. 😛gyeek
Most már csak abban kell reménykedjünk, hogy Anderson produkál nálunk egy Warneréhez hasonló feltámadást és meg sem állunk az SB-ig 😀 Na jó, elég ha csak a csoportot hozzuk megint 😊
több mint 14 éve
Amikor Anderson lett a kezdő a 3. előszezon meccsen már lehetett tudni mi lesz.Ott is jó lesz a hangulat, az ex-edzője még egy 7. köröst is sokallt érte... 😀
Mehet Seattle-be 😊Fucu
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Amikor Anderson lett a kezdő a 3. előszezon meccsen már lehetett tudni mi lesz.Mehet Seattle-be 😊
több mint 14 éve
volt 3 éve hogy felkészüljön a kezdő életre, de csak a chekdown passzok. ez van, Anderson jó lesz nekünk, újonc QB backupnak sem megszokott Whisnél 😊FucuJó oké, de első évében még üdvöske volt, aztán Warner ragyogott, most meg úgy basszák ki mint macskát szarni, pedig neki vetették az ágyat eredetileg... másik szólással élve gondolom most pislog mint pocok a lisztben. 😛
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
volt 3 éve hogy felkészüljön a kezdő életre, de csak a chekdown passzok. ez van, Anderson jó lesz nekünk, újonc QB backupnak sem megszokott Whisnél 😊
több mint 14 éve
Leinart csúnya alázást kap... objektív véleményt szeretnék hallani: megérdemli? 😊
több mint 14 éve
Adam_SchefterFiled to ESPN: Cardinals have told Matt Leinart they will release him today. Max Hall will be No. 2 QB.
több mint 14 éve
Üdv újra köztünk Mamii, mielőbbi gyógyulást kívánok!!
több mint 14 éve
Sziasztok!Jobbulást és remélem hamarosan felépülsz. 1 hét múlva szezon 😊
Üdvözlök mindenkit a fórumon, sajnos július 31.-én balesetem volt, most tudok csak fogni a jobb kezemmel, még minden új számomra, de most már lelkesen figyelek. Örülök hogy "látlak" benneteket, figyelem miket írtok, majd lassan én is bele lendülök a szurkolásba!
Go Cardinals forever!mamii
több mint 14 éve
Sziasztok!Uhh, jobbulást!
Üdvözlök mindenkit a fórumon, sajnos július 31.-én balesetem volt, most tudok csak fogni a jobb kezemmel, még minden új számomra, de most már lelkesen figyelek. Örülök hogy "látlak" benneteket, figyelem miket írtok, majd lassan én is bele lendülök a szurkolásba!
Go Cardinals forever!mamii
|
több mint 14 éve
mamii
68
Sziasztok!Üdvözlök mindenkit a fórumon, sajnos július 31.-én balesetem volt, most tudok csak fogni a jobb kezemmel, még minden új számomra, de most már lelkesen figyelek. Örülök hogy "látlak" benneteket, figyelem miket írtok, majd lassan én is bele lendülök a szurkolásba!
Go Cardinals forever!
GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
-Cody Brown esetében ( Whisenhunt nyilatkozatát hallgatva) nem tudom, hogy mi volt a valós indok, hogy elküldték. Hivatalosan tavaly és idén is sérüléssel bajlódott és mentális gondokat is emlegetnek.-Herman Johnson: Nem tudta kordában tartani a súlyát. (Figyelmeztető Lutui-nak)
- Anthony Becht: Nem tud annyit hozzátenni a special team munkájához, mint Dray.
-Reggie Wells-szel kapcsolatban annyit, hogy kiszorult a kezdőcsapatból és felajánlották neki a trade lehetőségét, hogy kezdő tudjon lenni egy másik csapatnál.
-Max Komar fogja átvenni Breaston helyét, ami a visszahordásokat illeti és mint WR is jól teljesít.
több mint 14 éve
catattack
3 520
akkor nézzük... és Charles Scott. 😛
Gerald Hayes a PUP listára került, így a szezon első 6 meccsén biztos nem játszik (nem is számít bele az aktív keretbe)
OLB Mark Washington waiver-eltük tettük sérülés miatt.
Cutok: Herman Johnson, Ed Gant, Onrea Jones, Trevor Ford, Justin Miller, Mike Jones, Jeremy Clark, Isaiah Williams, Alfonso Smith, Jonathan Palmer, John Fletcher és akiket korábban írtam, Anthony Becht, Monty Beisel , Cody Brown, Steve Baggs
holnap még 3 ember távozik a csapattól, úgy lesz meg az 53Fucu
több mint 14 éve
akkor nézzükGerald Hayes a PUP listára került, így a szezon első 6 meccsén biztos nem játszik (nem is számít bele az aktív keretbe)
OLB Mark Washington waiver-eltük tettük sérülés miatt.
Cutok: Herman Johnson, Ed Gant, Onrea Jones, Trevor Ford, Justin Miller, Mike Jones, Jeremy Clark, Isaiah Williams, Alfonso Smith, Jonathan Palmer, John Fletcher és akiket korábban írtam, Anthony Becht, Monty Beisel , Cody Brown, Steve Baggs
holnap még 3 ember távozik a csapattól, úgy lesz meg az 53
több mint 14 éve
catattack
3 520
azért ha a hátsó körösök nem ragadnak meg a keretben az nem annyira meglepő.FucuEngem kellemetlenül érint. 😕
Viszont gyakják rendesen az OL-t. 😊 Hátha összekapják magukat a többiek.
több mint 14 éve
azért ha a hátsó körösök nem ragadnak meg a keretben az nem annyira meglepő.Úgy értem Calvin után Dray is menne a levesbe. Így 2. 😊catattackMár durva lenne, ha a 2. draftolt játékos sem ragadna meg.catattacklehet bennem van a hiba, de ezt nem értem 😊 Dray 7. körös pick volt 😊Fucu
több mint 14 éve
catattack
3 520
Úgy értem Calvin után Dray is menne a levesbe. Így 2. 😊Már durva lenne, ha a 2. draftolt játékos sem ragadna meg.catattacklehet bennem van a hiba, de ezt nem értem 😊 Dray 7. körös pick volt 😊Fucu
több mint 14 éve
viszont Cody Brown lapátra került, csodás kis második körös pick volt tavaly... (GM gameben még jó hogy magamhoz cseréltem :/)szerk: Herman Johnson is ejjj
több mint 14 éve
lehet bennem van a hiba, de ezt nem értem 😊 Dray 7. körös pick volt 😊TE Anthony Becht (Jm Dray lehet 53-ban lesz!!! :cool😊FucuMár durva lenne, ha a 2. draftolt játékos sem ragadna meg.catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
TE Anthony Becht (Jm Dray lehet 53-ban lesz!!! :cool😊FucuMár durva lenne, ha a 2. draftolt játékos sem ragadna meg.
több mint 14 éve
Igen, Reggie Wells-t elcseréltük az Eagles-be, állítólag egy 6. kör kaptunk érte (annak idején a 6. körben draftoltuk). Így Lutui lesz a kezdő RG, Hadnot és Bridges a bakcup G-ktovábbi menesztések
OLB Steve Baggs (Cameron Wake csak egy van sajnos 😊)
ILB Monty Beisel (akkor Togafau és Reddie Walker 53-ban lesznek)
TE Anthony Becht (Jm Dray lehet 53-ban lesz!!! :cool😊
több mint 14 éve
Cards trade G Reggie Wells to Eagles for an undisclosed draft pick.Hoppá.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Tudtam, hogy rámozdulsz. Abból a sok sorból amit írtam hogy nem tudtál ezen átsiklani! 😛QB: Leinart menjen SF-ba.LOLWTF?petey
catattack