Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Burneres rész +1, Jerry sztem mondjuk marad, Babs akk már 33 ink őt engedjük el szvsz akkor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
lehet ez isten káromlás lesz, de 14'-ben turner megtartását már nem érezném kulcsfontosságúnak. 4 éve all down back nálunk, sztem már idén látszódtak rajta az elhasználódás jelei... ok, szép számokat hozott tény, de az is h valahogy az az extra playmaker státusza nem volt meg, ami a korábbiakban jellemezte. 2 év múlva erősen kérdéses, hogy milyen állapotban lesz, minden esetre én nem bánnám ha idén intéznénk egy középső körös futót... jerry, meg talány h két év múlva mire lesz képes, jelen pillanatban nem hullatnék érte könnyeket... ryan alap, h megfogja kapni a suskát.egyébként egyre inkább kezdek hozzászokni a gondolathoz h grimestól elköszönhetünk, én most azt mondanám ha sikerülne hozni mondjuk helyette mathist akkor be kéne vállalni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
A jövő év vmivel kényelmesebb lesz ebben igazad van, elvégre Gonzo 8 millája és Baker 2,5 millája (vissza ne igazoljuk!) valszeg már nem nyomja a sapit, ugyanakkor a jövőre lejárók közül Moore-t és Mughellit meg feltétlen vissza kell hozni szvsz és ez biz elviszi ennek a 10,5 misinek sacc/kb. a felét, plusz a 2014-es idény végén csak efféle senkik lesznek FA-k: Ryan, Turner és kis túlzással a teljes DT-sor (Babs, Peters, Jerry), szal én nem bánnám ha lenne némi mozgásterünk a későbbiekre is, elvégre ebből az ötösből három embernek is az újoncszerződése jár le -> többe fog fájni a megtartásukén nem értek hozzá ezért kérdem hogy nem lehet velük úgy megállapodni hogy most kicsit kevesebbet kapnak és majd másik évben/években kapnak nagy susut?Bugaez eddig ok, csak ettől még nem lesz pass rushunk szeptembertől...peachLehet választani: elengedni Loftont/Grimest és szerezni franchise DE-t FA-ről, vagy bízni a draftban 😉empty taxi

Madden hates me.
több mint 14 éve
én nem értek hozzá ezért kérdem hogy nem lehet velük úgy megállapodni hogy most kicsit kevesebbet kapnak és majd másik évben/években kapnak nagy susut?Lehet választani: elengedni Loftont/Grimest és szerezni franchise DE-t FA-ről, vagy bízni a draftban 😉empty taxiAzért van rá pl. tavaly Sheard, azelőtti évben Dunlap, egy 2. körös játékos meg vígan nem projekt, tőlük elvárható h kezdő szintűek legyenek (mondjuk nem felt 1. évükben), especially mondjuk a DLinemanek kell tán a legtöbb idő h akklimatizálódjanak az NFL-szinthez, de egy jó 2. körös DE-pick szituációs játékosnak már 1. évében jó szvsz.empty taxiez eddig ok, csak ettől még nem lesz pass rushunk szeptembertől...peach
több mint 14 éve
Lehet választani: elengedni Loftont/Grimest és szerezni franchise DE-t FA-ről, vagy bízni a draftban 😉Azért van rá pl. tavaly Sheard, azelőtti évben Dunlap, egy 2. körös játékos meg vígan nem projekt, tőlük elvárható h kezdő szintűek legyenek (mondjuk nem felt 1. évükben), especially mondjuk a DLinemanek kell tán a legtöbb idő h akklimatizálódjanak az NFL-szinthez, de egy jó 2. körös DE-pick szituációs játékosnak már 1. évében jó szvsz.empty taxiez eddig ok, csak ettől még nem lesz pass rushunk szeptembertől...peach

Madden hates me.
több mint 14 éve
Azért van rá pl. tavaly Sheard, azelőtti évben Dunlap, egy 2. körös játékos meg vígan nem projekt, tőlük elvárható h kezdő szintűek legyenek (mondjuk nem felt 1. évükben), especially mondjuk a DLinemanek kell tán a legtöbb idő h akklimatizálódjanak az NFL-szinthez, de egy jó 2. körös DE-pick szituációs játékosnak már 1. évében jó szvsz.empty taxiez eddig ok, csak ettől még nem lesz pass rushunk szeptembertől...
több mint 14 éve
Azért van rá pl. tavaly Sheard, azelőtti évben Dunlap, egy 2. körös játékos meg vígan nem projekt, tőlük elvárható h kezdő szintűek legyenek (mondjuk nem felt 1. évükben), especially mondjuk a DLinemanek kell tán a legtöbb idő h akklimatizálódjanak az NFL-szinthez, de egy jó 2. körös DE-pick szituációs játékosnak már 1. évében jó szvsz.

Madden hates me.
több mint 14 éve
azért ahhoz, h a második körben egy egyből kezdő ponteciállal bíró DE-t húzzunk elég nagy mázli kell... projekt DE vel meg kis túlzással tele a padlás. szóval sztem még egy projekt playaval nem mennénk sokra. mario williams meg JPP szintű állatok sajnos nem teremnek minden bokorban 😕am. svitek sztem is teljesen vállalható volt, innen még fejlődhet is...
több mint 14 éve
nekem nincsen bajom a TE pickkel. az is csoda, hogy Gonzo marad jövőre is, de utána már biztosan nem fog, történjék akármi is. Fleener ráadásul még király is, szóval jöjjön csak. DE + OT meg lesz hátrébb is.shawnkaDwayne Allen. 😛
Összeállna a rettegett ex-Clemson TE páros... 😀
több mint 14 éve
Cappel hogy álltok? Sztem egy Robert Mathis szívesen játszanak egy Falcons szintű csapatban.szabaESPN-es capjelentés:
The Atlanta Falcons are at $99.7, but they’re facing some major decisions on keeping some of their own free agents -- Brent Grimes, Curtis Lofton, John Abraham, Todd McClure and Thomas DeCoud -- and those could be costly.
A baj az h mint a mellékelt ábra mutatja sok a kulcs FA, 1ébként Mathis atlantai születésű, szal valszeg tényleg szívesen jönne, de ha miatta menne el teszem azt Grimes, akk ink ne jöjjön szvsz.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Cappel hogy álltok? Sztem egy Robert Mathis szívesen játszanak egy Falcons szintű csapatban.
több mint 14 éve
nekem nincsen bajom a TE pickkel. az is csoda, hogy Gonzo marad jövőre is, de utána már biztosan nem fog, történjék akármi is. Fleener ráadásul még király is, szóval jöjjön csak. DE + OT meg lesz hátrébb is.shawnkaTE is 😉 Ráadásul ugye akárki jön csak 2. évében lesz kezdő, míg az idei pass rushunkat nézve oda nem ártana már olyas vki aki jövőre is impact, OT-knál meg később tényleg jöhet egy, de nálam Svitek kiérdemelte a kezdő posztot. Mindemellett Fleener kvalitásait nem vitatom jó playa, de ha már TE jön az legyen Orson Charles 😛

Madden hates me.
több mint 14 éve
nekem nincsen bajom a TE pickkel. az is csoda, hogy Gonzo marad jövőre is, de utána már biztosan nem fog, történjék akármi is. Fleener ráadásul még király is, szóval jöjjön csak. DE + OT meg lesz hátrébb is.
több mint 14 éve
Ki lehet a Falcons első választottja a drafton?Fura h senki sem ír DE-t pedig én pl. most legszívesebben azt venném a 2. körre.
http://www.atlantafalcons.com/draft/mock-monitor/
http://www.atlantafalcons.com/2012/01/mock-monitor-1-0-2/shawnka

Madden hates me.
több mint 14 éve
Ki lehet a Falcons első választottja a drafton?http://www.atlantafalcons.com/draft/mock-monitor/
http://www.atlantafalcons.com/2012/01/mock-monitor-1-0-2/
több mint 14 éve
Gonzo szolid 114 yardot kapdosott össze! kár, hogy a TD nem jött össze... De le a kalappal!!és a legtöbb labdát ő kapta el 😊 Graham TD-nél Roddyval elég szolidan elmentek egymás mellet, látszik azért a hatalmas rivaly, mondjuk Gonzo meg a nyakába ugrott 😀
Jövőre SB győzelem neki! 😊Sugar602
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gonzo szolid 114 yardot kapdosott össze! kár, hogy a TD nem jött össze... De le a kalappal!!Jövőre SB győzelem neki! 😊
több mint 14 éve
http://www.atlantafalcons.com/falconstv/?video_id=1417187143001Weatherspoon tuti hogy zakkant 😀
több mint 14 éve
Pat Hill lett az OL edző.legutóbbi neveltje Andrew Jackson, pont a Falcons falembere 😊
15 évig volt HC Fresnóban, a Carr-érában nagy óriásölők voltakHöri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Pat Hill lett az OL edző. 15 évig volt HC Fresnóban, a Carr-érában nagy óriásölők voltak
több mint 14 éve
zsoca asszem pesti, bár nemtom őt mennyire érdekli egy közös meccsnézés... :/ sanszos, hogy a falcons mag te leszel egyedül 😀
több mint 14 éve
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2012/aggressiveness-index-2011Kedvenc HC-nk az elmúlt 20 év harmadik legaggresszívebb HC-ja, az idei indexe a liga 4. helyére volt elég.

Madden hates me.
több mint 14 éve
nah yap, csak grimestól 2 éven keresztül kaptam minden őszi-téli vasárnap este agyvérzést... nem akarom megint ezt, csak most frankssel, márpedig ez lesz úgy néz ki 😀ha belegondolsz, akkor az a két év csak 50%-ban volt vészes. az egyikben PO-ba mentünk, a másikban Grimes miatt többek közt nem 😀
emléxem eredménykövetőben mindig ez ment ha besz*ptunk egy nagy TD-t : "istenem, grimes! vagy csaj simán: grimes...." 😂 😂
mondjuk grimes buzi ha nem marad, ki kéne fizetni... :/peach
ha Franksnek is kell két ilyen év, és mondjuk #20 lelép nyáron, akkor a séma szerint jövőre nem megyünk rájátszásba, de az azt követő szezonban lesz egy ligaelit CB-nk 😀
mivel a cap alatt nincsen sok mozgásterünk, ezért ha Grimest nem tudjuk megfizetni, akkor nem kell érte felforgatni a teljes csapatot. Dunta marad, mert ugye nagyon idekötöttük, a másik oldal pedig pótolható. amikor sérült volt Brent, akkor egy-két faszság kivételével a CO/Franks tandem elég jól megoldotta a posztot, plusz ott van még Hayden is, aki szintén király volt a sérüléséig. egy szó mint száz, bizakodó vagyok a secondaryvel kapcsolatban.
kérdés: jövő vasárnap ki jön a Sugárba közös SB nézésre, hogy egy Falcons magot kialakítva kiszurkoljuk a Patriots vereségét? 😀
több mint 14 éve
nah yap, csak grimestól 2 éven keresztül kaptam minden őszi-téli vasárnap este agyvérzést... nem akarom megint ezt, csak most frankssel, márpedig ez lesz úgy néz ki 😀emléxem eredménykövetőben mindig ez ment ha besz*ptunk egy nagy TD-t : "istenem, grimes! vagy csaj simán: grimes...." 😂 😂
mondjuk grimes buzi ha nem marad, ki kéne fizetni... :/
több mint 14 éve
Sok pénz semmiért........ :oOwens jobb, mint Dunta. Csak nem lobog a haja, így kevésbé látványos ő.
Ezt a játékot amit mutat Owens is tudja...errorlacy6
ill. kövezzetek meg, de a végén én franksben is láttam potenciált...peachFranks utolsó 3-4 meccsen mutatott játéka valóban biztató volt. Egyébként simán vonható párhuzam Grimes és Franks között. Mindkettő überfos volt az idők kezdetén, majd elkezdtek hasonlítani egy igazi CB-re. Grimes már beért, Franksnek azért még van hova fejlődnie, de mindenképpen optimista vagyok vele kapcsolatban.