Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Most esett le egyébként h páratlan év volt a 2017-es, Ryan meg hagyományosan a páros években focizik jobban, szal jobb lesz ez majd, nem kell félni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Olvasgattam egy kis FA és drafttal kapcsolatos gondolatokat és részemről már mehetne is.Clayborn maradna hoznánk Eifert TE, Line FB, Bennett DE
draftról DT, WR, OL lyukakat foltoznánk be.
több mint 8 éve
Quinn sajtótájékoztató van éppen. Megerősítette Sark érkezését, és azt mondta, hogy megtartják Shanny rendszerét, ezzel fog az új OC tovább dolgozni. Tulajdonképpen Sarkot fogják beépíteni a működő dologba, nem a játékosokat beleerőltetni Sark esetleges új elképzeléseibe.Ez annyira nem jött be 😀
Mondtam én, hogy a pdf-et meg kell tartani, aztán onnét kb. ki ül a boothban. A játékosok értik a rendszert, működik is, felesleges baszakodni vele.
shawnka
Sark kinevezése még nem is hülyeség.Ez sem 😀 😀 😀
1. Ő imádja a no huddle-t, így ebből nem lesz konfliktus Mattyvel
2. Szép inside zone runok voltak a USC-s playbookjába, ahhoz adott itt minden
3. Route konceptualizálásban képes hasonlóan szép dolgokra, mint Shanny
Ami miatt aggódok egyedül, hogy visszatérnek a Koetter-érából ismert idióta bubble screenek Julióra, hogy biztosan összetörjön a liga legjobb elkapója.
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Az idei évben nagyon sokat dropoltak az elkapók fontos szituációkba, így esély sem volt hogy közel kerüljünk az end zone hoz. Vagy legalább is nem olyan gyakran hogy sokat keresse Juliot. Az utolsó 4 próbálkozás látványos volt, hogy 2 x is őt kereste, de én se nagyon emlékszek rá hogy sokat ment volna felé a labda, a 3 td is ezt mutatja, de talán majd jövőre kicsit változtat Sark 😊
több mint 8 éve
Mondjuk az is talány h Juliot miért csak elvétve keressük az end zone-ban...Keressük. Feldobja neki ryan, azt hátha behúzza. Kreatív és ötletes.
empty taxi
több mint 8 éve
Mondjuk az is talány h Juliot miért csak elvétve keressük az end zone-ban...

Madden hates me.
több mint 8 éve
Azt olvastam hogy Sark nem a saját playbookját használta és hogy még nem voltak össze szokva. Quinn úgy nyilatkozót, hogy 2015 ben ugyan ezeket a kérdéseket kaptam Shannyvel kapcsolatban is, 2016 ban meg a legjobb támadó alakulat lettünk. Kíváncsi leszek mit alakítanak jövőre. Amit szerintem biztos hozni kéne az egy biztos kezű TE az RZ-ba. Nem vagyok nagy rajongója, de arra hogy a RZ ben használjuk talán jó lehet JG ha viszonylag olcsón alá írna. Igaz nagyon nem fognak érte teperni, róla is azt nyilatkozták, hogy már nem mai emberke és lényegébe véve csak az RZ-ben lehet jól használni. Igaz azért idén is elkapott 500+ yardot.Ez elég csalóka stat, mert az offenzív csapategységünk még javában csak magolta a shanny féle programtervezetet és ezért ryannel az élén szórtuk a labdát a redzoneban mint bolond gyerek a lisztet.Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni ? Vagy hol lehet ezt látni?Pontokban tényleg jobbak voltunk most (15.-ek), mint Shanny 1. évében (21.).
Midnight
empty taxi
peach
több mint 8 éve
Hardynak vállműtéte volt. Játszott ő az Eagles ellen?
több mint 8 éve
Ez elég csalóka stat, mert az offenzív csapategységünk még javában csak magolta a shanny féle programtervezetet és ezért ryannel az élén szórtuk a labdát a redzoneban mint bolond gyerek a lisztet.Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni ? Vagy hol lehet ezt látni?Pontokban tényleg jobbak voltunk most (15.-ek), mint Shanny 1. évében (21.).
Midnight
empty taxi
több mint 8 éve
Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni? Vagy hol lehet ezt látni?A pályán nem nagyon lehetett. 😕
Midnight
több mint 8 éve
Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni ? Vagy hol lehet ezt látni?Pontokban tényleg jobbak voltunk most (15.-ek), mint Shanny 1. évében (21.).
Midnight

Madden hates me.
több mint 8 éve
Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni ? Vagy hol lehet ezt látni?
több mint 8 éve
Na, Armstrong marad, Neal pedig Pro Bowler. 🙂
több mint 8 éve
Várható volt..aki minket legyőz a PO-ban / Ryan érában / az SB-ba jut.... 😊 pluszban így mi lehetünk az első csapat aki hazai pályán SB játszik.... jövőre 😀

több mint 8 éve
Az nfc döntőt nézve az jutott eszembe, hogy jövőre rettegjen mindenki az atlanta védelmétől 😁
több mint 8 éve
jó qb-edző, de ha az a terv h rá cseréljük le a szezon közben Sarkot ha ég a ház, akkor nagyon nagy baj vanBasszus, pedig ő az, akit legkevésbé szerettem volna.
empty taxi
több mint 8 éve
jó qb-edző, de ha az a terv h rá cseréljük le a szezon közben Sarkot ha ég a ház, akkor nagyon nagy baj van

Madden hates me.
több mint 8 éve
Knapp érkezett
több mint 8 éve
Az ilyenek menjenek, szurkoljonak a Brownsnak..ezek még Brady-t is eltradelnék és BB-t is kirúgatnák..Istenem.Hát, hülyék mindenhol vannak. 😊Ez mondjuk attól is függ, hogy mennyire kell neki gyűrű. Ha úgy van vele, hogy kibírja azt is, ha nem nyer, de dőljön a zsé, akkor sokat fog kérni. Ha meg szeretne nagyon nyerni, akkor aláír 'olcsóbban'. Persze az olcsóbban is kb mostani pénzt de sanszosan többet jelentene.Amikor azt olvasom, hogy ki kell rugni Quinnt, meg el kell tradelni Ryant..a franchise legjobb QB-jéről beszélünk, meg arról az edzőről, aki back-to-back PO győzelmet ért el először a franchise történetében és aki összerakta az eddigi legjobb védelmet? Ilyenkor kicsit megértem, miért érdemeltük meg, hogy kiszopjuk a SB-t.
Amúgy meg fb kommentek között egy csomóan QB draftot követeltek. Mikor olvastam, kicsit elkapott a '10 millió szöv. kapitány országa' érzés. 😀
Kenji
Creepy
Kenji
több mint 8 éve
Hát, hülyék mindenhol vannak. 😊Ez mondjuk attól is függ, hogy mennyire kell neki gyűrű. Ha úgy van vele, hogy kibírja azt is, ha nem nyer, de dőljön a zsé, akkor sokat fog kérni. Ha meg szeretne nagyon nyerni, akkor aláír 'olcsóbban'. Persze az olcsóbban is kb mostani pénzt de sanszosan többet jelentene.Amikor azt olvasom, hogy ki kell rugni Quinnt, meg el kell tradelni Ryant..a franchise legjobb QB-jéről beszélünk, meg arról az edzőről, aki back-to-back PO győzelmet ért el először a franchise történetében és aki összerakta az eddigi legjobb védelmet? Ilyenkor kicsit megértem, miért érdemeltük meg, hogy kiszopjuk a SB-t.
Amúgy meg fb kommentek között egy csomóan QB draftot követeltek. Mikor olvastam, kicsit elkapott a '10 millió szöv. kapitány országa' érzés. 😀
Kenji
Creepy
több mint 8 éve
Ez mondjuk attól is függ, hogy mennyire kell neki gyűrű. Ha úgy van vele, hogy kibírja azt is, ha nem nyer, de dőljön a zsé, akkor sokat fog kérni. Ha meg szeretne nagyon nyerni, akkor aláír 'olcsóbban'. Persze az olcsóbban is kb mostani pénzt de sanszosan többet jelentene.Amikor azt olvasom, hogy ki kell rugni Quinnt, meg el kell tradelni Ryant..a franchise legjobb QB-jéről beszélünk, meg arról az edzőről, aki back-to-back PO győzelmet ért el először a franchise történetében és aki összerakta az eddigi legjobb védelmet? Ilyenkor kicsit megértem, miért érdemeltük meg, hogy kiszopjuk a SB-t.
Kenji
több mint 8 éve
Ez mondjuk attól is függ, hogy mennyire kell neki gyűrű. Ha úgy van vele, hogy kibírja azt is, ha nem nyer, de dőljön a zsé, akkor sokat fog kérni. Ha meg szeretne nagyon nyerni, akkor aláír 'olcsóbban'. Persze az olcsóbban is kb mostani pénzt de sanszosan többet jelentene.Amúgy meg fb kommentek között egy csomóan QB draftot követeltek. Mikor olvastam, kicsit elkapott a '10 millió szöv. kapitány országa' érzés. 😀
több mint 8 éve
kérj elnézést.ez nagyon gyenge volt.kösziTop3(28) 😀*top5Pontosan.Szerintetek Ryan új szerződése hogyan alakulhat?😊 lehetséges , hogy kicsit olcsóbban megegyezzünk vele, annak érdekében hogy a csapat együtt maradjon és legyen hely erősítésekre?Top3 qb fizu lesz.
Tdog
peach
Egy top10-es QB majd azért fizet, azért kér kevesebbet, hogy Atlantában játszhasson... Elég morbid. Vagy némileg alulfogalmazva: nem túl logikus.
Sobri Jóska
shawnka
gabokocka
😀
több mint 8 éve
Ellenben az logikus amit a Jags topikban fejtegetsz, hogy Bortles majd olcsón aláír a Jagshez. Mert ő jófej, Ryan meg nem 😀Pontosan.Szerintetek Ryan új szerződése hogyan alakulhat?😊 lehetséges , hogy kicsit olcsóbban megegyezzünk vele, annak érdekében hogy a csapat együtt maradjon és legyen hely erősítésekre?Top3 qb fizu lesz.
Tdog
peach
Egy top10-es QB majd azért fizet, azért kér kevesebbet, hogy Atlantában játszhasson... Elég morbid. Vagy némileg alulfogalmazva: nem túl logikus.
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Top3(28) 😀*top5Pontosan.Szerintetek Ryan új szerződése hogyan alakulhat?😊 lehetséges , hogy kicsit olcsóbban megegyezzünk vele, annak érdekében hogy a csapat együtt maradjon és legyen hely erősítésekre?Top3 qb fizu lesz.
Tdog
peach
Sobri Jóska
shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.