Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Wilkerson jönni fog, tudja ő is, hogy van mezem a nevével.
több mint 7 éve
Mo Wilkerson egy Poe szerződéssel?Suh-t jobban lájkolnám ha kib@ssza a Phins 😊
Creepy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Mo Wilkerson egy Poe szerződéssel?
Nyugalom.Marad. Ő is belement a paycutba.
Sejtek én itt egy nagy nevet a Dlineba.
Kenny
több mint 7 éve
Wow, Levitre.. 😮twitter.com/vxmcclure23/status/971806479018840064?s=19
És a Reed paycut örömére egy spin move:
twitter.com/Allen_Strk/status/971883087771693056?s=19
több mint 7 éve

Nyugalom.Marad. Ő is belement a paycutba.
Sejtek én itt egy nagy nevet a Dlineba.
több mint 7 éve
Sajnálom Bennettet, jól jött volna, de mindegy, bízok a FO-ban, hogy az idén is megoldják. Viszont hogy legyen jó hír is, Levitre szerződését módosították, lesz több hely a cap alatt, mondjuk még nem derült ki, hogy mennyi.
több mint 7 éve
hozzuk vissza Mike Smith-t sürgősen.
Kenny

ilyennel nem viccelünk.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nálunk meg negyedik körről beszéltek. Hát Bennett sem talál haza apucihoz mostmár.ha Bennettért negyedik kört akartunk adni,akkor hozzuk vissza Mike Smith-t sürgősen.
6atos
több mint 7 éve
Majd jön Sherm vagy Kam esetleg EarlEgyikre sincs szükség. Na jó, thomas lehet upgrade lenne ricohoz képest 😊
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nálunk meg negyedik körről beszéltek. Hát Bennett sem talál haza apucihoz mostmár.
több mint 7 éve
A sec jó, a DL nem annyira.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Majd jön Sherm vagy Kam esetleg Earl
több mint 7 éve
hetedik körért ment Bennett a Phillybe. Annyit talán megért volna.
több mint 7 éve
Ezt sosem fogom elfelejteni:twitter.com/AtlantaFalcons/status/971189041214382080?s=19
több mint 7 éve
#3 Bryant 3év!!! 😎
több mint 7 éve
Nem tudtam elolvasni a cikket csak a szalag címet láttam. Érdeklődtem, hát ha valaki olvasta. Nem tudom mit adnánk érte. Nem vagyok biztos benne hogy megérné, illetve nem tudom Quinn-nel milyen volt anno a kapcsolata :/Bennett jöhet hozzánk??nem kéne cetlit áldozni érte,max egy hátsót.én nem örülnék neki,szerintem ő nem fér bele a csapat jelenlegi filozófiájába egyáltalán.
Midnight
Kenny
több mint 7 éve
Pedig elkéne egy paraszt a csapatba, mindenki túl jófiú. Szegény collins próbálta betöletni a tátongó űrt, csak sajnos nem túl okosan csinálta...Bennett jöhet hozzánk??nem kéne cetlit áldozni érte,max egy hátsót.én nem örülnék neki,szerintem ő nem fér bele a csapat jelenlegi filozófiájába egyáltalán.
Midnight
Kenny
több mint 7 éve
Bennett jöhet hozzánk??nem kéne cetlit áldozni érte,max egy hátsót.én nem örülnék neki,szerintem ő nem fér bele a csapat jelenlegi filozófiájába egyáltalán.
Midnight
több mint 7 éve
Bennett jöhet hozzánk??
több mint 7 éve
Eifert pedig még jó is lehetne egy pár évig, neki örülnék ha jönne bár tudom kicsi rá az esélyLehozna 5 kíváló meccset amitől mindenki elkezdene nedvesedni, aztán még mielőtt bevágná, a 6. meccsen jönne a season ending és az IR. Nem szeretem az ilyen mézes madzag huszárokat.
Midnight
Sztem nekünk ilyen fizetésileg igénytelen, gyűrűben gondolkodó antonio gates féle emberkéket kell nézegetnünk a piacon 😉
több mint 7 éve
Eifert pedig még jó is lehetne egy pár évig, neki örülnék ha jönne bár tudom kicsi rá az esély
több mint 7 éve
Az FA piacon vannak jó TE-k ?? Vagy draftról hozunk egyet ha már Toilolo-t kivágtuk.Vannak (Eifert, ASJ, Burton...) de szerintem nem azért vágtuk ki, hogy egy még drágább TE-t hozzunk. Vagy egy olcsó öreget hozunk mentornak a nyikhajok mellé vagy draftolunk egyet a második napon, aki tud blokkolni és elkapni is. Mert a blokkolás is fontos ebben a sémában, Hooper tud azt is, de egymaga kevés, nem lehet fent minden snapen, Saubert meg inkább ne blokkoljon, mert Ryan meghal.
Midnight