Atlanta Falcons
32 feliratkozó
2 napja
ne értsd félre, suttont remek játékosnak tartom, kedvelem is. pusztán annyi - amit említettél is - az első pár hét gyengébb teljesítménye volt meg a fejemben. kösz a kiigazítást és a korrekt leírást a meccsről.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
pont azokban jó, amikben most is kitűnt, 50-50 nehéz labdák lehúzásában. Hogy ez önmagában mire elég ligaszintű megítélésében, azt eldönti mindenki magának, a többi skill playerünk simán rosszabb nála.Williamsszel ellentétben Sutton mondjuk jó játékoscsak idén nem annyira
Jakehomer
peach
Amúgy nem hozott űrszámokat az idei átlagához képest, amiben benne vannak (és lehúzzák) az első hetek meccsei, amikor az egész offense nem működött, akárki hibájából is.
Ami inkább ciki, az egyrészt Williamset 6 fölötti átlaggal hagyni futni, másrészt ugyanabból a playdesignból 2 ugyanolyan TD-t szopni. És hát hogyan is fogalmazzam meg, nem ezen a meccsen vettük elő először a screen playt, nem kellett volna, hogy ilyen váratlanul érje a defense-t.
Aztán nem tudom mennyire számít, de nekünk személyiállományt tekintve nagyjából ez a kezdő szopott 70-et Miamiban. Idén statisztikailag top10. Vannak sémák amiknek kell idő, míg összeáll, nyilván nem garancia arra, hogy bármi jobb lenne a 2. évre.
Most úgy viszonylag felszálló ágban találkoztatok velünk, de ez akkor is gyenge volt. Én legalábbis nem gondolom, hogy játékosállományt tekintve, ekkora különbség lenne a 2 csapat között még a millió sérültjeitekkel együtt sem.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
3 napja
Williamsszel ellentétben Sutton mondjuk jó játékoscsak idén nem annyira
Jakehomer
3 napja
Williamsszel ellentétben Sutton mondjuk jó játékos
Tepper takarodj!
3 napja
ja igen, morris is vissza mehet a kutyaólba gondolkodni kicsit, mert az egy dolog, hogy a run d mint olyan nem létezik, hétről - hétre úgy futnak át rajtunk mint fos a libán, de tegnap este a liga bottom javonte williams tűnt minimum második csapatos all pronak ellenünk. cortland sutton ugyanez pepitában.
3 napja
hú de éreztem, hogy nem kell ezt a meccset nézni. mondjuk ekkora alázásra nyílván nem számítottam. szerencsére a bíztató szezon kezdet után sem éltem túlságosan bele magam a dologba. ha ez a projekt bukik, jövőre fontenot is takarodhat pittsel meg kuzinnal együtt a faszba innen...
3 napja
Midnight
1 233
Judon, Simmons szerintem nem volt olyan hatalmas fogás a piac mint amekkora a nevük, jó játékosok voltak régen most nem érzem hogy megváltják a világot. Gond tényleg az hogy nincs lové, de attól még lehet alakítani valamit, a Titans-nak vagy Miami-nak se mondanám hogy elit nevekből áll a védelme még is jók, Morris ewgy védelmi OC még is egész meccsen csak azt látom hogy rágozik. Plusz az offens-t se értem Pitts-t rohadt keveset használjuk értelmetlen play call braindead döntések. Idén az volt a cél hogy PO ba jussunk azt ennyi, de egyszerüen nem látom most a kiutat ebből a szürke közép mezőnyből. Nagyon jól jön a bye week remélem azért valamennyire össze tudják a csapatott kapniAzt ugyan hogyan?Ez ma a minden szar kategória, a védelem egészen kilátástalan egy nem éppen ligaelit támadósor ellen.jövöre nagy változások kellenek
empty taxi
Midnight
Lóvé nincs, a kezdőből meg lejár Simmons, Judon, Dalman meg Goldman szerződése.
Mindemellé kéne egy domináns ED.
Nem beszélve arról, hogy Morrist nem fogják kirúgni ha meglesz a csoportgyőzelem első évében. Ettől függetlenül vele most úgy érzem, hogy alacsonyan van a plafon.
empty taxi
3 napja
Azt ugyan hogyan?Ez ma a minden szar kategória, a védelem egészen kilátástalan egy nem éppen ligaelit támadósor ellen.jövöre nagy változások kellenek
empty taxi
Midnight
Lóvé nincs, a kezdőből meg lejár Simmons, Judon, Dalman meg Goldman szerződése.
Mindemellé kéne egy domináns ED.
Nem beszélve arról, hogy Morrist nem fogják kirúgni ha meglesz a csoportgyőzelem első évében. Ettől függetlenül vele most úgy érzem, hogy alacsonyan van a plafon.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
es akkor megjott a valosag es kimeletlenul arconcsapott minket😃
3 napja
Midnight
1 233
Ez ma a minden szar kategória, a védelem egészen kilátástalan egy nem éppen ligaelit támadósor ellen.jövöre nagy változások kellenek
empty taxi
3 napja
Ez ma a minden szar kategória, a védelem egészen kilátástalan egy nem éppen ligaelit támadósor ellen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 napja
Jönnék én már most is de vénrotty Kirk annyira nem mozgat meg. De amint érkezik Michael itt leszek a wagonon.Majd jövőre jön Penix aztán megint sokan leszünk 😁újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣
Londonnak jobbulást!
törölt kristof
peach
Midnight
Liverpool Fc
10 napja
szokásos csoportrangadó a Saints ellen, nincs ezzel baj, ha holnap reggelig játszunk akkor se nyertünk volna.
10 napja
balf@sz aintstől kikapni....sokkal jobb volt a saints mint az elmúlt 5-6 meccsen bármikor. edző váltás után flowban voltak. mi szarul kezdtünk ( khm idén nem először ) és nem voltunk végig fókuszban. 3 kihagytt fg-vel és a végén vakon lévő kuzinnal ez most nem fért bele. ez van, nem rossz év ez, menni kell tovább...
zekeffron
10 napja
balf@sz aintstől kikapni....
17 napja
1., nézzél egyetemi focit, megbánni biztos nem fogod, kezdheted mondjuk ezen a szombaton 21:35-kor a MATCH4-en, épp a Georgia fellépését adjuk majd élőben az Ole Miss ellenSzerintem is meg hát akkor minek draftoltuk Penix-et, draftolhatunk volna a D# be akkor. De gondoltam hát ha van valaki aki jobban informaltabb az Atlanta körül mint én és tud valamit róla. Bár ez lehet hogy csak valami pletyka hogy többen olvassák a cikket 😁 Nem szoktam egyetemi focit nézni így azt se igazán tudom hogy mennyire jó Beck, a statisztikai alapján nem mondom hogy egy Manning, de ki tudja ?🤔Huh ez elég vakmeleg teória....Olvastam egy cikket, hogy jövőre jelentkezik a draft-ra és hogy Blank papa valami 200 milliós ajánlatot tett neki, de nem teljesen tiszta hogy ez hogy is lenne illetve ez valami szponzori szerződés vagy valami ilyesmi. Aztán lehet hogy az egész csak kacsa 😂Na jövőre draftolunk egy új QB-t? Eladjuk a lelkünket is Beck-ért ????
Midnight
peach
Midnight
zekeffron
Midnight
2., ennél a sztorinál szerintem több általad olvasott dolog mosódhatott össze, kb minden elemébe be lehetne kötni (Beck amúgy borzalmas formában van mostanában, az előző 5 meccsén 11 interceptiont dobott, csak az előző kettőn összesen hatot)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 napja
bergerdani
4 913
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?dolgozunk, hogy legyen pénzünk SB-jegyre!
törölt kristof
Mindig jövőre
17 napja
Midnight
1 233
Azeeza Ojulari milyen játékos ? Segítene a D#?
17 napja
Midnight
1 233
Jarettről van valami hír, hogy mennyire súlyos az achilles sérülés?Ezt én is kérdezni akartam illetve hogy London-rol van e valami hír ?
moha1987
17 napja
Midnight
1 233
Majd jövőre jön Penix aztán megint sokan leszünk 😁újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣
Londonnak jobbulást!
törölt kristof
peach
17 napja
moha1987
2
Jarettről van valami hír, hogy mennyire súlyos az achilles sérülés?
17 napja
újabb W, 6-3, papírforma szerint két győzelemmel is el lehet húzni a csoportban, erre üres a topik?az emúút 8 év eléggé megtépázta a tábort sajnos 😣
Londonnak jobbulást!
törölt kristof