Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 14 éve
no, erről végre jó lesz körképet írni 😊
több mint 14 éve
Sorsdöntő meccs lesz minden szempontól az esti,remélem behúzzuk!GO FALCONS!
több mint 14 éve
hát én 10-6 jósoltam az idény elején de nagyon örülnék már a 9-7WC-nek is...Tavalyi évben a CB sor volt nagyon gáz most már mindenhol vannak gondok.
több mint 14 éve
nem a mérleggel van a baj, hanem ezzel az atom balfaszkodással.nem temetek én semmit, csak nem javulunk hétről hétre, hanem egyre nagyobb gyökérségeket sikerült produkálni (még 😉 )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Végül is ha úgy nézzük a tavalyi 13-3 is meglehet még! 😀 GO FALCONS! :cool:
több mint 14 éve
Én személy szerint azt mondom h a pozitív mérleg még mindig eléggé vszínű, ink a PO ami felől kétségeim vannak.empty taxiA pozitív szezon szerintem is meglesz, talán még a Wild card is, de komolyan rendet kell tenni pár fejben, mert ez a csapat többre hivatott ennél.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Én személy szerint azt mondom h a pozitív mérleg még mindig eléggé vszínű, ink a PO ami felől kétségeim vannak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nem kell temetni még a szezont. Nem hiszem el, hogy Falcons fanok vagytok, és ennyire nem hisztek a csapatban. Egy 2-3 még nem a világ vége, sőt ezek ellen a csapatok ellen ez bele is fér. Tavaly a GB is szenvedett elég sokáig a szezon elején, és tudjuk mi lett a vége. Ütni kell a Camtherst, csak a győzelem elfogadható. Az sem lesz a világ vége, ha vesztünk, még azt mondom belefér. Bízzatok a csapatban srácok! RISE UP!!!
több mint 14 éve
azért a szezon előtti várakozásokhoz képest az elég szar, hogy most gyak. ott tartunk, h ha kikapunk akkor elszálltunk valszeg.... :/ 😕peachA Saints-t már szerintem se érnétek utol, de a wild card még 2-4 után is simán meglehetne.
több mint 14 éve
Mondjuk egy kis szerencsével és némi - hatalmas - javulással akár egy 6-0-ás sorozatot is nyomhatunk... 😂

több mint 14 éve
azért a szezon előtti várakozásokhoz képest az elég szar, hogy most gyak. ott tartunk, h ha kikapunk akkor elszálltunk valszeg.... :/ 😕
több mint 14 éve
Mike Smith azt nyilatkozta, hogy Jones nem léphet pályára vasárnap, a Panthers ellen.vassadiohh. délelőtt még csak annyit olvastam, hogy nem edzett. :/
Ha most a Carolina idegenben jönne, tuti buknánk. így azért még bizakodok.

több mint 14 éve
Mike Smith azt nyilatkozta, hogy Jones nem léphet pályára vasárnap, a Panthers ellen.
több mint 14 éve
na úgy néz ki ezt a meccset nem fogom leszedni. minek? nagy bajok vannak idén. Ryan kiábrándító. nem lenne jó, ha megragadna a középszerűségben.

több mint 14 éve
Azért Mike Smith helyre rakhatná kicsit Roddy-t... inkább a játékkal kéne neki foglalkozni mint a hőbörgéssel :/BugaBiztos sokat lóg együtt Döglesszel és ragad rá a mentalitásból....
Lehet Ryannek nem tett jót a OC érkezése...
több mint 14 éve
Azért Mike Smith helyre rakhatná kicsit Roddy-t... inkább a játékkal kéne neki foglalkozni mint a hőbörgéssel :/
több mint 14 éve
Szó mi szó látszik h idén volt QB edző csere. A korábbi Musgrave Vikings OC lett, helyette jött QB coachnak a korábbi Bengals OC Bratkowski. Musgrave-vel ha nem is kolosszális ütemben, de minden évben konstansan fejlődött Ryan, ez erre az évre úgy tűnik megrekedt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Amilyen megállíthatatlanok voltunk tavaly a 4. negyedekben, annyira szarok vagyunk idén az egész második félidőben 😕
több mint 14 éve
Hát nem is tudom...Az igazat megvallva az első 4 forduló után mutatott játék miatt én eleve a vereséggel számoltam..., bár a másik felem meg azt súgta, hogy most megindulunk felfelé / mikor ha nem most..otthon a bajnok ellen / ... Álomszerű kezdés mind az O mind a D remek dolgokat művelt...és kezdtem elhinni hogy meglesz a meccs... Az hogy 3x is FG-on tartottuk a GB-t sokat elmond a D tegnapi teljesítményéről....ha akkor a válasz drive-okban pontokat tudtunk volna feltenni a táblára sima ügy lett volna....de nincs ha meg volna a sportban mint tudjuk.. :/ Egyetértek azzal is hogy Ryan idén önmagához képest formán alul teljesít....egy olyan potenciállal amit egy White-Jones-Gonzalez hármas jelent egyszerűen élni kellene...tudom az OL sokszor nem sok időt hagy Mattynek, de tegnap azért kitettek magukért ők is..mégse jöttek a precíziós passzok vagy a nagy playek....
Az idei PO-ért úgy néz ki vért kell izzadni, de lehet hogy még akkor sem jön össze...lehet kezdeni jövő héten a CAR ellen... :rolleyes:
Érdekességképpen a hátra lévő sorsolásunk:
CAR / H /, DET / A / , IND / A /, NO / H /, TEN / H /, MIN / H /, HOU / A /, CAR / A /, JAC / H /, NO / A /, TB / H /

több mint 14 éve
áhhh, szétb*sz az ideg. ez valami siralom volt.az elején beindultunk mint viziló a mocsárba. fasza, kreatív play hívások, nem is tudott mit kezdeni velünk a GB D. aztán meg totális összeomlás... 😕 képtelenek voltunk előre haladni, ha meg ne adj isten sikerült volna akkor vmi gyökér büntivel visszavittek minket. kb 4 first down-t csináltunk meg majd buktunk el a büntikkel 😕 vagy ha nem ez, akkor némi zebra ítélet dobott vissza minket. de alapból elveszett a lendület meg a kreativitás.
5 meccs után merem azt mondani h sztem ryan eddigi legszarabb szezonját nyomja. a fal most tisztességesebb volt mint eddig, igaz sokszor odaértek mattyhez.
pozitívum, hogy legalább bosher tisztességgel gyakorolhatta a puntolás kényes művészetét 😀
a D előtt le a kalappal. hiába rakott le az asztalra rodgers megint bődületes teljesítményt a 4. negyed közepéig meccsben tartottak minket. az h 3szor is sikerült őket mezőnygólon tartani mindenképpen megsüvegelendő, de mivel pihenni egyáltalán nem bírtak a végére elfáradtak, nyílván be is néztek 2 nagy playt de akkor is respect nekik. spoon és grimes kifejezetten állat volt. mondjuk a 4 zsák az csalóka, mert ettől függetlenül rodgersnek csak arra nem volt ideje amire nem akarta h legyen.
nemtudom mit hiddjek, az az igazi arcunk mint a seattle ellen az első félidő, vagy most az első félidő, vagy a 2 második inkább... remélem az előbbi, bár jó volna ha ezt állandósítani tudnánk. a sok gyökér büntiből arra lehet következtetni, hogy fejben is elég nagy gondok vannak. a 6. hétre sikerült eljutni odáig, hogy must W a panthers ellen, különben már kis is szálltunk a buliból nagy valószínűséggel. nem öröm, h a párducok fordulóról fordulóra egyre jobbak.
remélem jones és moore sérülése nem súlyos...
több mint 14 éve
még egy meccs, amit nem élőben fogok látni... :/azért, jó előérzeteim vannak.
defend the dome.

több mint 14 éve
leszek...és remélem cserébe kapok egy meglepetés W a csapattól.. :cool:Keanoki-ki meccsre számítok, nüanszok fognak dönteni, illetve a mini-párharcokat hogyan tudjuk megvívni. a Seattle elleni első félidei játékot hozva egyébként talán annyira nem is lenne meglepő a W.
több mint 14 éve
leszek...és remélem cserébe kapok egy meglepetés W a csapattól.. :cool:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ki kel fel/marad fenn??
több mint 14 éve
Hmm eszerint a táblázat szerint az OL-ünk eddig közepes ligaszinten, hiszen mind pressure-be mind sack-be 10.-20. hely között vagyunk, pressure alatt egyébként Matty is középszerűen pontos. Lehet h azért ilyen feltűnő ez nekünk csak mert tavaly ligaelit OL-ünk volt?igazából "csak" reynolds meg baker a szar, mondjuk pont elég :/
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/10/07/signature-stats-snapshot-passing-under-pressure/empty taxi