NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
4
3
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
szerintem Matty 😀Nem gondoltam volna, hogy lesz irányító, akit jobban utálok, mint Roethlisbergert.catattack😂 😂 😂
És ki az a szerencsés? 😊Soldados
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna, hogy lesz irányító, akit jobban utálok, mint Roethlisbergert.catattack😂 😂 😂
És ki az a szerencsés? 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem gondoltam volna, hogy lesz irányító, akit jobban utálok, mint Roethlisbergert.
több mint 14 éve
szarcsi-foscsinyertünk, kb ennyit érdemes elmondani a meccsről
több mint 14 éve
Cardinals inactives: Beanie Wells, Jefferson, Roberts, Mcdonald, Obiozor, Claxton, Watson. Skelton 3rd QB
több mint 14 éve
catattack
3 520
Dockett-nak meg kell kínálnia Sam-et, hisz úgy várta már... 😀
több mint 14 éve
Game Day!! 😊 (jaj de hiányzott már 😊)A győzelemhez ezeket kell végrehajtani
- Sikerese futtatni a labdát. Nem tudni Wells játszi-e (szerintem nem) de Hightower is remek futó
- Az O-Linenak jól kell működnie, futásblokkolásban és Anderson megvédésében is
- Dereknek nem szabad nagyot hibáznia. Célpontokban nincs hiány csak okosan kell játszania.
- Steven Jackson megállítása, D-Line lezárja a lyukakat Washington meg leviszi, egyszerű ez 😊
- Bradford elbizonytalanítása már az elején, oda kell érni hozzá többször, hogy ne lendüljön bele a játékba.
- Labdaszerzések a védelemtől, INT, fumble, akármi
- Special Team megbízható működése. A visszahordások jól megfogni, és ne engedni Breastont puntot visszahordani 😊
Győzelmet várok, igaz kicsit félek
Go Cards!
több mint 14 éve
bionic
120
Ja, és végre itt a szezon, legalább lesz mit nézni a TV-ben! 😉 😊
több mint 14 éve
bionic
120
csak a Texans topikban, a rövid hírekben a főoldalon és a twitteren írtuk meg, nem sok hely...A Texans topikot nem olvasom 😉
jah meg itt is meg lett említveFucu
Nem a főoldalról, hanem közvetlenül a fórumba jelentkezek be igy az is kimaradt, itt meg ezek szerint átsiklottam felette.
Bocsi.
több mint 14 éve
Aki ettől nem indul be a hétvégén, az fából van:Korrekt kis videó, csöppet rápörögtem a focira, így szombat reggel 😊
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Back-To-Football/bb06e7f4-8ed7-4026-b2c7-0ad54554b5b3catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Aki ettől nem indul be a hétvégén, az fából van:http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Back-To-Football/bb06e7f4-8ed7-4026-b2c7-0ad54554b5b3
több mint 14 éve
és valószínűleg tényleg nem, mert a héten nem edzett (tegnap rosszul írtam), és Whis nem szokta játszatni azt aki nem edz legalább egy napot a héten. Így Hightower lesz a főszerepben, de LSH is kap majd szerepet, többet mint a megszokott lenne.Wells játszik hétvégén?szabanemFucu
Vasárnap Rams, jaj de várom végre foci 😊
több mint 14 éve
Vicces volna ha Houstonban meg magára találna 😀silent7939hát 3. QB-ként tényleg vicces lenne 😀
több mint 14 éve
Vicces volna ha Houstonban meg magára találna 😀
több mint 14 éve
Volt már?csak a Texans topikban, a rövid hírekben a főoldalon és a twitteren írtuk meg, nem sok hely...
Matt Leinart 1 évre megy a Houston Texans-hoz.bionic
jah meg itt is meg lett említve
több mint 14 éve
Wells játszik hétvégén?szabanem
több mint 14 éve
szaba
10 542
Wells játszik hétvégén?
több mint 14 éve
4 éve volt, hogy megtanuljon rendersen játszani. elfogyott a türelem.FucuÉs közben nem is akárkitől leshette (volna) el a szakma fortélyait. Itt látszik, hogy mekkora különbség van az egyetemi és a profi szint között, ha egy sztár college QB képtelen teljesíteni az NFL-ben...
több mint 14 éve
4 éve volt, hogy megtanuljon rendersen játszani. elfogyott a türelem.
több mint 14 éve
Leinart milyen okból lett kivágva?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Arizona Cardinals* Strength: Superstar Larry Fitzgerald runs crisp routes, gets good separation, and watches helplessly as poorly thrown passes wobble to the turf
* Weakness: Kurt Warner is getting slower and less accurate because he has retired and is never, ever coming back
* Player To Watch: None, although team is well-stocked with players to turn away from while cringing because you can't bear to watch
* Intangibles: Matt Leinart, who may be the least tangible quarterback in the NFL
http://www.theonion.com/articles/onion-sports-2010-nfl-teambyteam-guide,18023/?slide=8
több mint 14 éve
Green és Togafau csatlakozott a Practice Squad többi tagjához (Herman Johnson, Ian Johnson, Tom Pestock, Isaiah Williams)
több mint 14 éve
Nem hivatalos:már kezdtem megilyedni, hogy FB nélkül futunk neki a szezonnak Maui'a kirakásával, de érkezett Jerome Johnson a helyére aki tavaly a Rams idén a Giants-nél volt, de mindkét helyről kirakták idő előtt. Szép méretei vannak 6-1 (185 cm) 265 font (120 kg).
2 új jövevény:
-Cyril Obiozor OLB a Packerstől.
-Brandon McDonald CB a Brownstól.
3 távozó:
Marshay Green, Pago Togafau, Reagan Maui'a.catattack
Green megy majd a Practice Squad-ba
Matty-nek meg sok sikert
több mint 14 éve
na úgy néz ki, Leinart követi Rackerst Houstonba:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a4c4a9/article/report-excardinal-leinart-might-land-with-texans-as-backup?module=HP_headlines
update: alá is írt 1 évre, a Texans megadta neki a sokadik esélyt, hogy egy NFL csapatnál valamit produkáljon. ha nem fog menni, még elmehet majd az Arena Leaguebe, mint Kurt tette 😀 http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a4e762/article/leinart-agrees-to-a-oneyear-deal-with-the-texans?module=HP_headlines