Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaagyönyör!
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Huzamosabb ideig nem lehet képességeid felett teljesìteni, ergó egyszerűen pass protban jó a falunk nagyon, csak alulértékelt. Idén holmeson és konzon nagyon sok fog múlni....peachEzzel vitatkoznék. Lásd Bushrod 😊

több mint 12 éve
Huzamosabb ideig nem lehet képességeid felett teljesìteni, ergó egyszerűen pass protban jó a falunk nagyon, csak alulértékelt. Idén holmeson és konzon nagyon sok fog múlni....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Tavaly is többször beszéltünk róla, a Falcons OL bőven képességei felett játszott, most Clabo távozásával nem sokat erősödött, nincs ezen mit meglepődni.

több mint 12 éve
és blalocknál? a liga egyik legalulértékeltebb guardja. am decoud jó futás ellen, jól lép fel,keményeket üt csak tavaly kicsit sok volt a misses tackle...
több mint 12 éve
Sok helyen téma most ez a lista. Koncz azért kaphatott gyenge besorolást, mert még nem játszott centert kezdőként? BugaNem, azért, mert bottom 3-as RG volt a snapek legalább 25 százalékában pályán közül, –12.4-es rate-tel
DeCoudnál a futás elleni védekezés gyengesége miatt lett alacsony a besorolás

több mint 12 éve
Sok helyen téma most ez a lista. Koncz azért kaphatott gyenge besorolást, mert még nem játszott centert kezdőként?Decoud besorolását se értem,annyira nem is kell komolyan venni..
Buga
több mint 12 éve
Sok helyen téma most ez a lista. Koncz azért kaphatott gyenge besorolást, mert még nem játszott centert kezdőként?
több mint 12 éve
Ha SBt nyerünk felőlem lehet 30 is.... 😀
több mint 12 éve
Igenigenigen!!! Azt h nincs új szerződés továbbra sem...
több mint 12 éve
Ryan szerződéséről tudtok már valamit?
több mint 12 éve
Majd a tc utáni cutoknál szvsz...
több mint 12 éve
lassacskán nem kéne egy rohadt OT szereznünk?!?!
több mint 12 éve
Blalock nem csak a fociban tehetséges: blog.atlantafalcons.com/jayadams/2013/06/28/blalock-joins-atlanta-symphony-for-a-day/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sugar611Azt nem tudom megítélni,hogy milyen játékos,de emberileg nagyon rendben van.Örülnék neki ha ott lenne a végső rosteren.
több mint 12 éve
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Örök tehetségek lsd nk9 😀
több mint 12 éve
Mert beleásta magát a játékosok történetébe, és szimpatikus lett, és szurkol nekik (gondolom én)Ezzel csak az a baj, hogy minden olyanhoz is ragaszkodik az ember, aki nem tud évek óta előrelépni, és csak állna miatta a csapat

több mint 12 éve
Nem értem ik! A legtöbb topikba bele szoktam olvasgatni és az összes volt ex jaguár playáknál reménykedsz h legalább a ps-be befér. de miért? ezek hót szar játékosok akik keserítették az életeteket 😀 jó-jó tudom h csak a ti kutyátok kölyke de akkor is.... 😀Elsősorban gondolom camp bodynak hozták, plusz mint írtam Koetter jól ismeri még a Jagsből. Remélem legalább a practice squadban kap helyet.iktriadwww.thefalcoholic.com/2013/6/18/4441570/falcons-sign-tight-end-colin-cloherty-to-two-year-dealKennytoilolo biztos szupinak tűnik 😀peach